当前位置:首页 » 英语阅读 » 免费下载七年级英语阅读理解

免费下载七年级英语阅读理解

发布时间: 2023-07-03 03:24:20

『壹』 初一英语阅读理解

初一英语阅读理解范文

要养成良好的'阅读习惯,就要求平时多朗读,背诵精彩段落和文章,为了提高大家的英语阅读理解能力,我整理了两篇范文,希望能帮到大家!

初中年级英语阅读理解【1】

David is eight. One day his friend Rose says to him, "This Sunday is my birthday. Can you come to my birthday party?" David says, "Yes."

On Sunday, David asks his mother if he can go to the party. His mother says, "Yes, you can go, but you must be polite. Don't ask for any food. They will give you some." "All right, Mum." David answers and he goes to Rose's house on his bike.

There are lots of kids at the party. They play together for some time, and then Rose's mother gives them some food, but she forgets David. He waits and waits and then he takes his plate up and asks, "Do you want a nice clean plate?"

( ) 1. Whose birthday is it? .

A. Rose's B. David's C. Rose's mother's

( ) 2. The birthday party is in .

A. Rose's house B. David's house C. Rose's school

( ) 3. David goes to the party .

A. by car B. by bike C. by bus

( ) 4. David is Rose's .

A. friend B. classmate C. brother

( ) 5. Who gives David food at the party?

A. Rose B. Rose's mother C. No one

初中一年级英语阅读理解【2】

Dear Anna,

Thanks for your letter. I'm glad you like your school. I go to school from Monday to Friday. We have five classes in the morning and two in the afternoon. And we have many subjects to learn: Chinese, math, English, P.E., science, biology, music, history and so on. We also have many things to do after class. On Monday and Wednesday afternoons we play sports after class. On Tuesday afternoons some of us have a drawing class, and on Thursdays some have a dancing class. I like music, history and English. But my favorite is music.

On Saturdays and Sundays I don't go to school. Usually I go to the park and have a good time with my father and mother there.

Love,

Lin Fang

( ) 1. Lin Fang has classes a day.

A. five B. two C. seven

( ) 2. Some students on Tuesdays.

A. play sports B. have a drawing class C. have a dancing class

( ) 3. Anna likes .

A. history B. P.E. C. her school

( ) 4. Lin Fang likes best.

A. music B. English C. history

( ) 5. Lin Fang spends the weekends with in the park.

A. Anna B. her classmates C. her parents

;

『贰』 七年级英语阅读理解试题及答案

七年级英语阅读理解试题及答案

阅读理解是学习七年级英语中的重点题型,多做练习提高阅读理解能力十分重要。下面我为大家带来七年级英语阅读理解试题,供大家阅读练习。

七年级英语阅读理解试题(一)

A man in a very famous restaurant started to take off his jacket. As soon as he saw this, the head waiter rushed over to his table and said, “I’m afraid I must ask you to keep your jacket on, sir, because it is not good manners (礼貌) to do it in such a nice restaurant.”

“Now, listen,” said the man. “I will let you know that the Queen (女王) of England gave me permission (许可) to take off my jacket here.”

“The Queen of England?” said the waiter in great surprise.

“Sure.” replied the man, “When I was in England last month, a friend of mine took me to see the Queen. It was very hot. I started taking my coat off. The Queen looked over and said, ‘You may do that in the United States, but you may not do it here!’ So I got the Queen’s permission, right?”

( ) 1. We can be sure that the story happened in ____.

A. America B. the Queen’s palace

C. England D. an small restaurant

( ) 2. When the head waiter asked the man not to take off his jacket, the man ____.

A. took his advice at once B. left the restaurant angrily

C. refused to listen to him D. wanted to see the manager

( ) 3. The man told the waiter that he could take off his jacket because ____.

A. the weather was very hot

B. the Queen of England let him do so in the USA.

C. he was very rich

D. he was free to take off his clothes anywhere

( ) 4. What did the Queen really mean?

A. People in the USA were less polite.

B. She let him take off his jacket in America.

C. The English and the Americans enjoyed different ways of life.

D. He shouldn’t take off his coat on such a formal occasion (正式场合) in England.

( ) 5. From the story we can see that ____.

A. the man went to have dinner with his friend

B. the head waiter was afraid of the Queen.

C. the man went to see the Queen of England with his friend.

D. the Queen invited the man to have dinner in a restaurant

七年级英语阅读理解试题答案

1, A 此题为细节题。男人说,他上个月在英国的时候,见过英国女王。所以BC错误,这个饭店是个很好的饭店,所以D错误。

2. C 此题为细节题。“Now, listen,” said the man. “I will let you know that the Queen (女王) of England gave me permission (许可) to take off my jacket here.” 男人说:“现在听着,我得到了英国女王的允许,可以在这里脱外套。”

3. B 此题为细节题。Now, listen,” said the man. “I will let you know that the Queen (女王) of England gave me permission (许可) to take off my jacket here.” 男人说:“现在听着,我得到了英国女王的允许,可以在这里脱外套。”

4. D 此题为推断题。在正式场合脱外套是不礼貌的。女王的意思是也许在美国不是这样,但是在英国,正式场合是不能拖外套的。

5. C 此题为细节题。When I was in England last month, a friend of mine took me to see the Queen.上个月我在英国,我的`一个朋友带我去见国王。

七年级英语阅读理解试题(二)

New York, London, Paris and other big cities are exciting places to live in. there are many interesting things to see and to do, you can go to different kinds of museums, plays and films. You can also buy things all over the world.

But there are serious problems in big cities, too. It’s expensive to live there, and there are many people in some places of big cities. Every year many people move to the cities to find jobs, to study at good schools and receive good medical care. But sometimes these people cannot find work or good places to live in. Also it is hard to keep the cities safe and clean.

Some people enjoy living in big cities; others do not. Before they move to a big city, they should think about the problems of living there.

( ) 1. In big cities people can ____.

A. go to different kinds of museums

B. see all kinds of plays and films

C. buy things all over the world

D. A, B and C

( ) 2. Which of the following is true?

A. Big cities are not clean and safe enough.

B. People can easily find good places to live in big cities.

C. People can always have many chances to find work to do.

D. All people like to live in big cities.

( ) 3. In this passage the writer thinks it is right for people ____.

A. to move to big cities.

B. not to move to big cities.

C. to move to big cities without thinking of any problems.

D. not to move to big cities before they think over the problems of living there.

( ) 4. This passage doesn’t tell us that ____.

A. Paris is an exciting place for people to live in.

B. big cities have a lot of serious problems.

C. big cities are all very dirty.

D. usually people can get very dirty.

( ) 5. Which is the best title for this passage?

A. Big Cities

B. Interesting Things in Big Cities

C. Good School in Big Cities

D. New York, London and Paris

七年级英语阅读理解试题答案

1. D 此题为细节题。住在大城市的人可以去不同的博物馆,看各种各样的戏剧和电影,买到来自全世界的东西。

2. C 此题为细节题。 But sometimes these people cannot find work or good places to live in. 但是有时候这些人找不到工作或者好位置居住。

3. D 此题为细节题。Before they move to a big city, they should think about the problems of living there. 在他们搬去一个大城市前,应该好好考虑在那里生活会碰到的问题。

4. D 此题为细节题。.文章中说的是因为人多了,很难保持安全和干净。但是没有说人会变得很脏。

5. A 此题为推断题。整篇文章讲了在大城市生活的好处以及会碰到的问题。

;

『叁』 初一英语阅读理解

初一英语阅读理解2017

英语阅读时不要逐字逐句的翻译,这样会导致阅读速度的降低,要快速阅读整篇文章,把握文章大意。为了帮助大家,我整理了几篇初一英语阅读理解,欢迎阅读!

初一英语阅读理解【1】

Lots of people were asking me the same question—How did a 22-year-old woman row(划)a 19-foot boat for 70 days?Well,when I was on the sea alone,the biggest difficulty was the feeling of being lonely.

I started on January 3,2010.More than half the people who tried sailing alone often gave up in the first two weeks,so I decided to finish one-fourth of the sailing first,which took about 20 days.

Day 20th,January 22 came!I said to myself that I should be happy.But I was feeling so bad.It seemed to be the hardest day for me.I didn’t see land for over two weeks.Every day I did the same—rowing,eating,sleeping,watching the sky and the ocean...

Suddenly I saw someth ing breaking through the water near my boat.They were dolphins.They circled my boat and were close enough for me to touch.So I did!Suddenly I felt so moved,they came to say “Hello”,just when I needed it most.I was no longer lonely,believing that I would succeed.

And I made it!All 2,817 miles I got to the coast on March 14,after 70 days and five hours at sea.So the secret of my success is the moment with those dolphins.

41.What was the greatest trouble with the woman when she was on the sea?

A.Getting sick.B.Feeling lonely.C.Getting lost.D.Being thirsty.

42.How many parts did the woman divide her sailing into?

A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.

43.Which part was most difficult for those people who tried sailing alone?

A.The first day.B.The last day.

C.The first two weeks.D.The middle of the trip.

44.The underlined word “dolphin” in the fourth paragraph means “a kind of ” _______.

A.friendly animal B.dangerous fish

C.special plant D.beautiful bird

45.What is the best title of the passage?

A.Woman,As Good As Man on the Sea B.An Inter esting Task on the Sea

C.Protecting Wild Animals D.Dolphins,the Secret of My Success

答案

B C C A D

初一英语阅读理解【2】

Many children act in TV shows.They work several hours every day,so they can not go to regular school.How do they get an ecation?

In Hollywood many TV shows are made.About forty teachers give lessons foe the children in the shows.They teach wherever their pupils are working.The teachers' job is very important.They are responsible for making sure that the children work only the permitted hours each week.They are also responsible for making sure that children learn the repuired subjects.They make sure,too,that the children get enough rest and play,along with their ecation.

Child actors are required to attend classes twenty hours each week.California law says they must be taught from Stember to June.If they do not make much progress in school,they are not permitted to continue working in TV shows.TV children are usually good pupils ,and most of their teachers like this special kind of work .Their classes are held in some womderful places.Sometimes it is the inside of a spaceship.Often the pupils become famous stars.

1.Why aren't the child actors allowed to go to reular school?

___________________________________________________________

2.Where do the teachers usually hold classes?

____________________________________________________________

3.What's the teachers' ty?

___________________________________________________________

4.What will happen if the pupils do not get good marks?

___________________________________________________________

5.Does California law allow children to act in TV shows?

__________________________________________________________

答案:

1.California law says they must be taught from Stember to June.

2.in some womderful places

3.They are responsible for making sure that the children work only the permitted hours each week.They are also responsible for making sure that children learn the repuired subjects. They make sure,too,that the children get enough rest and play,along with their ecation.

4.they are not permitted to continue working in TV shows

5.Yes,it dose

翻译:

许多儿童行为的电视节目。他们每天工作几个小时,所以他们不能去正规学校。他们如何接受教育?

在好莱坞有很多电视节目制作。关于40教师授课教导他们的`学生的节目。教师的工作是非常重要的。他们有责任确保儿童每周的工作小时,也为确保儿童学习要求的科目。他们保证,同样,这些儿童得到足够的休息和娱乐,以及他们的教育。

儿童演员需要上课20个小时每周.California法律规定,必须告诉他们,从9月到1月.如果你没有在在学校里取得很大进展,就不得继续参加电视表演.TV儿童工作都很好学生,和这样一种特殊的工作,他们大部分教师。他们的课程在一些很好的地方。有时像是在飞船里.经常这些小学生成为著名的明星。

初一英语阅读理解【3】

There is a car race near our town every year.In 1995,there was a very big race.There were hundreds of people there.My wife and I were at the race.Our friends Julie and Jack were there,too.You can see us in the crowd.We are standing on the left.There were twenty cars in the race.There were English cars,French cars,Geman cars,Italian cars,American cars and Japanese cars.It was an exciting finish.The winner was Billy Stewart.He was in car number fifteen.Five other cars were just behind him.On the way home,my wife said to me,“Don’t drive so quickly!You’re not Billy Stewart!”

1.Is there a car race near our town every year?_________________

2.How many people are there in the big race of 1995?_____________

3.Who was at the race with the author(作者)?______________________

4.Are they standing on the left?_____________________

5.Were there thirty cars in the race?____________________

6.Were there any Chinese cars in the race?__________________

7.The finish was exciting,wasn’t it?_______________

8.Who was the winner of the race?__________________

答案:

1.Is there a car race near our town every year? ___Yes,there is.____

2.How many people are there in the big race of 1995?

__There are hundreds of people there in the big race of 1995.___

3.Who was at the race with the author(作者)?

__His wife and friends Julie and Jack were at the race with the author.___

4.Are they standing on the left? ____Yes,they are._____

5.Were there thirty cars in the race? ___No,there weren't.____

6.Were there any Chinese cars in the race? _No,there weren't._

7.The finish was exciting, wasn’t it?___Yes,it was.___

8.Who was the winner of the race?___Billy Stewart was the winner of the race.__

;

『肆』 初一英语阅读理解题

初一英语阅读理解题

下面我给大家带来了初一的英语阅读理解练习题,欢迎大家阅读学习一下哦!

第一篇:

People sometimes like to read stories of dogs very much. They think that dogs are much cleverer than cats, sheep, cows or other animals in their homes.

One of my close friends, Bob, has a very large police dog named Jack. Every Sunday afternoon, Bob and Jack have a walk in the park nearby. Jack likes these walks very much. One Sunday afternoon, I paid a visit to my friend. I stayed there for a long time and my friend and I had much more talk with each other than ever before. Soon it was time for them to take a walk in the park. We forgot that. Jack became worried about it. He walked around the room several times and then sat down in front of me and looked at me. But I still paid no attention (注意) to him. I went on talking with my friend. At last, Jack could not wait any longer. He went out of the room and came back a few minutes later. He sat down in front of me again. But this time, he held my hat in his mouth. Suddenly, I understood what Jack meant and so did my friend.

1.How many people are there in this story?______.

A.One

B.Two

C.Three

D.Four

2.Jack______.

A.is a close friend of mine

B.enjoys long walks in the park every Sunday afternoon

C.has many close friends

D.enjoys talks in the room

3.Jack was worried because______.

A.he wanted to eat something

B.it was Sunday afternoon again

C.he was not feeling well

D.he wanted his master (主人) to take him for a walk

4.Jack took my hat in his mouth to show that______.

A.I should leave the house at once

B.he liked my hat very much

C.he was hungry and he tried to eat it

D.he wanted to have a rest

5.Which of the following is true?______.

A.When Jack and I were talking, my friend didn't pay any attention to us

B.When I was talking to my friend, Jack didn't pay any attention to us

C.When my friend and I were talking, we didn't pay any attention to Jack

D.When my friend was talking to Jack, I paid attention to them

第二篇:

Dear Zhang Qian,

Thank you very much for your letter. You want to know about my favorite sport and instrument. Now I can tell you. Swimming is my favorite sport, and I like volleyball, basketball and ping-pong, Zhang Yining is my favorite player. I am good at playing chess, too. My favorite instrument is the violin. I like to play the violin every weekend. What about you? What's your favorite sport? Do you like to play the violin? Who's your favorite player? And who is your favorite musician? Please tell me. Yours,

Li Bing

( ) 1. This letter is from Zhang Yining.

( ) 2. Zhang Qian wants to know Li Bing's favorite sport and player.

( ) 3. Zhang Qian likes swimming best.

( ) 4. Li Bing plays the violin on weekends.

( ) 5. Li Bing can swim very well, but she can't play chess.

第三篇:

"You're just in time, Joe. We're going to play cowboys(牛仔) and Indians, and you can be the Indians. " One of my cousins(堂兄弟)said.

"How many Indians?" I asked.

"Oh, about a thousand. " He answered, and before I could say no,I was pushed out into the night and became a thousand Indians. Two minutes later I was running in the fields with a group of cowboys behind. The shouts of "After them. Let's catch the killers!" and other such TV play language came into my ears as I ran round a corner and hurried into my Grandpa's car.

"We've got him, boys. Let's go and catch him!"

But no one wanted to come to get me. All of my cousins except one were always very friendly with. It was quiet outside. And I went out of the car to have a look.

Just then I heard a shout , "Bring the rope(绳子), and we can burn him. "

"Only Indians burn people. Cowboys." I stopped just in time. I had almost said, "Cowboys hang(绞死)people. "

I was tied to a tree, and the cowboys were looking for some wood when my dear mother called, "We're leaving now. "

"Untie me." I shouted. "We're going.

"Why did Bobby want matches(火柴)?" Mum asked when we were in the car. "He was asking Dad whether he had any. "

"oh, he was just going t matches? MATCHES? Are you sure he wanted matches"

Mother was quite sure, and I didn't say any more.

1.How many children played the Indians? [ ]

A.One thousand

B.One hundred

C.One group

D.One

2.Why did Joe's cousin say that Joe was just in time? Because______. [ ]

A.there were not enough children four the game

B.the game was just going to start

C.none of his cousins wanted to be the Indians

D.they were waiting for Joe

3.Joe didn't say "Cowbays hang people." Because______. [ ]

A.he was tied to a tree

B.that would make things worse

C.he was caught by the cowboys

D.that would make the cowboys angry

4.Which of the following is TRUE? [ ]

A.One of Joe's cousins was looking for matches.

B.Dad didn't want to give the children any matches.

C.Bobby wanted to get some matches from his father.

D.Mum didn't think children should play with matches.

;

『伍』 初一英语阅读理解带翻译答案

初一英语阅读理解带翻译答案

在现在的英语考试中,对阅读能力的要求很高。为了帮助大家,我整理了一些初一英语阅读理解练习里,下面还带有翻译和答案,希望能帮到大家!

初一英语阅读理解练习【1】

Last week Mrs. Milly went to London. She does not know London very well, and she lost her way. Suddenly, she saw a man near a bus stop.” I can ask him the way,” she said to herself. “Excuse me,” she said. “Can you tell me the way to King Street, please?” The man smiled pleasantly. He did not understand English! He was a tourist. Then he put his hand into his pocket, and took out a phrasebook短语手册. He opened the book and found a phrase. He read the phrase slowly.” I am sorry,” he said.” I do not speak English.”

参考翻译: 上周米莉夫人去了伦敦。她不知道伦敦很好,迷了路。突然,她在公共汽车站附近看到一个男人。“我可以向他问路,”她对自己说。“对不起,”她说。“你能告诉我去国王街的路,好吗?“这人友好地笑了笑。他不懂英语!他是一个旅游。然后他把手伸进了衣袋,掏出了一本常用语手册。他翻开书找到了一条短语。他缓慢地读着短语。“对不起,”他说。“我不会说英语。”

判断正误T or F

( )1. Mrs. Milly went to London last week.

( )2. Mrs. Milly asked a man the way to a bus stop.

( )3. The man didn’t know the way to King Street.

( )4. The man was a tourist and he knew English well.

( )5. The phrasebook was in the hand of the man.

参考答案: T T T F T

初一英语阅读理解练习【2】

Nigel is our new next-door neighbour. He’s a pilot. He was in the R.F.A. He will fly to New York next month. The month after next he’ll fly to Tokyo. At the moment, he’s in Madrid. He flew to Spain a week ago. He’ll return to London the week after next . He’s only forty-one years old, and he has already been to nearly every country in the world. Nigel is a very lucky man. But his wife isn’t very lucky. She usually stays at home!

参考翻译: 奈杰尔是我们新搬来的隔壁邻居。他是个飞行员。他在R.F.A.下个月他将飞往纽约。下下个月他将飞往东京。目前,他在马德里。他一个星期以前飞到西班牙的。再下个星期他将返回伦敦。他只有41岁,他已经去过世界上几乎每一个国家。奈杰尔是个很幸运的人。但他的妻子运气不很好。她总是呆在家里!

1. Nigel’s job is a ________.

A. teacher B. doctor C. actor D. pilot

2. ____ Nigel will fly to Tokyo.

A. next month B. the month after next

C. a week before D. We don’t know in the text.

3. How old will he be the next year?__________

A. forty B. forty-one C. forty-two D. forty-three

4. What does Nigel’s wife usually do?

A. Goes to every country in the world with Nigel. B. Goes to work

C. Fly to New York and London. D. Stays at home.

5. Is Nigel’s wife lucky?

A. Yes, she is. B. No, she isn’t. C. She is lucky. D. No, she is.

参考答案: D B C D B

初一英语阅读理解练习【3】

Eric and Susan are very good friends. They grew up together, they went to high school together, and they went to college together. Now Eric lives in California, and Susan lives in New Jersey. Even though they live far apart, they’re still very good friends.

They write to each other very often. He writes her letters about life on the West Coast, and she writes him letters about life on the East Coast, They never forget each other’s birthday. Last year he sent her some CDs, and she sent him a wallet. Eric and Susan help each other very often. Last year he lent her money when she was in the hospital, and she gave him advice when he lost his job.

Eric and Susan like each other very much. They were always very good friends, and they still are.

参考翻译: 埃里克和苏珊是非常好的朋友。他们一起长大,一起去高中,和他们一起去上大学。现在Eric住在加州,和苏珊住在新泽西。尽管他们离得很远,他们还是很好的朋友。

他们经常写信给对方。他写她的信关于生活在西海岸,对生活,她写道他信在东海岸,他们永远不会忘记对方的生日。去年他给她一些cd,她送他一个钱包。埃里克和苏珊经常互相帮助。去年他借给她的钱当她在医院的时候,她给他的.建议时,他失去了他的工作。

埃里克和苏珊非常喜欢对方。他们总是很要好的朋友,他们仍然是。

判断正误T or F

( )1. Eric and Susan grew up and went go high school together.

( )2. Now Eric lives in California, and Susan lives in New Jersey.

( )3. They never forget each other’s birthday.

( )4. Susan sent Eric some CDs last year and Eric sent Susan a wallet last year.

( )5. Susan lost her job and Eric gave her advice.

参考答案: T T T F F

初一英语阅读理解练习【4】

Joan got home late from work today, and she was very happy. When she opened the refrigerator, she was upset. There was nothing to eat for dinner. Joan sat down and made a shopping list. She needed a head of lettuce, a bunch of carrot, a quart of milk, a dozen eggs, two pounds of tomatoes, half a pound of chicken, and a loaf of bread. Jone rushed out of 冲出the house and drove to the supermarket. When she got there, she was very disappointed. There wasn’t any lettuce. There weren’t any carrots. There wasn’t any milk. There weren’t any eggs. There weren’t any tomatoes. There wasn’t any chicken, and there wasn’t any bread.

Joan was tired 疲倦and upset. In fact, she was so tired and upset. In fact, she was so tired and upset不安,烦躁 that she lost her appetite(食欲,胃口),drove home, didn’t have dinner, and went to bed.

参考翻译: 琼今天下班回家晚了,她非常高兴。当她打开冰箱,她心烦意乱。没有吃晚餐。琼坐下来,做了一个购物清单。她需要一个生菜,一堆胡萝卜,一夸脱牛奶,一打鸡蛋,两磅的西红柿,半磅的鸡肉,和一块面包。约恩冲出房子,开车去超市。当她到达那里时,她很失望。没有生菜。没有胡萝卜。没有任何牛奶。没有鸡蛋。没有西红柿。没有鸡,和没有任何面包。

琼是疲惫和沮丧。事实上,她是如此的疲惫和沮丧。事实上,她太累了,心烦意乱,她失去了她的食欲,开车回家,没有吃晚饭,上床睡觉了。

1.Was there anything to eat in the refrigerator?

A. Yes, there was. B. No, there wasn’t.

C. Yes, there wasn’t. D. No, there was.

2.Did Joan need any fish?

A.Yes, she did. B. No, she didn’t. C. Yes. she didn’t. D. No, she did.

3. How did Joan go to the supermarket?

A. By bus. B. By bike. C. By car. D On foot.

4.Joan bought _____________ in the supermarket.

A. carrots B. milk C. tomatoes D. nothing

5.What did Joan do after she drove home from supermarket?

A. She watched TV. B. She ate dinner.

C. She went to bed. D. She went to work.

参考答案: B B C D C

;

『陆』 初一英语阅读理解及答案

初一英语阅读理解及答案

英语阅读理解能力是要平时巩固积累才能提升的,下面是我整理的英语阅读理解题附答案,希望能帮到大家!

初一英语阅读理解(1)

Last week Mrs. Milly went to London. She does not know London very well, and she lost her way. Suddenly, she saw a man near a bus stop.” I can ask him the way,” she said to herself. “Excuse me,” she said. “Can you tell me the way to King Street, please?” The man smiled pleasantly. He did not understand English! He was a tourist. Then he put his hand into his pocket, and took out a phrasebook短语手册. He opened the book and found a phrase. He read the phrase slowly.” I am sorry,” he said.” I do not speak English.”

判断正误T or F

( )1. Mrs. Milly went to London last week.

( )2. Mrs. Milly asked a man the way to a bus stop.

( )3. The man didn’t know the way to King Street.

( )4. The man was a tourist and he knew English well.

( )5. The phrasebook was in the hand of the man.

答案

T T T F T

初一英语阅读理解(2)

Nigel is our new next-door neighbour. He’s a pilot. He was in the R.F.A. He will fly to New York next month. The month after next he’ll fly to Tokyo. At the moment, he’s in Madrid. He flew to Spain a week ago. He’ll return to London the week after next . He’s only forty-one years old, and he has already been to nearly every country in the world. Nigel is a very lucky man. But his wife isn’t very lucky. She usually stays at home!

1. Nigel’s job is a ________.

A. teacher B. doctor C. actor D. pilot

2. ____ Nigel will fly to Tokyo.

A. next month B. the month after next

C. a week before D. We don’t know in the text.

3. How old will he be the next year?__________

A. forty B. forty-one C. forty-two D. forty-three

4. What does Nigel’s wife usually do?

A. Goes to every country in the world with Nigel. B. Goes to work

C. Fly to New York and London. D. Stays at home.

5. Is Nigel’s wife lucky?

A. Yes, she is. B. No, she isn’t. C. She is lucky. D. No, she is.

答案

D B C D B

初一英语阅读理解( 3 )

Jim goes to Tokyo. He wants to see his aunt. But when he walks out of the station, he can’t find his way. The city is now quite different. He sees a man outside a police station, so he goes up to ask him for help. The man looks at him for a long time, then says, “I’m sorry, sir. I’m from another city. I’m standing here and want to find a policeman. He may tell you the way.”

1. Jim goes to Tokyo ___.

A to see his friend B to see his father

C to see his classmate D to see his aunt

2. He goes to Tokyo ___.

A for the first time B for the last time

C not for the first time D only one time

3. The man ___.

A works in Tokyo B knows Jim

C doesn’t live in Tokyo D like the city

4. The man ___.

A doesn’t know the way B answers at once

C doesn’t want to answer D doesn’t like Jim

5. The best title is “___”.

A Going to London B Seeing his aunt

C Seeing a policeman D Asking the way

答案

D A C A D

初一英语阅读理解( 4 )

My name is Chen Lan. My home is in Gulangyu. It is in Xiamen. It is near the sea. Culangyu is a small place, but it is very nice and clean. There are no cars, no buses or no bikes. People only walk. So it is very quiet. People go to visit Gulangyu by ship. Our house is in the middle of Gulangyu. Behind our house there is a big tree. My grandfather tells me that the tree is very, very old. There are many birds in the tree. We call it a “bird tree”. Our house is near the sea. The sea is big and blue. There are a lot of fish in the sea. After school, I go there and catch fish with my friends. It is very interesting. I like fish and I like catching fish.

( ) 1. Gulangyu is an island岛屿.

( ) 2. Chen Lan tells us a lot about her parents.

( ) 3. There are no traffic交通 in Gulangyu.

( ) 4. Chen Lan always goes fishing alone.

( ) 5. Chen Lan is from Xiamen.

答案

T F T F T

初一英语阅读理解( 5)

“Joe, you are a very old dog,” said policeman Fred. “Today is your birthday again. I remember you were 14 years old last year. But you are still the best police dog in the world!”

“ARF! ARF!” barked Joe.

“You are welcome,” said Fred. “ Now let’s get your birthday dinner. Show me where

you want to eat.

Joe led Fred down the street. Good smells came from all the eating places. But Joe wandered on闲逛. At last he stopped at a small place. He smelled around the door. Then he pushed the door open.

“Is this where you want to eat?” asked Fred. But Joe did not bark an answer. He put his nose to the floor and ran across the room. Then he jumped on a man at a table! “Good boy, Joe!” said Fred. Joe and Fred have looked for the robber for ten years. “And now you have found him!”

Joe and Fred took the robber to the police station. Then Fred said, “All right, Joe, you have done your work. Well done! Congratulations. Now do you want that birthday dinner?” “ARF!” barked Joe, “ARF! ARF!” “Let’s go,” said Fred. “I’m hungry, too.”

1. How old is Joe?

A Fifteen. B Five. C Thirteen. D Fourteen.

2. How many years have the police and Joe looked for the robber?

A 13. B 10. C 6. D 7.

3. In the story, Joe says “ARF! ARF!” twice. The first time he means “____”.

A Hello! How are you? B Thank you.

C Oh. No. I’m not a good dog. D I’m sorry to hear that.

4 Fred wants to give Joe a dinner because ____.

A it’s Joe’s birthday B today is Fred’s birthday

C Fred found an eating place D Joe caught the robber

5 Joe is great, isn’t he?

A Yes, he is. B No, he isn’t. C Yes, he isn’t. D No, he is.

答案

A B BA A

初一英语阅读理解(6)

The Sawyers live at 87 King Street. In the morning, Mr. Sawyer goes to work and the children go to school. Their father takes them to school every day. Mrs. Sawyer stays at home every day. She does the housework. She always eats her lunch at noon. In the afternoon, she usually sees her friends. They often drink tea together. In the evening, the children come home from school. They arrive home early. Mr. Sawyer comes home from work. He arrives home late. At night, the children always do their homework, Then they go to bed. Mr. Sawyer usually reads his newspaper, but sometimes he and his wife watch television,

1. Where do the Sawyers live?___________________

2. What does Mrs. Sawyer do every day?____________________

3. Who does Mrs. Sawyer see in the afternoon?_____________________

4. Do the children arrive home early?_______________________

5. Does Mr. Sawyer arrive home early?_____________________-

6. What do the children often do at night?_______________________

7. Does Mr. Sawyer usually read his newspaper at night?______________

初一英语阅读理解(7)

It is eight o’clock. The children go to school by car every day, they are going to school on foot. It is ten o’clock. Mrs. Sawyer usually stays at home in the morning, but this morning, she is going to the shops. It is four o’clock. In the afternoon, Mrs.

Sawyer usually drinks tea in the living room. But this afternoon, she is drinking tea in the garden. It is six o’clock, In the evening, the children usually do their homework, but this evening, they are not doing their homework. At the moment, they are playing in the garden. It is nine o’clock. Mr. Sawyer usually reads his newspaper at night. But he’s not reading his newspaper tonight. At the moment, he’s reading an interesting book.

1.The children go to school ______ every day.

A. by car B. on foot C. by bike D. by bus

2. Mrs. Sawyer is going to ___ this morning?

A. staying at home B. go shopping C. drinking tea D. watching TV

3. Mrs. Sawyer usually drinks tea in the evening at ______in the living room.

A. 8:00 B. 16:00 C. 18:00 D. 21:00

4. Are the children doing their homework at the moment?

A. Yes, they do. B. No, they don’t. C. Yes, they are. D. No, they aren’t

5. At the moment, Mr. Sawyer is_________

A. watching TV B. reading his newspaper

C. playing in the garden D. reading an interesting book.

答案

A B C D D

;

『柒』 初一英语阅读理解题及答案

初一英语阅读理解题及答案大全

下面是我提供给大家的初一英语阅读理解题以及答案,欢迎大家阅读练习!

第一篇:

American schools begin in September after a long summer holiday. There are two terms in a school year; the first term is from September to January, and the second is from February to June. Most American children begin to go to school when they are five years old. Most children are seventeen or eighteen years old when they finish high school.

High school students take only five or six subjects each term. They usually go to the same class every day, and they have homework for every class. After class, they do a lot of interesting things.

After high school, many students go to colleges. They usually have to pay a lot of money. So many college students work after class to get money for their studies.

51. In America, summer holidays begin in .

A. September B. July C. May D. February

52. When a boy is six years old, he .

A. has to stay at home B. can go to high school

C. is old enough to go to school D. always plays at home

53. In American high school students after class.

A. do the homework B. go to work

C. play basketball D. do many interesting things

54. In order to(为了) , many American college students work after class.

A. help their parents B. get money for their studies

C. help others D. learn some useful things

55. Which is right? .

A. American students usually have a two - month holiday.

B. American students have three terms in a year.

C. A ten -year -old child usually has six subjects at school.

D. American students don't like to go to school.

第二篇:

Dessert house

We have three kinds of desserts: small, medium and large. A small dessert with strawberries, bananas and ice cream is 10 RMB. A medium dessert with apples, tomatoes and cheese is 12 RMB. A large dessert with pears, potatoes and ice cream is 15 RMB.

Welcome to our house.

Noodle House

We have some great specials. Special 1 is chicken and cabbage noodles, and the large bowl is just 4 RMB and the small 2 RMB. Special 2 is mutton and carrot noodles, and the large bowl is only 5 RMB and the small 2.5 RMB. Special 3 is beef and potato noodles. The large bowl is 4 RMB and the small 2 RMB. Special 4 is tomato and egg noodles. The large bowl is only 3 RMB and the small 1.5 RMB. Large drink is only 5 RMB. And all the fruits are free.

Come and get your noodles today!

46. How many kinds of desserts does Dessert House have?

A. three B. two C. one D. four

47. If you have 30 RMB and you can buy kind(s) of desserts.

A. three B. two C. one D. four

48. Today we order a large dessert, two small bowls of mutton and carrot noodles and a large bowl of tomato and egg noodles. We need to pay RMB.

A. 26 B. 20 C. 23 D. 24

49. Nancy likes dessert very much but she doesn't eat tomatoes or potatoes. She can eat .

A. a large dessert B. a medium dessert

C. a small dessert D. both A and C

50. Mary wants large bowl and Emma wants a small bowl. They only have 6 RMB and Emma doesn't eat eggs or beef. They can eat a large bowl of noodles and a small bowl of noodles.

A. mutton and carrot, tomato and egg B. chicken and cabbage, mutton and carrot

C. tomato and egg, beef and potato D. beef and potato, chicken and cabbage

>>>>>>参考答案<<<<<<

第一篇:BCDBA

第二篇:ABCCD

;

『捌』 七年级上英语阅读理解

七年级上英语阅读理解

在平时练习中,学生做完阅读,惟一可做的就是对答案,事实上,纠正答 案后对文 章的再次阅读往往至关重要。下面是我给大家准备的七年级上册的英语阅读理解习题以及答案,欢迎大家阅读练习!

第一篇:

Is Cody Simpson the next Justin Bieber?

Sure, they both started out by making YouTube videos. Yes, they are both super-hot pop singers. Of course, they both have fans screaming their names. But, is Cody Simpson the next Justin Bieber?

Cody was born in Australia. He moved to Los Angeles (洛杉矶) to make his first album. Cody has been touring to gain fans, but he’s still far from a household name in the United States. He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet!

Lots of people call Cody the Australian Justin Bieber. Like most artists, Cody just wants people to respect him for his own music. If you want to see how Cody compares to Justin, listen to his songs iYiYi or Summertime. You decide if we have a new pop idol or just another Justin Bieber wannabe.

阅读短文,选择正确答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 评论 B. 尖叫 C. 宣布 D. 通知

2. Where is Coby Simpson from?

A. China. B. Australia. C. Los Angeles. D. The United States.

3. Who isn’t famous enough to get their attention yet?

A. Cody Simpson. B. Justin Bieber. C. Miley Cyrus. D. Selena Gomez.

4. Which of the following is TRUE in the passage?

A. Cody and Justin both started out by making YouTube videos.

B. Justin moved to Los Angeles to make his first album.

C. Selena is still far from a household name in the United States.

D. Miley just wants people to respect him for his own music.

5. If we listen to Cody’s songs iYiYi or Summertime, we can .

A. see how you compares to Justin

B. see how Cody compares to Justin

C. call Cody the Australian Justin Bieber.

D. call you the Australian Justin Bieber.

第二篇:

It’s time for lunch! Today we have obento. In fact, “obento” is a word for lunch in Japanese. It’s tasty, healthy and eye-catching.

There are some interesting rules in an obento. First, rice is separated from the other dishes. Thus the rice won’t pick up any other flavors. Besides, there is the main dish and the two side dishes. The main dish can be anything from mplings, to fried chicken, to fish. And the side dish can be anything, like salad.

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. When a class goes for an outing, all the students will bring their mom-made obento. You see, the obento is always filled with love, just as a mother said, “I remember my mother making obento for me. Now I make obento for my daughter every day. Hopefully, she’ll make obento for her children too, with the same love.”

阅读短文,选择正确答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 合并 B. 分开 C. 结合 D. 搅拌

2. How many dishes are there in an obento?

A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.

3. Which colours are good for an obento?

A. red, yellow, and blue B. red, orange, and green

C. yellow, green, and red D. white, yellow, and green

4. What can we learn from the last paragraph?

A. The obento plays a great part in Japanese life at present.

B. When a class goes for an outing, no student will bring their mom-made obento.

C. As a mother said the obento is always filled with delicious food.

D. My daughter won’t make obento for her children with the same love.

5. The purpose of the passage is to tell us that .

A. the main dish of the obento can be anything

B. the red food will make people feel hungry

C. we can make a good obent with the three colours

D. we should make and eat more obento

>>>>>>答案解析<<<<<<

第一篇:

【语篇解读】

科迪·辛普森是来自黄金海岸的歌坛新势力!他和贾斯汀都是超热流行歌手。但科迪会是未来的贾斯汀吗?科迪出生于澳大利亚。他搬到洛杉矶去制作他的第一张专辑。他一直在巡回演出以赢得歌迷,但他的名字还远远不能在美国做到家喻户晓。

【长难句注释】

Cody was born in Australia. He moved to Los Angeles to make his first album. Cody has been touring to gain fans, but he’s still far from a household name in the United States. He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet!

科迪出生于澳大利亚。他搬到洛杉矶去制作他的第一张专辑。科迪一直在巡回演出以赢得歌迷,但他的名字还远远不能在美国做到家喻户晓。他很迷恋麦莉赛勒斯和塞莱娜戈麦斯,但还不够出名,足以引起他们的注意!

1. B 词义猜测题 从短文第1段的第3个句子Of course, they both have fans screaming their names. 可知当然,他们都有歌迷在尖叫他们的名字。故选B。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第1个句子Cody was born in Australia. 可知科迪是来自于澳大利亚。故选B。

3. A 细节理解题 从短文第2段的第4个句子He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet! 可知科迪很迷恋麦莉赛勒斯和塞莱娜戈麦斯,但还不够出名,足以引起他们的注意!故选A。

4. A 推理判断题 从短文第1段的第1个句子Sure, they both started out by making YouTube videos. 可知科迪和贾斯汀都是通过制作网站视频开始启动的,这是正确的。故选A。

5. B 细节理解题 从短文第3段的'第3个句子If you want to see how Cody compares to Justin, listen to his songs iYiYi or Summertime. 可知如果我们听科迪的歌曲iYiYi 或者Summertime, 我们就可以看到科迪和贾斯汀之间的对比。故选B。

第二篇:

【语篇解读】

“obento”是日本午餐便当,它的美味、健康且引人注目。它饭与菜市是分开的,一个主菜和两个小菜。而且主要由三种颜色组合而成的,作为母亲能为孩子做充满爱的日式便当就太好了。孩子们都很喜欢它们。

【长难句注释】

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

在日式便当时,你必须学会把红、黄、绿三种颜色的食品组合在一起。红色食物会让人觉得饿,黄色的食物通常是健康的,绿色的食品是富含维他命。所以,如果你能很好地结合这些颜色的话,你能做出一个好的便当。

1. B 词义猜测题 从短文第2段的第3个句子Thus the rice won’t pick up any other flavors. 可知。故选B。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第4个句子Besides, there is the main dish and the two side dishes. 可知一个日式便当有一个主菜和两个小菜。故选B。

3. C 细节理解题 从短文第3段的第1个句子During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. 可知对做日式便当有利的三种颜色是红黄绿。故选C。

4. A 推理判断题 从短文第4段的第1个句子Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. 可知日式便当现在在日本扮演着重要的角色。故选A。

5. D 主旨大意题 短文的主题和中心思想是告诉我们应该多做和多吃日式便当。故选D。

;

『玖』 初中七年级英语阅读理解题

初中七年级英语阅读理解题

以下是由我提供给大家的初中七年级的英语阅读理解题以及答案解析,有兴趣的朋友可以阅读练习一下哦!

第一篇:

It’s time for lunch! Today we have obento. In fact, “obento” is a word for lunch in Japanese. It’s tasty, healthy and eye-catching.

There are some interesting rules in an obento. First, rice is separated from the other dishes. Thus the rice won’t pick up any other flavors. Besides, there is the main dish and the two side dishes. The main dish can be anything from mplings, to fried chicken, to fish. And the side dish can be anything, like salad.

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. When a class goes for an outing, all the students will bring their mom-made obento. You see, the obento is always filled with love, just as a mother said, “I remember my mother making obento for me. Now I make obento for my daughter every day. Hopefully, she’ll make obento for her children too, with the same love.”

阅读短文,选择正确答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 合并 B. 分开 C. 结合 D. 搅拌

2. How many dishes are there in an obento?

A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.

3. Which colours are good for an obento?

A. red, yellow, and blue B. red, orange, and green

C. yellow, green, and red D. white, yellow, and green

4. What can we learn from the last paragraph?

A. The obento plays a great part in Japanese life at present.

B. When a class goes for an outing, no student will bring their mom-made obento.

C. As a mother said the obento is always filled with delicious food.

D. My daughter won’t make obento for her children with the same love.

5. The purpose of the passage is to tell us that .

A. the main dish of the obento can be anything

B. the red food will make people feel hungry

C. we can make a good obent with the three colours

D. we should make and eat more obento

第二篇:

Dear readers, I was shocked to learn that some of you were tearing up the SSP. You were also taking this nice little newspaper and, scissors in hand, cutting it into pieces! Why would anyone do such a thing? Was it anger? Vandalism? The answer, as it turned out, was a delightful surprise: you were just being very good students.

Many of you are using the SSP to improve your English. You are cutting out headlines, stories and pictures and pasting them in your notebooks. I have seen some of your work and it is very creative. The headlines, pictures and stories are cut and pasted on the left side pages of your notebooks. In the spaces between the cuttings, you have added clever drawings and clever comments. The right side pages of the notebooks you have used as word banks to build up your vocabulary.

The SSP is designed to be used in your schoolwork. The stories are written with the objective of being interesting and informative but they are also intended to help you with your studies. So it’s a good idea to save the SSP after you read it. So keep cutting up the SSP. I think it’s a great idea!

See how some creative students save the SSP on Page 8!

阅读短文,选择正确答案。

1. From the first paragraph we know that _____.

A. The writer was shocked about tearing up the SSP.

B. You were also cutting these nice magazines into pieces!

C. The one who did such a thing was anger and Vandalism.

D. The one who did such a thing was very bad student.

2. The purpose of using the SSP is .

A. to shock the readers B. to improve our English

C. destroy the newspapers D. to spend the boring time

3. What does the word “pasting” mean in Chinese?

A. 撕开B. 剪辑C. 黏贴D. 组合

4. The writer thinks that savings the SSP is _______.

A. terrible B. worried C. great. D. bad

5. Which of the following is NOT true from the passage?

A. I have seen some of your creative work.

B. There are word banks on the right side pages of the notebooks.

C. The SSP is designed to be used in your housework.

D. How creative the students save the SSP!

>>>>>>答案解析<<<<<<

第一篇:

【语篇解读】

“obento”是日本午餐便当,它的美味、健康且引人注目。它饭与菜市是分开的,一个主菜和两个小菜。而且主要由三种颜色组合而成的,作为母亲能为孩子做充满爱的日式便当就太好了。孩子们都很喜欢它们。

【长难句注释】

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

在日式便当时,你必须学会把红、黄、绿三种颜色的食品组合在一起。红色食物会让人觉得饿,黄色的食物通常是健康的,绿色的食品是富含维他命。所以,如果你能很好地结合这些颜色的话,你能做出一个好的便当。

1. B 词义猜测题 从短文第2段的第3个句子Thus the rice won’t pick up any other flavors. 可知。故选B。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第4个句子Besides, there is the main dish and the two side dishes. 可知一个日式便当有一个主菜和两个小菜。故选B。

3. C 细节理解题 从短文第3段的第1个句子During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. 可知对做日式便当有利的三种颜色是红黄绿。故选C。

4. A 推理判断题 从短文第4段的第1个句子Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. 可知日式便当现在在日本扮演着重要的角色。故选A。

5. D 主旨大意题 短文的主题和中心思想是告诉我们应该多做和多吃日式便当。故选D。

第二篇:

【语篇解读】

我们的外教Larry惊讶地发现有一些读者在“破坏”SSP的报纸,而且还乐此不疲!竟然他们还是非常优秀的学生。原因是他们中有许多正在使用SSP来提高英语水平。SSP的目的是用在你的学业上。这些故事除了趣味性和知识性,也旨在帮助你的学习。

【长难句注释】

The SSP is designed to be used in your schoolwork. The stories are written with the objective of being interesting and informative but they are also intended to help you with your studies. So it’s a good idea to save the SSP after you read it.

SSP的'目的是用在你的学业上。这些故事都是带有趣味性和知识性的目的而写的,但他们也旨在帮助你的学习。所以在读完SSP报纸之后再裁剪下来是一个好主意。

1. A 细节理解题 从短文第1段的第1个句子Dear readers, I was shocked to learn that some of you were tearing up the SSP. 可知作者对一些读者在“破坏”SSP的报纸感到很震惊。故选A。

2. B 细节理解题 从短文第2段的第1个句子Many of you are using the SSP to improve your English. 可知使用SSP报纸的目的在于提高英语。故选B。

3. C 词义猜测题 从短文第2段的第2个句子You are cutting out headlines, stories and pictures and pasting them in your notebooks. 可知你在把标题、故事和图片剪出来并把它们黏贴在你的笔记本上。故选C。

4. C 观点态度题 从短文第3段的第5个句子I think it’s a great idea! 可知作者认为保存SSP报纸是好主意。故选C。

5. C 推理判断题 从短文第3段的第1个句子The SSP is designed to be used in your schoolwork. 可知SSP报纸不是被设计用在你的家务活上,而是在学业上。故选C。

;
热点内容
你来自上海吗的英语怎么翻译 发布:2025-08-30 04:19:11 浏览:133
英语在作文中怎么运用 发布:2025-08-30 04:16:51 浏览:882
我还要写英语作文英语怎么说 发布:2025-08-30 04:03:51 浏览:523
英语作文青少年应该怎么做 发布:2025-08-30 03:56:34 浏览:950
你怎么去学校英语作文结尾 发布:2025-08-30 03:56:32 浏览:802
英语老板翻译成白话怎么说 发布:2025-08-30 03:50:37 浏览:105
还有多少天英语怎么翻译 发布:2025-08-30 03:47:33 浏览:337
一首的英语怎么翻译 发布:2025-08-30 03:45:12 浏览:708
高二下英语期中作文怎么写 发布:2025-08-30 03:41:54 浏览:385
在中扮演角色用英语怎么翻译 发布:2025-08-30 03:36:51 浏览:226