当前位置:首页 » 英语四级 » 大学英语四级阅读理解题及解析

大学英语四级阅读理解题及解析

发布时间: 2024-06-11 16:00:59

A. 关于18年6月的英语四级仔细阅读答案

大学英语四级考试真题(卷二)之仔细阅读
【篇章分析】
本篇文章整体阅读难度并不大,主要讲的是关于居住在绿色生态空间的人们要比居住在市区的人们拥有长期的积极的幸福影响。文章后的五道题目以事实细节考查为主,题干定位信息明确,做题难度在中等偏下水平。
【参考答案】
46 B Add to their sustained happiness.
47 A Earn more money.
48 C How long its positive effect lasts.
49 D Their communication with others improved.
50 A Find financial support.
【答案解析】
46. 根据题干中的定位名词study和green spaces回文快速定位到文章中的第一段,根据第一段的信息可得出UK
researchers found moving to a green space had a sustained positive
effect(英国研究者发现搬到绿色小区可以带来持久的积极影响)。以及“people living in greener urban areas
were displaying fewer signs of depression or
anxiety(生活在绿色小区的人们较少表现出抑郁或焦虑的情绪)”这两处信息可以确定本题的正确选项是B (Add to their
sustained happiness)。
47. 本题根据题干定位词Dr. White 及usually do定位到本篇文章中的第一段"There could be a
number of reasons,” he said, “for example, people do many things to make
themselves happier: they strive for promotion or pay rises, or they get
married.处,根据本句信息,可推出人们通常让自己快乐的事是挣更多的钱,因此本题的正确选项为A(Earn more money.)。
48. 由第一段可知“升值、加薪、中彩票只会给人们带来短期的快乐,这种快乐在过了六个月到一年后就会消失”,第二段首句“Dr. White
said his team wanted to see whether living in greener urban areas had a
lasting positive effect on people's sense of well-being or whether the
effect also disappeared after a period of time.”进一步承接第一段说明Dr.
White的研究目的是要知道居住在绿色环境中给人带来的积极影响可以持续多久。故本题正确选项为C选项(How long its positive
effect lasts.)。
49. 根据题干信息可以将本题定位至第三段,在最后一句话中,“He observed that people living in
green spaces were less stressed, and less stressed people made more
sensible decisions and communicated better.”由最后的communicate better
可以得出本题的正确选项为D (Their communication with others improved.)。
50. 根据本题题干给出的信息,根据定位词Dr. White
和government,可定位至最后一段,提到我们需要资金来建立一个高质量的绿色社区,从最后一段的最后一句话“what we really
need at a policy level is to decide where the money is going to come
from to help support good quality local green spaces.”可得出本题的正确选项为A(Find
financial support.)。

B. 2019年大学英语四级考试阅读模拟试题及解析

考友们都准备好考试了吗?本文“2019年大学英语四级考试阅读模衡袜拟试题及解析”,跟着我一起来了解一咐辩激下吧。要相信只要自己有足够的实力,无论考什么都不会害怕!

2019年大学英语四级考试阅读模拟灶和试题:父亲形象

Congratulations, Mr. Jones, it's a girl."

Fatherhood is going to have a different meaning and bring forth a different response from every man who hears these words. Some feel pride when they receive the news, while others worry, wondering whether they will be good fathers. Although there are some men who like children and may have had considerable experiencewith them, others do not particularly care for children and spend little time with them. Many fathers and mothers have been planning and looking forward to children for some time. For other couples, pregnancy wasan accident that both husband and wife have accepted willingly or unwillingly.

Whatever the reaction to the birth of a child, it is obvious that the shift from the role of husband to that of father is a difficult task. Yet, unfortunately, few attempts have been made to ecate fathers in this reconciliation (协调) process. Although numerous books have been written about American mothers, only recently has literature focused on the role of fathers.

It is argued by some writers that the change to the father's role, although difficult, is not nearly as great as the change the wife must take to the mother's role. The mother's role seems to require a complete transformation in daily routine and highly innovative(创新的) adaptation. On the other hand, the father's role is less demanding and immediate. However, even though we mentioned the fact that growing numbers of women are working outside the home, the father is still thought by many as the breadwinner in the household.

练习题:

Choose correct answers to the question:

1.What can we know about fatherhood from the passage?

A.It brings a feeling of excitement to most man

B.It make some man feel proud and others uneasy

C.It has a different meaning for men who have daughters

D.It means a responsibility that men accept unwillingly

2.What does the passage say about the shift from the role of husband to that of father?

A. Numerous books have been written about it.

B. Not enough attention has been paid to it.

C. The shift is harder for men than for women.

D. The shift is a difficult but incomplete one.

3.What can we know about mothers from the passage?

A.Mothers get more attention and recognition from society

B.Mothers are innovative and demanding according to some writers

C.Mothers generally stay at home to take care of the children

D.Mothers should help fathers in their reconciliation process

4.Which of the following will the author most probably disagree with?

A. It's as difficult to be a father as it is to be a mother.

B. More books should focus on the role of fathers.

C. The father is still the breadwinner in the household.

D. Fathers are as important to children as mothers.

5.The author's purpose in writing this passage is to

A. explain why there are few books on the role of fathers.

B. praise mothers for their great contributions to the home.

C. criticize fathers for not taking enough responsibility in bringing up the children.

D. complain about the lack of social programs to help fathers in their role shift.

参考答案及解析

1.[B] 事实细节题。由第2段第2句中的pride和worry可以判断选项B是对该句的近义替换。选项A原文未提到。选项C曲解了原文第2段第1句的意思,该句中的“Fatherhood is going to have a different meaning”表示对于每个男人来说当上父亲具有不同的意义,而不是就琼斯先生而言。第2段最后一句表明只有部分人不情愿接受责任,因此在D选项men前面加上some才正确。

2.[B] 推理判断题。根据第3段最后两句可以推断选项B正确。选项A与第3段最后一句陈述的相反。最后一段第1句虽有提及向父亲角色的转变很困难,但并未像选项C那样对比。选项D错在incomplete一词,文中并未提及与该词相关的内容。

3.[A] 推理判断题。本题可用排除法。选项B曲解了最后一段第2、3句对母亲角色的描述。选项C与原文最后一句不符。选项D原文未提及。只有选项A概括了全文关于母亲的论述,而且第2段最后一句也暗示母亲受到的关注更多。

4.[C] 推理判断题。最后一句提到很多人仍然认为父亲应该负担家计,但从本句的用词如even though和still可以看出作者对这种看法并不认同,由此可以判断只有选项C作者可能不赞成。

5.[D] 主旨大意题。原文第1、2段讲到父亲们对将为人父的不同反应;第3段指出很少有人尝试帮助父亲完成角色的转换;最后一段是一些作家对此做出的不太符合事实的解释,因此,只有选项D能概括文章的写作目的。选项A只是文中第2段中的某个细节;选项B的重点是mother,与本文的论题不符;作者并无批评父亲之意,因此选项C不正确。

2019年大学英语四级考试阅读模拟试题:技能多样性

It’s very interesting to note where the debate about diversity(多样化) is taking place. It is taking place primarily in political circles. Here at the College Fund, we have a lot of contact with top corporate(公司的) leaders; none of them is talking about getting rid of those instruments that proce diversity. In fact, they say that if their companies are to compete in the global village and in the global market place,diversity. In fact, they say that if their companies are to compete in the global village and in the global market place, diversity is an imperative. They also say that the need for talented, skilled Americans means we have to expand the pool of potential employees. And in looking at where birth rates are growing andat where the population is shifting, corporate America understands that expanding the pool means promotingpolicies that help provide skills to more minorities, more women and more immigrants. Corporate leaders know that if that does not occur in our society, they will not have the engineers, the scientists, the lawyers, or the business managers they will need.

Likewise, I don’t hear people in the academy saying.”Let’s go backward. Let’s go back to the good old days, when we had a meritocracy(不拘一格选人才)” (which was never true-we never had a meritocracy, although we’ve come closer to it in the last 30 years.) I recently visited a great little college in New York where the campus has doubled its minority population in the last six years. I talked with an African American who has been a professor there for a long time, and she remembers that when she first joined the community, there were fewer than a handful of minorities on campus. Now, all of us feel the university is betterbecause corporate board rooms or on college campuses.

练习题:

Choose correct answers to the question:

1.The word”imperative”(Line5,Para.1) most probably refers to something _____

A.Superficial

B.remarkable

C.debatable

D.essential

2.Which of the following groups of people still differ in their views on diversity?

A. Minorities.

B. Politicians.

C. Professors.

D. Managers.

3.High corporate leaders seem to be in favor of promoting diversity so as to ______

A. lower the rate of unemployment

B. win equal political rights for minorities

C. be competitive in the world market

D. satisfy the demands of a growing population

4.It can be inferred from the passage that _____

A. meritocracy can never be realized without diversity

B. American political circles will not accept diversity

C. it is unlikely that diversity will occur in the U.S. Media

D. minorities can only enter the fields were no debate is heard about diversity

5.According to the passage diversity can be achieved in American society by ____

A. expanding the pool of potential employees

B. promoting policies that provide skills to employees

C. training more engineers, scientists lawyers and business managers

D. providing ecation for all regardless of race or sex

参考答案及解析

1.[D] 词义理解题。本句说到公司要在地球村和全球市场上竞争,多样性是imperative,由前文“没有取消引起多样性的手段”和下文提到的公司对各种各样有技能的美国人的需求可知,多样性对于企业来说应该“必需的”故D正确。

2.[B] 事实细节题。第2段末句指出这种辩论主要存在于政治圈和媒体中,结合上句内容,可知其中的this debate指的就是关于多样性的辩论,故B正确。

3.[C] 事实细节题。由第1段第4句可知,公司高层领导人促进多样化的原因是想要在全球市场上更具竞争力,C与此相符。

4.[A] 推理判断题。第2段中提到有些人认为在没有多样性的过去照样能做到不拘—格选人才,但作者马上which was never true否定此观点,故A正确。第2段只提到多样性的辩论存在于政治圈和媒体,但并不代 表在这两个圈子里不能接受或从未出现多样性,故排除B、C;D说法过于绝对,且在文中找不到依据,也可排除。

5.[D] 推理判断埋。由第1段倒数第2句可知企业expand the pool就意味着向more minorities,more women 和 more immigrants提供技能培训,而expand the pool对应的就是题干中的说的多样性的形成,D中的race 和sex分别对文中minorities和women,故正确。A泛泛而谈,没有说到点子上,不如D具体、准确;B与多样性没有关系,C是利用文中的有关职业的词拼凑而成的干扰项。

2019年大学英语四级考试阅读模拟试题:心理健康

Thoughts of suicide haunted Anita Rutnam long before she arrived at Syracuse University. She had a historyof mental illness and had even attempted to kill herself. During her junior year of college, she tried again. On a February morning in 1998, just days after a campus counselor recommended she be hospitalized for her suicidal tendencies, Rutnam threw herself off the eighth floor of a Syracuse dormitory.

Miraculously, she survived. But three years later, Rutnam still feels the effects of that day. She has notbeen able to finish college and is suing her former school for malpractice. Her suit asserts that, given the campus counselor's advice, school officials should have done more to prevent her suicide attempt.

This incident and others have thrown a spotlight on an issue that is causing growing concern in dorm roomsand students center. Are colleges providing adequate care for students who may be struggling with a range of mental illnesses? In the Syracuse cases, a spokesman for the school contends, "The University tried repeatedly to help Anita, and we felt that they acted appropriately." But lawyers are busy there and elsewhere.

After accidents, suicide is the second biggest killer of kids in college. And while the number of studentswho kill themselves on campus is no higher than that of 18-to-24-year-olds in the general population, a series of sensational incidents has raised the question of whether troubled students are getting proper attention.

So what are the schools' responsibilities to at-risk students, particularly those who may be genetically predisposed (易患……病的)to mental illness? College can be a breeding ground for Psychiatric problems. Poor eating habits and irregular sleeping patterns-especially combined with the academic stress of college life -may all play roles in triggering mental problems. Additionally, many of the major psychiatric illnesses including depression often do not manifest themselves until the late teens or early 20s.

练习题:

Choose correct answers to the question:

1. Anita Rutnam couldn't finish college most probably because_____

A. she couldn't get enough concern from Syracuse University

B. she wasn't physically healthy enough to continue schooling

C. she still kept thinking about killing herself whenever at school

D. she has been troubled by the memory of the incident very often

2. What does the author want us to know through Anita Rutnam's story?

A. The universities are not responsible for their students.

B. Suicides are popular on college campus and should be handled properly.

C. Why Anita committed suicide is still a mystery.

D. Universities should get prepared in case their students sue them.

3. What does Anita accuse her former school of?

A. Ignorance of her abnormal behaviors.

B. Lack of safeguard against her suicidal intention.

C. Failure to give her proper academic instructions.

D. Indifference to her physical disease.

4. How does Syracuse University defend itself against Anita's suit?

A. It has given her e attention as well as help.

B. Alt students should be able to control their own behavior.

C. It is more than the school's responsibility to supervise the students.

D. Colleges can be a breeding ground for psychiatric problems.

5. All the following problems are implied as possible causes of campus suicide incidents EXCEPT _____.

A. poor academic results

B. failing to get proper sleep

C. lack of family concern

D. family history of mental illness

参考答案及解析

1.[D] 事实细节题。根据题干定位第2段第2、3句。这两句之间存在隐含的因果关系,第2句是因,第3句是果。只有选项D在第2句提到其他选项均未提及。

2.[B] 推理判断题。本文开头的例子所支持的现点在第3段第1句,同时结合suicide,此题答案为B。选项A、D的观点有误,选项C与本文的写作目的无关。

3.[B] 事实细节题。第2段第3句中的malpractice和第4句中的虚拟语气说明,她认为学校没有对她的自杀企图采取足够的防范措施,故选B。选项A最具干扰性,但第3句说明学校关注过她的问题,只是关注不够,因此选项A过于绝对。选项C中的academic instructions和D中的physical disease属于与文章无关的信息。

4.[A] 事实细节题。第4段倒数第2句引文是该校发言人的辩护词,与选项A的意思一致。选项B、C为无关信息。选项D是原文最后一段的原句照搬,与此题不相关。

5.[C] 事实细节题。最后一段提到造成精神疾病的多种原因。第1句中的generally predisposed为先天具有之意,与选项D的内容吻合。选项B和A分别对应文中破折号前后的内容。

C. 大学英语四级阅读真题长难句型分析

大学英语四级阅读真题长难句型分析

引导语:下面我就给大家带来大学英语四级阅读真题长难句型分析,谢谢您的阅读,祝您阅读愉快。

长难句一

Although some of the more ambitious programs require new investments in servers and networks to support collaborative software, most distance learning courses can run on existing or minimally upgraded ( 升级) systems. (07.12 Passage 1)

分析主干:courses can run (on...)

Although 引导让步状语从句。investment in...表示“在......方面的投资”。不定式to support... 是宾语investment 的补足语,“项目需要投资来支持相关软件”(因为)support 的逻辑主语不是programs 而是investment,所以该不定式应该是补语,而非目的状语)。译文:虽然一些规模更大的课程需要斥资增加新的服务器、扩建网络来支持配套的软件,但大部分远程教育课程可以在现有的或稍加升级的系统上运行。

长难句二

While many good and useful claims are being made, it is clear there is a long way to go in ensuring shoppers are adequately informed about the environmental impact of the procts they buy. (05.6 Passage 2)

分析主干:it is clear that...

句首的While 引导让步状语从句,“尽管”......。it is clear......中,it 是形式主语,省略连接词that 的从句there is...才是句子的真正主语。in ensuring...是there be 句型的状语成分,“在确保......方面”。ensuring 后面接的是省略that 的宾语从句。

译文:虽然有许多好而有用的声明,但是,很明显,要确保购买者完全知晓所购产品对环境的影响还需要很长的时间。

长难句三

They only come in when a friend drops dead on the golf course and they think, "Geez, if it could happen to him,..."(08.12 Passage 1)

主干:They only come in

1.when引导时间状语从句,而且引导两个并列的从句:a friend drops dead...以及they think...。引号中的是直接引语,作think的宾语。

2.本句在理解上的一个难点是,they think究竟是与they come in并列还是与a friend drops dead并列。从语言形式上看,两种理解都可以;但从语义逻辑上看,应该是“他们只有在想到...的时候才来”,把they think归到时间状语从句中更合理。

译文:只有当一位朋友在高尔夫球场猝死时,他们才来看医生。他们会想到:“哎呀,如果这样的事能发生在他身上,...”

长难句四

Sometimes, when I was pushed into an argument on left brain versus (相对于) right brain, or nature versus nurture (培育), I would instantly fight fiercely on my behalf and all womankind. (07.6 Passage 1)

分析主干:I would fight...

when 引导时间状语从句。本句理解上的难点不在语法结构,而在语言本身所表达的'内容。was pushed into...表明作者不是主动参与这类争论的。an argument on...“在......方面的争论”。on my behalf “代表我自己,为我自己。”

译文:有时候,当我与别人争论左脑与右脑的问题,或者是先天天赋与后天培育的问题时,我会马上站在我的立场以及所有女性同胞的立场上给予狠狠的反驳遥。

长难句五

As the words begin to flow, the ideas will come out from the shadows and let themselves be captured on your notepad or your screen. (07.6 Passage 2)

分析主干:the ideas will come out and let themselves be captured...

句首的as 引导时间状语从句。主句部分是复合谓语,有两个由and 连接的并列谓语。

译文:随着话语开始流淌,思想也会逐渐明朗化,使自己呈现在你的笔记本或者屏幕上。

长难句六

While she awaits the outcome, the government has granted her permission to work here and she has returned to her job at Ben & Jerry‘s. (06.6 Passage 2)

分析主干:the government has granted her permission and she has returned to...

While 引导时间状语从句。本句主句是由and 连接两个分句构成的并列句,两个分句都用了现在完成时,与状语从句的一般现在时对照来看,表明主句中的两个动作都是在await 期间完成。grant 后面接了双宾语,间接宾语是her,直接宾语是permission。

译文:在她等待结果出来期间,政府给予她在美国的工作许可,她已经返回到她在Ben & Jerry 冰激凌连锁店的工作岗位。

长难句七

Because I know very little about farm animals who use tools or angels who go to first grade, I had to accept the fact that I was co-opting (借用) my daughter‘s experience. (07.12 Passage 2)

分析主干:I had to accept the fact...

Because 引导原因状语从句。该从句用了know little about...结构,about 有两个宾语。that 引导的从句是即farm animals 和angels,中间用or 连接,两个名词分别都有定语从句加以修饰。主句部分fact 带有that 引导的同位语从句。

译文:因为我对会使用工具的家畜和上一年级的天使一无所知,所以我得承认这样的事实:我在借用我女儿的经验。

长难句八

The I SO labeling standards ban vague or misleading claims on proct packaging, because terms such as “environmentally friendly”and “non-polluting”cannot be verified. (05.6 Passage 2)

分析主干:院The standards ban claims本句只含一个原因状语从句,结构上较为简单。值得注意的是,句中的名词词组大多含有修饰成分,如:The ISO labeling standards, claims on proct packaging, terms such as...。

译文:ISO 标识标准禁止在商品的包装上出现模糊的或会引起误导的产品说明,因为我们无法证明类似“环保”、“无污染”等这样的字样。

长难句九

While the kinds of instruction offered in these programs will differ, distance learning usually signifies a course in which the instructors post syllabi (课程大纲), reading assignments, and scheles on Websites, and students send in their assignments by e-mail. (07.12 Passage 1)

分析主干:distance learning signifies a course

1.句首While 引导状语从句,有让步、对比之意。

2.in which 引导定语从句修饰a course,该从句本身是and 连接两个分句构成的并列结构,两个分句分别讲到有关老师和学生的情况。post... on Websites 结构中,post 含有3 个宾语。

译文:虽然网络课程提供的教学形式会各不相同,但远程学习通常都表现为这样一种课程:教师将课程大纲、阅读作业及课程进度安排在网站上公布,学生通过电子邮件提交作业。

长难句十

While you need to employ both to get to a finished result, they cannot work in parallel no matter how much we might like to think so. (07.6 Passage 2)

分析主干:they cannot work...

While 引导让步状语从句,“尽管......”。从句中的employ 表示“采用”,不定式to get...作目的状语。work in parallel“并行不悖地起作用”。no matter how 也引导让步状语从句,表示“无论多么......”。

译文“尽管要完成定稿这两种思维都不可或缺,可是它们却不能并行着参与写作过程-----无论我们多么认为原本如此。

长难句十一

Even people who have a physical disease or handicap (缺陷) may be "well,"in this new sense, if they make an effort to maintain the best possible health they can in the face of their physical limitations. (06.12 Passage 2)

分析主干:people may be "well"

主句的主语people 有一个who 引导的定语从句修饰。if 引导条件状语从句,从句中的they can 是省略形式的定语从句(相当于they can maintain),修饰health。

译文:在这种新的意义上来说,甚至有生理疾患或缺陷的人也是“健康的”,如果他们在面对身体缺陷时尽力去达到可能的最好健康状况的话。

长难句十二

Even people who have a physical disease or handicap (缺陷) may be "well,"in this new sense, if they make an effort to maintain the best possible health they can in the face of their physical limitations. (06.12 Passage 2)

分析主干:people may be "well"

主句的主语people 有一个who 引导的定语从句修饰。if 引导条件状语从句,从句中的they can 是省略形式的定语从句(相当于they can maintain),修饰health。

译文:在这种新的意义上来说,甚至有生理疾患或缺陷的人也是“健康的”,如果他们在面对身体缺陷时尽力去达到可能的最好健康状况的话。

长难句十三

Most likely, you will believe that this will take more time than you actually have and you will end up staring blankly at the page as the deadline draws near. (07.6 Passage 2)

分析主干:you will believe that... and you will end up staring...

本句主句是and 连接两个分句构成的并列句。前一个分句中,that 引导的从句作believe 的宾语,该宾语从句中又包含一个由than 引导的比较状语从句。后一个分句中,谓语部分是end up doing 结构,staring...作主语补足语。

译文:你很有可能会以为这样加工整理素材会让你时间不够用,结果是最后随着交稿日期的逐渐临近,你将只是盯着稿件发呆。

长难句十四

Organized by the New York-based nonprofit Earth Pledge, the show inspired many top designers to work with sustainable fabrics for the first time. (09.6 Passage 1)

分析主干:the show inspired designers

本句是简单句。过去分词短语Organized by...在句中作状语,用以补充说明主语的背景信息。谓语部分用了inspire sb. to do 结构,不定式短语to work with...是宾语补足语。

译文:这次时装秀由总部位于纽约的非盈利组织Earth Pledge 主办,激发了许多顶尖设计师第一次使用不破坏生态平衡的布料设计时装。

长难句十五

This week Wal-Mart is set to announce a major initiative aimed at helping cotton farmers go organic: it will buy transitional (过渡型的) cotton at higher prices, thus helping to expand the supply of a key sustainable material. (09.6 Passage 1)

分析主干:Wal-Mart is set to announce a (major) initiative: it will buy (transitional)cotton...

1.本句冒号后的内容是对前文initiative 的详细阐述,相当于一个同位语从句。

2.冒号前的分句中,谓语动词用了be set to do 结构,过去分词短语aimed to...是initiatives 的后置定语,相当于一个定语从句。

3.冒号后的分句中,结构简单,其中helping to...是现在分词短语,作谓语动词buy 的状语,表示目的。

译文:本周沃尔玛超市准备出台一项重大举措,目的在于帮助棉农种植有机棉:沃尔玛将以更高的价格收购过渡型的棉花,以此帮助扩大一种重要有机原材料的供应。

长难句十六

Telling myself that I was merely an experienced writer guiding the young writer across the hall, I offered suggestions for characters, conflicts and endings for her tales. (07.12 Passage 2)

分析主干:I offered suggestions (for...)

句首的Telling 是现在分词,作状语,表示伴随动作:它带了一个宾语从句,从句的表语writer 后接了一个作定语的现在分词guiding...。主句部分的介词for 带有三个名词作宾语,与suggestion 连用,表示“对.......的建议”。

译文:我对自己说,我只是一个有经验的作家,在指导身边的一位年轻作家。我对她的那些故事中的人物尧冲突及结局提出建议。

长难句十七

Some expected emailers to be the biggest liars, reasoning that because deception makes people uncomfortable, the detachment (非直接接触) of emailing would make it easier to lie. (06.6 Passage 1)

分析主干:Some expected emailers to be the biggest liars...

不定式to be the biggest liars 在句中作宾语emailers 的补语。现在分词reasoning在句中作伴随状语。that 引导从句作reasoning 的宾语。该宾语从句又包含一个原因状语从句,由because 引导。

译文:有些心理学家原以为人们在电子邮件中最容易撒谎,理由是:欺骗使人感到不舒服,所以电子邮件这种非直接接触的媒介能让人的谎言更容易说出口。

长难句十八

Consumers are being confused and misled by the hodge-podge ( 大杂烩) ofenvironmental claims made by household procts, according to a “green labeling” study published by Consumers International Friday. (05.6 Passage 2)

分析主干:Consumers are being confused and misled by...

本句用了现在进行时的被动语态,含两个谓语动词confused 和misled。过去分词短语made by...和published by...分别修饰前面的名词claims 和study。

译文:根据消费者国际组织在星期五发表的野绿色商标冶研究报告,消费者受到了各种家居产品五花八门的环保声明的误导,都被搞糊涂了。

长难句十九

I have also witnessed a player reacting to his opponent蒺s intentional and illegal blocking by deliberately hitting him with the ball as hard as he could ring the course of play. (05.6 Passage 1)

分析主干:I have (also) witnessed a player reacting

reacting 在句中是现在分词,作宾语a player 的补语;by... hitting...是reacting 的方式状语,hitting 作介词by 的宾语。as hard as he could 是比较结构,表示“尽力”。

译文:还有一次我看到过一个球员在比赛中因为对方的一个有意犯规阻挡,而故意使足了力气把球砸向对方。

长难句二十

Or perhaps someone will casually glance through your credit card purchases or cell phone bills to find out your shopping preferences or calling habits. (08.6 Passage 2)

分析主干:someone will glance...

本句是个简单句,谓语动词glance 后接介词短语through purchases or bills。不定式短语to find out...在句中作状语,表示“无意中一瞥”的结果。

译文:或者有人会随意翻阅你的信用卡购物单或手机话费单,以此来了解你的购物喜好或通话习惯。

;

D. 英语四级 阅读理解 ,求题目及答案解析

四级仔细阅读答题技巧:
(1) 细节题
在做细节题时,首先应当仔细阅读题目,弄清题目的具内体要求容,以及所给4个选项,然后在题目或选项中确定关键词,再利用关键词回文章中定位,找出文章中相对应的细节性句子,与4个选项进行对照,以确定正确答案。
(2) 主旨题
首先要确定文章有无主题句,以及主题句在文章中的位置。文章的主题句通常位于首段或尾段,有时也出现在文章的中间段落。段落的主题句通常位于段首或段尾,有时也在段落的中间。
(3) 推理题
推理题在大学英语四级考试阅读理解中是比较难的一类试题,切忌主观臆断,推理必须基于文章中的具体事实细节。做题时虽不能直接找到答案,但一定要在文中找到推测的依据,进行合理严密的推断。
(4) 观点态度题
在回答态度类问题时,对文章体裁的考查是一个非常重要的方面。一般来说,在说明文中作者的态度是客观的(objective)或中立的(neutral);而在议论文中,作者的观点才会显得多种多样。

E. 英语四级长篇阅读真题答案(卷一)

英语四级选词填空真题答案:


The things people make, and the way they makethem, determine how cities grow and decline,and influence how empires rise and fal.So, anydisruption to the world's factories matters.


And that disruption is surely coming.Factoriesare being digitised, filled with new sensors andnew computers to make them quicker, moreflexible, and more efficient.


Robots are breaking free from the cages that sur-round them, learning new skills, and new waysof working.And 3D printers have long promiseda world where you can make anything, any-where, from a computerised design.That visionis moving closer to reality.These forces will eadto cleaner factories, procing better goods atlower prices, personalised to our indivialneeds and desires.Humans will be spared manyof the dirty, repetitive, and dangerous jobs thathave long been a feature of factory life.


Greater efficiency inevitably means fewer peoplecan do the same work.Yet factory bosses in many devel aped countries are worried about alack of ski led human workers-and see automa-tion and robots as a solution.


But economist Helena Leu rent says this period ofrapid change in manufacturing is a fantastic op-portunity to make the world a better


place.“Manufacturing is the one system whereyou have got the biggest source of innovation,the biggest source of economic growth, and thebiggest source of great jobs in the past.“Youcan see it changing.That'san opportunity toshape that system differently, and if we can, itwil have enormous sign fi cance.


26.K) matters


27.G) flexible


28.M) promised


29.L) moving


30.0) spared


31.F) feature


32.H) inevitably


33.A) automation


34.D) fantastic


35.N) shape


信息匹配:


36.[E] That comment ,say sMothering Justice director Dan-i elle Atkinson ,"wasmeanttoshame" po


37.[H] But the fact that 4in10Americanscan't come upwith$400inan emergency is a commonly cited statistic forgood reason : economic instability str er ches across race,gen-der,andgeography.


38.[M] According to the General Social Survey , 71 percent ofrespondents believe the country is spending too Little on"assistancetothepoor."


39.[J] The FrameWorks Institute ,aresearchgroupthatfo-c uses on public framing of issues , has studied what sustainsstereotypes and narratives of poverty in the United King-dom


40.[D] If these are the central characters of our story aboutpoverty , what layers of perceptions ,myths, and realities mustwe unearth to find meaningful solutions and support ?


41.[F] How many of us are poor in the U.S.?


42.[N] " Poverty has been interchangeable with people ofcolor-specificallyblackwomenand”blackmothers,"saysAtkinson of Mothering Justice .


43.[L] Negative images remain of whois living in poverty aswell as what is needed to moveoutofit.


44.[E] That comment ,say sMothering Justice director Dan-ielleAtkinson,"wasmeanttoshame”


45.[L] Those external factors include the difficulties accom-panyinglow-wage work or structural discrimination basedonrace,gender,orability.


仔细阅读:


P1


46.C They did not become popular until the emergenceof improved batteries .


47.BThefaling prices of e bike batteries .


48.DIt will profit from e bike sharing


49.A Retailers 'refusaltodealinebikes.


50.D The younger generation’s pursuit of comfortable riding


P2


51.A Tosway public opinion of the impact of human成activities on Earth


52.Cit covers more phenomena


53.D Deliberate choice of words o ass


54.B For greater precision .


55.C Human activities have serious effects on Earth


英语四级长篇阅读真题答案(卷一)的内容小编就说到这里了,更多关于大学英语四级考试备考技巧,备考干货,新闻资讯,成绩查询,英语四级准考证打印入口,准考证打印时间等内容,小编会持续更新。祝愿各位考生都能取得满意的成绩。

F. 2019年6月英语四级阅读真题及答案

2019年6月英语四级阅读真题Passage One


Questions 46 to 50 are based on the following passage.


Most kids grow up learning they cannot draw on the walls. But it might be time to unlearn that training-this summer, a group of culture addicts, artists and community organizers are inviting New Yorkers to write all over the walls of an old house on Governor's Island.


The project is called Writing On It All, and it's a participatory writing project and artistic experiment that has happened on Governor's Island every summer since 2013.


"Most of the participants are people who are just walking by or are on the island for other reasons, or they just kind of happen to be there," Alexandra Chasin, artistic director of Writing On It All, tells Smithsonian, com.


The 2016 season runs through June 26 and features sessions facilitated by everyone from dancers to domestic workers. Each session has a theme, and participants are given a variety of materials and prompts and asked to cover surfaces with their thoughts and art. This year, the programs range from one that turns the house into a collaborative essay to one that explores the meaning of exile.


Governor's Island is a national historic landmark district long used for military purposes. Now known as "New York's shared space for art and play," the island, which lies between Manhattan and Brooklyn in Upper New York Bay, is closed to cars but open to summer tourists who flock for festivals, picnics, adventures, as well as these "legal graffiti (涂鸦)" sessions.


The notes and art scribbled (涂画)on the walls are an experiment in self-expression. So far, participants have ranged in age from 2 to 85. Though Chasin says the focus of the work is on the activity of writing, rather than the text that ends up getting written, some of the work that comes out of the sessions has stuck with her.


"One of the sessions that moved me the most was state violence on black women and black girls," says Chasin, explaining that in one room, people wrote down the names of those killed because of it. "People do beautiful work and leave beautiful messages."


46. What does the project Writing On It All invite people to do?


A) Unlearn their training in drawing.


B) Participate in a state graffiti show.


C) Cover the walls of an old house with graffiti.


D) Exhibit their artistic creations in an old house.


47. What do we learn about the participants in the project?


A) They are just culture addicts.


B) They are graffiti enthusiasts.


C) They are writers and artists.


D) They are mostly passers-by.


48. What did the project participants do ring the 2016 season?


A) They were free to scribble on the walls whatever came to their mind.


B) They expressed their thoughts in graffiti on the theme of each session.


C) They learned the techniques of collaborative writing.


D) They were required to cooperate with other creators.


49. What kind of place is Governor's Island?


A) It is a historic site that attracts tourists and artists.


B) It is an area now accessible only to tourist vehicles.


C) It is a place in Upper New York Bay formerly used for exiles.


D) It is an open area for tourists to enjoy themselves year round.


50. What does Chasin say about the project?


A) It just focused on the sufferings of black females.


B) It helped expand the influence of graffiti art.


C) It has started the career of many creative artists.


D) It has created some meaningful artistic works.


2019年6月英语四级阅读真题Passage Two


Questions 51 to 55 are based on the following passage.


Online programs to fight depression are already commercially available. While they sound efficient and cost-saving, a recent study reports that they are not effective, primarily because depressed patients are not likely to engage with them or stick with them.


The study looked at computer-assisted cognitive (认知的)behavioral therapy (CBT) and found that it was no more effective in treating depression than the usual care patients receive from a primary care doctor.


Traditional CBT is considered an effective form of talk therapy for depression, helping people challenge negative thoughts and change the way they think in order to change their mood and behaviors. However, online CBT programs have been gaining popularity, with the attraction of providing low-cost help wherever someone has access to a computer.


A team of researchers from the University of York concted a randomized (随机的)control trial with 691 depressed patients from 83 physician practices across England. The patients were split into three groups: one group received only usual care from a physician while the other two groups received usual care I from a physician plus one of two computerized CBT programs. Participants were balanced across the three groups for age, sex, ecational background' severity and ration of depression, and use of antidepressants (抗抑郁药).


After four months, the patients using the computerized CBT programs had no improvement in depression levels over the patients who were only getting usual care from their doctors.


"It's an important, cautionary note that we shouldn't get too carried away with the idea that a computer system can replace doctors and therapists," says Christopher Dowrick, a professor of primary medical care at the University of Liverpool. "We do still need the human touch or the human interaction, particularly when people are depressed. "


Being depressed can mean feeling "lost in your own small' negative, dark world," Dowrick says. Having a person, instead of a computer, reach out to you is particularly important in combating that sense of isolation. "When you're emotionally vulnerable, you're even more in need of a caring human being," he says.


51. What does the recent study say about online CBT programs?


A) Patients may not be able to carry them through for effective cure.


B) Patients cannot engage with them without the use of a computer.


C) They can save patients trouble visiting physicians.


D) They have been well received by a lot of patients.


52. What has made online CBT programs increasingly popular?


A) Their effectiveness in combating depression.


B) The low efficiency of traditional talk therapy.


C) Their easy and inexpensive access by patients.


D) The recommendation by primary care doctors.


53. What is the major finding by researchers at the University of York?


A) Online CBT programs are no more effective than regular care from physicians.


B) The process of treating depression is often more complicated than anticipated.


C) The combination of traditional CBT and computerized CBT is most effective.


D) Depression is a mental condition which is to be treated with extreme caution.


54. What is Professor Dowrick's advice concerning online CBT programs?


A) They should not be neglected in primary care.


B) Their effectiveness should not be overestimated.


C) They should be used by strictly following instructions.


D) Their use should be encouraged by doctors and therapists.


55. What is more important to an emotionally vulnerable person?


A) A positive state of mind.


B) Appropriate medication.


C) Timely encouragement.


D) Human interaction.


答案:46.C、47.D、48.B、49.A、50.D、51.A、52.C、53.A、54.B、55.D


2019年6月英语四级阅读真题及答案小编就说到这里了,希望大家都能掌握各类题型的解题技巧。更多关于英语四级考试的备考技巧,备考干货,新闻资讯,分数线等内容,小编会持续更新。祝愿各位考生都能顺利通过考试。

G. 12月英语四级阅读解析:硅谷之所以为硅谷

2015年12月英语四级阅读解析:硅谷之所以为硅谷

2015年12月19日全国大学英语四级考试已结束,本次考试为多题多卷,以下是2015年12月英语四级阅读解析:

首先,我们通过文章可以了解到,该篇阅读的主要内容与之前四级考试所关注的阅读文章的`主题类似,也是关于科技话题的。在这篇文章中,作者主要阐释了硅谷之所以成为硅谷的不可替代和复制性。主要原因为:(1)rich people;(2)nerds。是这两个原因成就了硅谷。文章中,作者拿硅谷和迈阿密、康奈尔及波士顿进行了对比,总结得出:其他的三个城市之所以不能成为硅谷第二的原因。

接下来,我们就第一篇阅读的答案选项和各位同学一起分享下:

第56题,what do we learn about Silicon Valley from the passage? 这道题目直接可以定位到文中的第一段中:Could you please reproce Silicon Valley elsewhere, or is there something unique about it? 然后在下文中,作者又进一步的指出了硅谷不可代替性的原因。所以答案选项为:Its success is hard to anywhere else

第57题,what makes Miami unfit to proce a Silicon Valley? 这道题目可以定位到原文中的第五段,文中直接指出:it has few nerds。 It is not the kind of place nerds like。 这样就可以直接选出:Lack of the right kind of talents。

第58题,In what way is Carnegie-Mellon different from Stanford, Berkeley and MIT? 根据题干信息,我们可以直接定位到文中的第六和七段:the weather is terrible, particular in winter, and there ‘s no interesting old city to make up for it, as there is in Boston。 所以选项很明了:Its location is not as attractive to rich people

第59题,what does the author imply about Boston? 这道题的关键就在于the weather is terrible, particular in winter, and there ‘s no interesting old city to make up for it, as there is in Boston中的as一词,这里as 后引导的是 there is no interesting old city to make up for it in Boston。所以正确选项为:what does the author59.It is not likely to attract lots of investors and nerds

say about startup investors? 这道题在文中定位到最后一段:startup investors are a distinct 。。。。。。as well as money。 这样该题正确选项为:They can do more than providing money

希望以上答案能够给各位考生提供参考帮助,且预祝各位考生考试成功。

;

H. 2019年6月大学英语四级阅读理解训练三篇

2019年6月大学英语四级阅配歼读理解培猛冲训练:梦

Of all the components of a good night's sleep, dreams seem to be least within our control. In dreams, a window opens into a world where logic is suspended and dead people speak. A century ago, Freud formulated his revolutionary theory that dreams were the disguised shadows of our unconscious desires and fears; by thelate 1970s, neurologists had switched to thinking of them as just "mental noise"-the random byprocts of the neural repair work that goes on ring sleep. Now researchers suspect that dreams are part of the mind's emotional thermostat, regulating moods while the brain is "off line." And one leading authority says that these intensely powerful mental events can be not only harnessed but actually brought under conscious control, to help us sleep and feel better. "It's your dream," says Rosalind Cartwright, chair of psychologyat Chicago's Medical Center, "if you don't like it, change it."

he link between dreams and emotions shows up among the patients in Cartwright's clinic. Most people seem to have more bad dreams early in the night, progressing toward happier ones before awakening, suggesting that they are working through negative feelings generated ring the day. Because our conscious mind is occupied with daily life we don't always think about the emotional significance of the day's events-until, it appears, we begin to dream.

知脊And this process need not be left to the unconscious. Cartwright believes one can exercise conscious control over recurring bad dreams. As soon as you awaken, identify what is upsetting about the dream. Visualizehow you would like it to end instead; the next time it occurs, try to wake up just enough to control its course. With much practice people can learn to, literally, do it in their sleep.

At the end of the day, there's probably little reason to pay attention to our dreams at all unless they keep us from sleeping or "we wake up in panic," Cartwright says. Terrorism, economic uncertainties and general feelings of insecurity have increased people's anxiety. Those suffering from persistent nightmares should seek help from a therapist. For the rest of us, the brain has its ways of working through bad feelings.Sleep-or rather dream-on it and you'll feel better in the morning.

练习题:

Choose correct answers to the question:

1.By saying that “dreams are part of the mind's emotional thermostat," (Lines 4-5, Para. 1) the researchers mean that _______.

A.we can think logically in the dreams too

B.dreams can be brought under conscious control

C.dreams represent our unconscious desires and fears

D.dreams can help us keep our mood comparatively stable

2.What did Cartwright find in her clinic?

A.Most bad dreams were followed by happier ones.

B.Divorced couples usually have more bad dreams.

C.One’s dreaming process is related to his emotion.

D.People having negative feelings dream more often.

3.Cartwright believed with much practice,we can learn to _____.

A.control what dreams to dream

B.sleep well without any dreams

C.wake up in time to stop the bad dreams

D.identify what is upsetting about the dreams

4.The author points out that a person who has constant bad dreams should ______

A.learn to control his dreams

B.consult a doctor

C.sleep and dream on it

D.get rid of anxiety first

5.The author most probably thinks that controlling dreams is ______.

A.a good practice

B.a new discovery

C.helpful for everyone

D.not essential for everyone

参考答案及解析

1.[D] 词义理解题。在第1段第4句中,逗号后面的regulating moods是对emotional thermostat的功能进行解释说明,因此可以推断出选项D正确。

2.[C] 事实细节题。最具干扰的是选项A,因为其陈述与第2段第2句的陈述有点相似,但是,此长句说的是大多数人上半夜做噩梦,之后都会做好梦,而不是像选项A中所说大多数噩梦之后是好梦。而且,根据本段第1 句,很明显,选项C是这一句的近义替换。

3 [C] 推理判断题。本题考査对代词的理解。在第3段的最后一句中,代词it应指上文说到的控制噩梦,及时醒来等做法,因此只有选项C涉及了其中一个做法。选项A太泛了,选项B和D在文中并无提及。

4.[B] 事实细节题。本题考查根据构词法猜测词义的能力。解题关键是推断最后一段第3句中therapist的意义,在考纲词汇表中,therapy是“治疗”的意思,因此,therapist应该是专门负责某种治疗的医生,由此可见,选项B是对原文seek help from a therapist的近义替换。

5.[D] 观点态度题。根据最后一句可以推断作者认为如无必要,梦还是不要控制的好。做梦会让你早上感觉舒服一些,因此本题应选D。

2019年6月大学英语四级阅读理解训练:机器人跳舞

The dancers stand motionless at their position and the room grows silent. But as the music starts, they began to move, bending, turning and waving their fans gracefully as they perform. a traditional Japanese dance. Yoshihiro Kuroki watches in silence, occasionally making notes. But as the dance ends, he beams with happiness. The performance has been flawless.

There have been many performances of traditional Japanese dances over the centuries, but this one is unique,because it is performed not by human dancers but by robots. And the performance takes place not in a dance studio but in a laboratory of Sony Corp.'s Entertainment Robot Co. in Shinagawa, Japan, where Kuroki isgeneral manager. He is the mastermind behind a series of even more capable humanoid entertainment robots,starting with the Sony Dream Robot, or SDR, in 1997, up to the current QRIO in 2003.

These delightful machines are only 58 cm tall, about the size of a newborn infant, weigh about 7 kg, and move with 38 degrees of freedom, each with its own servomotor(辅助马达).

QRIO's predecessor, the SDR4X, announced in 2002, can walk, dance, sing, speak, recognize faces, and understand continuous speech. Each robot has two charge-coupled-device cameras to detect color and position andcan locate a colored ball, move toward it, and kick it into a goal. It also has contact sensors in severaljoints to avoid pinching real human fingers. Seeing the robot perform, it is difficult to remember that there is no sentience(知觉)behind those glass eyes.

练习题:

Choose correct answers to the question:

1.Which of the following is the most suitable title of this passage?

A.New Entertainment Robots Proced in Japan.

B.QRIO the Robot Dancers.

C.Robots Man's Best Friend.

D.An Extraordinary Performance in Sony's Lab.

2.Yoshihiro Kuroki ______.

A.is excited when the robots are performing a traditional Japanese dance

B.keeps silent because he is a little unsatisfied with the new proct

C.witnesses the creation of a series of entertainment robots

D.is an executive manager of Sony Corp.

3.Which aspect of the robots is NOT mentioned in the passage?

A.The vividness of their motion.

B.Their pleasant appearance.

C.Their smart designing principles.

D.Their communicative ability.

4.The Sony Dream Robot was___

A.the first human-like entertainment robot developed by the Sony Corp

B.as capable as the QRIO of speaking,dancing,singing and walking

C.largest among all the entertainment robot developed by the Sony Corp

D.the first entertainment robot sold at the market by the Sony Corp

5.The robot can locate colored balls by mens of ____

A.a charge-coupled device

B.two cameras

C.two contacts sensors

D.a digital detector

参考答案及解析

1.[A] 主旨大意题。标题需要既全面又突出地概括文章的主题。本文先是描述“舞蹈演员”,然后揭晓这是些“机器人”(第2段第1句),接着对Sony公司的一些机器人产品进行详细介绍。选项A比较全面地概括了文章内容。选项B、D只是涉及细节,不能全面地概括本文的内容。而C又过于笼统,不具有针对性。

2.[C] 事实细节题。选项C符合第2段最后一句“He is the mastermind behind a series of... robots...”。仔细阅读有关的细节信息会发现,第1段第3句可帮助否定选项A。第1段最后两句可帮助否定选项B。另外,根据第2段倒数第2句可否定选项D。

3.[D] 事实细节题。全文分四段,分别讨论机器人三方面的特点:第1段和第2段描述机器人舞蹈演员栩栩如生的表演,即选项A;第3段描写它们的外表,即选项B;第4段介绍它们巧妙的设计,即选项C;只有选项D是没有提到的,故为答案。

4.[A] 推理判断题。该句中的分词结构“starting with...”表明the Sony Dream Robot是第一个人形娱乐机器人,因此选项A正确。文章在最后一段的第1句提到两种能说话、跳舞的机器人,但没有提到SDR是否和它们一样,由此可否定选项B。在第3段讨论机器人大小的时候也没有提到SDR体型最大,因此选项C不正确。选项D在文中没有讨论到。

5.[B] 事实细节题。该句中“two…cameras to...”的结构表明这两个摄像头可以用于定位,所以选项B正确。选项A在该句中也有提到,但它只是摄像机的工作机制,而不是用于定位的装置。选项C在下一句提到,但与题干提到的定位功能无关。选项D在文中并未提及。

2019年6月大学英语四级阅读理解训练:决定婴儿性别

Henry III didn't know much about biology. He went through six wives back in the 1500s, looking for one whocould bear him a son. Scientists now know that it's the father's sperm, not the mother's egg, which determines whether a baby is a boy or a girl. And last week researchers at the Genetics and IVF Institute, a private fertility(生育能力)center in Virginia, announced a new technique that will allow parents to choose the sex of their baby-to-be, before it has even been conceived. The scientist used a tiny laser detector to measure the DNA in millions of sperm cells as they pass single file through a narrow tube, like cattle being herded through a corral(牲口栏). In a study published last week, "girl sperm," which has more DNA—the genetic material— in each cell, was collected, while "boy sperm" was discarded. And when purified girl sperm was used to impregnate(使受孕)a group of mothers, 15 of 17 resulting babies turned out to be girls.

The researchers say that "sex selection" can also double a mother's chance of having a son and can be usedto avoid genetic diseases that affect only one gender, such as hemophilia(血友病). But some experts, like New York University fertility specialist Dr. Jamie Grifo, worry that sex selection could lead to a kind ofin uteri(子宫)discrimination, especially in cultures where sons are considered superior to daughters. "It's valuing one gender' over another," Grifo says. "I don't think that's something we should be doing." So far, patients at the institute have been asking for both boys and girls, in order to "balance" their families. And some ethics experts say that's fine, as long as parents are just looking for a little gender variety. "If you have three boys, and you want a girl," says University of Texas reproctive-law professor John Robertson, "that's not gender bias at all."

练习题:

Choose correct answers to the question:

1.The DNA in the sperm cells can be measured ______.

A.in the same way how the cattle are herded

B.when they pass through a tube one behind the other

C.after they pass through a laser tube

D.when they are scanned by a laser detector all at a time

2.The gender of the baby is decided by ______.

A.the father's DNA

B.the mother's DNA

C.the father's sperm

D.the mother's egg

3.According to this passage, the practice of "sex selection" ______.

A.can help to prevent all genetic problems

B.is totally unacceptable to ethics experts

C.was already realized five hundred years ago

D.will benefit families with certain inheritable diseases

4.Girl sperm was preferred to boy sperm in the research most probably because____

A.girl sperm contains more genetic material

B.more mother want to have girl babies

C.girl sperm is healthier and more active

D.girl sperm is more easily purified

5.It can be concluded from the passage that author’s toward”sex selection”is____

A.negative

B.positive

C.neutral

D.favorable

参考答案及解析

1.[B] 推理判断题。解答本题的关键在于推断single file的意思。该句把精子通过试管的情形与牛群被赶入牲口圈的情形作对比,结合single一词本身的意思,可以推断single file是“一个接一个”的意思,只有选项B能表达这个意思,由此也可否定选项D。选项A最具干扰性,原句是把精子通过试管的情形比作牛群被赶人牲口圈的情形,而选项A说的是测定精子内DNA的方法与放牧的方法相同,显然选项A只是引用了原文的某些词语,但表达的意思与原文却截然不同。

2.[C] 事实细节题。第1段第3句which引导的非限制性定语从句修饰的是the father's sperm,而不是插入语the mother’s egg,因此选项C正确。

3.[D] 推理判断题。第2段第1句中的genetic暗示有些疾病是遗传的,即如选项D所述。第2段第1句同时表明选项A的说法是不全面的。选项B与第2段最后两句正好相反。第1段前两句说明选项C是错误的。

4.[A] 事实细节题。第1段倒数第2句中的由which引导的定语从句表明选项A的叙述正确。

5.[C] 观点态度题。文章第2段中作者给出了一些反对者和赞成者的观点,但是没有加以评论,可以看出作者的态度是中立的,故选项C正确。

热点内容
一起吃翻译成英语怎么写 发布:2024-06-13 18:56:35 浏览:784
折翼飞机英语怎么说及英文单词 发布:2024-06-13 18:52:51 浏览:534
四班下周没课英语怎么翻译 发布:2024-06-13 18:44:04 浏览:975
戴上英语单词怎么读 发布:2024-06-13 18:31:43 浏览:214
我最喜欢吃用英语怎么说 发布:2024-06-13 18:28:01 浏览:12
皮肤纹理学英语怎么说及英文翻译 发布:2024-06-13 18:18:00 浏览:13
结种子的英语怎么说及英文单词 发布:2024-06-13 18:17:49 浏览:500
一个橡皮翻译成英语怎么说 发布:2024-06-13 18:00:20 浏览:141
你有喜欢的女孩吗的英语怎么翻译 发布:2024-06-13 18:00:17 浏览:41
贸易的英语怎么说翻译 发布:2024-06-13 17:46:33 浏览:619