英语四级选择题题库及答案解析
Ⅰ 英语四级语法介词练习题附解析
【导读】时间如白驹过隙一般,转眼间已经到了11月,距离2020年英语四级考试仅剩1个月的备考时间了,考生们是否准备好了呢?啊,没有准备好呀,那我们如何高效利用好这一个月的时间呢?为此小编建议大家专项突破,为此小编整理了英语四级语法介词练习题附解析,希望对各位考生有所帮助。
6. I made coat ________ my own hands. It was made ________ hand not with a
machine.
A. in; in B. in; with C. with; by D. with; with
7. He is running ________ the wind towards the east of the station ________
Tom running ________ the right.
A. down; and; on B. against; with; on C. for; with; in D. with; while; to
8. Not all of us know the difference ________ wheat, oats and barley.
A. among B. between C. from D. in
9. The young singer is quite popular ________ the public. She’s made a
remarkable achievement ________ a girl of her age.
A. with; to B. to; for C. with; for D. for; to
10. The apple trees have lots of big apples ________ them. And some birds are
singing ________ the trees.
A. in; on B. at; in C. on; in D. with; through
答案解析
6. C。by hand意为“用手工”;with“用”, 表示使用的工具, 手段,如He hit it with a hammer.
7. B。against the wind“逆风”;on the
right意为“在后边”;介词with与一个复合结构构成短语,用作状语,说明状态、方式等。
8.
B。一般说来,between用于两者之间,among表示三者和三者以上之间。但有时说的虽然是三个以上的人或东西,如果强调的是两两相互间的关系,适用于between.
如:The soldier is hidden between the trees. 在谈论事物间的差别时总是用between.
9. C。词组be popular with意为“受…欢迎”,for“就…而论,比较…而言”。
10. C。介词on意为“在…之上,依附于”;in意为“(表场所,位置)在……之内 / 上”in the tree 译为“在树上”。
以上就是小编今天给大家整理发送的关于“英语四级语法介词练习题附解析”的相关内容,希望对大家有所帮助。
Ⅱ 英语四级选择题
选A啊。B是完整结构,但后半句也是完整结构,而两个完整句子必须由并列连词或从属连词连接,所以B不对;C缺少be动词,不是被动结构;D同B
Ⅲ 2009英语四级选择题答案(该选项的内容也要写上)
Free Admission To Museums
Recently, museums in mounting numbers become admission-free to the public both home and abroad. The purpose of this practice is to offer more opportunities for citizens to explore and get easy access to the world of history, culture and knowledge.
Although free admission to museums enjoys distinct advantages, it also brings harmful effects. In the first place, these valuable cultural relics displayed may be damaged or destroyed consciously or unconsciously by the crowds. In the second place, it becomes a huge economic burden for museums to run as usual without any profits from the visitors.
It is my view that free admission to museums is of utmost significance. For one thing, we should appeal to our authorities to legislate strict laws and regulations to protect these museums. For another, we should cultivate the awareness of people that museums are extremely vital to us humans. It is high time that we attached great importance to our motherlands’ splendid and glorious culture of more than five thousand years.
听力:
短对话
11. She has always enjoyed great popularity
12. They are going to have a holiday
13. He was very courageous
14. Buy a new washing machine
15. He is not excited about his new position
16. The man offers to drive the women to the party
17. Finalizing a contract
18. She ordered some paper
长对话
19 He can no longer work at sea
20 She passed away years ago
21 She has never got on with her father
22 He is excellent but looks bad-tempered
23 Some of the packs do not contain manuals
24 solve the problem at her company’s cost
25 Ideal
短文:
26 C it’s entertaining
27 C they may catch some disease
28 D continue the feeding till it get warm
29 C he will lie whenever he wants
30 A she made him apologize
31 D move furniture for her
32 A the atmosphere they live in is rather unreal
33 D he has too much to know the value of things
34 D she has no time to do it herself
35 D the lifestyle depicted in Hollywood movies
复合式听写答案(北京新东方学校 赵建昆):
36 concentrated 40 row
37 information 41 suspected
38 depends 42 phenomenon (现象)
39 straight 43 efficiently
44 our second rule of learning is this: it is better to study fairly briefly but often.
45 Let’s say you are trying to learn some new and rather difficult English vocabulary using a stack of cards.
46 The answer is it is better to space out the presentations of the word you are to learn.
阅读答案(北京新东方学校 陈科+尹延)
1.A. He just wouldn’t look her in the dye.
2.C cultural ignorance
3.B Increasing understanding of people of other cultures.
4.B A personnel training company.
5.D he must get rid of his gender bias
6.C It helped him make fair decisions.
7.A He told him to get the dates right.
8. embarrassed
9. inclusiveness
10. differences and similarities
47. M require 48. I painful 49.F especially 50. E enormous 51.H mission 52. D enhance
53. B daily 54.J performance 55. K profession 56 A daily
57 A it inspired many leading designers to start going green
58 D quality organic replacements for synthetics are not readily available
59 D are gaining more and more support
60 A she doesn't seem to care about it
61 B it has a very promising future
62 B a person's hair may reveal where they have lived.
63 C food and drink leave traces in one's body tissues
64 B the water it delivers becomes lighter when it moves inland.
65 D a chart illustrating teh movement of the rain system.
66 C it helps the police narrow down possibililities in detective work.
完型(北京新东方学校 冯莉):
67. D. budget 68. A. mostly 69. B. besides 70. D. trend
71.D. particularly 72. A. while 73. D. shaking 74. B. if
75. D. larger 76.D. in view of 77. A. unique 78. A. over 79. D. decay 80. A. proceeded
81.B. widening
82. B. massive 83. C. vehicles 84. A. or 85. B. predict 86.B. likely
87. difficulty (in) catching up with his classmates
88. wouldn’t have been caught by the rain
89. more likely to put on weight
90. What many people don’t realize
91. closely relative to the lack of exercise
这是QQ官方公布的答案,查成绩的话预计时间是今年8月18号
Ⅳ 2018年大学英语四级真题答案及解析
你好,我是兔兔秃90,用网络网盘分享给你,点开就可以保存,链接永久有回效^_^链接:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取答码:0000
Ⅳ 英语四级 阅读理解 ,求题目及答案解析
四级仔细阅读答题技巧:
(1) 细节题
在做细节题时,首先应当仔细阅读题目,弄清题目的具内体要求容,以及所给4个选项,然后在题目或选项中确定关键词,再利用关键词回文章中定位,找出文章中相对应的细节性句子,与4个选项进行对照,以确定正确答案。
(2) 主旨题
首先要确定文章有无主题句,以及主题句在文章中的位置。文章的主题句通常位于首段或尾段,有时也出现在文章的中间段落。段落的主题句通常位于段首或段尾,有时也在段落的中间。
(3) 推理题
推理题在大学英语四级考试阅读理解中是比较难的一类试题,切忌主观臆断,推理必须基于文章中的具体事实细节。做题时虽不能直接找到答案,但一定要在文中找到推测的依据,进行合理严密的推断。
(4) 观点态度题
在回答态度类问题时,对文章体裁的考查是一个非常重要的方面。一般来说,在说明文中作者的态度是客观的(objective)或中立的(neutral);而在议论文中,作者的观点才会显得多种多样。
Ⅵ 201612月英语四级考试真题试题及答案解析【三套全】
你好,我是兔兔秃90,用网络网盘分享给你,点开就可以保存,链接永久有效^_^链版接:https://pan..com/s/10l5r9FXDkpfRCtHdxlAe2Q 提取码:权0000
Ⅶ 出500财富值,哪个高手,给我找30道大学英语四级的选择题(包括答案解析),
我从普特英语四级栏目给你整理过来的
题目:The Internet Doesn’ t Hurt People - People Do: ‘The NewDigital Age’
整体评价:第一篇文章比第二篇文章难度略低。主要做题方法是根据关键词进行定位,而这个知识点是四级强化阅读课中反复提及的重点。前四题均是细节题,只需要根据关键词精确定位即可。而最后一题是推理题,需要综合归纳文中所提到的内容,难度较前四题略高。
文章:
The rise of the Internet has been one of the most transformative developments in human history,comparable in impact to the invention of the printing press and the telegraph. Over two billionpeople worldwide now have access to vastly more information than ever before, and cancommunicate with each other instantly, often using Web-connected mobile devices they carryeverywhere. But the Internet’s tremendous impacts has only just begun.
“Mass adoption of the Internet is driving one of the most exciting social, cultural, and politicaltransformations in history, and unlike earlier periods of change, this time the effects are fullyglobal,” Schmidt and Cohen write in their new book. The New Digital Age.
Perhaps the most profound changes will come when the five billion people worldwide who currentlylack Internet access get online. The authors do an excellent job of examining the implications ofthe Internet revolution for indivials, governments, and institutions like the news media. But if thebook has one major shortcoming, it’s that authors don’t spend enough time applying a critical eyeto the role of Internet businesses in these weeping changes.
In their book, the authors provide the most authoritative volume to date that describes - andmore importantly predicts - how the Internet will shape our lives in the coming decades. They painta picture of a world in which indivials, companies, institutions, and governments must deal withtwo realities, one physical, and one virtual.
At the core of the book is the idea that “technology is neutral, but people aren’t.” By using thisconcept as a starting point, the authors aim to move beyond the now familiar optimist vs.pessimist dichotomy(对立观点)that has characterized many recent debates about whether the riseof the Internet will ultimately be good or bad for society. In an interview with TIME earlier this week,Cohen said although he and his co-author are optimistic about many aspects of the Internet,they’re also realistic about the risks and dangers that lie ahead when the next five billion peoplecome online, particularly with respect to personal privacy and state surveillance(监视).
In what way is the rise of the Internet similar to the invention of the printing press andthe telegraph?
A It transforms human history. C. It is adopted by all humanity.
B.It facilitates daily communication. D.It revolutions people’s thinking.
正确选项:根据题文同序的原则和题中的关键“the rise of the Internet”和“the invention of theprinting press and the telegraph”回到文中,定位到第一段的第一句。 The rise of the Internet hasbeen one of the most transformative developments in human history, comparable in impact to theinvention of the printing press and the telegraph.文中的comparable 是对similar to 的同义转述。第一句话是题干的同义改写,并且说明它们产生的影响是相同的,所以我们应该在文章的第二句来找一下它们产生的是什么影响。Over two billion people worldwide now have access to vastly moreinformation than ever before, and can communicate with each other instantly, often using Web-connected mobile devices they carry everywhere. 根据第二句可知网络使得人们能获得更多信息,能进行及时的沟通,并且经常使用移动通信工具。可见网络的作用是使得人们的日常沟通更加顺畅。因此答案应选B.It facilitates daily communication.
错误选项:A It transforms human history. 它改变了人类的历史,而在文中的第一句只是说它是一种人类历史中充满变化的发展,而不是改变了人类的历史,范围过大。C It is adopted by allhumanity.被全人类所应用,all 过于绝对。D.It revolutions people’s thinking.没有提到变革了人们的思考方式。无中生有。
How do Schmidt and Cohen describe the effects of the Internet?
A They are immeasurable. C They are unpredictable.
B They are worldwide. D They are contaminating
正确选项:根据人名Schmidt and Cohen定位到第二段,问题问的是两人对网络的影响的描述,所以应重点看他们说的引号内的那句话。“Mass adoption of the Internet is driving one of the mostexciting social, cultural, and political transformations in history, and unlike earlier periods of change,this time the effects are fully global,”根据关键词effect,所以可以精确定位到这句话的后半句,thistime the effect are fully global。所以可见网络的影响是越来越全球化的的。回到选项中,只有B选项中的worldwide 是对global 的同义改写。所以答案是B They are worldwide.
错误选项:A immeasurable 无可估量的。C unpredictable 难以预测的。D contaminating 污染的。
In what respect is the book The New Digital Age considered inadequate?
A It fails to recognize the impact of the Internet technology.
B It fails to look into the social implications of the Internet.
C It lacks an objective evaluation of the role of Internet businesses.
D It does not address the technical aspects of Internet communication.
正确选项:定位到第三段,重点去看书的不足。定位到第三句。But if the book has one majorshort-coming, it’s that the authors don’t spend enough time applying a critical eye to the role ofInternet businesses in these sweeping changes.可知书的不足之处是作者没有时间以一种批判的眼光来看待电子商务所扮演的角色。因此,四个选项中唯一提到Internet business的只有C选项。C 它缺乏对电子商务扮演的角色的客观评估。所以正确答案是 C It lacks an objective evaluation of therole of Internet businesses.
错误选项:A 它不能认识到网络科技的作用。B 它不能深入调查网络产生的社会影响。
D 它不能解决网络交流的技术性问题 均是无中生有。
59.What will the future be like when everybody gets online?
A People will be living in two different realities.
B People will have equal access to information.
C People don’t have to travel to see the world.
D People don’t have to communicate face to face.
正确选项:重点根据关键词future来进行解题。定位到第四段的第二句。They paint a paint of aworld in which indivials, companies, institutions, and governments must deal with two realities,one physical, and one virtual.They paint a paint of a world是题干中future的改写,所以后面提到的deal with two realities, one physical, and one virtual.They paint a paint of a world就是未来会出现的场景。而选项中只有A提到了two different realities。所以正确答案A People will be living in twodifferent realities.
错误选项:文中均无提及,无中生有。
What does the passage say about the authors of The New Digital Age?
A They leave many questions unanswered concerning the Internet.
B They are optimistic about the future of the Internet revolution.
C They have explored the unknown territories of the virtual world.
D They don’t take sides in analyzing the effects of the Internet.
正确选项:根据题文同序原则回到文中最后一段来找这本书的作者。定位到第二句话,By usingthis concept as a starting point, the authors aim to move beyond the now familiar optimist vs.pessimist dichotomy (对立观点)that has characterized many recent debates about whether therise of the Internet will ultimately be good or bad for society.近期对于网络的兴起对社会来说最终是利还是弊的争论,大多是持乐观或悲观的对立观点,而本书的作者很好的绕开了这些对立的观点。第三句,In an interview with Time earlier this week ,Cohen said that although he and his co-author are certainly optimistic about many aspects of the Internet, they’re also realistic about therisks and dangers that lie ahead when the next five billion people come online, particularly withrespect to personal privacy and state surveillance(监视).最后一句中,介绍作者不仅提到了网络的好处,也提到了网络存在的风险和危险。所以答案应该指出作者是持一种中立态度的。而四个选项中,只有D选项提到作者们don’t take sides,没有站在任何一边,符合原文。所以正确答案:DThey don’t take sides in analyzing the effects of the Internet.
错误答案:A 他们留下很多关于网络的问题没有解答。无中生有。B 他们对网络变革的未来非常乐观。只有乐观过于片面。C 他们探索了虚拟世界中不为人知的领域,无中生有。
Passage Two
总体评价:这篇文章较第一篇难度略有提高,单词和长难句都有所增加。四级阅读强化班重点给大家讲解了在句子看不太懂的情况下如何把题做对,也就是抓中心话题的方法。希望同学们都能够运用在答题中。
In 1950, a young man would have found it much easier than it is today to get and keep a job inthe auto instry. And in that year the average autoworker could meet monthly mortgage(抵押贷款)payments on an average home with just 13.4 percent of his take-home pay. Today a similarmortgage would claim more than twice that share of his monthly eamings.
Other members of the autoworker’s family, however might be less inclined to tried the present forthe past. His retired parents would certainly have had less economic security back then. Through-out much of the 1960s,more than a quarter of men and women and women age 65 and olderlived below the poverty level, compared to less than 10 percent in 2010.
In most stales, his wife could not have taken out a loan or a card in her own name. In 42 states, ahomemaker had no legal claim on the earnings of her husband. And nowhere did a wife have legalprotection against family violence.
Most black workers would not want to return to a time when, on average they earned 40 percentless than their white counterparts(职位相当的人),white racially restrictive agreements largelyprevented them from buying into the suburban neighborhoods being built for white working -classfamilies.
Today, new problems have emerged in the process of resolving old ones, but the solution is not togo back to the past. Some people may long for an era when divorce was still hard to come by. Thespread of no -fault divorce has reced the bargaining power of whichever spouse is moreinterested in continuing the relationship. And the breakup of such marriages has caused pain formany families.
The growing diversity of family life comes with new possibilities as well as new challenges. Accordingto a recent poll, more than 80 percent of Americans believe that their current family is as close asthe one in which they grew up, or closer. Finding ways to imaginary golden age.
61 What do we learn about American autoworkers in 1950?
A.They had less job security than they do today.
B.It was not too difficult for them to buy a house.
C.Their earnings were worth twice as much as today.
D.They were better off than workers in other instries.
正确答案:根据关键词“American autoworkers”和1950进行定位,定位到第一段的第一、二句,In1950, a young man would have found it much easier than it is today to get and keep a job in theauto instry. And in that year the average autoworker could meet monthly mortgage(抵押贷款)payments on an average home with just 13.4 percent of his take-home pay. 第一句说明在1950,年轻人比现在容易在汽车行业找到并保持工作,而第二句说的是当时的房贷是工资的13.4%,综上两句说明在当时年轻人找工作和买房都是相对轻松的。提到工作和买房这两个话题的只有A和B,而只有B选项提到当时买房并不困难。所以正确答案:B.It was not too difficult for themto buy a house.
错误答案:A 和现在相比他们的工作较不稳定。而文中说的是当时比现在更稳固。与原文相反。C他们赚的钱是现在的两倍。这是根据第一段最后一句进行干扰。Today a similar mortgage wouldclaim more than twice that share of his monthly eamings.原文是指现在他们的住房贷款占工资的比例是1950年的两倍。D 他们比其他产业的要更好。没有提及和其他产业的比较。
Ⅷ 英语四级选择题
第一题 选b因为ma chinery没有复数形式 不能用were第二题either后面接单数形式所以用leads
Ⅸ 英语四级题库
考试网,那上面应有尽有