當前位置:首頁 » 英語四級 » 英語四級選擇題題庫及答案解析

英語四級選擇題題庫及答案解析

發布時間: 2022-01-10 03:04:25

Ⅰ 英語四級語法介詞練習題附解析

【導讀】時間如白駒過隙一般,轉眼間已經到了11月,距離2020年英語四級考試僅剩1個月的備考時間了,考生們是否准備好了呢?啊,沒有準備好呀,那我們如何高效利用好這一個月的時間呢?為此小編建議大家專項突破,為此小編整理了英語四級語法介詞練習題附解析,希望對各位考生有所幫助。

6. I made coat ________ my own hands. It was made ________ hand not with a
machine.

A. in; in B. in; with C. with; by D. with; with

7. He is running ________ the wind towards the east of the station ________
Tom running ________ the right.

A. down; and; on B. against; with; on C. for; with; in D. with; while; to

8. Not all of us know the difference ________ wheat, oats and barley.

A. among B. between C. from D. in

9. The young singer is quite popular ________ the public. She』s made a
remarkable achievement ________ a girl of her age.

A. with; to B. to; for C. with; for D. for; to

10. The apple trees have lots of big apples ________ them. And some birds are
singing ________ the trees.

A. in; on B. at; in C. on; in D. with; through

答案解析

6. C。by hand意為「用手工」;with「用」, 表示使用的工具, 手段,如He hit it with a hammer.

7. B。against the wind「逆風」;on the
right意為「在後邊」;介詞with與一個復合結構構成短語,用作狀語,說明狀態、方式等。

8.
B。一般說來,between用於兩者之間,among表示三者和三者以上之間。但有時說的雖然是三個以上的人或東西,如果強調的是兩兩相互間的關系,適用於between.
如:The soldier is hidden between the trees. 在談論事物間的差別時總是用between.

9. C。片語be popular with意為「受…歡迎」,for「就…而論,比較…而言」。

10. C。介詞on意為「在…之上,依附於」;in意為「(表場所,位置)在……之內 / 上」in the tree 譯為「在樹上」。

以上就是小編今天給大家整理發送的關於「英語四級語法介詞練習題附解析」的相關內容,希望對大家有所幫助。

Ⅱ 英語四級選擇題

選A啊。B是完整結構,但後半句也是完整結構,而兩個完整句子必須由並列連詞或從屬連詞連接,所以B不對;C缺少be動詞,不是被動結構;D同B

Ⅲ 2009英語四級選擇題答案(該選項的內容也要寫上)

Free Admission To Museums

Recently, museums in mounting numbers become admission-free to the public both home and abroad. The purpose of this practice is to offer more opportunities for citizens to explore and get easy access to the world of history, culture and knowledge.

Although free admission to museums enjoys distinct advantages, it also brings harmful effects. In the first place, these valuable cultural relics displayed may be damaged or destroyed consciously or unconsciously by the crowds. In the second place, it becomes a huge economic burden for museums to run as usual without any profits from the visitors.

It is my view that free admission to museums is of utmost significance. For one thing, we should appeal to our authorities to legislate strict laws and regulations to protect these museums. For another, we should cultivate the awareness of people that museums are extremely vital to us humans. It is high time that we attached great importance to our motherlands』 splendid and glorious culture of more than five thousand years.

聽力:

短對話

11. She has always enjoyed great popularity

12. They are going to have a holiday

13. He was very courageous

14. Buy a new washing machine

15. He is not excited about his new position

16. The man offers to drive the women to the party

17. Finalizing a contract

18. She ordered some paper

長對話

19 He can no longer work at sea

20 She passed away years ago

21 She has never got on with her father

22 He is excellent but looks bad-tempered

23 Some of the packs do not contain manuals

24 solve the problem at her company』s cost

25 Ideal

短文:

26 C it』s entertaining

27 C they may catch some disease

28 D continue the feeding till it get warm

29 C he will lie whenever he wants

30 A she made him apologize

31 D move furniture for her

32 A the atmosphere they live in is rather unreal

33 D he has too much to know the value of things

34 D she has no time to do it herself

35 D the lifestyle depicted in Hollywood movies

復合式聽寫答案(北京新東方學校 趙建昆):

36 concentrated 40 row

37 information 41 suspected

38 depends 42 phenomenon (現象)

39 straight 43 efficiently

44 our second rule of learning is this: it is better to study fairly briefly but often.

45 Let』s say you are trying to learn some new and rather difficult English vocabulary using a stack of cards.

46 The answer is it is better to space out the presentations of the word you are to learn.

閱讀答案(北京新東方學校 陳科+尹延)

1.A. He just wouldn』t look her in the dye.

2.C cultural ignorance

3.B Increasing understanding of people of other cultures.

4.B A personnel training company.

5.D he must get rid of his gender bias

6.C It helped him make fair decisions.

7.A He told him to get the dates right.

8. embarrassed

9. inclusiveness

10. differences and similarities

47. M require 48. I painful 49.F especially 50. E enormous 51.H mission 52. D enhance

53. B daily 54.J performance 55. K profession 56 A daily

57 A it inspired many leading designers to start going green

58 D quality organic replacements for synthetics are not readily available

59 D are gaining more and more support

60 A she doesn't seem to care about it

61 B it has a very promising future

62 B a person's hair may reveal where they have lived.

63 C food and drink leave traces in one's body tissues

64 B the water it delivers becomes lighter when it moves inland.

65 D a chart illustrating teh movement of the rain system.

66 C it helps the police narrow down possibililities in detective work.

完型(北京新東方學校 馮莉):

67. D. budget 68. A. mostly 69. B. besides 70. D. trend

71.D. particularly 72. A. while 73. D. shaking 74. B. if

75. D. larger 76.D. in view of 77. A. unique 78. A. over 79. D. decay 80. A. proceeded

81.B. widening

82. B. massive 83. C. vehicles 84. A. or 85. B. predict 86.B. likely

87. difficulty (in) catching up with his classmates

88. wouldn』t have been caught by the rain

89. more likely to put on weight

90. What many people don』t realize

91. closely relative to the lack of exercise
這是QQ官方公布的答案,查成績的話預計時間是今年8月18號

Ⅳ 2018年大學英語四級真題答案及解析

你好,我是兔兔禿90,用網路網盤分享給你,點開就可以保存,鏈接永久有回效^_^鏈接:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取答碼:0000

Ⅳ 英語四級 閱讀理解 ,求題目及答案解析

四級仔細閱讀答題技巧:
(1) 細節題
在做細節題時,首先應當仔細閱讀題目,弄清題目的具內體要求容,以及所給4個選項,然後在題目或選項中確定關鍵詞,再利用關鍵詞迴文章中定位,找出文章中相對應的細節性句子,與4個選項進行對照,以確定正確答案。
(2) 主旨題
首先要確定文章有無主題句,以及主題句在文章中的位置。文章的主題句通常位於首段或尾段,有時也出現在文章的中間段落。段落的主題句通常位於段首或段尾,有時也在段落的中間。
(3) 推理題
推理題在大學英語四級考試閱讀理解中是比較難的一類試題,切忌主觀臆斷,推理必須基於文章中的具體事實細節。做題時雖不能直接找到答案,但一定要在文中找到推測的依據,進行合理嚴密的推斷。
(4) 觀點態度題
在回答態度類問題時,對文章體裁的考查是一個非常重要的方面。一般來說,在說明文中作者的態度是客觀的(objective)或中立的(neutral);而在議論文中,作者的觀點才會顯得多種多樣。

Ⅵ 201612月英語四級考試真題試題及答案解析【三套全】

你好,我是兔兔禿90,用網路網盤分享給你,點開就可以保存,鏈接永久有效^_^鏈版接:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取碼:權0000

Ⅶ 出500財富值,哪個高手,給我找30道大學英語四級的選擇題(包括答案解析),

我從普特英語四級欄目給你整理過來的

題目:The Internet Doesn』 t Hurt People - People Do: 『The NewDigital Age』
整體評價:第一篇文章比第二篇文章難度略低。主要做題方法是根據關鍵詞進行定位,而這個知識點是四級強化閱讀課中反復提及的重點。前四題均是細節題,只需要根據關鍵詞精確定位即可。而最後一題是推理題,需要綜合歸納文中所提到的內容,難度較前四題略高。

文章:
The rise of the Internet has been one of the most transformative developments in human history,comparable in impact to the invention of the printing press and the telegraph. Over two billionpeople worldwide now have access to vastly more information than ever before, and cancommunicate with each other instantly, often using Web-connected mobile devices they carryeverywhere. But the Internet』s tremendous impacts has only just begun.

「Mass adoption of the Internet is driving one of the most exciting social, cultural, and politicaltransformations in history, and unlike earlier periods of change, this time the effects are fullyglobal,」 Schmidt and Cohen write in their new book. The New Digital Age.

Perhaps the most profound changes will come when the five billion people worldwide who currentlylack Internet access get online. The authors do an excellent job of examining the implications ofthe Internet revolution for indivials, governments, and institutions like the news media. But if thebook has one major shortcoming, it』s that authors don』t spend enough time applying a critical eyeto the role of Internet businesses in these weeping changes.

In their book, the authors provide the most authoritative volume to date that describes - andmore importantly predicts - how the Internet will shape our lives in the coming decades. They painta picture of a world in which indivials, companies, institutions, and governments must deal withtwo realities, one physical, and one virtual.

At the core of the book is the idea that 「technology is neutral, but people aren』t.」 By using thisconcept as a starting point, the authors aim to move beyond the now familiar optimist vs.pessimist dichotomy(對立觀點)that has characterized many recent debates about whether the riseof the Internet will ultimately be good or bad for society. In an interview with TIME earlier this week,Cohen said although he and his co-author are optimistic about many aspects of the Internet,they』re also realistic about the risks and dangers that lie ahead when the next five billion peoplecome online, particularly with respect to personal privacy and state surveillance(監視).

In what way is the rise of the Internet similar to the invention of the printing press andthe telegraph?
A It transforms human history. C. It is adopted by all humanity.
B.It facilitates daily communication. D.It revolutions people』s thinking.

正確選項:根據題文同序的原則和題中的關鍵「the rise of the Internet」和「the invention of theprinting press and the telegraph」回到文中,定位到第一段的第一句。 The rise of the Internet hasbeen one of the most transformative developments in human history, comparable in impact to theinvention of the printing press and the telegraph.文中的comparable 是對similar to 的同義轉述。第一句話是題乾的同義改寫,並且說明它們產生的影響是相同的,所以我們應該在文章的第二句來找一下它們產生的是什麼影響。Over two billion people worldwide now have access to vastly moreinformation than ever before, and can communicate with each other instantly, often using Web-connected mobile devices they carry everywhere. 根據第二句可知網路使得人們能獲得更多信息,能進行及時的溝通,並且經常使用移動通信工具。可見網路的作用是使得人們的日常溝通更加順暢。因此答案應選B.It facilitates daily communication.

錯誤選項:A It transforms human history. 它改變了人類的歷史,而在文中的第一句只是說它是一種人類歷史中充滿變化的發展,而不是改變了人類的歷史,范圍過大。C It is adopted by allhumanity.被全人類所應用,all 過於絕對。D.It revolutions people』s thinking.沒有提到變革了人們的思考方式。無中生有。

How do Schmidt and Cohen describe the effects of the Internet?
A They are immeasurable. C They are unpredictable.
B They are worldwide. D They are contaminating

正確選項:根據人名Schmidt and Cohen定位到第二段,問題問的是兩人對網路的影響的描述,所以應重點看他們說的引號內的那句話。「Mass adoption of the Internet is driving one of the mostexciting social, cultural, and political transformations in history, and unlike earlier periods of change,this time the effects are fully global,」根據關鍵詞effect,所以可以精確定位到這句話的後半句,thistime the effect are fully global。所以可見網路的影響是越來越全球化的的。回到選項中,只有B選項中的worldwide 是對global 的同義改寫。所以答案是B They are worldwide.

錯誤選項:A immeasurable 無可估量的。C unpredictable 難以預測的。D contaminating 污染的。

In what respect is the book The New Digital Age considered inadequate?
A It fails to recognize the impact of the Internet technology.
B It fails to look into the social implications of the Internet.
C It lacks an objective evaluation of the role of Internet businesses.
D It does not address the technical aspects of Internet communication.

正確選項:定位到第三段,重點去看書的不足。定位到第三句。But if the book has one majorshort-coming, it』s that the authors don』t spend enough time applying a critical eye to the role ofInternet businesses in these sweeping changes.可知書的不足之處是作者沒有時間以一種批判的眼光來看待電子商務所扮演的角色。因此,四個選項中唯一提到Internet business的只有C選項。C 它缺乏對電子商務扮演的角色的客觀評估。所以正確答案是 C It lacks an objective evaluation of therole of Internet businesses.

錯誤選項:A 它不能認識到網路科技的作用。B 它不能深入調查網路產生的社會影響。
D 它不能解決網路交流的技術性問題 均是無中生有。

59.What will the future be like when everybody gets online?
A People will be living in two different realities.
B People will have equal access to information.
C People don』t have to travel to see the world.
D People don』t have to communicate face to face.

正確選項:重點根據關鍵詞future來進行解題。定位到第四段的第二句。They paint a paint of aworld in which indivials, companies, institutions, and governments must deal with two realities,one physical, and one virtual.They paint a paint of a world是題干中future的改寫,所以後面提到的deal with two realities, one physical, and one virtual.They paint a paint of a world就是未來會出現的場景。而選項中只有A提到了two different realities。所以正確答案A People will be living in twodifferent realities.

錯誤選項:文中均無提及,無中生有。

What does the passage say about the authors of The New Digital Age?
A They leave many questions unanswered concerning the Internet.
B They are optimistic about the future of the Internet revolution.
C They have explored the unknown territories of the virtual world.
D They don』t take sides in analyzing the effects of the Internet.

正確選項:根據題文同序原則回到文中最後一段來找這本書的作者。定位到第二句話,By usingthis concept as a starting point, the authors aim to move beyond the now familiar optimist vs.pessimist dichotomy (對立觀點)that has characterized many recent debates about whether therise of the Internet will ultimately be good or bad for society.近期對於網路的興起對社會來說最終是利還是弊的爭論,大多是持樂觀或悲觀的對立觀點,而本書的作者很好的繞開了這些對立的觀點。第三句,In an interview with Time earlier this week ,Cohen said that although he and his co-author are certainly optimistic about many aspects of the Internet, they』re also realistic about therisks and dangers that lie ahead when the next five billion people come online, particularly withrespect to personal privacy and state surveillance(監視).最後一句中,介紹作者不僅提到了網路的好處,也提到了網路存在的風險和危險。所以答案應該指出作者是持一種中立態度的。而四個選項中,只有D選項提到作者們don』t take sides,沒有站在任何一邊,符合原文。所以正確答案:DThey don』t take sides in analyzing the effects of the Internet.

錯誤答案:A 他們留下很多關於網路的問題沒有解答。無中生有。B 他們對網路變革的未來非常樂觀。只有樂觀過於片面。C 他們探索了虛擬世界中不為人知的領域,無中生有。

Passage Two

總體評價:這篇文章較第一篇難度略有提高,單詞和長難句都有所增加。四級閱讀強化班重點給大家講解了在句子看不太懂的情況下如何把題做對,也就是抓中心話題的方法。希望同學們都能夠運用在答題中。

In 1950, a young man would have found it much easier than it is today to get and keep a job inthe auto instry. And in that year the average autoworker could meet monthly mortgage(抵押貸款)payments on an average home with just 13.4 percent of his take-home pay. Today a similarmortgage would claim more than twice that share of his monthly eamings.

Other members of the autoworker』s family, however might be less inclined to tried the present forthe past. His retired parents would certainly have had less economic security back then. Through-out much of the 1960s,more than a quarter of men and women and women age 65 and olderlived below the poverty level, compared to less than 10 percent in 2010.

In most stales, his wife could not have taken out a loan or a card in her own name. In 42 states, ahomemaker had no legal claim on the earnings of her husband. And nowhere did a wife have legalprotection against family violence.

Most black workers would not want to return to a time when, on average they earned 40 percentless than their white counterparts(職位相當的人),white racially restrictive agreements largelyprevented them from buying into the suburban neighborhoods being built for white working -classfamilies.

Today, new problems have emerged in the process of resolving old ones, but the solution is not togo back to the past. Some people may long for an era when divorce was still hard to come by. Thespread of no -fault divorce has reced the bargaining power of whichever spouse is moreinterested in continuing the relationship. And the breakup of such marriages has caused pain formany families.

The growing diversity of family life comes with new possibilities as well as new challenges. Accordingto a recent poll, more than 80 percent of Americans believe that their current family is as close asthe one in which they grew up, or closer. Finding ways to imaginary golden age.

61 What do we learn about American autoworkers in 1950?
A.They had less job security than they do today.
B.It was not too difficult for them to buy a house.
C.Their earnings were worth twice as much as today.
D.They were better off than workers in other instries.

正確答案:根據關鍵詞「American autoworkers」和1950進行定位,定位到第一段的第一、二句,In1950, a young man would have found it much easier than it is today to get and keep a job in theauto instry. And in that year the average autoworker could meet monthly mortgage(抵押貸款)payments on an average home with just 13.4 percent of his take-home pay. 第一句說明在1950,年輕人比現在容易在汽車行業找到並保持工作,而第二句說的是當時的房貸是工資的13.4%,綜上兩句說明在當時年輕人找工作和買房都是相對輕松的。提到工作和買房這兩個話題的只有A和B,而只有B選項提到當時買房並不困難。所以正確答案:B.It was not too difficult for themto buy a house.

錯誤答案:A 和現在相比他們的工作較不穩定。而文中說的是當時比現在更穩固。與原文相反。C他們賺的錢是現在的兩倍。這是根據第一段最後一句進行干擾。Today a similar mortgage wouldclaim more than twice that share of his monthly eamings.原文是指現在他們的住房貸款占工資的比例是1950年的兩倍。D 他們比其他產業的要更好。沒有提及和其他產業的比較。

Ⅷ 英語四級選擇題

第一題 選b因為ma chinery沒有復數形式 不能用were第二題either後面接單數形式所以用leads

Ⅸ 英語四級題庫

考試網,那上面應有盡有

熱點內容
英語作文體裁怎麼寫 發布:2025-10-06 09:50:30 瀏覽:485
昨天他發生了什麼英語怎麼翻譯 發布:2025-10-06 09:50:29 瀏覽:266
做你自己的作業英語怎麼翻譯 發布:2025-10-06 09:46:11 瀏覽:147
英語無線電通話當中收到怎麼翻譯 發布:2025-10-06 09:41:54 瀏覽:474
英語他是誰怎麼翻譯 發布:2025-10-06 09:40:23 瀏覽:496
方向翻譯成英語怎麼說 發布:2025-10-06 09:37:36 瀏覽:368
wash英語怎麼翻譯 發布:2025-10-06 09:37:29 瀏覽:270
聯接螺帽英語怎麼說及英文翻譯 發布:2025-10-06 09:37:28 瀏覽:705
他是瓊斯老師的英語怎麼翻譯 發布:2025-10-06 09:30:53 瀏覽:264
玩具之國英語怎麼翻譯成英語翻譯 發布:2025-10-06 09:29:21 瀏覽:933