当前位置:首页 » 英语阅读 » 英语试卷中的广告类阅读题

英语试卷中的广告类阅读题

发布时间: 2023-05-19 04:40:39

A. 2019年青海高考英语试卷答案解析及点评(WORD文字版)

第Ⅰ卷

第一部分听力(共两节,满分30分)略

第二部分阅读理解(共两节,满分40分)

A

.’tfit..Irealizedthisadaylater,-fivedollarslessthanIhadpaid.onssignedoffforthenight.Fortunately,Ididn’tgetanychannelsshowingall-.

(静电)noise.Forsomereason,,.Graally,,andtogetridofit,.,.(肌肉)shakingmyset.

,.,anditstoppedworkingaltogether.Mytriptotherepairshopcostme$62,andthesitisworkingwellnow,butIkeepexpectingmoretrouble.

21.?

A..

B.Hecouldn’treturnitwhenitwasbroken.

C..

D..

22.“signedoff”inparagraph1?

A.endedalltheirprograms

B.providedfewerchannels

C.changedtocommercials

D.showedall-nightmovies

23.?

A.Byshakingandhittingit

B.Byturningitonandoff

C.Byswitchingchannels

D.Byhavingitrepaired

24.?

A.Curious

B.Anxious

C.Cautious

D.Humorous

【答案】

21.C

22.A

23.D

24.D

22.A词义推测题。根据后一句,幸运的是,我不用整晚上看电影了,否则我不能睡觉了,故选A。

23.D细节理解题。根据文章最后一段,可知作者修电视机花了62美元,故选D。

24.D推理判断题。根据开头说:没有电视节目就可以睡觉,中间还说晃动电视来锻炼肌肉,可知作者语调幽默。故选D。

考点:故事类短文阅读

B

.undsorkeepthemoff...

.,forpeopleareoftenlessself-conscious(难为情)whenthey’reinpoorlylitplaces–.Ifyourhomedoesn’thaveenoughwindowlight,.

Mindthecolors..Inonestudy,edroom.,.Sowhenit’stimetorepaint,goblue.

Don’tforgettheclock–ortheradio.(卡路里).Beginkeepingtrackofthetime,.Andwhileyou’reatit,actuallysitdowntoeat.Ifyouneedsomehelpslowingdown,turningonrelaxingmusic..

Downsizethedishes..-inchplateinsteadofa10-inchplate.,totalintake(摄入)jumpsby14percent.Andwe’,wideglassthanatall,skinnyglass.

25.____.

A.theirhomecomforts

B.theirbodyshape

C.housebuying

D.healthydiets

26.____.

A.digestfoodbetter

B.recefoodintake

C.burnmorecalories

D.regaintheirappetites

27.?

A.Eatquickly.

B.Playfastmusic

C.Usesmallerspoons

D.Turndownthelights

28.?

A.IsYourHouseMakingYouFat?

B.WaysofServingDinner

C.EffectsofSelf-Consciousness

D.IsYourHomeEnvironmentRelaxing?

【答案】

25.B

26.B

27.C

28.A

26.B细节理解题。根据第三段第二句话inonestudy,......可知在蓝色的房间内人吃的相对较少。

27.C推理判断题。最后一段介绍,要想少吃,要用小碗小勺,前面介绍说到,吃得快,房间暗会增加饮食,放舒缓的音乐有助于减少饮食的速度和进食量。故选C。

28.A主旨大意题。根据开头的后文可知,本文就房间的布置给那些想减肥的人士提了一些建议。所以选A可以更好地概括全文。

考点:科普类短文阅读

C

(间隔年)beforegoingtouniversity.Itusedtobethe“yearoff”betweenschoolanniversity.Thegap-yearphenomenonoriginated(起源).

Thisyear,25,heirentryuntilnextyear,legeAdmissionsService(UCAS).

Thatisarecord14.7%.ecation.“Studentswhotakeawell-,andcomplete,theirchosencourse.,”hesaid.

Butnoteveryoneishappy.OwainJames,(NUS),–.“£15,000indebt.supporttheirstudyforthedegree.NUSstatisticsshowthatover40%%ringvacatingperiods,”hesaid.

29.?

A.Itisflexibleinlength.

B.Itisatimeforrelaxation

C.Itisincreasinglypopular

D.Itisrequiredbyuniversities

30.AccordingtoTonyHiggins.studentstakingagapyear____.

A.

B.

C.

D.

31.-yearphenomenon?

A.He’spuzzled

B.He’sworried

C.He’ssurprised

D.He’sannoyed

32.?

A.Attendadditionalcourses.

B.Makeplansforthenewterm

C.Earnmoneyfortheirecation

D.Preparefortheirgraatestudies

【答案】

29.C

30.A

31.B

32.C

30.A细节理解题。由人名定位到短文第三段。第三段在说它的优点,有间隔年之后再去上大学,会让人更成熟有责任感,对大学的学习有帮助。故选A。

考点:社会社会类短文阅读

D

ChooseYourOne-Day-Tours!

TourA-Bath&Stonehenge:-£37until26Marchand£39thereafter.

Visitthecitywithover2,000yearsofhistoryandBathAbbey,,Stonehengeisoneoftheworld',000years.

TourB-Oxford&'sChurchTowerandAnneHathaway's-£32until12Marchand£36thereafter

Oxford:IncludesaguidedtourofEngland'.Lookoverthe"cityofdreamingspires(尖顶)"fromStMary’sChurchTower.Stratford:.

TourC-WindsorCastle&-£34until11Marchand£37thereafter.

,HenryVILL'sfavoritepalace.FreetimetovisitWindsorCastle(entrancefeesnotincluded).With500yearsofhistory,..,whichincludethefamousmaze(迷宫)whereitiseasytogetlost!

TourD--£33until18Marchand£37thereafter.

,thefamousuniversitytown,andthegardensofthe18thcentury.

33.’soldestuniversitycity?

A.TourA

B.TourB

C.TourC

D.TourD

34.?

A.WindsorCastle&HamptonCourt

B.Oxford&Stratford

C.Bath&Stonehenge

D.Cambridge

35.?

A.

B.Itusedtobeawell-knownmaze

C.ItistheoldestpalaceinBritain

D.Itisaworld-famouscastle

【答案】

33.B

34.D

35.A

34.D细节理解题。根据每一部分的价格介绍:TourA到3月17日为£37,TourB为£36,TourC为£37,TourD为£33,故选D。

35.A细节理解题。根据判断答案为A。

考点:广告类短文阅读。

第二节((共5小题;每小题2分,满分10分)

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

,.36,buythebest-fittingrunningshoesyoucanfind.,.,walkinthemforafewdaystodouble-checkthefit.37.Asalways,youshouldstretch(伸展).

Duringthefirstweek,donotthinkaboutdistance,.38,itiswisetotakeadayofftorest.Butringthenextweek,.39.Aftertwoweeks,starttimingyourself.40.,.

A.Aftersixdays

B.Foragoodmarathonrunner

C.Beforeyoubeginyourtraining

D.Witheachday,

E.Iftheystillfeelgood,youcanbeginrunninginthem

F.

G.

【答案】

36.C

37.E

38.A

39.D

40.G

37.E考查对上下文的理解。上文提到:穿着鞋走走路以确保合适,下文提到跑。所以这里应该说如果穿着的感觉很好,就可以跑了。故选E。

38.A考查对上下文的理解。上文提到练习的第一周怎么做,下文提到第二周,所以这里应该是练习一周后稍做休息,一周是6天,故选A。

39.D考查对上下文的理解。这里在讨论逐渐加长跑步的距离,每天增加一定的距离才合理,故选D。

40.G考查对上下文的理解。最后是提速。在规定的距离内如何训练自己跑得快。这样才能参加比赛。故选G。

考点:生活类短文阅读。

第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)

第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

?School?Afriend?Atutor?Theseareall41placesoflearning..Ihadthe43

ofseeingthisfirsthandona44.

.,..Throughthefirsttwogames,.Asaparent,,50stilldefeated.

.Whenthey52fortheirSundaygame,theywere53different.Theyhadbeguntointegrate(融合)..

heteam.Ithinkitisageneralprinciple.59isthebestteacher.,,.

41.A.publicB.traditionalC.officialD.special

42.A.passesB.worksC.liesD.ends

43.A.dreamB.ideaC.habitD.chance

44.A.tripB.holidayC.weekendD.square

45.A.wonB.enteredC.organizedD.watched

46.A.painfulB.strangeC.commonD.practical

47.A.lessB.poorlyC.newlyD.better

48.A.fansB.tutorsC.classD.team

49.A.imaginedB.hatedC.avoidedD.missed

50.A.ifB.orC.butD.as

51.A.girlsB.parentsC.coachesD.viewers

52.A.dressedB.showepC.madeupD.planned

53.A.slightlyB.hardlyC.basicallyD.completely

54.A.seenB.knownC.heardD.read

55.A.stylesB.trainingC.gameD.rules

56.A.evenB.stillC.seldomD.again

57.A.confusedB.struckC.remindedD.warned

58.A.touchingB.thinkingC.encouragingD.learning

59.A.ExperienceB.IndependenceC.CuriosityD.Interest

60.A.harmfultoB.mixedwithC.differentfromD.appliedto

【答案】

41.B

42.C

43.D

44.C

45.B

46.A

47.D

48.D

49.B

50.C

51.A

52.B

53.D

54.A

55.C

56.A

57.B

58.D

59.A

60.C

42.C考查动词以及对语境的理解。A.passes传递;B.works起作用;C.lies在于;D.ends结束。本句应该分析句子结构:thelearning后是定语从句youreallywant,所以这里所填的是做谓语的动词。真正想要的学习却不在上述的这些地方,在其他的地方。故选C。

43.D考查名词以及对语境的理解。A.dream梦想;B.idea想法;C.habit习惯;D.chance机会。我有机会看到了这样的学习。

44.C考查名词以及对语境的理解。A.trip旅行;B.holiday假期;C.weekend周末;D.square广场。从下文的周六的比赛会很艰苦和.可知,是周末发生的事。

45.B考查动词以及对语境的理解。A.won赢;B.entered进入;C.organized组织;D.watched观看。从下文可知,女儿所在的足球队打得好所以进入了锦标赛。

46.A考查形容词以及对语境的理解。A.painful痛苦的;B.strange奇怪的;C.common普通的;D.practical实用的。由语境可知,对手比作者女儿的队bettertrained,可以推断这将是一场痛苦的比赛。

47.D考查副词以及对语境的理解。A.less少于;B.poorly差的;C.newly新的;D.better更好的。根据常识可知,进入锦标赛的一般都是训练更好的队伍。

48.D考查名词以及对语境的理解。A.fans粉丝;B.tutors教练;C.class班;D.team队。根据上下文可知,是女儿所在的足球队没进球得分。

49.B考查动词以及对语境的理解。A.imagined想象;B.hated不喜欢;C.avoided避免;D.missed想念,错过。作为家长,一般都不会喜欢看自己的孩子尽力了,又要输。

50.C考查连词以及对语境的理解。A.if如果;B.or或者;C.but但是;D.as因为。根据上文可知,没进球,自己的孩子尽力了却要输,这是作为家长所不愿意看到的。

51.A考查名词以及对语境的理解。A.girls女孩;B.parents家长;C.coaches教练;D.viewers观众。本文一直在说女儿,当然应该是说女孩子们的变化。

52.B考查动词以及对语境的理解。A.dressed给……穿衣服;B.showep出现;C.madeup编造;D.planned计划。从下文可知,周日和周六的表现完全不同。

53.D考查副词以及对语境的理解。A.slightly轻微地;B.hardly几乎不;C.basically基本地;D.completely完全地;根据后面文章可知,这些孩子们表现和之前完全不同,completely符合语境。

54.A考查动词以及对语境的理解。A.seen看;B.known知道;C.heard听到;D.read读。她们把她们所看到的球队的打法运用到自己的比赛中。

55.C考查名词以及对语境的理解。A.styles风格;B.training训练;C.game比赛;D.rules规则。她们把前一天在赛场上看到的打法和团队精神运用到自己的赛场上。所以才和以前不同。

59.A考查名词以及对语境的理解。A.Experience经历;B.Independence独立;C.Curiosity好奇;D.Interest兴趣。结合全文的意思可知,经历是最好的老师。

60.C考查动词以及对语境的理解。A.harmfulto对……有伤害;B.mixedwith混合;C.differentfrom不同;D.appliedto应用于。亲身体验得到的东西和在学校里学到的可能不同,但是更有个性有意义。

考点:教育类短文阅读。

第Ⅱ卷

第三部分英语知识运用(共两节,满分45分)

第二节(共10小题,每小题1.5分,满分15分)

阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

Theadobedwellings(土坯房)61(build)architectsandengineers.Inadditiontotheirsimplebeauty,(able)to“aircondition”ahousewithout64(use)electricequipment.(slow)ringcoolnights,thuswarmingthehouse.Whenanewdaybreaks,(cool)thehouseringthehotday;67thesametime,theywarmupagainforthenight.Thiscycle68(go)dayafterday:ffset(抵消)fortheoutsidetemperatures.As69(nature)architects,hecycleworkonmostdays.

【答案】

61.built

62.the

63.ability

64.using

65.slowly

66.tocool

67.at

68.goes

69.natural

70.how

64.using介词without后接动名词use去掉字母e再加-ing。

65.slowly用slow的副词形式slowly修饰动词giveout.

66.tocool形容词加enough后接不定式。

67.atatthesametime是固定词组。

68.goes根据上下文,此处用一般现在时态。这种循环日复一日。

69.natural形容词做定语修饰名词architects。

70.how根据句意,应用how修饰形容词thick,连接宾语从句。

考点:语法填空。

第四部分写作(共两节,满分35分)

第二节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词作斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Oneday,.Itwasverycrowded.Tonysawatoyonashopwindow..Afterlooksatthetoyforsometime,.Tonywasscaredandbeguntocry..Fiveminuteslater,Tonysawparents.Momsaid,“Hownicetoseeyouagain!DadandIwereterribleworried.”.

【答案】

71.parent改为parents

72.on改为in

73.very去掉

74.looks改为looking

75.where改为that或者去掉where

76.begun改为began

77.telling改为told

78.a改为the

79.saw后加his

80.terrible改为terribly

【解析】

试题分析:本文讲述了小男孩Tony和父母上街购物,街上人多,Tony没有告诉父母就独自进了一家商店,结果和父母走散,后来在街上又得以相见的故事。

本篇文章来源于[中大网校http://www.wangxiao.cn]转载请注明出处;原文链接地址:http://www.wangxiao.cn/gk/99627314964.html

B. 如何区别英语阅读理解中的打广告和科普

一般为时政、人物、广告、文学类、科普1.事实细节题事实细节是用来支撑、阐述和解释主题的具体信息。抓住文段中的事实和细节是做好该题型的关键,也是做好其它类型问题的基础。这类题型的题干常为:1)When/Wheredidthestoryhappen2)(not)correct3)(not)mentionedinthepassage4))Allthestatementsaretrueexcept.2.主旨大意题(主要看首尾句)这类题主要是测试学生对一篇文章或一段文字的深层理解程度及在速读中准确把握文章主旨大意的能力。一般针对某一语段或某一语篇的主题标题或目的设题。常见的设题方式有:1))))Thepurposeofthepassageis.5)Themain(general)ideaofthepassageis.6)Thepassageismainlyabout.7)Fromthepassageweknowthat.3.推理判断题(主要看文中没出现过,你要推测出来的)这类题属于主观题,是层次较高的设题。它包括判断和推理题。这两类题常常相互依存,推理是为了得出正确的判断,正确的判断又依赖于合乎逻辑的推理。常见的题干有:1).2)Wecanconcludethat.3)Whenthewritertalksabout,whathereallymeansisthat.4).猜测词义题这类题旨在考查学生根据上下文对灵活变化的词义做出理解判断的能力。这一能力可以说是体现阅读理解能力的一项重要指标。常见的题干有:1)?2)Thewordcouldbestbereplacedby.3)Intheparagraph,thewordmeans(refersto).4)Accordingtothepassage,probablymeans.5)Theauthorusesthewordtomean.解决这类问题可以采用以下几种方法:1)根据上下文,运用构词法知识,推测词义。运用构词法猜测词义是一种简单而行之有效的方法。只要掌握构词法规律,无论单词加前缀还是后缀都不难猜出它们的含义。如:,thecancerisinoperable.inoperable为生词,前缀“in”表示否定,后缀“able”表示“可……的”,中间词干operate意为“手术”,可知inoperable为“不可手术的”。2)通过定义和解释来猜测词义。可以根据一些标志词找出猜词的线索,如:means,inotherwords,thatistosay等。如:uch.此句的表语部分直接定义出annealing的含义是“一种通过加热然后慢慢冷却使金属变软的方法”,即“退火”。主要关注:高考的24个话题

C. 求几篇是海报,广告,通知这类的英语阅读例题,并解释

如下通知:
1.To furthur enhance the ability of oral English of the students, the student union is planing to hold an English speech competition.
2. The participants should be the senior students
3. Please sign up before 30th,April at students' office
4. The contest will be held on 2pm. 8th, May at the reading room.
5.we have invited 3 teachers to be the judges, and there will be 6 winners to be awarded.
6. we welcome all the students to listen to the speech.
注释:
1.为了提高学生的英语口语水平,校学生会约定举行一个英语演讲比赛。
2.参加者是高中学生
3.报告时间与地点 4月30日以前 学生办公室
4.比赛的时间与地点 5月8日下午2点阅览室
5.3位老师将被邀请当评判,前6名优胜者将获奖
6.欢迎全体学生去听演讲比赛

D. 请帮忙解答一下这些广告英语题

D E E C C B
第一题用排除法,D的意思是广告并非私人交流,当然是对的。
第二题问广告常用的几种文学修辞手法,当然选E,simile, personification, and metaphor(明喻、拟人、暗喻)
第三题问销售目标有哪些特征,四个都对,所以选E。
第四题问广告与宣传有什么不同,这个很好答,网上也能找到两者的区别,广告由广告人直接付费,而宣传不是,见http://www.google.com/search?hl=zh-TW&newwindow=1&q=%E2%80%9Cadvertising+differs+from+publicity%E2%80%9D&lr=,用排除法也可以。

第五题问客户的三种类别,这个有现成的答案,选C,见http://books.google.com/books?id=yz31LxgQijMC&pg=PA94&lpg=PA94&dq=%22current+customers,+prospective+customers,+and+centers+of+influence+%22&source=web&ots=4t-XY4lkjd&sig=cQT21ivak-VicC68MHaQpnia20c&hl=zh-TW&sa=X&oi=book_result&resnum=2&ct=result

最后一题最简单,问下列哪种方法用于展示产品的关键优点或特性,当然选B,即Demonstration(演示)

E. 英语阅读题,怎么判断是广告,海报,新闻之类的。这三种一般都会有什

speeches of contempt for poverty and rags,

F. 助力满分的2019年中考英语阅读理解题(2)

2019年中考英语阅读理解编习题

【能力选练】 A

(2019中考科普环保类选练)

You can not see any object unless light from that object gets into your eyes. Some of the things you see give off light of their own. The sun, the stars, a lighted lamp are examples that can be seen by their own light. Such things are luminous. Most of the things you see are not giving off light of their own. They are simply reflecting light that falls on them from the sun or some other luminous bodies. The moon, for example, does not give off any light of its own. It is non-luminous. You see it because sunlight falls on it and some of it reflects in our direction. So moon light is only second hand sunlight.

When you look at a book, it sends to your eyes some of the light which falls on it, and you see the book. If light could be kept out from where you are so that there would be no light for the book to reflect, then you could not see the book even with your eyes wide open.

Light travels so fast that the time in which it travels from the book you are reading to your eyes is so short as if there were no time at all. Light reaches us from the moon, which is about 380 000 kilometers away, in only a little more than a second.

1. You can see the book because_______.

A. your eyes are close to it B. it reflects some of the sunlight

C. it has light of its own D. your eyesight can get to it

2. The underlined word "luminous" means_______.

A. visible B. all colors C. giving off light D. sunlight

3. Light traces about _________ kilometers per second.

A. 380 000 B. 300 000 C. 400 000 D. 190 000

4. Which of the following is true?

A. The moment you open your eyes the light from the book travels to your eyes.

B. Light from the book is much shorter than that from the moon.

C. All the things you can see give off light.

D. Light travels so fast that there is no time for you to read.

5. What is the main idea of the passage?

A. You can see and read a book because you open your eyes.

B. Some objects are luminous, some not.

C. You can see things because of light.

D. Light travels very fast so you cannot notice it.

参考答案BCBA C

【能力选练】 B

1. If you work as a driver in the restaurant, you may ______.

A. never pay for meals B. pay a little for meals

C. work on weekends D. work in the afternoon

2. If you buy the house, you ______.

A. may pay more than ¥150, 000 for it B. must have breakfast in the kitchen

C. have to take a bath in the public bathroomD. may live on the south side of the city

3. Any customer with a Tianjin Daily of June 1, 2005 will get a small present from ______.

A. every supermarketB. Huanghe Road

C. Tianjin DailyD. Yingbin Supermarket

4. When will the concert be?

A. Julu1, 2005B. June 8, 2005

C. July 3, 2005D. June 25, 2005

5. If two alts and two students want to go to the concert, the tickets will cost RMB______.

A. 220 yuanB. 440 yuan C. 270 yuanD. 370 yuan

【答案及解析】

1. A 细节题。由在Driver Wanted栏中找到的All meals are free可知。2. D 细节题。答案A错在more than;因专有a breakfast room.,排除B;又因有a bathroom,无需去the public bathroom,排除C。由最后一句可知D正确。

3. D 推测题。因这是Yingbin Supermarket在Tianjin Daily上的广告。4. D 细节题。由Rose's Special Concert栏的最后一行可知。

5. B 计算题。150×2+70×2=440。

【能力选练】 C

中考英语阅读理解****节约用水

Napoga is a 12-year-old girl in Ghana(加纳), Africa. It is hard for her family to get clean water. Every morning, she leaves home at half past five to get clean water for her family in a village far away. It takes her six hours to get enough clean water for daily(日常) cooking and drinking. She has no time to go to school or to play with her friends. Millions of people in the world are like Napoga. They can't get enough clean water to keep healthy.

Earth Day is April 22. But on all other days, we must also remember it. The water we use is the most important natural resource(自然资源) on the earth.

Water covers 70% of the earth's surface(表面). But most of that is sea water. We can't use it for very many things. Fresh water covers only 1% of the earth's surface.

You probably feel lucky that your life isn't as hard as Napoga's. But that doesn't mean you don't have to worry about water. We all face serious water problems. One of them is water pollution. All kinds of things from cars, factories, farms and homes make our rivers, lakes, and oceans dirty. Polluted water is very bad for people to drink. And dirty water is bad for fish, too. Now, 34% of all kinds of fish are dying out.

How do cars and factories make our water dirty? First, they pollute the air. Then, when it rains, the rain water comes down and makes our drinking water dirty. Dirty rain, called acid rain(酸雨), is also bad for plants, animals and buildings.

Scientists say that in 30 years, more than half of the people in the world won't have enough clean water. We have to learn how to save more water for ourselves and our children. Here is some advice for saving water:

●Turn off the water while you brush your teeth. You can save as much as 450 liters(升) each month.

●Leaky taps(漏水的龙头) waste a lot of water. Fix them right away!

●You can easily cut your 10-minute showers(沐浴) in half—and you'll be just as clean.

●When you wash dishes, don't let the water run.

●Only wash clothes when you have a lot to wash. If your washing machine isn't full, you're wasting water!

◆根据以上短文内容,然后从每题所给的四个选项中选择最佳选项。

1. Every morning Napoga went to get clean water _______.

A. before she went to school B. after she finished school

C without going to school D. after she played with her friends

2. On the earth, _______.

A. sea water is widely used than fresh water B. there is very little water for our living

C. there is 71% of fresh waterD. we don't need to worry about water

3. Acid rain _______.

A. is only bad for living things

B. can be proced in factories

C. doesn't do harm to people, but it's bad for plants, animals and buildings

D. doesn't just do harm to human beings but to ani​mals, plants and buildings

4. Which of the following wastes water?

A. We need ten minutes if we want a clean shower.

B. We should put in enough clothes when we wash them in washing machines.

C. You can keep yourself clean by having a shower for five minutes.

D. Don't let the water run when we brush our teeth and wash dishes.

5. What's the main idea of the passage?

A. Something must be done to prevent water form be​ing polluted.

B. Clean water means much to human beings and living things around us.

C. It's time to take care of the water we use.

D. Water is the most important natural resource on the earth.

【答案及解析】

1. 选C。从第1段中的句子She has no time to go to school可知,她根本没有去上学。故选C。

2. 选B。短文第3段中介绍了全球70%被水覆盖,但只有1%才是饮用淡水。而世界上的很多国家和地区都缺水。所以选B项,即我们的生活用水很少。

3. 选D。由第5段中的句子Dirty rain, called acid rain, is also bad for plants animals and buildings.可知,acid rain(酸雨)的危害很大。 故答案选D。

4. 选A。A选项与C选项相互矛盾,则必有一个为正确选项。而从第3点建议(advice)可知,你可以沐浴只须五分钟来节约用水,若用10分钟则是浪费水。故选A。

5. 选C。读完全文我们知道地球上的水资源有限,所以大家都要节约用水。故选C。

【能力选练】 D

I've been working in a school for more than twenty years. Many parents often ask me, "How can you teach your child good study skills? How can he or she get the homework done as quickly as possible?" Here are some tips:

1. If the child is as young as nine or ten years old, ask him or her to prepare a small notebook to write down the homework given by his or her teachers. By developing this habit, he or she will learn to be much more responsible (负责的).

2. Find a good place to study. This should be a quiet place that is free from everything but study things. No games, radios, or televisions. Once you have decided on a place to study, this should be the only place where your child does his or her homework and studies. There should also be a very specific time for homework to be done. Usually, homework should be done as soon as the child gets home from school. This also goes for the kids who take part in after­school activities. Of course, it is a good idea to allow the child to have a healthy snack before the work begins.

3. Also remember that it is the child's ty to do his or her homework. Some children give up easily and go to Mom and Dad for help when they have a problem. Try to let them solve it first. By doing this, they will get a sense of success from overcoming problems. In this way we help them to help themselves.

( )6. Asking the kids to keep a notebook to remember their homework will make them ______.

A.remember more B. learn more

C. more responsible D. more interested in studying

( )7. The place where the children study must ______.

A. be free for everything B. have a TV set and a computer

C. be quiet, bright and free from things D. be big, clean and tidy

( )8. What does the underlined word "overcoming" mean in the passage?

A.忘记 B. 离开

C.意识到 D. 克服

( )9. The children should ______ when they have trouble with their homework.

A. ask their parents for help

B. try to solve the problems by themselves

C. wait for their teachers' help

D. put it away and have a snack

( )10. This passage is written ______.

A. for parents to help their children study well

B. for the children who want to improve their study

C. for teachers to teach their students

D. for housewives to make their kids happy

参考答案6~10 C C D B A

【能力选练】 E

Many things happen to us at school. We may feel excited when we win in a school competition. We may feel sad if we lose an important game. We want to keep the memory for the rest of our lives.

How to keep the memory? Our headteacher, Miss Wang, has taught us a good way of remembering things—to make our own yearbook. What is a yearbook? A yearbook is a kind of book which is used to keep the memory of exciting moments. It's usually made at the end of the year.

Last December, we began to make our yearbook. First, we chose the persons who had done something special, then some students interviewed them, some wrote down their stories, and others took photos of them. Everyone in our class had something to do. Finally, our teacher helped us to put the things together. In this way, We had our first yearbook.

All of us put a lot of love into making the yearbook. It is so wonderful that not only the students but also our parents and teachers will remember the special time forever.

1. When we win in a school competition, we may feel _______.

A. sorryB. angry C. excitedD. interested

2. Miss Wang's good way of remembering good things is to _______.

A. buy a new photoB. write down stories

C. take a lot of photosD. make a yearbook

3. A yearbook is made to _______.

A. take notesB. keep the memory

C. do our homework D. remember English words

4. Usually a yearbook is made in _______.

A. JanuaryB. FebruaryC. MayD. December

5. We made our first yearbook _______.

A. without any help B. without putting our love into it

C. with the help of our teacher D. with the help of our parents

1.【解析】选C。细节理解题。根据第一段第二句可知,当我们在校比赛中获胜时,我们可能感到兴奋,所以选C。

2.【解析】选D。细节理解题。根据第二段第二句可知,Miss Wang 建议我们制作yearbook。

3.【解析】选B。细节理解题。根据第二段第四句可知,yearbook是用来记事的。

4.【解析】选D。细节理解题。由第二段的最后一句 "It's usually made at the end of the year. "可知是在 12 月份。

5.【解析】选C。细节理解题。由第三段中 "Finally, our teacher helped us to put the things together. "可知C项正确。

《小谢试题》致力于高质量试题试卷,助力广大学子升学加分,有用的话关注分享哦。

G. 关于广告的英语对话阅读

对话教学是新课程改革背景下积极倡导的一种教学形态,是一种尊重主体性、体现创造性、追求人性化的教学。下面是我精心收集的关于广告的英语对话,希望大家喜欢!
关于广告的英语对话篇一
a: how could we advertise our celebrations to mark the centenary of the founding of the university?

B; I’m sure we could get one or two tv panies to e in. perhaps the president could invite them and do an interview.

A: that’s a good idea. We could put up some posters in and around the campus with a list of events. It would be quite cheap to do on the campus.

B: it will be expensive to do outside the campus. Perhaps we could arrange for some sponsorship.

A: we could contact alumni who work for large, well-know panies. They might be able to arrange cheap advertising in exchange for some free tickets.

B; good thinking! We should also print some leaflets for students to distribute.

A: we should put some mp3ation about it on the home page of our university website. When people visit the website, they’ll see the mp3ation.

B: we could take out some advertisements to local newspapers. I checked the prices and they are reasonable.

A; ok. Let’s get to work on our advertising campaign.
关于广告的英语对话篇二
A: there are advertisements everywhere here in hong kong. The city is so bright at night, with all the neon signs.

B: I like it. It makes the city feel alive. I like all the different colors and I like the billboards with eye-catching pictures and slogans.

A; I think that there are too many of them. I think that panies spend far too much money on advertising. They should have lower prices instead. Then they would see more.

B; I see your point, but if panies didn’t spend money on advertising, no one would hear about their procts. I agree that some fomp3 of advertising can be annoying. I don’t like it when people try to give you leaflets with mp3ation about procts you have no intention of buying.

A; I really hate receiving spam. I also dislike having to listen to advertisements and jingles when they are broadcast in stores or on the subway.

B; yes, that annoys me too. With billboards, you can look away, but with broadcasts, you can’t avoid them. I like the way that advertising agencies use edy in their campaign.

A; I like that too. I don’t like the way that advertising campaign often tell you if you don’t buy a certain proct, you’re not cool or modern or efficient or something.

B: that kind of advertising seems to be very mon with brand name procts. They are always trying to maintain brand loyalty.
关于广告的英语对话篇三
Our pany is thinking of telecasting an advertisement at the Central Television Station. Is it all right?

我们公司想在中央电视台播个广告,可以吗?

Sure, when do you plan to telecast?

可以,你们打算什么时间播?

Our procts have already begun selling in China. In order to let everyone know about our procts, the time of telecast should be as early as possible.

我们的产品已经开始在中国销售,为了让大家都知道我们的产品,播广告的时间越早越好。

You have contacted us too late, there will be difficulty in making the arrangements immediately.

你们联络得太晚了,马上安排有困难。

"关于广告的英语对话"的人还:

H. 初一英语阅读广告,回答问题 Driver Wanted1.Clean driving licence2.Must be

需要司机
1.没有违纪记录的驾驶执照
2看起顷顷来必须是聪明的.
3.超过25岁.
可以去:Capes Taxi ,17 Palace Road ,Roston(一个地点耐伏)
B.用水,肯定是浇花了.,8,初一英语
阅读广告,回答问题
Driver Wanted
1.Clean driving licence
2.Must be of *** art appearance.
3.Aged over 25.
Apply to :Capes Taxi ,17 Palace Road , Roston.
---------------------------------------------------
Air Hostess for Internetional Flights Wanted
1.Applicants must be between 20-30 years old.
2.Height:1.6m to 1.75m
3.Ecation to GGSE standard.
4.Two languages ,must be able to swim.
Apply to :Recruitment Office ,Southern Airlines.
------------------------------------------------------------
Teachers Needed
For private language school teaching ,experience(经雀亩陆验)unnecessary.
Apply to :The Director of Studies,Instant Language Ltd.
-------------------------------------------------------------
问题:1.翻译以上短文
2.You are 26 and want to be a teacher.Where would you apply to?
3.what may stop Jack,an experienced(有经验的)taxi driver ,working for Capes Taxis?
4.Ben,aged 22,good at swimming an driving,has just finished college.Which job is all right to him?
5.What stops Mary,a pretty girl aged 25 from being an air hostess?
6.Is ecation talked about in the three advertisements?
( 把每个问题的意思都翻译一下)
选择题
1.The old woman is ( )the flowers with water.
A.putting B.watering C.cleaning
请说明为什么选**的理由

I. 六年级英语 阅读下面广告,选择正确答案。 就问一题!说为什么选那个 急求解!

A 它平时从十一时半开始到下午两点,下午的时间只有两小时,英语中12点过才叫aftrnoon。
weekdays指的是工作日 最后的八点到十点是周末。am是早上,pm是下午。有点罗嗦,不知道看的懂不

J. 英语阅读题中如何判断这篇文章是出自广告、报纸、杂志

做英语阅读题首先要了解 英语报刊、杂志、广告的特点
一般广告的话 语言会比较简洁鲜明,有亮点以达到宣传认可的作用 含有这类文字的文章一般是广告
报刊的话 时事性比较强,分不同的版块,在阅读中采用的报刊类文章一般以政治、生活为主
总的来说报刊和杂志本质上没有什么差别 一般来讲杂志 就是涵括了生活的各个层面,更加贴近幕后 的一些东西

热点内容
半开铰链英语怎么说及英文翻译 发布:2025-10-20 08:55:17 浏览:887
我的信用英语怎么翻译 发布:2025-10-20 08:52:05 浏览:222
一直迟到用英语怎么翻译 发布:2025-10-20 08:50:22 浏览:172
英语家乡作文怎么写作文 发布:2025-10-20 08:45:58 浏览:742
怎么解决网络上瘾英语作文 发布:2025-10-20 08:36:26 浏览:188
旅行的作文用英语怎么写 发布:2025-10-20 08:34:57 浏览:404
怎么才能写好英语四级作文题目 发布:2025-10-20 08:32:25 浏览:470
用英语说说你的妈妈作文怎么写 发布:2025-10-20 08:28:21 浏览:221
怎么度过春节的英语作文 发布:2025-10-20 08:25:40 浏览:93
英语的作用英文作文英语怎么说 发布:2025-10-20 08:25:31 浏览:575