河北专版组合阅读英语答案
初中英语阅读组合训练答案七下
阅读理解是整个英语试卷中分值最高、分量最重的部分。阅读理解做得如何直接影响考生的英语成绩。下面是我给大家准备的初中的英语阅读组合训练及答案,欢迎大家阅读练习!
第一篇:
Oscar Selby is a 7-year-old boy. He lives in the UK (英国). He is a pupil in a primary school (小学). He is good at math.
He has the top grade (分数) in GCSE math. It is a math exam for secondary students (中学生). He is the youngest person in the UK to get the top grade in this exam.
Now, Oscar has a new job. He is an advisor to a finance minister (财政大臣) in the UK. He has many questions to think about. How to make more jobs? How to stop the banks (银行) from getting so much money? He gives his advice (建议) to the minister.
Oscar also has his own dream job. “I want to be an inventor when I grow up. I will invent a green car. The car doesn’t need fuel (需要燃料),” he says.
阅读短文,选择正确答案。
1. How old will Oscar Selby be next year?
A. 6. B. 7. C. 8. D. 9.
2. What does Oscar Selby do now?
A. He is a primary school pupil.
B. He is a secondary school student.
C. He is a primary school teacher
D. He is a secondary school teacher.
3. What does the underlined word “advisor” mean according to the passage?
A. 徒弟B. 老师C. 咨询D. 顾问
4. Which of the following is NOT true from the passage?
A. Oscar Selby does well in math.
B. Oscar has the best grade in GCSE math.
C. GCSE math is an exam for secondary students.
D. Oscar gives his advice to his teacher.
5. The last paragraph is about _______.
A. Oscar’s dream job B. an inventor C. a green car D. fuel
第二篇:
Mickey Mouse and his good friends Donald Duck and Goofy (高飞) are big fans of kungfu (功夫). They come to the Shaolin Temple (少林寺) in China to learn kungfu.
Bat King is a bad guy. He has super kungfu skills (武艺高超). But he always makes troubles for Shaolin Temple. In Shaolin Temple, the master (师父) is very strict. The training (训练) is very hard. Donald can’t put up with it (忍受不了). He leaves the temple secretly (悄悄地). Goofy always does things in the wrong way.
At the same time, Bat King has a plan. He wants to beat (打败) the people of Shaolin Temple. Mickey and his friends decide to save the temple. They study kungfu hard. They also have lots of adventures (冒险). In these adventures, they make much progress in kungfu.
What adventures do they have? How will they be safe? Will they beat the Bat King and save Shaolin Temple? Find out in the Disney and Children’s Fun story books Kungfu Mickey (《功夫米老鼠》)..
阅读短文,选择正确答案。
1. How is Mickey Mouse’s master?
A. Interesting. B. Worried. C. Strict. D. Lovely.
2. Who wants to beat the people of Shaolin Temple.
A. Mickey Mouse. B. Donald Duck. C. Goofy. D. Bat King.
3. What does the word “progress” mean in Chinese?
A. 功夫 B. 进步C. 技巧D. 武艺
4. Which of the following is TRUE from the passage?
A. Mickey Mouse, Donald Duck and Goofy are big fans of Bat King.
B. Bat King is a good guy and he has super kungfu skills.
C. Mickey and his friends decide to save the temple and study kungfu hard.
D. They have lots of adventures but their kungfu is worse than before.
5. What can we learn from the last paragraph?
A. They have a lot of adventures in Shaolin Temple.
B. They will be safe after their save Shaolin Temple.
C. They will beat the Bat King and save Shaolin Temple.
D. We will find out the answers in the story books Kungfu Mickey.
>>>>>>答案解析<<<<<<
第一篇:
【语篇解读】
奥斯卡塞尔比是一个7岁的男孩。他是英国一所小学的学生。他擅长数学。他曾在GCSE数学考试中获得最高分数。奥斯卡现在是一位英国财政部长的顾问。他有许多问题要思考。他也有自己梦想中的工作就是成为一个发明家,发明一种不需燃料的绿色环保汽车。
【长难句注释】
Now, Oscar has a new job. He is an advisor to a finance minister in the UK. He has many questions to think about. How to make more jobs? How to stop the banks from getting so much money? He gives his advice to the minister.
现在,奥斯卡有一个新的工作。他是一位英国财政部长的顾问。他有许多问题要思考。如何创造更多的就业机会?如何阻止银行获得那么多的钱?他给部长提建议。
1. C 细节理解题 从短文第1段的第1个句子Oscar Selby is a 7-year-old boy. 可知奥斯卡赛尔明年会是8岁了。故选C。
2. A 细节理解题 从短文第1段的第3个句子He is a pupil in a primary school. 可知奥斯卡现在是一个小学生。故选A。
3. D 词义猜测题 从短文第3段的第2个句子He is an advisor to a finance minister in the UK.可知他是一位英国财政部长的顾问。所以 “advisor” 意为“顾问”。故选D。
4. A 推理判断题 从短文第3段的.第6个句子He gives his advice to the minister. 可知他是把他的建议提供给部长,不是给老师。故选A。
5. D 主旨大意题 短文中最后一段主要讲述的是有关于奥斯卡梦想中的工作。故选D。
第二篇:
【语篇解读】
米老鼠和他的好朋友唐老鸭和高飞都是功夫迷。他们来到中国少林寺学习武术。 蝙蝠王是一个坏家伙。他武艺高超,但他总是给少林寺添麻烦。 在少林寺,师父非常严格。训练是非常辛苦的。唐老鸭他们是想尽办法拯救少林寺并努力练功夫。
【长难句注释】
In Shaolin Temple, the master is very strict. The training is very hard. Donald can’t put up with it. He leaves the temple secretly. Goofy always does things in the wrong way.
在少林寺,师父非常严格。训练是非常辛苦的。唐老鸭忍受不了。他悄悄地离开了寺庙。高飞总是在用错误的方式行事。
1. C 细节理解题 从短文第2段的第4个句子In Shaolin Temple, the master is very strict. 可知米老鼠的师父是严格的。故选C。
2. D 细节理解题 从短文第3段的第2个句子He wants to beat the people of Shaolin Temple. 可知是蝙蝠王想要打败少林寺的人们。故选D。
3. B 词义猜测题 从短文第3段的第4、5个句子They study kungfu hard. They also have lots of adventures. 可知米老鼠他们努力练功夫,所以他们在功夫方面取得了很大的进步。故选B。
4. C 推理判断题 从短文第3段的第3、4个句子Mickey and his friends decide to save the temple. They study kungfu hard. 可知米老鼠和他的朋友们决定拯救少林寺并努力练功。故选C。
5. D 推理判断题 从短文的最后一段内容我们可以从故事书《功夫米老鼠》上查找到那些答案。故选D。
;
Ⅱ 初中英语阅读组合训练8上答案
初中英语阅读组合训练8上答案
找参考答案对照能及时发现自己有没有作对,分析错在哪里。下面是我整理的七年级上册英语阅读训练答案,欢迎阅读!
七年级上册英语阅读训练(一)
Little Tom down the street calls our dog "The keep dog".Zip is a sheep dog. But when Tom tries to say" Seep", it comes out "keep". And in a way Tom is right. Zip is always bringing things hoem for us to keep! I'll tell you about some of them.
Zip's first present was a shoe. It was made of green silk.
We didn't know how Zip found the shoe. But after a moment Mary, my big sister, told me the shoe had a strange smell. I nodded(点头)and held my nose. "What do you think it is?"
"It smells like something for cleaning. I think someone tried to clean a spot (污点) off the shoe. Then he put it at the door to dry."
"Along came Zip. And good-bye shoe!" I said."We should take it back."
"We can't ".said my sistter.
"Maybe little Tom is right," Mary said. "Maybe Zip is a keep dog!"
1.The writer and Mary didn't know______.
A.what Zip's first present was
B.how Zip carried its first present home
C.who owned Zip's first present
D.what Zip's first present was made of
2.Tom calls Zip "the keep dog"because ______.
A.the dog likes keeping things
B.the dog likes playing with shoes
C.he doesn't know the dog's name
D.he can't pronounce the word "sheep"well
3.What made the shoe strange was ______.
A.its colour B.its smell
C.its size D.that it was a silk one
4.The word "keep"in the last sentence means "_____"
A.keeping things for itself
B.bringing things for other to keep
C.not letting it run about
D.taking care of a small child
5.We can know from the reading that the dog _____.
A. likes to give presents to people
B.has been kept in at the writer's home
C.has brought some trouble
D.likes to be called "the keep dog"
七年级上册英语阅读训练(二)
An old lady in a plane had a blanket(毯子)over her head and she did not want to take it off . The air hostess spoke to her, but the old lady said, “I have never been in a plane before , and I am frightened. I am going to keep this blanket over my head until we are back on the ground again !”
Then the captain came. He said, “Madam, I am the captain of this plane. The weather is fine, there are no clouds in the sky, and everything is going very well. ”But she continued to hide.
So the captain turned and started to go back. Then the old lady looked out from under the blanket with one eye and said, “I am sorry, young man, but I don’t like planes and I am never going to fly again. But I’ll say one thing, ”She continued kindly, “You and your wife keep your plane very clean!”
1. An old lady had _________ .
A. glasses B. a blanket over her head C. a coat D. a basket
2. A. She didn’t want to ________ .
A. take it off B. turn it off C. get on D. talk about it
3. _________ spoke to her .
A. The air hostess B. The man next to her C. her husband D. one of her friends
4. The old lady had never been _________ before .
A. abroad B. home C. in a plane D. in hospital
5. The woman didn’t like planes and she was never going ________ .
A. to fly again B. to travel C. to go abroad D. to go home
七年级上册英语阅读训练(三)
Dick lived in England. One day in January he said to his wife, "I'm going to fly to New York next week because I've got some work there." "Where are you going to stay there?" his wife asked. "I don't know yet." Dick answered. "Please send me your address from there in a telegram (电报)," his wife said. "All right," Dick answered.
He flew to New York on January 31st and found a nice hotel in the center of the city. He put his things in his room and then he sent his wife a telegram. He put the address of his hotel in it.
In the evening he didn't have any work, so he went to a cinema. He came out at nine o'clock and said, "Now I'm going back to my hotel and have a nice dinner."
He found a taxi (出租车) and the driver said, "Where do you want to go?" But Dick didn't remember the name and address of his hotel.
"Which hotel are my things in?" he said, "And what am I going to do tonight?" But the driver of the taxi did not know. So Dick got out and went into a post office. There he sent his wife another telegram, and in it he wrote, "Please send me my address at this post office."
Choose the right answer
1. Dick flew to New York because ___.
A. he went there for a holiday
B. he had work there
C. he went there for sightseeing (观光)
D. his home was there
2. Why did his wife want a telegram from him?
A. Because she didn't know his address yet
B. Because she wanted to go to New York, too
C. Because she might send him another telegram
D. Because she couldn't leave her husband by himself in New York
3. Where did Dick stay in New York?
A. In the center of the city.
B. In a hotel.
C. In a restaurant.
D. At his friend's house.
4. Who would send him the name and address of his hotel?
A. The manager (经理) of his hotel.
B. The police office.
C. The taxi driver.
D. His wife.
5. Which of the following is not true?
A. Dick stayed at a nice hotel in the center of the city.
B. Dick didn't work on the first night of his arrival.
C. Dick forgot to send his wife a telegram.
D. Dick wanted to go back to his hotel in a taxi.
七年级上册英语阅读训练(四)
Bob and Jim once worked in the same factory. One day, Bob lent Jim ten dollars, but then Jim left his work and went to work in another town without paying back the money.
Bob didn't see Jim for a year, and then he knew from another friend that Jim was in another town and staying at a hotel. So he went there to see him late in the evening.
When he got to Jim's room, he saw his shoes near the door. "Well, he must be in," he thought, and knocked again, and said, "I know you are in, Jim. Your shoes are out here."
"I've gone out in my boots," answered Jim.
True or False
1. Bob and Jim once worked in different factories.
2. One day Jim borrowed ten dollars from Bob.
3. Jim paid back the money to Bob and went to work in another town later.
4. Bob hadn't seen Jim for a year when he learned that Jim was in another town.
七年级上册英语阅读训练(五)
I think the most terrible thing in life for my little brother is getting up in the morning. He is almost sick when my mother calls, "Herbert! It's seven o'clock! Get up!"
Herbert answers, "I'm coming!" and goes right back to sleep. I'm not at all like my brother. I don't like to go to bed at night but I don't mind getting up in the morning. I usually wake up before my mother calls me. I jump out of bed and go into the bathroom to take a shower. I get dressed, brush my teeth, comb my hair, and get ready to go downstairs for breakfast as soon as my mother calls.
But not Herbert. He just sleeps. A military band (军乐队) in our bedroom could not wake him up. I call him and say, "Get up! Mum will be up here to pull you out of bed if you don't get up immediately!"
But he just sleeps. After calling a few more times my mother has to come upstairs and pull Herbert out of bed. It's that way every day with my little brother. Perhaps some day he'll learn to get up on time, but I really don't think so.
True or False
1. The most terrible thing in life for my little brother is going to school.
2. I'm not like my brother because I like to go to bed early at night and get up early in the morning.
3. I usually jump out of bed and go into the bathroom for a shower before my mother calls.
4. When mother calls, Herbert doesn't answer and remains in bed.
5. My mother often has to go upstairs and pull Herbert out of bed as he refuses to get up.
6. Sometimes we have to send for a military band to wake Herbert up.
7. The writer thinks some day Herbert will learn to get up on time.
;
Ⅲ 2020年河北高考英语卷真题试卷答案解析(WORD文字版)
高考像漫漫人生路上的一道坎,无论成败与否,只有努力过、拼搏过,这段青春也就无悔了,执的是自信之笔,答的是满意之卷,放松心情,去迎接挑战,相信自己一定会很出色,本文为大家介绍关于2020年河北高考外语卷的点评解析,即外语卷WORD文字高清版,一起了解。
一、2020年河北高考外语卷真题答案解析
2020年河北高考外语考试结束后,我们会第一时间免费分享2020年河北高考外语卷WORD文字版及真题答案解析:可以扫描免费获取:
1、总体评价:英语试卷选材新颖、题材丰富、体裁多样,富有教育性、时代感,语言真实、地道,符合考生的认知水平和心理特点,试题的设计规范、严谨,没有偏题怪题,呈现了语言交际情境的真实性、实用性和合理性,有利于对考生学科核心素养的考查。
2、倡导核心价值、体现真善美:今年的高考英语试卷,在试题选材和立意之中,紧密联系当代社会生活,处处体现生活中的真善美。考生答题时,既要读懂文章内容,也要理解作者字里行间流露出的情感和价值观,这有助于启发考生树立正确的价值观,进行积极的
3、本套试卷凸显了英语在介绍外国文化,推动中外文化交流中所扮演的角色。通过不同话题和体裁的语言材料,小到课堂教学大到历史事件,向考生呈现出丰富多样的西方文化。比如,阅读C篇介绍了一个全球性的图书交流平台,有利于培养考生用英语参与全球文化交流的能力和意识。
二、2020年河北高考最新新闻分享
从6月17日召开的2020年全省普通高校招生统一考试工作电视电话会议上获悉,今年河北省高考报名人数达62万余人,创历史新高。除去前期高职单招录取的15万多人,还将有47万余名考生参加全国统一考试。为确保圆满完成今年普通高校考试招生任务,我省将统筹抓好常态化疫情防控和高考工作。
所有考点一律设置临时医疗防治站
为迎接高考,各级教育行政部门、各考点将备齐备足体温测量仪、消毒液、洗手液、医用口罩等防疫物资。
据介绍,我省所有考点一律设置临时医疗防治站,配备专业卫生防疫人员;所有考场一律在考前进行消杀和通风;考生和考试工作人员进入考点考场一律接受体温检测;未经允许,无关人员和车辆一律不得进入考点;经医疗机构确诊为新冠肺炎确诊病例的考生一律不得参加考试。考生应尽量避免乘坐公共交通工具赴考。
各地卫生健康部门将组织辖区各级医疗机构优化考生患者医疗服务,开设“绿色通道”,提高服务效率和质量。做好学校环境、饮用水、食品卫生及传染病防控等工作,对考点及周边集中接待考生的酒店等公共场所全程开展卫生监督检查,排查各种传染病风险,确保考点和周边住宿场所卫生达标。
创造安全有序的考试环境
为实现平安高考,我省将严厉打击各类涉考违法犯罪。强化网上巡查,对传播涉考有害信息的个人网站、微博、微信、QQ号、抖音、快手等网络账户立即关停,切断网络传播渠道;及时发现、封堵、删除网上涉嫌组织考试作弊、买卖试题答案、销售作弊器材等有害信息,并针对违法犯罪线索迅速开展案件查办,依法严厉打击。
对重点地区通讯电子产品市场开展专项整治,依法查处涉嫌销售作弊器材等违法违规行为,排查清理校园及周边兜售作弊器材、替考、“保过”等广告信息。
加强考点周边环境整治,对考点周边出租房屋尤其是短期出租房屋以及饭店、旅馆进行认真排查,加强治安管理,及时消除安全隐患。加强矛盾纠纷排查化解,加强考点周边巡逻防控。高考期间,将进一步强化考点周边交通疏导和治安巡控,提高巡逻密度和频次,及时妥善处理考生及家长的报警求助。
24小时监测考点及周边电磁环境
针对高考参加人数多、考点分布广的特点,我省制定无线电保障工作方案,监控考点周边电磁环境。
考试前,对各个考点及周边电磁环境进行24小时不间断监测和分析,及时排查和消除各类不明无线电信号。考试期间,开展无线电监测巡查,对不明信号进行监测分析,对涉嫌考试作弊的无线电信号,实现快速定位查找,及时实施无线电压制技术进行处理,严厉打击考点内外串通、涉嫌利用无线电设备实施考试作弊的违法行为。此外,各考点将进一步完善应急处置预案,加强模拟演练,确保及时应对处置各种问题。
三、河北高考英语图文推荐 1、2020年河北高考英语试卷难度系数点评及答案解析(WORD文字版)
2020年河北高考试卷难度备受大家关注,教育部考试中心党委书记、主任孙海波介绍,今年河北高考将以“稳”字当头,科学施策、精准施策,高考的命题将保持试卷结构、题型题量,以及考试难度的相对稳定。我们一起来了解关于2020年河北高考英语试卷的难度系统和点评解析的相关内容。>>> 查看全文
2、今年河北高考英语卷难不难,2020河北高考英语卷难度系数点评分析
人生一定不是场百米赛跑,一定是场马拉松是个长跑,人生的这场马拉松,高考只是这漫长跑道上的一段征程。即便暂时落后了同伴很多米,但只要我们足够用力,足够有耐心,光着脚也一定可以跑到终点。言归正传,今年河北高考英语卷难度系数怎么样?河北高考英语卷和去年相比难不难,河北高考英语卷评价如何?下面我为你整理了关于河北高考英语的相关知识。希望对你有帮助。>>> 查看全文
3、2020年河北高考英语卷难不难 试卷难度点评解析(word文字版下载)
4、2020年河北高考英语作文审题立意 应该怎么写不走题难易调查
2018年河北高考英语作文审题立意 应该怎么写不走题难易调查每年的高考,都有无数的鲜活故事。高考,是一个人的终生记忆,也属于一个时代的记忆。有人说,在中国,没有经历过高考的人生是不完整的人生,高考就是一场人生的历练。那么今年河北高考难度系数怎么样,今年高考相比去年难不难?2018年河北省高考英语考试即将结束,今年河北高考考试采用全国卷1,英语作文难不难?与往年河北高考英语作文相比容易不?我做个小调查,欢迎考完试的考生参与投票。>>> 查看全文
5、2020年河北高考英语试题难不难,今年全国卷1英语易度调查
Ⅳ 初二英语周报答案
我也找了好久,在英语周报官网根本没有免费的…………有也是07-08的你要吗??所以别费工夫了,好心相劝!不过你可以花不到400RMB办张卡!我觉得挺亏!你愿意可以去看看!点官网右上角的,周报资源(不过你要先申一个账号)进入后,就有一个链接让你支付购买什么资源卡,然后你就可以任意查询周报答案,我多一句嘴,这真不值!我是为了考试,一场考试400元我觉得还不如装病不去考直接,反正都是欺骗自己!只是相劝,不为分儿!
Ⅳ 小学英语阅读组合训练第18份四年级下册通用版答案
原则上现在四六级已经不设合格线,以前的合格证书,现在直接 在证书上给出四级成绩,考多少就写多少,以前的合格线现在变 成了能报考六级的资格,如果你不准备报六级,那考多少都没影 响,不影响学位证
Ⅵ 少年素质教育报英语天地河北专版七年级上冀教版答案
第一题:
(6)河北专版组合阅读英语答案扩展阅读
这张试卷考的是定冠词、系动词和名词所有格的用法:
冠词是虚词,本身不能单独使用,也没有词义,它用在名词的前面,帮助指明名词的含义。英语中的冠词有三种,一种是定冠词(the Definite Article),另一种是不定冠词(the Indefinite Article),还有一种是零冠词(Zero Article)。
不定冠词a (an)与数词one 同源,是"一个"的意思。a用于辅音音素前,一般读作e,而an则用于元音音素前,一般都做an。
Ⅶ 中考英语组合训练答案
我是根据楼上的题目回答的,不对请见谅
1.A(feel 感觉, keep 保持 turn 转换,变为 grow成长,语意不符)
2.D(However后要加逗号,形式不对,encourage sb. to do sth.动词基本懂法,结合语境选D)
3.B(anybody任何人 everybody每个人 nobody 没有人 somebody有人,根据语境显然是问是不是所有人都在,故选B)
4.题目不清,不知道
5.D(考such 和so的基本用法, such+名词,so +形容词,排除B,C,再结合此是强调树的老)
6.A(由I don't mind可知,两个时间都可以,用both)
7.A(How often 问频率 How many 问次数 How far 问距离 How soon问将来的时间上)
8.C(我没有买什么因为我找不到任何我喜欢的东西)
9.D(考动词look的简单词组look for 寻找 look like 长得像look at 看向哪里 look after照顾)
10.B(has been表示去过已回来 has gone表示去了还没回来,由in two days可知是个未来时态,即还没回来,故选B)
11.A(too... to 和enough...to都是前+形容词,后+动词,而句子中后面是个从句,故排除;又因为such+名词,so +形容词,排除B,C,再结合此是强调树的老)
这样太慢了,要详解再找我吧
12-15 C B A C
16-20 D C D A B
21-22 B A
Ⅷ 中学生英语四合一阅读组合训练七年级答案
2006年全国中学生英语能力竞赛(NEPCS)决赛初一年级组试题
http://www.tefl-china.net/Article/ShowArticle.aspArticleID=459
2006年全国中学生英语能力竞赛(NEPCS)决赛初一年级组试题参考答案
http://www.tefl-china.net/Article/ShowArticle.aspArticleID=458
2007年全国中学生英语能力竞赛(NEPCS)初赛初一年级组试题参考答案及评分标准(含听力原文)
http://www.tefl-china.net/images/071118/c1.pdf