2018英語四級真題6月第一套答案
有答案的英語四級聽力,我們在大學宿舍里,聽到天荒地老也無事。下面是我給大家整理的,供大家參閱!
大學英語四級考試聽力材料及答案
聽力真題:
15.
A. In the classroom.
B. At he post office.
C. In the bank.
D. In a park.
16.
A. The woman is excited to have lunch with the man.
B. The woman has appointment with someone else.
C. The woman thinks the man did wrong in the morning.
D. The woman is afraid that the man has lunch alone.
答案解析:
15.
W: I want to send this package by first class mail. I'dalso like some stamps.
M: Do you want the mail insured?
Q: Where are the two speakers?
正確答案:B
解析:女士說:「我想以第一類郵件的方式寄這個包裹,另外我還想買幾張郵票。」男士回答:「你的郵寄物品需要買保險嗎?」可見對話發生在郵局,即B。介詞「in/at+地點名詞」構成標準的詢問對話發生場所的場景題選項。解答這類題時,要留意對話雙方的話,由關鍵詞確定答案。本對話中,第一個說話人說的send this package byfirst class mail, stamps以及第二個說話人說的mail, insure,都是郵寄東西時常用的詞彙。
16.
M: I thought that maybe we could go there for lunch today. That is, if you haven't promised togo with someone else.
W: That'd be wonderful, Joe. But I hope you're in a better mood than you were this morning.
Q: What does the woman mean?
正確答案:C
解析:男士提議說,女士如果沒有約會的話,中午一起吃飯;女士表示贊同,說:「太好了。不過我希望你的心情已經比上午好了一些。」言下之意說,男士上午情緒不好,故C正確。「中but」題。女士的話That'd bewonderful... 是隨口贊同說的客氣話,並不表示女士很興奮excited,據此排除A。but後面的內容才是重點,它表明男士上午情緒不佳,故選C,同時排除其他。
大學英語四級考試聽力素材及答案
聽力真題:
Section C
pound Dictation
Corporations as a group offer a variety of jobs. Most large panies send people to colleges to 36 ______ graating students with the 37 ______ academic training. A large university may have more than 500 panies a year knocking on its doors. Big firms are your best 38 ______ for a job because their normal growth, employee 39 ______ , and turnover create thousands of job 40 ______ nationwide each year.
Corporations, however, 41 ______ the rule that the biggest isn't always the best. Many *** all firms with a few hundred employees have positions that may 42 ______ with your professional goals, too. Such firms may not have the time, money, or need to send people around to your college; you will probably have to 43 ______ them yourself either directly or through an employment agency. Don't ignore these little panies. 44 _____________________________________________________________ . You could bee a big fish in a pond, reaching a high-level position more quickly than you would 45 _____________________________________________________ .
For example, a *** all pany may need a bright engineering, accounting or management graate who report directly to the senior vice-president of engineering, the pany controller, or the general manager. 46 ___________________________________________________________________ . In addition, responsibilities may e faster in a *** all firm with less specialization and fewer lower-level employees to receive delegated authority.
答案解析:
36. interview
解析:不定式to後面加原形動詞。interview意為「對……進行面試」。
37. required
解析:此處是動詞的過去分詞作定語,修飾後面的名詞,不要漏寫結尾的ed。
38. place
解析:此處是名詞位於形容詞後,作表語。
39. retirements
解析:與前面的growth和後面的turnover屬於並列關系,此處也需要名詞,拼寫時記得最後還有個表復數形式的s。
40. openings
解析:由前面修飾的片語thousands of可知此處需復數名詞,opening表示「空缺」之義,不要漏寫結尾的s。
41. illustrate
解析:此處應採用一般現在時,由於主語是復數名詞,因此該詞是原形動詞。illustrate在此意為「說明」。拼寫時注意中間有兩個l。
42. correspond
解析:情態動詞may後面,應是原形動詞,該詞與with搭配。correspond with在此處意為「與……一致。」拼寫時注意中間有兩個r。
43. contact
解析:片語have to後面接原形動詞;根據上下文,該詞很可能表示聯絡之義。
44. 標准答案:Their salaries are usually petitive and the chances for advancement are even stronger than those of a big firm
聽音關鍵:salaries, petitive, chances for advancement, stronger than, big firm
答案重構:Their salaries are usually good and you will have stronger chances for advancement in these little panies
畫龍點睛:此句聽寫只要抓住兩層意思:小公司薪水也好而且晉升機會較大,按照聽到的關鍵詞把意思表達完整即可。
45. 標准答案:if you had climbed the more petitive ladder of a corporate giant
聽音關鍵:had climbed, more petitive ladder, corporate giant
答案重構:if you had climbed the more petitive ladder of a big pany
畫龍點睛:此句採用了虛擬語氣,故從句要用過去完成時。結尾的a corporate giant,可用意思類似的a big pany替換,單詞簡單,也避免拼錯。
46. 標准答案:In large firms it may take years to reach that level and accumulate similar experience
聽音關鍵:large firms, take years, reach that level, accumulate, similar experience
答案重構:In big panies, if you want to be in that position and get similar experience, you may spend years of time
畫龍點睛:原句是用it作形式主語,可根據句子含義,轉換一下主語,換一種表達。
大學英語四級考試聽力練習及答案
聽力真題:
Now you'll hear the two long conversations.
Conversation One
19.
A. A hair wash.
B. A nail trim.
C. A massage.
D. A shave.
20.
A. He didn't have a clear idea of the plete service.
B. He wanted the best service.
D. He just wanted his hair cut the way he likes.
D. He wanted his hair to be trimmed quickly.
21.
A. Your hands look good.
B. Your hair is in good condition.
C. You have a good beautician to serve you.
D. You can relax.
22.
A. He is going to a business convention in town.
B. He is going to meet his clients.
C. He is going to deal with workplace accidents.
D. He is going to be interviewed for new employment.
答案解析:
Now you'll hear the two long conversations.
Conversation One
W: Hi. How can we help you today?
M: Yeah. I'd like to get my hair trimmed a little. Nothing fancy. Just a basic trim.
W: Well, can we interest you in today's special?
M: Um... No...
W: [19]We'll shampoo, cut, and style your hair for one unbelievable low price of $9.99. Plus, we'll give you a clean shave and a back massage to help you relax. Best service in town!
M: Okay, [20]I'll have the plete service today, but as I said before, I just want to get my hair trimmed. A little off the top and sides. That's all. I mean, that's all.
W: No problem. Relax. [21]You're in good hands. Okay, here we go. So, what do you do for a living?
M: I'm a lawyer, specializing in workplace accidents, and [22]I'm in town for an interview for a new job, and... Hey, what happened to my hair? And what's left of my hair turned purple. Are you even a licensed beautician?
W: Well, sir. We offer a money-back guarantee on all our work, so if you're not pletely satisfied...
M: Satisfied? I'm anything but satisfied. [22]How in the world am I supposed to go to a job interview looking like this? Forget it. Forget it.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. What is one service NOT included in the special price at the beauty salon?
正確答案:B
解析:女士說,當日的特別優惠是以9.99美元的價格享受洗、剪、吹,外加剃須、背部 *** 。A、C、D均有提及;只有B修指甲不在服務范圍內,故應選B。通讀選項,知道這篇對話與理發有關。本題選項涉及相關服務專案,解答時要注意對話中提到哪些專案,以做相應標記。此外,修指甲不屬於一般男士理發業務范圍,根據「主題原則」,與主題無關的即為答案,直接選B。
20. Why does the man repeatedly say "That's all"?
正確答案:C
解析:男士的原話是:「今天就來整套服務吧。不過,……我只想把頭發修一下。上面和兩邊都稍微修剪一點點就可以了……」這里的「That's all」表明男士不想要別的花樣,只需要自己想要的服務,故C正確。根據男士說的「Okay, I'll have the plete service today」,可排除A甚至D全套服務所需的長時間與quickly矛盾;B無依據。
21. What does the beautician mean by "You're in good hands"?
正確答案:C
解析:女士說:「沒問題,放鬆點,給你服務的是個好手。」所謂「好手」即是水平高的美容美發師,故C正確。本題問「You're in good hands」是什麼意思 。像這種「短語含義題」,絕不能選其單詞本義,由此可排除A;若頭發狀態良好,就不用來理發了,故B也可排除;D是利用原詞relax設定的干擾項。
22. Why does the customer go to this beauty salon to improve his appearance?
正確答案:D
解析:男士先說,他到城裡來面試一份新工作。隨後又抱怨,「我這個樣子怎麼去面試?」可見男士來美容院理發是為了參加面試,故D正確。四個選項均以「He is going to」開頭,差別在to後面的內容上。A、B未提到,可排除;男士說他是一個處理工傷事故的律師,C中的一般將來時態與對話內容不一致。
看過的人還:
② 求英語四級真題試卷2017-2018年12套卷的真題加答案百度雲!!謝謝哪位大神啦!!
《英語四級真題試卷》網路網盤資源免費下載
鏈接:
作品相關簡介:
英語四六級考試是教育部主管的一項全國性的英語考試,其目的是對大學生的實際英語能力進行客觀、准確地測量,為大學英語教學提供測評服務。

③ 2018年英語四級閱讀理解試題及答案3
2018年英語四級閱讀理解試題及答案3
工資爛慎數孝者
It is easier to negotiate initial salary requirement because once you are inside, the organizational constraints (約束) influence wage increases. One thing, however, is certain: your chances of getting the raise you feel you deserve are less if you don』t at least ask for it. Men tend to ask for more, and they get more, and this holds true with other resources, not just pay increases. Consider Beth』s story:
I did not get what I wanted when I did not ask for it. We had cubicle (小飢首隔間) offices and window offices.I sat in the cubicles with several male colleagues. One by one they were moved into window offices, while I remained in the cubicles, several males who were hired after me also went to offices. One in particular told me he was next in line for an office and that it had been part of his negotiations for the job. I guess they thought me content to stay in the cubicles since I did not voice my opinion either way.
It would be nice if we all received automatic pay increases equal to our merit, but 「nice」 isn』t a quality attributed to most organizations. If you feel you deserve a significant raise in pay, you』ll probablyhave to ask for it.
Performance is your best bargaining chip (籌碼) when you are seeking a raise. You must be able to demonstrate that you deserve a raise. Timing is also a good bargaining chip. If you can give your boss something he or she needs (a new client or a sizable contract, for example) just before merit pay decisions are beingmade, you are more likely to get the raise you want.
Use information as a bargaining chip too. Find out what you are worth on the open market. What will someone else pay for your services?
Go into the negotiations prepared to place your chips on the table at the appropriate time and prepared touse communication style to guide the direction of the interaction.
練習題:
Choose correct answers to the question:
1. According to the passage, before taking a job, a person should ________.
A. demonstrate his capability
B. give his boss a good impression
C. ask for as much money as he can
D. ask for the salary he hopes to get
2. What can be inferred from Beth』s story?
A. Prejudice against women still exists in some organizations.
B. If people want what they deserve, they have to ask for it.
C. People should not be content with what they have got.
D. People should be careful when negotiating for a job.
3. We can learn from the passage that ________.
A. unfairness exists in salary increases
B. most people are overworked and underpaid
C. one should avoid overstating one』s performance
D. most organizations give their staff automatic pay raises
4. To get a pay raise, a person should ________.
A. advertise himself on the job market
B. persuade his boss to sign a long-term contract
C) try to get inside information about the organization
D) do something to impress his boss just before merit pay decisions
5. To be successful in negotiations, one must ________.
A. meet his boss at the appropriate time
B. arrive at the negotiation table punctually
C. be good at influencing the outcome of the interaction
D. be familiar with what the boss likes and dislikes
1.[D] 推理判斷題。根據文章第1句。開頭立論:「It is easier to negotiate initial salary requirement在進入公司以前就談妥你的最初工資要求要更容易些」。因此,在接受一份工作前應該先提出期望薪金要求,即D。注意C中as much…as he can意思太絕對,不妥。
2.[B] 推理判斷題。Beth的故事是為了證明第1段提出的觀點,主要依據第2段第1句,第3段最後一句再次印證。核心詞為ask for。
3.[A] 推理判斷題。從Beth的故事中不難總結出:如果你要求加薪或提升,你可能就會得到滿足;你如果不要求,老闆就可能不予考慮。因此在salary increase中含有很大的主觀因素,故而unfair。直接依據為第3段第1句。
4.[D] 事實細節題。根據倒數第3段,performance「工作表現」,timing「抓住時機」和information「利用信息」是加薪的三大籌碼。D與其中對timing的闡述一致。
5.[C] 事實細節題。最後一段指出,帶著准備好的籌碼去跟老闆商談加薪,並在合適的時候拿出來,而且要運用一定的交際手段引導談判的發展方向,即C。注意其中place your chips on the table at the appropriate time 「在適當的時候拿出籌碼」不等於A中的meet his boss at the appropriate time。
四六級英語推薦>>>
④ 關於18年6月的英語四級仔細閱讀答案
大學英語四級考試真題(卷二)之仔細閱讀
【篇章分析】
本篇文章整體閱讀難度並不大,主要講的是關於居住在綠色生態空間的人們要比居住在市區的人們擁有長期的積極的幸福影響。文章後的五道題目以事實細節考查為主,題干定位信息明確,做題難度在中等偏下水平。
【參考答案】
46 B Add to their sustained happiness.
47 A Earn more money.
48 C How long its positive effect lasts.
49 D Their communication with others improved.
50 A Find financial support.
【答案解析】
46. 根據題干中的定位名詞study和green spaces迴文快速定位到文章中的第一段,根據第一段的信息可得出UK
researchers found moving to a green space had a sustained positive
effect(英國研究者發現搬到綠色小區可以帶來持久的積極影響)。以及「people living in greener urban areas
were displaying fewer signs of depression or
anxiety(生活在綠色小區的人們較少表現出抑鬱或焦慮的情緒)」這兩處信息可以確定本題的正確選項是B (Add to their
sustained happiness)。
47. 本題根據題干定位詞Dr. White 及usually do定位到本篇文章中的第一段"There could be a
number of reasons,」 he said, 「for example, people do many things to make
themselves happier: they strive for promotion or pay rises, or they get
married.處,根據本句信息,可推出人們通常讓自己快樂的事是掙更多的錢,因此本題的正確選項為A(Earn more money.)。
48. 由第一段可知「升值、加薪、中彩票只會給人們帶來短期的快樂,這種快樂在過了六個月到一年後就會消失」,第二段首句「Dr. White
said his team wanted to see whether living in greener urban areas had a
lasting positive effect on people's sense of well-being or whether the
effect also disappeared after a period of time.」進一步承接第一段說明Dr.
White的研究目的是要知道居住在綠色環境中給人帶來的積極影響可以持續多久。故本題正確選項為C選項(How long its positive
effect lasts.)。
49. 根據題干信息可以將本題定位至第三段,在最後一句話中,「He observed that people living in
green spaces were less stressed, and less stressed people made more
sensible decisions and communicated better.」由最後的communicate better
可以得出本題的正確選項為D (Their communication with others improved.)。
50. 根據本題題干給出的信息,根據定位詞Dr. White
和government,可定位至最後一段,提到我們需要資金來建立一個高質量的綠色社區,從最後一段的最後一句話「what we really
need at a policy level is to decide where the money is going to come
from to help support good quality local green spaces.」可得出本題的正確選項為A(Find
financial support.)。
⑤ 2018年英語專業四級考試真題及答案
你好,我是兔兔禿90,用網路網盤分享給你,點開就可以保存,鏈版接永久有效^_^鏈接權:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取碼:0000
⑥ 20186月大學英語四級真題[第一套]
你好,我是兔兔抄禿90,用網路網盤襲分享給你,點開就可以保存,鏈接永久有效^_^鏈接:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取碼:0000
⑦ 2018年6月大學英語四級考試CET4真題及答案解析一般在考試結束多久公布
^你好,我是兔兔禿復90,用網路網盤制分享給你,點開就可以保存,鏈接永久有效^_^鏈接:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取碼:0000
