英語四級考試湖南科學技術出版社南京大學出版社
A. 英語四級考試時間在什麼時候全國是統一的嗎
英語四級考試時間為每年6月份、12月份的第三個星期一,全國在同一時間統一專考試。【屬https://www.acadsoc.com】點擊藍字即可免費領取外教一對一免費試聽課!你想要考好四級英語,報課阿西吧的外教四級英語課程,就是最好最好的提高四級英語成績的方式。
阿西吧基於學員的年齡及認知水平,匹配合適的課程,針對性學習更有效率,聽說讀寫同步提升。
大家想要找到合適英語培訓機構,網路搜下【阿西吧vivi老師】即可。
網路搜下【阿西吧官網論壇】免費獲取全網最齊全的英語資源。

B. 全國英語等級四級考試所需的東西有哪些在哪裡可以買到四級考試所需的全部教材
這位朋友,PETS的教材有很多種,最權威的就是高等教育出版社和外文出版社的PETS教材,你可專以買PETS4級的高等教育出版社屬教材或者PETS4級的外文出版社教材,這兩個出版社也有很多PETS的輔助教材,是最全面最好的PETS教材。我考PETS時高教版和外文版都用過,簡單介紹下:高等教育出版社出版的PETS4級教材一共兩本,分為標准教程及其學習指導,一共兩本,內含光碟,有聽力,課文和單詞,口語可以買外文出版社出版的4級「口試必備」這本書,4級的口語范圍都在,是本小書,這三本書在大書店都可以買到,當然,還需要多做幾套模擬和真題試卷(這在書店中很多,不過推薦你買高教版和外文出版社的歷年真題模擬試卷,兩個出版社的都不錯很不錯,我每個都買了一部分,可以互相補充)。
這些教材大型書店不一定有,建議你去看看自己家附近有沒有專門賣自考類書籍的書店,一般這樣的地方會附帶有賣PETS和計算機等級考試的教材,如果實在買不到,就上天貓和當當吧,這些網店有這些教材賣。
如果有疑問,可以追問我
望採納,謝謝!
如果有疑問,可以追問我
C. 英語四級應該買哪些參考書
我想必需的是一套四級真題,我那會買的是王常喜的,四六級都是,你可以試一試。還有一些我的經驗。我想語言類的學習沒有捷徑,就是用功用功再用功。我過四級那會兒是先把三本大學英語課本的單詞全都寫一遍,從前到後寫的時候,這其間會發現很多形似的或者近義的或者讀音相似的等等有規律的單詞,一定要把他們隨時總結,用心記住。同時在寫單詞期間,要做大量閱讀,是要用心的做啊。每做完都要對照答案認真找出自己做錯的原因,同時可以總結一些只有自己才能懂得自己認為的「規律」,這是很重要的,雖然你說給別人或者沒根據不相信,但是自己根據感覺和大量事實總結出來規律是很適合自己的。當然最重要的是臨近考試之前(具體時間根據自己情況定,但不能遲於考試前一個月)一定要做歷年真題,訂好每幾天做一份,並找一個上午(四級是上午考)的兩個小時連續不間斷的做完一份卷,短文也要寫,千萬不要怕自己寫不好。做完以後要一一對照答案解決。四級考試很多但選題是會重復的,所以做過的題要記住,事實上你作真題就會發現重題。不會的單詞遇到三遍以上就要查出來記住,下一份題遇上一定要保證知道,不能說「哎呀,我上次見過但是沒記住」。至於聽力,買真題的時候順便買上磁帶,第一次做題聽完後要照著材料再聽懂,接下來平時要隨時聽,比如吃飯路上睡覺,不管聽不聽得懂先要練耳,好幾次都聽不清的地方就要照著材料再聽。最後考試之前幾天要有計劃地把自己總結的規律啦,單詞啦還有單選題要重過一遍。准備幾篇有典型的短文背好。還有一點, 如果你做題速度慢的話,要提前規劃好時間,像我做題慢得向來做不完,但是保證作了的對了就行了。
還有什麼你自己認為可行的都可以試試,但最重要的是要 ——持之以恆!其實頂多也就苦三個月,挺過去就好了。我是大二第一學期過的四級,當時每天都在做英語。我沒買那種詞彙書,我覺得那種從A到Z得數我看不完A就不行了。就看自己的課本就行了。每天晚上上自習,甚至有些沒意思的課上都在寫單詞。考試時我完形就沒顧上做,但還是考得很好。其實四級並不難,聰明的人甚至不怎麼復習都能勉強過,但六級就不行。所以你不要擔心,只要用到功,一定可以過的!
祝你成功!
D. 2019年大學英語四級考試閱讀模擬試題三篇
英語四級中閱讀理解是最多的,我們考生們都應該多做做閱讀理解題,我為你提供了2019年大學英語四級考試閱讀模擬試題三篇,希望能夠幫助到你。
2019年大搭弊模學英語四級考試閱讀模擬試題:思想道德教育
In bringing up children, every parent watches eagerly the child』s acquisition (學會) of each new skill- the first spoken words, the first independent steps, or the beginning of reading and writing. It is often tempting to hurry the child beyond his natural learning rate, but this can set up dangerous feelings of failure and states of worry in the child might be encouraged to learn to read before he knows the meaning of the words he reads. On the other hand, though, if a child is left alone too much, or without any learning opportunities, he loses his natural enthusiasm for life and his desire to find out new things for himself.
Parents vary greatly in their degree of strictness towards their children. Some may be especially strict in money matters. Others are sever over times of coming home at night or punctuality for meals. In general,the controls imposed represent the needs of the parents and the values of the community as much as the child』s own happiness.
知緩As regard the development of moral standards in the growing child, consistency is very important in parental teaching. To forbid a thing one day and excuse it the next is no foundation for morality(道德). Also, parents should realize that 「 example is better than precept 」. If they are not sincere and do not practice what they preach(說教), their children may grow confused and emotionally insecure when they grow old enough to think for themselves, and realize they have been to some extent fooled.
卜宴A sudden awareness of a marked difference between their parents』 principles and their morals can be a dangerous disappointment.
練習題:
Choose correct answers to the question:
1.Eagerly watching the child』s acquisition of new skill ______
A.can be avoided
B.is universal among parents
C.sets up dangerous states of worry in the child
D.will make him lose interest in learning new things
2.In the process of children』s learning new skills parents ________
A. should encourage them to read before they know the meaning of the words they read
B. should not expect too much of them
C. should achieve a balance between pushing them too hard and leaving them on their own
D.should creative as many learning opportunities as possible
3.The second paragraph mainly tells us that _________
A. parents should be strict with their children
B. parental controls reflect only the needs of the parents and the values of the community.
C. parental restrictions vary, and are not always enforced for the benefit of the children alone.
D. parental vary in their strictness towards their children according to the situation.
4.The word 「precept」 (Line3, Para.3) probably means 「_______」
A. Idea
B.punishment
C. behavior
D. instruction
5.In moral matters, parents should ________
A. observe the rules themselves
B. be aware of the marked difference between alts and children
C. forbid things which have no foundation in morality
D.consistently ensure the security of their children
參考答案及解析
1.[B] 事實細節題。第1段第1句中的every parent,often等詞表明這種做法在父母中是非常普遍的,顯然B與之相符。A說法無原文依據,且由原文可看出題干所述現象是很難避免的;C中dangerous—詞在原文中本是修飾其他情緒,故C不符;D是過多地讓孩子自己一個獨處的後果,不是題干所述行為的後果。
2.[C] 推理判斷題。第1段第2句說明父母逼得太過分,應避免。最後一句則說明對小孩太放任自流同樣不利。由這兩點,我們可以做出如下判斷:父母對孩子的「嚴」和「松」之間有一個恰當的「度」。C與之相符。
3.[C] 事實細節題。文章第2段表明:不同的家長對孩子的管製程度不同;家長對小孩的管制不僅是為了孩子個人的幸福,也反映了父母的需要以及社區的價值觀,故C與原文相符。
4.[D] 詞義理解題。由precept所在句可猜測precept應與example相對,且與下文的preach意思相近,故D正確。
5.[A] 推理判斷題。第3段提到父母應該避免講一套做一套,結合最後一段可得出結論:關於思想道德教育問題,父母應以身作則,帶頭遵循,故A正確。
2019大學英語四級考試閱讀模擬試題:如何寫作
Learning how to write is like taking a course in public speaking. I'd ask whether anyone in class had evertaken such a course. Always a few hands would go up.
"What did you learn in that course?" I'd ask.
"Well, the main thing was learning how to face an audience: not to be inhibited (拘謹)... not to be nervous. "
Exactly, when you take a course in public speaking nowadays, you don't hear much about grammar and vocabulary. Instead. you're taught how not to be afraid or embarrassed, how to speak without a prepared script. how to read out to the live audience before you. Public speaking is a matter of overcoming your long-standing nervous inhibitions.
The same is true of writing. The point of the whole thing is to overcome your nervous inhibitions, to break through the invisible barrier that separates you from the person who』ll read what you wrote. You must learn to sit in front of your typewriter of dictating machine and read out to the person at the other end of the line.
Of course, in public speaking with the audience right in front of you, the problem is easier. You can lookat them and talk to them directly. In writing, you 're alone. It needs an effort of your experience or imagination to take hold of that other person and talk to him or her. But that effort is necessary or at least it' s necessary until you've reached the point when you quite naturally and unconsciously "talk on paper".
練習題:
Choose correct answers to the question:
1.The main task of a public speech course is to __________.
A.teach grammar and vocabulary
B. teach how to write a script
C. teach how to overcome nervousness
D. teach live spoken-language expressions
2.Learning how to write is similar to learning how to speak in public in that writer should _____.
A.overcome his or her nervousness in the first place
B. take hold of a reader and talk to him or her before writing
C. learn to use a typewriter or dictating machine
D. talk to himself on paper
3.what does the author compare writing and public speaking?
A.Writhing needs more experience and imagination than public speaking
B.Both writing and public speaking require great effort
C.Writhing is just as imagination as public speaking
D.Writhing is not as natural as public speaking
4.Which of the following statements is TRUE according to the passage?
A.Few students feel the need to learn public speaking
B.Training is necessary before you can speak with a script
C.In public speaking, the audience are more nervous than the speaker
D.Writing is just like making a public speech on paper
5.This selection is mainly about ___________.
A.the effort involved in writing
B.the similarities between writing and public speaking
C.learning how to make a public speech
D.learning how to talk on paper
參考答案及解析
1.[C] 事實細節題。原文第4段,特別是第4段的最後一句表明c為正確選項。本題稍具干擾性的是D,該選項中的live一詞在第4段第2句末尾也有出現,但事實上D與該句的意思不相同。
2.[A] 事實細節題。本題考查對比處。第5段第1句表明下一句就是演講和寫作的相似之處,而A就是對該句的同義替換。其他選項並未按照題目的要求對比演講與寫作,只是說明了寫作必須做的,因此都不正確。
3.[A] 推理判斷題。本題考查對比處。結尾段對比了演講和寫作的不同之處,第1、2句和第3、4句形成了內在的對比關系,由此可推斷寫作比演講更需要經驗和努力,因此可確定A正確,而C不正確。雖然在這一段可找到effort和naturally等詞,但原文並沒有從是否要付出同樣多的努力(B)或是否自然(D)等方面對比演講與寫作,因此B和D也不正確。
4.[D] 推理判斷題。根據最後一句中的「在紙上說話」,可推斷作者認為寫作如在紙上作演講一樣,因此D正確。A中的Few students與事實不符;B中的speak with a script在文中未有提及;C中的separated by a barrier錯誤。
5.[D] 主旨大意題。文章的開頭句就是全文的主題句,作者在前四段說明如何演講,從第5段開始,作者轉向說明如何寫作,文章的結尾句對開頭句做出了呼應。作者之所以將演講和寫作過程做比較是為了讓自己的觀點更容易、更生動地被讀者明白和接受,因此本文的中心內容是圍繞寫作,而不是演講。其餘選項雖然文中都有提及,但只是各個具體的側面內容,不能概括全文大意。
2019大學英語四級考試閱讀模擬試題:農業技術
Even plants can run a fever, especially when they're under attack by insects or
disease. But unlike humans, plants can have their temperature taken from 3,000 feet away-straight up. A decade ago, adapting the infrared (紅外線) scanning technology developed for military purposes and other satellites, physicist Stephen Paley came up with a quick way to take the temperature of crops to determine which ones are under stress. The goal was to let farmers precisely target pesticide(殺蟲劑) spraying rather than rain poison on a whole field, which invariably includes plants that don't have pest(害蟲) problems.
Even better, Paley's Remote Scanning Services Company could detect crop problems
before they became visible to the eye. Mounted on a plane flown at 3,000 feet at night ,an infrared scanner measured the heat emitted by crops. The data were transformed into a color-coded map showing where plants were running "fevers".Farmers could then spot-spray, using 50 to 70 percent less pesticide than they otherwise would.
The bad news is that Paley's company closed down in 1984, after only three years. Farmers resisted the new technology and long-term backers were hard to find.But with the renewed concern about pesticides on proce, and refinements in infrared scanning, Paley hopes to get back into operation.Agriculture experts have no doubt the technology works. "This technique can be used on 75 percent of agricultural land in the United States, "says George Oerther of Texas A&M. Ray Jackson, who recently retired from the Department of Agriculture, thinks.remote infrared crop scanning could be adopted by the end of the decade. But only if Paley finds the financial backing which he failed to obtain 10 years ago.
這是一篇說明文。文章一開頭就介紹了原用於軍事和衛星的紅外線掃描技術,如今被用在農業上。通過遠距離測量植物的溫度來判斷農作物是否遭受蟲害和疾病。在第二段中指出,物理學家帕里組建了帕里遠紅外掃描服務公司,來專門探測農業方面的情況。最後他的公司在三年後被迫關閉,主要是因為缺乏資金。另外,農民們也一時不能接受這種新技術。作者期待將來有一天可以解決財政困難,將這一新技術重新用到農業上去。
大學英語四級考試閱讀模擬試題
1. Plants will emit an increased amount of heat when they are _______
A) sprayed with pesticides B) facing an infrared scanner
C) in poor physical condition D) exposed to excessive sun rays
2. In order to apply pesticide spraying precisely, we can use infrared scanning to
_______.
A) estimate the damage to the crops
B) measure the size of the affected area
C) draw a color-coded map
D) locate the problem area
3. Farmers can save a considerable amount of pesticide by _______.
A) resorting to spot-spraying B) consulting infrared scanning experts
C) transforming poisoned rain D) detecting crop problems at an early stage
4. The application of infrared scanning technology to agriculture met with some
difficulties _______.
A) the lack of official support B) its high cost C) the lack of financial D) its failure to help increase proction
5. Infrared scanning technology may be brought back into operation because of _______.
A) the desire of farmers to improve the quality of their proce.
B) growing concern about the excessive use of pesticides on crops
C) the forceful promotion by the Department of Agriculture
D) full support from agricultural experts
參考答案及解析
1、[答案及分析]:[C]。片語理解題。本文第一段的第一句話談到:「Even plants can run fever...by insects or disease.」這就告訴了我們植物升高溫度的原因。本句所問的也正是這個原因。因此,C正告訴了我們這一點,所以C是正確答案。
2、[答案及分析]:[D]詞彙理解題。在第一段的原文中「The goal was to let farmers precisely target pesticide spraying...」其中的意思是「確定」(蟲害發生的地方)」而答案D是說「要確定問題所在地區」,信息與本文相符,故D為正確答案;而A、B、C都與本文不符。
3、[答案及分析]:[A]。判斷題。問農民通過何種方式可節省殺蟲劑。在文章的第二段中談到帕里遠紅外線掃描服務公司利用飛機上的遠紅外線掃描儀夜間在3000英尺的高度探測到莊稼的情況,然後可將這些情況提供給農民,農民可噴灑農葯,這樣只使用原來農葯量的50%-70%就足夠了。故答案A的信息與本文相符;而B、C、D均不正確。
4、[答案及分析]:[C]。詞彙理解題。問遠紅外掃描技術用於農業上時遇到的阻力,原因何在。在本文最後段中指出:1984年,帕里公司被迫關閉的原因一資金缺乏。並呼籲說:「But only if Paley finds the financial backing which he failed to obtain 10years ago.」其中financial backing的意思與本題C的「financial support」相同。所以答案C正確。
5、[答案及分析]:[B]。正誤判斷題。問遠紅外掃描技術有可能重新用於農業,原因何在。在文章最後一段中說「But with the renewed concern...to get back into operation」由此可明顯看出,B的信息與本文內容相符,所以答案B是正確的;而A、C、D都與本文不符。
E. 請問想要提前准備英語四級考試,請推薦一些書目吧,希望近期去購買,請告訴我確切的書名吧,謝謝哥哥姐姐
個人強力推薦《新東方歷年真題試卷及解析》(綠色的一本)新東方出回版社
推薦的原因是因為答裡面有一本 倒序的四級高頻詞彙 我當初就是背的這些高頻詞彙加上真題卷子中的生詞 就足夠用了
還有推薦一本 《新題型大學英語四級考試巔峰閱讀100篇》 星火的書 齊魯電子音像出版社 推薦原因是因為 這裡麵包含所有四級考試閱讀題型 稍比四級難一點 用這個每天練習 可以增加自己的閱讀能力 增加詞彙量
我當初就是用這兩本書 一次性通過的
如果想要考高的話
在買本聽力練練吧
F. 大學英語四級考試網上報名時間流程
大學英語四級考試一年兩次,12月份一次,6月份一次,提前3個月左右開端報名,
報考迴流程:
1、打開全國答大學英語四、六級考試報名網,點擊進入報名按鈕。

拓展資料:
大學英語四級考試,即CET-4,College English Test Band 4的縮寫,是由國家教育部高等教育司主持的全國性教學考試。考試的主要對象是根據教育大綱修完大學英語四級的在校專科生、本科生或研究生。大學英語四、六級標准化考試自1986年末開始籌備,1987年正式實施。
