当前位置:首页 » 英语阅读 » 七年上英语阅读及答案

七年上英语阅读及答案

发布时间: 2023-07-03 01:52:31

『壹』 英语七年级上册阅读理解练习 要答案

A
根据所给的阅读材料完成表格,每空一词。 Jane is from Toronto, Canada. She’s thirty-two. Now she is a high school teacher in Beijing. Kumiko comes from Tokyo. She is twenty-two years old. She is a doctor in Beijing. Huang Hua is from Tianjin. He is twenty-five. He works in Beijing. They come from different countries, but they all work hard for the 2008 Beijing Olympic Games.
Name Jane Kumiko Huang Hua
Age 32 23 25
Birthplace Toronto Tokyo 4 ________
Nationality 1 _______ Japanese Chinese
Country Canada 3 ________ China
Job 2 ________ doctor 5 ________
B
I am Wang Lin, I am twelve years old. My pen pal Tom is form the United States. He is the same age as I. He is a middle school student in Beijing. There are three people in his family. His father is a teacher, he teaches English in a high school in Beijing. His mother is an English teacher, too. But they work in different schools. Tom goes to school in his mother’s car every day. They all like Chinese food. Tom’s father likes Guangdong food, he thinks it is delicious. Tom’s mother’s favorite food is Sichuan food. But Tom doesn’t like Sichuan food, he thinks it is too hot. So they often eat out on weekends.
( ) 6. How old is Tom? _______________ A. Eleven B. Twelve C. we don’t know
( ) 7. Tom’s father is _________________ A. a teacher B. an English teacher C. teaches English
( ) 8. Maybe (可能) Tom in the same school with _________
A. his mother B. Wang Lin C. his father
( ) 9. Tom doesn’t like Sichuan food because (因为)____________________ A. his father like it B. his mother like it C. it is too hot
( ) 10. They often eat out on weekends because ________________ A. they like Chinese food B. they like American food C. they are lazy (懒的)
C
John is six years old. He can read and write well. But he can`t tell the time. His mother, Mrs Brown teaches him many times, but he still can`t tell. He would say “brerakfast time”, “lunchtime” and “teatime” instead of (代替) saying eight o`clock, twelve o`clock and four o`clock in the afternoon. His mother doesn`t know how to help him. One day John`s aunt, Mary comes to see his mother. His mother tell her about that. His aunt says. “Let me help you. I think I can help him.” When John comes home after school, Mary begins (开始) to teach him.. “Can you count,John ?” she asks him. “Yes. One ,two three,four …”John says. “That`s fine. Now I put the long hand (钟表的长指针) on twelve and the short hand on one -that is one o`clock. If I put the short hand on two, what is the time?’’ “Two o`clock.” “Good. And on three?” “Three o`clock.” Then it is four o`clock in the afternoon, and John`s aunt asks him, “What time is it now ,John?” “Teatime, Aunt, and I am very hungry (饥饿).” John looks at the clock and answers.
( ) 11. John `s mother can`t teach him to __________. A. read B. write C. tell the time
( ) 12. When it`s twelve o`clock John says it`s __________. A. breakfasttime B. lunchtime C. teatime
( ) 13. The word “count” may mean (意思是) ____________. A. 计算 B. 数数 C. 认为
( ) 14. The long hand is on twelve, and the short hand is on five. What`s the time? A. It`s twelve B. It`s five C. It`s four
( ) 15. From the text (文章), we know _______. A. John says teatime instead of four o`clock in the afternoon. B. John has a nice watch (手表). C. There is something wrong with John`s watch.
D
阅读下面的短文,根据短文内容,用英语简要回答问题。 Mr. Wang is our English teacher. He is more than (多于) fifty years old. He is tall and thin with black hair. He has a big nose and small eyes. He always wears a pair of glasses. He often wears a dark blue jacket and black pants. He is strict (严格的) at his work, but he is kind to us. He teaches English well. He often makes us laugh in his class. We all think English is very interesting. We all like him very much, too.
( ) 16. How old is Mr. Wang? A. 50 B. 45 C. more than 50
( ) 17. What does Mr. Wang look like? A. tall B. short C. nice
( ) 18. What does he often wear? A. a watch B. a pair of glasses C. a hat
( ) 19. What color is his jacket? A. black B. green C. blue
( ) 20. How do the students think of Mr. Wang? A. He is interesting B. He is kind C. He teaches English
E
Uncle Lee is coming to have dinner with us. Mum and I go shopping. We don`t have any meat (肉). We need to buy some. It`s ten yuan a kilo before (以前). But now two kilos are sixty yuan. I say, “Mum, let`s buy some fish.” Mum answers, “OK.” Fish is Uncle Lee`s favorite food. We buy one kilo and a half. We also buy some vegetables and some chicken, but we don`t buy any hamburgers. Uncle Lee doesn`t like them at all. Mum also wants to buy me some apples. You know, I like apples very much. But we can`t find any. We go home at a quarter to five in the afternoon.
( ) 21. How much is meat now? A. Ten yuan a kilo. B. Fifteen yuan a kilo C. Thirty yuan a kilo
( ) 22. What doesn`t mum buy? A. meat B. chicken C. hamburgers
( ) 23. Uncle Lee`s favorite food is __________. A. fish B. chicken C. noodles
( ) 24. The writer`s (作者的) favorite fruit (水果) is __________.
( ) 25. What time do they go home? A. at 5:15 B. at 4:45 C. at 5:45
F
Alan is an English boy. Now he studies in Shanghai Yucai Middle School. He is in Grade Seven. He has a dog. It`s black and white. The dog`s very clever. Alan likes it very much. Its faveorite food is bone (骨头). Every day when Alan gets home, the dog meets him in front of (在……前面) the house. Alan`s friend, Jenny is an American girl. She is in Shanghai, too. They are in the same grade. But in different classes. She has a pet panda. It`s also a black and white, but it`s not a real (真正的) panda. It`s a toy. The panda is very clean (干净的). Jenny often washes it in water. Where is the panda now? Oh, it`s sleeping (睡觉) with Jenny. Every night it sleeps with Jenny.
( ) 26. Where is Alan from? A. England B. America C. Canada
( ) 27. What`s Alan`s pet dog`s favorite food? A. fish B. meat C. bone
( ) 28. What grade is Jenny in? A. seven B. eight C. nine
( ) 29. What does the dog do when Alan gets home from school? A. It sleeps with him B. It meets him in front of the house C. It runns with him.
( ) 30. What animal is black and white according to the passage (根据文章)? A. cat B. dog C. panda and dog
G
Mary is from Canada. She teaches English in China now. she know a little Chinese. She isn`t free from Monday to Friday. So she often goes shopping on Saturday (星期六). Today is Saturday. Mary goes to the shop. She comes out of her car and goes into the shop. “What can I do for you?” the girl in the shop asks her in Chinese. Mary thinks she can tell the boy what she wants in Chinese. So she says in Chinese, “A quilt (被子), please.” Then the girl goes to the back of the shop. “My Chinese is not bad. The girl understands (理解) me.” She thinks. Mary is happy. Soon (不久) the girl comes back. She shows Mary a cup (杯子).
( ) 31. What`s Mary? A. a student B. a doctor C. a teacher
( ) 32. What does Mary often do on Saturday? A. do some washing B. go shopping C. go to school
( ) 33. How does Mary go to the shop? A. by bus B. by train C. by car
( ) 34. What does Mary think of her Chinese? A. very good B. very bad C. very poor
( ) 35. What does the girl think Mary need? A. a cup B. a quilt C. books
H
Hello, boys and girls. My name is Kangkang. I`m from Tianjin. I`m No.1 middle school. My mother works in No.1 middle school. She teaches Chinese. My father is a doctor in a hospital. They both work hard. On Sunday my mother and I often do some shopping. My mother likes shopping a lot. We will go shopping this Sunday afternoon. My mother says she will buy me a red coat. But I don`t like red. I want a yellow one. My mother says yes to me. I am happy. My father doesn`t like shopping at all. He likes animals best. He often takes me to the zoo. My favorite animal is the panda. I think panda are very cute. This Sunday morning my father will go to the zoo with me. I love my parents very much. They love me, too. I have a happy family.
( ) 36. Kangkang`s mother is a ____________. A. doctor B. nurse C. teacher
( ) 37. What color does Kangkang like? A. red B. yellow C. black
( ) 38. ______ likes animals best. A. Kangkang`s mother B. Kangkang C. Kangkang`s father
( ) 39. ______ is Kangkang`s favorite animal? A. the monkey B. the panda C. the elephant
( ) 40. There are (有) ______ people in Kangkang`s family. A. two B. three C. four
I
I am a student in China now. My name is Kelly Smith. I live with my parents, two sisters and a brother in Beijing. My parents teach English in No. 6 Middle School. I study in the same school. I am happy here, because I like my new school and the classmates. They are very kind to me. They like to play with me because I look different from them. I have blue eyes and long blond hair. They often say I look like a doll (洋娃娃). Also I speak English well, so lots of students like to talk with me to improve (提高) their English.
( ) 41. How many people are there in Kelly`s family? A. three B. five C. six
( ) 42. Kelly`s parents are _______. A. doctors B. teachers C. farmers
( ) 43. Why does Kelly like her new school? A. Because it is very big. B. Because it is very beautiful
( ) 44. What color are Kelly`s eyes? A. blonde B. black C. blue
( ) 45. Why do students like to talk with Kelly? A. Because Kelly is a beautiful girl. B. Because Kelly`s English is very good. C. Because Kelly is very interesting.
参 考 答 案
1. Canadian 2. teacher 3. Japan 4. Tianjin 5. worker 6—10 BAACA 11—15 CBBBA 16—20 CABCB 21--25 CCAAB 26—30 ACABC 31—35 CBCAA 36—40 CBCBB 41—45 CBCCB

『贰』 七年级英语阅读理解及答案

第一篇:

Dear readers, I was shocked to learn that some of you were tearing up the SSP. You were also taking this nice little newspaper and, scissors in hand, cutting it into pieces! Why would anyone do such a thing? Was it anger? Vandalism? The answer, as it turned out, was a delightful surprise: you were just being very good students.

Many of you are using the SSP to improve your English. You are cutting out headlines, stories and pictures and pasting them in your notebooks. I have seen some of your work and it is very creative. The headlines, pictures and stories are cut and pasted on the left side pages of your notebooks. In the spaces between the cuttings, you have added clever drawings and clever comments. The right side pages of the notebooks you have used as word banks to build up your vocabulary.

The SSP is designed to be used in your schoolwork. The stories are written with the objective of being interesting and informative but they are also intended to help you with your studies. So it’s a good idea to save the SSP after you read it. So keep cutting up the SSP. I think it’s a great idea!

See how some creative students save the SSP on Page 8!

阅读短文,选择正确答案。

1. From the first paragraph we know that _____.

A. The writer was shocked about tearing up the SSP.

B. You were also cutting these nice magazines into pieces!

C. The one who did such a thing was anger and Vandalism.

D. The one who did such a thing was very bad student.

2. The purpose of using the SSP is .

A. to shock the readers B. to improve our English

C. destroy the newspapers D. to spend the boring time

3. What does the word “pasting” mean in Chinese?

A. 撕开B. 剪辑C. 黏贴D. 组合

4. The writer thinks that savings the SSP is _______.

A. terrible B. worried C. great. D. bad

5. Which of the following is NOT true from the passage?

A. I have seen some of your creative work.

B. There are word banks on the right side pages of the notebooks.

C. The SSP is designed to be used in your housework.

D. How creative the students save the SSP!

第二篇:

If a teacher asks, "What does the word ’March’ mean?", most students would not say it is the name of a month or a way of walking. They would say it is the name of a car! This is the power of advertising.

Every day, we watch or read all kinds of advertisements on TV, at the train stations, in newspapers and magazines, and even on buses and subways.

Advertisements have become part of our lives and we don’t even feel them. The advertisements give us some advice about goods and services. We can make our best choices according to some advertisements. For the sellers, the advertisements for their procts can make more people know their goods, and make their sales go up very quickly.

But there are also many disadvantages to advertisements. Too many advertisements waste our time. Sometimes, people have to meet the advertisements that they don’t like. On the other hand, some of the advertisements are bad, giving people wrong information and planning to cheat people who are eager to solve their problems.

In short, advertisements are the magical things!

阅读短文,选择正确答案。

1. It’s an opinion that _______.

A. many students say "March" is the name of a car

B. people watch or read all kinds of advertisements every day

C. too many advertisements waste our time now

D. some advertisements give people wrong information

2. What does the underlined word "power" mean in Chinese?

A.能力 B.动力 C.力量 D.电能

3. From the passage, we know that _______________.

A. the advertisement can be found in our life easily

B. the advertisement can change the meaning of a word

C. the advertisement can make the goods much better than before

D. everyone likes watching the advertisements

4. Which of the following is NOT true according to the passage?

A. There are all kinds of advertisements on TV, on buses and subways.

B. The advertisements give us some suggestions about goods and services.

C. There are few disadvantages to advertisements in our daily life.

D. People could meet the bad advertisements though they don’t like them.

5. This passage mainly tells us ______________.

A. advertisements have become all of our lives

B. the advertisements make the sales go up very quickly

C. some of the advertisements are bad

D. advertisements are the magical things

>>>>>>答案解析<<<<<<

第一篇:

【语篇解读】

我们的外教Larry惊讶地发现有一些读者在“破坏”SSP的报纸,而且还乐此不疲!竟然他们还是非常优秀的学生。原因是他们中有许多正在使用SSP来提高英语水平。SSP的目的是用在你的学业上。这些故事除了趣味性和知识性,也旨在帮助你的学习。

【长难句注释】

The SSP is designed to be used in your schoolwork. The stories are written with the objective of being interesting and informative but they are also intended to help you with your studies. So it’s a good idea to save the SSP after you read it.

SSP的目的是用在你的学业上。这些故事都是带有趣味性和知识性的目的而写的,但他们也旨在帮助你的学习。所以在读完SSP报纸之后再裁剪下来是一个好主意。

1. A 细节理解题 从短文第1段的第1个句子Dear readers, I was shocked to learn that some of you were tearing up the SSP. 可知作者对一些读者在“破坏”SSP的报纸感到很震惊。故选A。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第1个句子Many of you are using the SSP to improve your English. 可知使用SSP报纸的目的在于提高英语。故选B。

3. C 词义猜测题 从短文第2段的第2个句子You are cutting out headlines, stories and pictures and pasting them in your notebooks. 可知你在把标题、故事和图片剪出来并把它们黏贴在你的笔记本上。故选C。

4. C 观点态度题 从短文第3段的第5个句子I think it’s a great idea! 可知作者认为保存SSP报纸是好主意。故选C。

5. C 推理判断题 从短文第3段的第1个句子The SSP is designed to be used in your schoolwork. 可知SSP报纸不是被设计用在你的家务活上,而是在学业上。故选C。

第二篇:

【语篇解读】

曾经有广告把“March”说成是小汽车的名字,可将广告的力量有多大。每天我们可知到处看到各种各样的广告。广告已经成为我们生活的'一部分,有很多优点,但也有许多缺点,甚至给人以错误的信息。总之,广告是神奇的东西。

【长难句注释】

Sometimes, people have to meet the advertisements that they don’t like. On the other hand, some of the advertisements are bad, giving people wrong information and planning to cheat people who are eager to solve their problems.

有时候人们不得不看那些他们不喜欢的广告。在另一方面,有些广告是不好的,给人以错误的信息,并计划欺骗那些急于解决他们的问题的人们。

1. C 观点态度题 从短文第4段的第2个句子Too many advertisements waste our time. 可知这是一些人认为太多的广告会浪费我们的时间。故选C。

2. C 词义猜测题 从短文第1段的第2、3个句子They would say it is the name of a car! This is the power of advertising. 人们把“march”说成是一辆小汽车的名字!可知这就是广告的力量。故选C。

3. A 细节理解题 从短文第2段的第1个句子Every day, we watch or read all kinds of advertisements on TV, at the train stations, in newspapers and magazines, and even on buses and subways. 可知。故选A。

4. C 推理判断题 从短文第4段的第1个句子But there are also many disadvantages to advertisements. 可知广告有很多不利点,不是没有。故选C。

5. D 主旨大意题 短文的主题和中心思想是告诉我们广告是有魔法的东西。故选D。

『叁』 七年级上英语阅读理解

第一篇:

Is Cody Simpson the next Justin Bieber?

Sure, they both started out by making YouTube videos. Yes, they are both super-hot pop singers. Of course, they both have fans screaming their names. But, is Cody Simpson the next Justin Bieber?

Cody was born in Australia. He moved to Los Angeles (洛杉矶) to make his first album. Cody has been touring to gain fans, but he’s still far from a household name in the United States. He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet!

Lots of people call Cody the Australian Justin Bieber. Like most artists, Cody just wants people to respect him for his own music. If you want to see how Cody compares to Justin, listen to his songs iYiYi or Summertime. You decide if we have a new pop idol or just another Justin Bieber wannabe.

阅读短文,选择正确答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 评论 B. 尖叫 C. 宣布 D. 通知

2. Where is Coby Simpson from?

A. China. B. Australia. C. Los Angeles. D. The United States.

3. Who isn’t famous enough to get their attention yet?

A. Cody Simpson. B. Justin Bieber. C. Miley Cyrus. D. Selena Gomez.

4. Which of the following is TRUE in the passage?

A. Cody and Justin both started out by making YouTube videos.

B. Justin moved to Los Angeles to make his first album.

C. Selena is still far from a household name in the United States.

D. Miley just wants people to respect him for his own music.

5. If we listen to Cody’s songs iYiYi or Summertime, we can .

A. see how you compares to Justin

B. see how Cody compares to Justin

C. call Cody the Australian Justin Bieber.

D. call you the Australian Justin Bieber.

第二篇:

It’s time for lunch! Today we have obento. In fact, “obento” is a word for lunch in Japanese. It’s tasty, healthy and eye-catching.

There are some interesting rules in an obento. First, rice is separated from the other dishes. Thus the rice won’t pick up any other flavors. Besides, there is the main dish and the two side dishes. The main dish can be anything from mplings, to fried chicken, to fish. And the side dish can be anything, like salad.

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. When a class goes for an outing, all the students will bring their mom-made obento. You see, the obento is always filled with love, just as a mother said, “I remember my mother making obento for me. Now I make obento for my daughter every day. Hopefully, she’ll make obento for her children too, with the same love.”

阅读短文,选择正确答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 合并 B. 分开 C. 结合 D. 搅拌

2. How many dishes are there in an obento?

A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.

3. Which colours are good for an obento?

A. red, yellow, and blue B. red, orange, and green

C. yellow, green, and red D. white, yellow, and green

4. What can we learn from the last paragraph?

A. The obento plays a great part in Japanese life at present.

B. When a class goes for an outing, no student will bring their mom-made obento.

C. As a mother said the obento is always filled with delicious food.

D. My daughter won’t make obento for her children with the same love.

5. The purpose of the passage is to tell us that .

A. the main dish of the obento can be anything

B. the red food will make people feel hungry

C. we can make a good obent with the three colours

D. we should make and eat more obento

>>>>>>答案解析<<<<<<

第一篇:

【语篇解读】

科迪·辛普森是来自黄金海岸的歌坛新势力!他和贾斯汀都是超热流行歌手。但科迪会是未来的贾斯汀吗?科迪出生于澳大利亚。他搬到洛杉矶去制作他的第一张专辑。他一直在巡回演出以赢得歌迷,但他的名字还远远不能在美国做到家喻户晓。

【长难句注释】

Cody was born in Australia. He moved to Los Angeles to make his first album. Cody has been touring to gain fans, but he’s still far from a household name in the United States. He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet!

科迪出生于澳大利亚。他搬到洛杉矶去制作他的第一张专辑。科迪一直在巡回演出以赢得歌迷,但他的名字还远远不能在美国做到家喻户晓。他很迷恋麦莉赛勒斯和塞莱娜戈麦斯,但还不够出名,足以引起他们的注意!

1. B 词义猜测题 从短文第1段的第3个句子Of course, they both have fans screaming their names. 可知当然,他们都有歌迷在尖叫他们的名字。故选B。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第1个句子Cody was born in Australia. 可知科迪是来自于澳大利亚。故选B。

3. A 细节理解题 从短文第2段的第4个句子He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet! 可知科迪很迷恋麦莉赛勒斯和塞莱娜戈麦斯,但还不够出名,足以引起他们的注意!故选A。

4. A 推理判断题 从短文第1段的第1个句子Sure, they both started out by making YouTube videos. 可知科迪和贾斯汀都是通过制作网站视频开始启动的,这是正确的。故选A。

5. B 细节理解题 从短文第3段的第3个句子If you want to see how Cody compares to Justin, listen to his songs iYiYi or Summertime. 可知如果我们听科迪的歌曲iYiYi 或者Summertime, 我们就可以看到科迪和贾斯汀之间的对比。故选B。

第二篇:

【语篇解读】

“obento”是日本午餐便当,它的美味、健康且引人注目。它饭与菜市是分开的,一个主菜和两个小菜。而且主要由三种颜色组合而成的',作为母亲能为孩子做充满爱的日式便当就太好了。孩子们都很喜欢它们。

【长难句注释】

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

在日式便当时,你必须学会把红、黄、绿三种颜色的食品组合在一起。红色食物会让人觉得饿,黄色的食物通常是健康的,绿色的食品是富含维他命。所以,如果你能很好地结合这些颜色的话,你能做出一个好的便当。

1. B 词义猜测题 从短文第2段的第3个句子Thus the rice won’t pick up any other flavors. 可知。故选B。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第4个句子Besides, there is the main dish and the two side dishes. 可知一个日式便当有一个主菜和两个小菜。故选B。

3. C 细节理解题 从短文第3段的第1个句子During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. 可知对做日式便当有利的三种颜色是红黄绿。故选C。

4. A 推理判断题 从短文第4段的第1个句子Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. 可知日式便当现在在日本扮演着重要的角色。故选A。

5. D 主旨大意题 短文的主题和中心思想是告诉我们应该多做和多吃日式便当。故选D。

『肆』 求七年级上册英语阅读短文20篇 含答案

1。Today i and friends of foreign travel, outside air is very good, people feel very comfortable. We all appreciate the fine girls bicycles. We enjoyed the beautiful nature brought. We happily spent a happy day. 今天和朋友一起出外交游,外面的空气很好,人感觉很舒服。我们骑着自行车一路欣赏鸟语花香。享受着大自然带给我们的无限美好。大家开开心心地度过了愉快的一天。

2。Today Mailehaoo clothes, and parents take to the streets is happy, the parents have to pay to buy things. Unlike in their street to buy things they like to take a long time but saw the price, Ha-ha, is really very happy. I love my parents, I too thank them for the care and love. `` 今天买了好多衣服,和父母上街就是愉快,买东西有父母帮付钱。不像平时自己上街买东西碰到喜欢的但看了价钱都要考虑好久,呵呵,真的是很开心。我爱我的父母,太感谢他们对我的关心和爱戴了。
3.Flute " Robinson Crusoe " of good fortune, novelist of British, describe protagonist drift about on the island, overcome the difficulty, the legend story of pioneering an enterprise with painstaking efforts. Novel write true naturally, legendary. The protagonist plants the crops on the detached island, puts up the log cabin, has eaten the innumerable trials and tribulations, survive. Want, go back human world anxious, want to go how about go out of these damnable place only like make him to be fascinated, result fail, get back to, long separated for Britain for 28 year give me enlightenment by " Robinson's records of adventure " on 1868 year finally, tanacity of him let me wait for a chance to cause trouble, want, march toward another goal for life, look like Robinson like that spend one's own strength,reach ideal realm one's own. We need possess Robinson so spirit of struggle diligently.
英国小说家笛福的《鲁滨逊漂流记》描述了主人公漂流海岛,战胜困难,艰苦创业的传奇故事. 小说写得真实自然,富有传奇色彩.主人公在孤岛上种庄稼,搭木屋,吃了千辛万苦,生存下来.但想回人间的心切,使他着迷般地只想到如何走出这个鬼地方,结果还是失败了,最后于1868年回到阔别28年的英国
《鲁滨孙漂流记》给我以启示,他的顽强让我蠢蠢欲动,想要迈向人生的另一目标,像鲁滨孙那样用自己的力量,到达自己理想的境界。
我们需要具备鲁滨逊那样的刻苦奋斗的精神.
The World's Greatest Swordsman

At an exhibition of the world's best swordsman, the third-place fencer took the stage. A fly was released, and with an arc of his sword he cut the fly in half. The crowd cheered. Then the second-place man sliced a fly into quarters. A hush fell in anticipation of the world's greatest swordsman.

His blade came down in a mighty arc - but the insect continued on its way! The crowd was aghast. The greatest swordsman had missed his target completely, yet he continued to smile.

"Why are you so happy?" someone yelled. "You missed!"

"Ah," replied the swordsman, "you weren't watching very carefully. They fly lives, yes - but he will never be a father."

世界上最伟大的击剑手

在一场世界最佳击剑手表演中,排名第三的击剑手上场了。一只苍蝇放了出来,剑划了一个弧,他将苍蝇劈成了两半。观众欢呼起来。紧接着排名第二的人将一只苍蝇切成了四半。现场一阵沉默,人们期盼着世界上最伟大的击剑手出场。

他的剑锋以一个巨大的弧线划了下来--然而那只昆虫还在继续飞行!观众被惊呆了。最伟大的击剑手完全错过了他的目标,然而他还在微笑着。

“你为什么这么高兴?”有人嚷道,“你没击中!”

“啊,”剑手答道,“你刚才没有很仔细地看。苍蝇还活着,是的--但他永远也做不成爸爸了。”
—————————————————————————————————————————
A Mistake

An American, a Scot and a Canadian were killed in a car accident. They arrived at the gates of heaven, where a flustered St. Peter explained that there had been a mistake. "Give me $500 each," he said, "and I'll return you to earth as if the whole thing never happened."

"Done!" said the American. Instantly, he found himself standing unhurt near the scene.

"Where are the others?" asked a medic.

"Last I knew," said the American, "the Scot was haggling price, and the Canadian was arguing that his government should pay."

搞错了

一位美国人,一位英格兰人和一位加拿大人在一场车祸中丧生。他们到达天堂的门口。在那里,醉醺醺的圣彼德解释说是搞错了。“每人给我五百美元,”他说,“我将把你们送回人间,就象什么都没有发生过一样。”

“成交!”美国人说。立刻,他发现自己毫不损伤地站在现场附近。

“其他人在哪儿?”一名医生问道。

“我离开之前,”那名美国人说,“我看见英格兰人正在砍价,而那名加拿大人正在分辩说应该由他的政府来出这笔钱。”
————————————————————————————————————————
Pig or Witch

A man is driving up a steep, narrow mountain road. A woman is driving down the same road. As they pass each other, the woman leans out of the window and yells "PIG!!" The man immediately leans out of his window and replies, "WITCH(女巫)!!" They each continue on their way, and as the man rounds the next corner, he crashes into a pig in the middle of the road. If only men would listen.

猪还是女巫

一个男人在一条陡峭狭窄的山路上驾车,一个女人相向驾车而来。他们相遇时,那个女的从窗中伸出头来叫到:“猪!!”那个男的立即从窗中伸出头来回敬道:“女巫!!”他们继续前行。这个男的在下一个路口转弯时,撞上了路中间的一头猪。要是这个男的能听懂那个女人的意思就好了。
—————————————————————————————————————————
Response Ability

An Ogden, Iowa, minister was matching coins with a member of his congregation for a cup of coffee. When asked if that didn't constitute gambling, the minister replied, "It's merely a scientific method of determining just who is going to commit an act of charity."

Philosopher Bertrand Russell, asked if he was willing to die for his beliers, replied: "Of course not. After all, I may be wrong."

A newspaper organized a contest for the best answer to the question: "If a fire broke out in the Louvre, and if you could only save one painting, which one would you carry out?"
The winning reply was: "The one nearest the exit."

答问技巧

衣阿华州奥格根的一位牧师正在与一位教友为一杯咖啡而猜硬币。别人问他那是否构成赌博行为时,牧师答道:“这仅仅是决定由谁来做一件善事的一种科学方法。”

当我人问哲学家罗素是否愿意为了他的信仰而献身时,他答道:“当然不会。毕竟,我可能会是错的。”

一份报纸组织了一场竞赛,为下面的问题征集最佳答案:“如果卢浮宫起了火,而你只能救出一幅画,你将救出哪一幅?”
获奖的答案是:“最接近门口的那一幅。”
————————————————————————————————————————
Jonesie The Great Lion Hunter

A small village was troubled by a man-eating lion. So its leaders sent a message to the great hunter, Jonesie, to come and kill the beast.

For several nights the hunter lay in wait for the lion, but it never appeared. Finally, he told the village chief to kill a cow and give him its hide. Draping the skin over his shoulders, he went to the pasture to wait for the lion.

In the middle of the night, the villagers woke to the sound of blood-curdling shrieks coming from the pasture. As they carefully approached, they saw the hunter on the ground, groaning in pain. There was no sign of the lion.

"What happened, Jonesie? Where is the lion?" asked the chief.

"Forget the damn lion!" he howled. "Which one of you idiots let the bull loose?"

伟大的猎手Jonesie

有个小村庄正为一只吃人的狮子而烦恼。于是,村长派人去请伟大的猎手Jonesie来杀死这只野兽。

猎手躺着等了几个晚上,但狮子一直没有出现。最后,他要求村长杀只羊然后把头皮给他。把羊皮披在身上后,猎人到草原上去等狮子。

半夜,村民被从草原传来的声嘶力竭的尖叫声惊醒。他们小心地靠近后,看到猎手正躺在草地上痛苦地呻吟。没有狮子出没的蛛丝马迹。

“Jonesie,怎么了?狮子在哪?”村长问。

“哪有狮子!”猎人怒吼道,“哪个傻瓜把公牛放出来了?”
————————————————————————————————————————
Weather Predict

A film crew was on location deep in the desert. One day an old Indian went up to the director and said, "Tomorrow rain." The next day it rained.

A week later, the Indian went up to the director and said, "Tomorrow storm." The next day there was a hailstorm.

"This Indian is incredible," said the director. He told his secretary to hire the Indian to predict the weather.

However, after several successful predictions, the old Indian didn't show up for two weeks.

Finally the director sent for him. "I have to shoot a big scene tomorrow," said the director, "and I'm depending on you. What will the weather be like?"

The Indian shrugged his shoulders. "Don't know," he said. "Radio is broken."

天气预报

一个电影摄制组在沙漠深处工作.一天,一个印度老人到导演跟前告诉导演说"明天下雨."第二天果然下雨了.

一周后,印度人又来告诉导演说,"明天有风暴."果然,第二天下了雹暴.

"印度人真神,"导演说.他告诉秘书雇佣该印度人来预报天气.

几次预报都很成功.然后,接下来的两周,印度人不见了.

最后,导演派人去把他叫来了."我明天必须拍一个很大的场景,"导演说,"这得靠你了.明天天气如何啊?"

印度人耸了耸肩."我不知道,"印度人说,"收音机坏了."
——————————————————————————————————————————
I Am Acting Like a Lady

One day when women's dresses were on sale at the FarEast Department Store, a dignified middle-aged man decided to get his wife a piece. But he soon found himself being battered by frantic women.

He stood it as long as he could; then, with head lowered and arms flailing, he plowed through the crowed.

"You there!" challenged a thrill voice. "Can't you act like a gentleman?"

"Listen," he said, "I have been acting like a gentleman for an hour. From now on, I am acting like a lady."

我要表现得象位女士

一天,远东百货公司的女装大减价,一位高贵的中年男士想给太太买一件。可是,没过多久,他发现自己已被疯狂的女人冲得踉踉跄跄。

他竭力忍耐着。后来,他低下头,挥动双臂,挤过人群。

“你干嘛?”有人尖声叫道,“你难道不能表现得象位绅士吗?”

“听着,”他说,“我已经象绅士一样表现了一个小时。从现在起,我要表现得象个女士。”

『伍』 七年级上册英语阅读题5篇 (要答案) 速速速速 越快越好

Tom was not old, but he did not have much hair. His wife(妻子), Grace, had thick, beautiful, black hair. They had one daughter. Her name was Jane, and she was four and a half years old. There was a photo of her father in the living-room, and a few days ago, Jane looked at it for a long time and then said to her mother, "Mummy, why had Dad got very little hair?"

Grace laughed and said, "He's got very little hair because he thinks a lot, Jane. He's a clever man."

Jane looked at her mother's thick, black hair for a few seconds(秒钟), and then she asked, "Mum, why have you got a lot of hair?"

根据短文,判断正(T)误(F)。

1. There were three people in Tom's family.

2. Tom had some hair.

3. Grace had more hair than Tom.

4. There was a photo of Jane's mother in the living-room.

5. Jane wanted to know why her mother had black hair, too.

In England , people usually don’t talk very much. On a bus or a train, you can see everyone sits looking out of the window. And they often read books and newspapers . But they don’t talk much. When you meet English people, they often talk about one thing-the weather. So when you meet someone in England, you can say, “It’s fine today, isn’t it?”

“But it was a little cold yesterday.” He may answer.

“ Oh, it will be warmer later!” you can say.

Talk like this, and the English will think, “How friendly you are!”

根据以上信息,判断下列句子正(T)误(F)(5分)。

( )1. In England, people usually talk very much.

( )2. We can see everyone singing on a bus.

( )3. English people like talking about the weather.

( )4. When you meet someone in England, you can say, “ It’s fine.”

( )5. When you talk about weather with English people , they will think you aren’t friendly.

This is a picture of the twins’ room. It is a nice room. Lucy’s books are on the desk. Her schoolbag is on the floor. Lily’s pencils are on the books. Her bag is behind her chair. Their coats are behind the door. We can’t see Lucy and Lily in the picture. They are not at home.
( ) 1. This is a picture of Lily and Lucy’s room.
( ) 2. Lucy’s schoolbag is behind the chair.
( )3. Lucy’s and Lily’s coats are on the chair.
( )4. Lucy and Lily are not at home.
( )5. Their room is nice.

My Favorite Picture
I am a student. I go jogging every morning, and I go swimming twice a week. I spent a lot of time playing all kinds of ball games. I like football, volleyball, and ping pong. I am very good at football, so I play on the school team. After school, I like playing ping pong with my friend, Liu Ming. Liu Ming is not only good at sports but also good at his studies.
阅读短文和句子,正确的写T,错误的写F。
_______1. I often go jogging in the morning.
_______2. I go swimming once a week.
_______3. I spend very little time playing ball games.
_______4. I like to go swimming in my free time.
_______5. Liu Ming is interested in his studies but not good at sports.

My name is Mary and I have a brother and a sister, David and Helen. For breakfast, we all like hamburgers. Helen and I like milk, but David doesn’t. I don’t like eggs for breakfast, but David and Helen do. I like them for lunch. I like fruit for supper. We really like chicken and salad for dinner. I like fried chicken and salad with carrots. David likes salad with fruit. Helen thinks everything for salad is fine.
1. Mary likes eggs for lunch. ( )
2. David likes milk for breakfast. ( )
3. Mary and Helen likes fried chicken. ( )
4. David likes salad. ( )
5. Helen doesn’t like carrots for salad. ( )

『陆』 4篇七年级上册英语阅读理解(附问题和答案)

A

In the sea there are many islands. In its warm water there are some little ones. We call them "Coral islands".

A coral island is very nice to look at. It looks like a ring of land with trees, grass and flowers on it. One part of the ring is open to the water. There is a little round lake inside the island.

If you look into this lake, you will see beautiful coral. You may think they are flowers.

If you look at a piece of coral, you will see many little holes in it. In each of these holes a very small sea animal has lived. These sea animals make the coral.

They began to build under the water. Year after year, the coral grew higher and higher. At last it grew out of the water.

Then the sea brought it into small trees and something else. After some years, these things changed into earth. Sometimes the wind brought seeds to this earth. Sometimes birds flew over it and brought seeds to the island.

The little seeds grew. In a few years there were plants all over the island. In a few more years there were trees growing there.

So you see, these islands were built little by little. The workers were very small. Do they not teach us a lesson? Can you think what the lesson is?

56. A coral island looks like _____.

A. a round cake B. trees, grass and flowers C. a ring of land D. a round lake

57. There are ______ in the holes in corals.

A. flowers B. little corals C. grass D. sea animals

58. How did seeds of trees, grass and flowers come to the coral islands?

A. The wind and birds brought them to the coral islands.

B. Only the wind brought them there.

C. People brought them there.

D. Fishes brought them there.

59. From the story we learn that ______.

A. Small workers can not do big thing.

B. Only big workers can do big things.

C. Small workers can do big things if they work hard and work a long time.

D. All small things can do big things.

B

Millions of years ago, dinosaurs (恐龙) lived on earth. At that time, the whole earth was warm and wet. There were green forests and they could find enough to eat.

Graally(渐渐地), parts of the earth became cold and dry and the forests there died. Then dinosaurs could not find enough to eat. This must be one reason why dinosaurs died out (灭绝).

There may be other reasons that we do not yet know about. Scientists are trying to make more discoveries(发现)about dinosaurs.

We now know that dinosaurs were of many sizes and shapes. Some were as small as chickens, while some were about 90 feet long.

There were also terrible fights(战争)between dinosaurs! They might have happened more than 100 millions years ago. Though no man was there to see any of the fights, we can tell by the animals’ footprints that fights did happen.

60. When did dinosaurs live on earth?

A. Thousands of years ago B. One million years ago

C. Millions of years ago D. Many years ago

61. There are maybe many reasons that the dinosaurs died out, but the writer tell us only
_______ reason(s).

A. one B. two C. three D. four

62. Scientists are trying to ________.

A. find dinosaurs

B. make more money

C. make more dinosaurs

D. learn more about dinosaurs

63. Dinosaurs often fought each other. We know that because_______.

A. their footprints tell us so

B. no man was there

C. someone saw them fighting

D. it happened many years ago

C

Visit Forest Zoo

Come and see the Indian elephants and the new tigers from Northeast of China. The beautiful birds from England are ready to sing songs for you, and the monkeys from Mount Emei will be happy to talk to you. The lovely dogs from Australia want to laugh at you. Sichuan pandas will play balls for you. The giraffes from Africa are waiting to look down on you.

Tickets Opening time
Grown-ups: ¥ 3 9: 00 a.m. — 4: 00 p.m.
Children: Over 1.4m: ¥ 2 except Friday
Under 1.4m: Free 10:00 a.m. — 3:00 p.m.

Keep the zoo clean!

Do not tough, give food or go near to the animals.

64. How much does Mr. Smith have to pay if he visits the zoo with his son of three?

A. ¥3. B. ¥4. C. ¥5. D. ¥6.

65. At which of the following time can we visit the zoo?

A. 8:30 a.m. Wednesday. B. 9: 30 a.m. Friday. C. 3: 00 p.m. Sunday. D. 5:00 p.m. Tuesday.

66. Which of the following can we do in the zoo?

A. To tough the monkeys. B. To give some food to the animals.

C. To go near to the tigers. D. To watch the animals carefully.

D

A nobleman (贵族) was once riding along the road and saw an old man digging in his garden. Beside the old man, on the ground, lay a young tree, ready to be planted. The nobleman called out to the old man, "What kind of tree are you planting there, my good man?"

"This is a fig (无花果) tree, sir," he said.

"A fig tree?" cried the nobleman in surprise. "Why, how old are you, may I ask?"

"I am ninety years old," said the other.

"What!" cried the nobleman. "You are ninety years old, you are planting a young tree now and it will take years to give fruit. You certainly don’t hope to live long enough to get any benefit(好处) from this tree?"

The old man looked around his garden. Then he smiled and said, "Tell me, sir, did you eat figs when you were a boy?"

"Sure." The nobleman did not know why he asked this question. The old man smiled again. "Then tell me this," he said, "who planted the trees from which those figs were picked?"

"Why…why, I don’t know."

"You see, sir," went on the old man, "our forefathers planted trees for us to enjoy, and I am doing the same for the people after me. How can I pay back anything to our forefathers?"

The nobleman was quiet for a moment and said. "You are right, my good man." Then he rode away.

67. The old man in the story was _________.

A. riding along the road B. digging in the garden C. walking in the garden D. growing a tree

68. The nobleman was surprised because the old man _______.

A. was ninety years old

B. was planting a tree

C. was not able to get fruit from the fig tree

D. could live too long

69. _______ planted the trees from which the nobleman picked figs.

A. The forefathers B. The children C. The children D. The noble’s father

70. The old man planted a fig tree, because he wanted ________.

A. to eat the fruit

B. the nobleman to eat the fruit

C. the people after him to eat the fruit

D. his friends to eat the fruit

E

Men are the cleverest and most dangerous animals on the earth. Rats come second. Men kill many beasts, they’ve even killed millions of men since very long ago, but rats kill more men. Rats carry many diseases(疾病)and these diseases have killed and are still killing thousands and thousands of men today in many countries. Rats are dangerous not only in one way. They not only carry diseases into men’s homes, they also eat up men’s food. They eat 33 million tons of grain every year. Men starve(饥饿)because rats eat their food. Rats are clever, too. They have good leaders to tell them the food is terrible when men put poison in it. There are a lot of rats in our cities and villages today. We can go to the moon, but we can not kill all these terrible animals. Is this dangerous enemy too clever and grows too fast, or are we not clever enough and not clean enough?

71. Why are people thought to be the most dangerous animals in the world?

______________________________________________.

72. How do rats kill men?

______________________________________________.

73. How much grain do rats eat in a year?

______________________________________________.

74. How do rats know there is some poison in the food?

______________________________________________.

75. What does the writer want to tell us about in the passage?

_____________________________________________.

F

Children start school when they are five years old in America.(A)In some states they must stay in school until they are sixteen. Most students are seventeen or eighteen years old when they leave high schools. (B) 在美国有两种学校:public schools and private schools. Most children go to public schools. Their parents don’t have to (C) _______ their ecation, because the schools receive money from the country. If a child goes to a private school, his parents have to get enough money for his schooling. Some parents still prefer private schools, (D) 尽管它们贵得多。

Today about half of the high school students go on to university after they finish the high school. A student at a state university doesn’t have to pay very much if his parents live in that state.

(E) But many students work while they are studying at universities. In this way they develop their good working skills and live on their own.

76. 将划线部分(A)译为汉语 _________________________________________

77. 将划线部分(B)译为英语 _________________________________________

78. 在(C)的空白处填入适当的词语 ___________ ___________

79. 将划线部分(D)译为英语 _________________________________________

80. 将(E)改写为同义句 But many students work while ___________ __________ ___________ .

IV. 补全对话 (每题1分,共5分)

A: Hello. The Rose Hotel. 8l _____________________________?

B: Yes, please. 82 _________________________ book two rooms for the coming weekend.

A: Next weekend, you say? Well, 83 ____________________________ nights?

B: Oh! Just two.

A: OK. Two nights. From Friday or Saturday?

B: Friday.

A: Friday, the 20th…And do you need single rooms or double?

B: Two double rooms, please.

A: Right. Two doubles for Friday and Saturday, July 20th and 21st .

B: 84 ______________________ a double room, please?

A: Well, it’s 400 yuan per night, with breakfast.

B: I see. Can I book the rooms now, please?

A: 85 ________________________. What’s your full name, please?

B: Rick Smith.

V. 改写句子(5分)

86. We call James Jim for short. (变成疑问句)

________ _______ _________ _________ James for short?

87. It took her two hours to clean the room.

She ___________ two hours ____________ the room.

88. Can you tell me the way to the Palace Museum?

Can you tell me ___________ __________ ___________ to the Palace Museum?

89. Peter made a colorful kite last week.

A colorful kite ___________ ___________ by him last week.

90. I borrowed the book three days ago.

I ___________ __________ the book __________ three days ago.

http://www.yingyuwang.com/Article/ShowArticle.asp?ArticleID=310
这个网址里有.

『柒』 初一英语阅读理解及答案10篇

Fox(狐狸) and Grapes(葡萄)
A hungry fox came to a vineyard(葡萄园) where a lot of ripe grapes(熟透的葡萄) were hanging. They were on a trellis(葡萄架),but so high that he jumped(跳,jump的过去式) until(直到……) he was tired,the fox could not reach them.At last he turned away, saying,“Anybody who wants the grapes can have them.They are only green sour (酸)things ,so I will leave them alone.”
一.选择题:
1.Why did the fox come to the vineyard?( )
A.He wanted to eat some ripe grapes.
B.He was going to plant some trees under the trellis.
C.He wanted to water the ripe grapes.
D.He wanted to have a talk with another fox.
2.How were the grapes on the trellis? ( )
A.They were green ahd sour.
B.They were sweet and delicious.
C.They were small and green.
D.They didn't agree with the fox.
3.In order to get the frapes,the fox( )
A.climbed up the trellis
B.pushed down the trellis
C.did what he could
D.asked another fox to help him
4.This text minly tells us( )
A.not to wish for what you cannot have
B.not to sit on the backs of the people
C.not to till a lie
D.to know ourselves

二.问答题:
1.Why didn't the fox get the grapes?
__________________________________________________

Key:一: A B C A
二:The trellis was so high that the fox could not reach them.

参考资料:希望对你有帮助

『捌』 七年级上册英语阅读理解题

初中七年级的英语阅读理解题以及答案解析推荐给大家,希望大家喜欢!

第一篇:

When world-famous Hong Kong actor, Stephen Chou (周星驰), gave up his role in The Green Hornet《青蜂侠》, it looked as if the movie might be finished! The director had to find a replacement before the rest of his cast lost faith in the project. Luckily, Jay Chou was ready to save the day!

Jay might be a new name to Americans (me, for example), but the Taiwanese singer, actor, writer and procer has been famous in China for years. The Asian world first knew Jay when he won a singing and piano contest in 1998. Since then, he has won too many music awards to count, written a book and gained respect as an actor. Jay plays the role of Kato (加藤) in The Green Hornet. Kato is an assistant to the lead character.

Jay is famous throughout the Asian world; now it is his chance to become known throughout the United States and Europe!

阅读短文,选择正确答案。

1. Where was Stephen Chou born?

A. Hong Kong. B. Taiwan. C. The United States. D. Europe.

2. Who would like to replace the actor Stephen Chou in The Green Hornet?

A. His teacher. B. Jay Chou. C. Kato. D. An assistant.

3. Jay Chou was well-known in before The Green Hornet.

A. The USA B. Asia C. Europe D. all over the world

4. Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Stephen Chou didn’t give up his role in The Green Hornet.

B. The director had to find nobody to replace Stephen Chou.

C. Jay has been famous in America and China for years.

D. Jay plays the role of an assistant in The Green Hornet.

5. It can be inferred from the passage that ______.

A. The director thought the movie must be finished!

B. The assistant would like to save the day!

C. The Asian world knew Jay for his singing and piano.

D. The Green Hornet is Kato’s chance to Hollywood.

第二篇:

In Jellystone Park, the bears Yogi and Boo Boo live happily. But they have a big problem now. Jellystone Park loses business (生意惨淡). Mayor (市长) Brown decides to close the park and sell the land.

People in the city will lose a beautiful park. Yogi and Boo Boo will lose their only home. The park keeper , Ranger Smith, will drive them out of (赶出) the park.

Yogi is smarter than the average (普通的) bear. He thinks of an idea. He and Boo Boo will work together with their “enemy (敌人)” Smith. They will find a way to save Jellystone Park together.

Will Smith help Yogi and Boo Boo? Can they save the park? Let’s see the movie Yogi Bear.

阅读短文,选择正确答案。

1. Why does Mayor Brown decide to close the park and sell the land?

A. Because the bears Yogi and Boo Boo live happily.

B. Because Yogi and Boo Boo have no friends there.

C. Because there is no business in Jellystone Park.

D. BecauseMayor Brown lives unhappily that day.

2. Where can we see the bears Yogi and Boo Boo?

A. At home. B. In a beautiful garden.

C. On the film. D. In a zoo.

3. From the second paragraph we know that _____.

A. people will have a beautiful park in the city

B. a beautiful park will be lost in the city

C. Yogi and Boo Boo will have another home

D. their only home will be more beautiful

4. Which of the following is NOT true according to the passage?

A. The park keeper will drive himself out of the park.

B. The bear Yogi is smarter than the average bear.

C. Yogi has an idea to work together with the park keeper.

D. They will find a way to save Jellystone Park together.

5. The last paragraph mainly tells us ______________.

A. to close the park

B. to help Mayor Brown

C. to see the park

D. to watch the film Yogi Bear

>>>>>>参考答案<<<<<<

第一篇:

【语篇解读】

当世界著名的香港演员周星驰放弃了他在《青蜂侠》的角色,导演不得不寻找替代者,幸运的是,周杰伦准备挽救大局!周杰伦对美国人来说可能是一个新的`名字,但在整个亚洲世界是著名的,现在这是他进军好莱坞的好机会!

【长难句注释】

Jay might be a new name to Americans (me, for example), but the Taiwanese singer, actor, writer and procer has been famous in China for years. The Asian world first knew Jay when he won a singing and piano contest in 1998.

周杰伦对美国人来说可能是一个新的名字(比如,我),但这个台湾歌手、演员、作家和制片人在中国已经出名多年。亚洲世界第一次认识周杰伦是当他在1998年赢得了一个歌唱和钢琴比赛的时候。

1. A 细节理解题 从短文第1段的第1个句子When world-famous Hong Kong actor, Stephen Chou, gave up his role in The Green Hornet, it looked as if the movie might be finished! 可知周星驰是出生在香港的。故选A。

2. B 细节理解题 从短文第1段的第3个句子Luckily, Jay Chou was ready to save the day!

可知周杰伦愿意代替周星驰出演《青蜂侠》。故选B。

3. B 细节理解题 从短文第3段的第1个句子Jay is famous throughout the Asian world; now it is his chance to become known throughout the United States and Europe! 可知周杰伦在出演《青蜂侠》之前只是在亚洲出名。故选B。

4. D 推理判断题 从短文第2段的第4个句子Jay plays the role of Kato (加藤) in The Green Hornet. Kato is an assistant to the lead character. 可知周杰伦在《青蜂侠》是扮演一个主角的助手。故选D。

5. C 推理判断题从短文第2段的第2个句子The Asian world first knew Jay when he won a singing and piano contest in 1998. 可知亚洲人认识周杰伦是因为他的歌唱和钢琴。故选C。

第二篇:

【语篇解读】

今天我们要来认识一个可爱的小家伙—Yogi Bear,Yogi的家园快被拆除了,这就意味着他将流落街头。为了保卫自己的家园,聪明的Yogi想出了一个好办法,他们能否拯救公园?让我们一起来看看电影《瑜伽熊》吧!

【长难句注释】

In Jellystone Park, the bears Yogi and Boo Boo live happily. But they have a big problem now. Jellystone Park loses business. Mayor Brown decides to close the park and sell the land.

在杰里斯通公园,瑜珈熊和布布熊幸福的生活着。但他们现在有一个很大的问题了。 杰里斯通公园生意惨淡。布朗市长决定关闭公园和出售土地。

1. C 细节理解题 从短文第1段的第3个句子Jellystone Park loses business. 可知市长决定关闭公园并把土地出售的原因是杰里斯通公园生意惨淡。故选C。

2. C 细节理解题 从短文第4段的第3个句子Let’s see the movie Yogi Bear. 可知瑜伽熊和布布熊是电影里的角色,所以只有在电影上才可以看到他们。故选C。

3. B 细节理解题 从短文第2段的第1个句子People in the city will lose a beautiful park. 可知这个城里的人们将会失去一个美丽的公园。故选B。

4. A 推理判断题 从短文第2段的第3个句子The park keeper , Ranger Smith, will drive them out of the park. 可知公园管理人将会把瑜伽熊和布布熊赶出公园。故选A。

5. D 推理判断题 从短文第4段内容可知主要是想号召大家去看电影《瑜伽熊》。故选D。

『玖』 七年级英语阅读理解 带答案

阅读理解 (20分)
A.
The world is not hungry , but it is thirsty . It seems strange that nearly 3/4 of the earth is covered with water while we say we are short of (短缺) water. Why? Because about 97% of water on the earth is sea water which we can't drink or use for watering plants directly (直接地) . Man can only drink and use the 3% - the water that comes from rivers and lakes. And we can't even use all of that, because some of it has been polluted (污染) .
Now more water is needed. The problem is: Can we avoid (避免) a serious water shortage later on? First, we should all learn how to save water. Secondly, we should find out the ways to reuse it . Scientists have always been making studies in the field. Today, in most large cities water is used only once and then runs to the sea or rivers . But it can be used again. Even if (即使) every large city reused its water, still there would not be enough. What could people turn to next?
The sea seems to have the best answer. There is a lot of water in the sea. All that needs to be done is to get the salt out of the sea water. This is expensive, but it's already used in many parts of the world. Scientists are trying to find a cheaper way of doing it. So you see, if we can find a way out, we'll be in no danger of drying up.
1 . The world is thirsty because ________.
A. 3/4 of the earth is covered with water
B. we have enough sea water to use directly
C. we haven't used all the water in rivers and lakes
D. about 97% of water on the earth can't be drunk or used for watering plants directly
2. Which of the following is true ?
A. 3% of water on the earth is in rivers and lakes.
B. 75% of water on the earth is the sea.
C. 97% of the earth is covered with water.
D. 3% of water on the earth is sea water.
3. From the passage we learn _________.
A. if every city reuses its water, we'll be in no danger of drying up
B. man can only drink and use about 25% of water on the earth
C. today in most large cities water is used only once
D. water can be used only once
4 . To avoid the serious water shortage , which of the following is the most important?
A. Save water and try to make good use of the water in rivers and lakes.
B. Don't pollute water and keep all rivers and lakes clean.
C. Make dirty water clean and then reuse it.
D. Try to find a cheaper way to get the salt out of the sea water.
5. The name of the passage would be ________
A. The Sea Water B. How to Save Water
C. The Thirsty World D. The Polluted Water
B.
Visitors to London often eat in restaurants . The owners and workers in them are all from other countries. The visitors say in these restaurants they don't feel they are in England. Most of English people eat at home as much as they can. Sometimes they themselves will think they are in another country when they are in restaurants. When an Englishman goes out of a restaurant, he may find that he doesn't understand why everything is written in French and Italian.
Most of English people think it is better to eat at home, because it is cheaper. They don't want to spend much money on food and they like cooking at home. They like fast food. But for Christmas, they will spend two or three weeks to get ready for it, because they want to have good food.
6. Visitors to London often eat in restaurants because_________.
A. they don't like the food at home B. their homes are not in London
C. it's cheaper D. restaurants are beautiful places
7. When English people eat in restaurants , they sometimes think __________.
A. they are in another country B. they are in the country
C. they are themselves D. they love their country
8. Some of English people don't know __________.
A. why everything comes from French and Italian
B. why people write everything in French and Italian
C. everything in restaurants
D. everyone in restaurants
9. English people eat at home because __________.
A. it is fast B. the food is expensive at home
C. it is sometimes very cheap D. the food is very cheap at home
10._________ English people will spend much time for Christmas .
A. In order to get more food B. In order to have much food
C. In order to get good food D. In order to have enough food

阅读理解
A.
1.D 2.A 3.C 4.D 5.C
其中5.是主旨大意题。
5.文章第一段叙述世界上仅有3%的水能使用;第二段叙述人们需要淡水,想尽办法节约用水;第三段概述海水淡化的昂贵以及缺水的危险。本文着重解释为什么地球是个 thirsty world ,如何解决它的饥渴,故答案C最合题意。
B.
6.B 游客由于家不在伦敦,只好到餐馆吃饭。
7.A 由于英国人不习惯在外吃饭,就餐者多为外国人,因此英国人误以为在外国。
8.B英国人搞不明白为什么餐馆里的东西用法语和意大利语来写。
9.D英国人在家吃饭,主要原因是便宜。
10.C为了在过圣诞节时能吃上丰盛的饭菜,英国人总要花上很长时间准备。

『拾』 七年级上册英语阅读题和完形填空各10篇(带答案啊)谢谢!!

(一)
Fruit is good ____1___people. Many people eat some ___2___every day. Mr and Mrs Black ___3___fruit very much and every Monday Mrs Black goes to buy some fruit in the ____4__near her house .The man in the shop knows her well and helps a lot. She can buy all ___5___of fruit there ,apples ,pears, ___6__and bananas. In different time of the year the price of each kind of fruit is not the ___7__, sometimes__8___,sometimes low. Mrs Black__9____to buy cheap fruit. But Mr Black likes bananas only.___10___buys bananas for him every week. She only buys cheap fruit for herself.
1、 A to B with C of D for
2、 A fruit B eggs C pears D apples
3、 A want B like C think D have
4、 A shopping B street C shop D room
5、 A kind B piece C piece s D kinds
6、 A orange B oranges C meat D fish
7、 A good B bad C some D same
8、 A little B high C much D low
9、 A goes B likes C want D try
10、A He B Him C Her D She
(二)
It was Sunday. I never get up early __1___Sundays. I sometimes stay ___2___until lunch-time. Last Sunday ,I __3__very late again. I looked ____4_the window. It was dark outside. It __5___.“What
A bad day!”I thought. Just then the telephone ___6___.It was my aunt Lucy.“I ‘ve just arrived ___7___train,”she said.“I am coming to __8____you.”
“But I’m still having breakfast ,”I said.
“What are you doing?”She asked.
“I’m having ___9__,”I repeated.
“Dear me !”she said.“Do you always get up so ___10__?It is one o’clock in the afternoon.”
1、A for B on C at D in
2、A at bed B in a bed C on a bed D in bed
3、A worked B stood up C got up D went to school
4、A out of B at C from D up
5、A was fine B is raining C fine D was raining
6、A called B came C rang D heard
7、A by B on C with D in
8、A ask B help C see D look for
9、A tea B breakfast C supper D lunch
10、A soon B slowly C early D late
(三)
Jack is _1__the age of ten. __2__TV is his hobby. But his parents don’t want him ___3_TV too much. They _4__an idea. If (如果)Jack __5___watch TV one full year, he will get 200yuan.In order to (为了)get the __6__,Jack does __7___things instead of (取代)watching TV .He learns to play __8___basketball. Soon he loves it very much. Now he can play even __9__than his father. He thinks his life without TV is still ___10____.
1.A. on B. in C. at D. of
2.A.Watch B. Watching C. See D. Seeing
3.A.watch B. watching C. to watch D. watches
4.A.has B. have C. will has D. will have
5.A.don’t B. not C. doesn’t D. will not
6.A.time B. yuan C. money D. monkey
7.A.other B. the other C. others D. the others
8.A.the B. a C. an D. /
9.A.good B. well C. gooder D. better
10.A.cheap B. interesting C. free D. easy
(四)
It is half past seven in the morning. Mr. Johnson is looking ___1___his __2___.He is ___3__quickly. Then he is washing and ___4___.He is late as usual. So he doesn’t ___5___time for breakfast. He is ___6__all the way to the station and he arrives there just in time for the train, Mr. Johnson ___7___eat anything in the morning. He always __8__a few friends at the office .“It’s nice to have __9____in the morning, but it’s nicer to ____10___in the bed!”
1.A.at B. for C. after D. over
2.A.match B. window C. watch D. book
3.A.getting up B. going to bed C. sleeping D. having breakfast
4.A.dressed B. getting dressed C. dress D. putting on
5.A.has B. has got C .know D. have
6.A.walking B. running C. talking D. dancing
7.A.haven’t B. isn’t C .not D doesn’t
8.A.says to B. talks C. says D. talks about
9.A.breakfast B. lunch C. tea D. bread
10.A.do exercise B. lie C. sleeping D. lying
(一)
On New Year’s Eve ,people in Italy throw out all the old things. So there are chairs, beds ,clothes and plates in the streets. In Spain, the New Year comes more quietly. In the evening ,people come together to the streets. Each holds a bag of grapes(葡萄)。When twelve o’clock comes ,people start eating the grapes.
In Japan, people eat noodles on New Year’s Eve, This food is said to bring long life. Early the next morning ,some families climb Mount Fuji(富士山).There they watch the first sunrise (日出)of the New Year.
1. This story is about New Year’s Eve in ______.
A. Italy B. Spain C. Japan D. all of the above
2.People in Spain welcome New Year by _____after twelve.
A.eating grapes B. eating noodles
C.throwing the old things D.watching the sunrise .
3.People in both Spain and Japan______to welcome the New Year.
A.throw things away B.get together
C. eat some food D.climb a mountain.
4.Japanese climb Mount Fuji to______.
A.look at the stars B.look at New Year’s wishes
C.see me sun coming up D.have a rest
5.The people in ____get long life from their New Year’s food.
A.Japan B.China C.Spain D.Italy
(二)
I often go shopping on Sundays. I go to the super market with my mother on Sunday morning in a car. My father likes fruit very much. We buy some red apples for him. My mother likes yellow bananas, but they’re green. Look! The Strawberries are very nice. “Mum, do you like them?” I say to her. “Yes, I like strawberries very much.” My mother buys some for herself. The oranges are very nice. She buys some for me. I like oranges very much. We need some vegetables. The vegetables in the supermarket are very good. I don’t like broccoli, but my parents like it. I like carrots. After shopping, we have some French fries, milk and ice cream. And we go back home with the fruit and vegetables.
( ) 1. When I often go shopping?
A. On Mondays. B. On Saturdays. C. On Sundays. D. On Fridays
( ) 2. How I go shopping?
A. By bus. B. By car. C. On foot. D. By bike.
( ) 3. My mother likes ______.
A. green bananas B. red apples
C. yellow bananas and Strawberries D. red apples and oranges
( ) 4. We don’t buy ______.
A. red apples B. oranges C. bananas D. vegetables
( ) 5. I don’t like _______.
A. oranges B. carrots C. fruit D. broccoli
(三)
Jim is a basketball fan (球迷). He is very good at playing basketball. Michael Jorden is his favorite (最喜欢的) basketball player. Jim is on the school basketball team. Every Friday (星期五) afternoon, they play basketball after class. Jim’s friend Mike isn’t good at basketball, but he’s very good at football. Ronaldo is his favorite football player. Mike is on the football team. They play football every Tuesday afternoon.
根据短文内容判断正(T)、误(F)。
( ) 1. Jim likes basketball very much.
( ) 2. Michael Jorden is a football player.
( ) 3. Jim plays basketball every day.
( ) 4. Jim’s friend Mike is good at basketball, too.
( ) 5. Ronaldo is Jim’s favorite football player.
(四)
The day was like any other day in his life, Tom walked past the shop on the street corner. He stopped to look at the front row of shoes, and he felt happy to see that the pair of shoes he wanted very much were still there. Looking down, he felt sorry for himself. He really wanted to have them for his birthday.
He sadly walked away and thought how to tell his mother about it. He knew she would give him anything he liked if she could. But he also knew very well she had little money. He decided not to go home at once, as he looked worried and his mother would notice (注意) it. So he went to the park and sat on the grass. Then he saw a boy in a wheel chair (轮椅) . He noticed that the boy moved the wheel with his hands. Tom looked at him carefully and was surprised to see the boy have no feet. He looked at his own feet. “It's much better to be without shoes than without feet, ” he thought. There was no reason (理由) for him to feel so sorry and sad. He sent away and smiled, thinking he was happier.
1.Tom passed the shop______.
A.on foot
B.by bus
C.by bike
D.in a car
2.Why did Tom stop in front of the shop? Because he wanted______.
A.to buy the shoes
B.to look at the shoes he liked
C.to look at the shoes in the shop window
D.to look at the shoes on the front row
3.The pair of shoes he liked was ______.
A.too expensive
B.quite cheap
C.not there
D.not sold yet
4.Tom went into the park because he______.
A.was thinking how to tell his mother about it
B.wanted to see the boy
C.didn't want to make his mother worried
D.he felt sad
5.From the story we can know that Tom______.
A.liked new shoes very much
B.loved his mother best
C.didn't want to go to school
D.didn't want to stay at home

热点内容
你来自上海吗的英语怎么翻译 发布:2025-08-30 04:19:11 浏览:133
英语在作文中怎么运用 发布:2025-08-30 04:16:51 浏览:882
我还要写英语作文英语怎么说 发布:2025-08-30 04:03:51 浏览:523
英语作文青少年应该怎么做 发布:2025-08-30 03:56:34 浏览:950
你怎么去学校英语作文结尾 发布:2025-08-30 03:56:32 浏览:802
英语老板翻译成白话怎么说 发布:2025-08-30 03:50:37 浏览:105
还有多少天英语怎么翻译 发布:2025-08-30 03:47:33 浏览:337
一首的英语怎么翻译 发布:2025-08-30 03:45:12 浏览:708
高二下英语期中作文怎么写 发布:2025-08-30 03:41:54 浏览:385
在中扮演角色用英语怎么翻译 发布:2025-08-30 03:36:51 浏览:226