英語經典閱讀分享
Ⅰ 求英語經典文章
我也推薦英語背誦文選,感覺那裡面的文章都很經典的
Ⅱ 《英語經典閱讀》九上
能發圖嗎?沒有這本書
Ⅲ 10篇英語經典短文帶翻譯(越短越好)
又要經典又要帶翻譯還要篇,還不給分,你好貪心喲!
《別讓蠟燭熄滅》
A man had a little daughter—an only and much-loved child. He lived for her—she was his life. So when she became ill, he became like a man possessed, moving heaven and earth to bring about her restoration to health。
一個男人有一個很小的女兒,那是他唯一的孩子,他深深地愛著她,為她而活,她就是他的生命。所以,當女兒生病時,他像瘋了一般竭盡全力想讓她恢復健康。
His best efforts, however, proved unavailing and the child died. The father became a bitter recluse, shutting himself away from his many friends and refusing every activity that might restore his poise and bring him back to his normal self. But one night he had a dream。
然而,他所有的努力都無濟於事,女兒還是死了。父親變得痛苦遁世,避開了許多朋友,拒絕參加一切能使他恢復平靜,回到自我的活動。但有一天夜裡,他做了一個夢。
He was in heaven, witnessing a grand pageant of all the little child angels. They were marching in a line passing by the Great White Throne. Every white-robed angelic child carried a candle. He noticed that one child's candle was not lighted. Then he saw that the child with the dark candle was his own little girl. Rushing to her, he seized her in his arms, caressed her tenderly, and then asked, "How is it, darling, that your candle alone is unlighted?" "Daddy, they often relight it, but your tears always put it out."
他到了天堂,看到所有的小天使都身穿白色天使衣,手裡拿著一根蠟燭。他注意到有一個小天使的蠟燭沒有點亮。隨後,他看到那個拿著沒有點亮的蠟燭的小天使是自己的女兒。他奔過去,一把將女兒抱在懷里,溫柔地抱著她,然後問道:「寶貝兒,為什麼只有你的蠟燭沒有點亮呢?」「爸爸,他們經常重新點亮蠟燭,可是你的眼淚總是把它熄滅。」
Just then he awoke from his dream. The lesson was crystal clear, and its effects were immediate. From that hour on he was not a recluse, but mingled freely and cheerfully with his former friends and associates. No longer would his darling's candle be extinguished by his useless tears。
就在這時,他從夢中醒來。夢給他上的一課很明顯,而且立竿見影。從那個時候起,他不再消極遁世,而是自由自在,興高采烈的回到從前的朋友和同事們中間。寶貝女兒的蠟燭再也沒有被他無用的眼淚熄滅過。
Ⅳ 向英語達人要幾篇這經典的英文閱讀(片段)
呃,這兩篇,還抄真沒聽說過,非得找這倆么??
www.enread.com
這里有別的閱讀材料,很多經典文章都有,時事新聞、小說等等
Ⅳ 英語經典的文章!!!急用!!
這實在是經典中的經典
YOUTH
Samuel Ullman
Youth is not a time of life; it is a state of mind; it is not a matter of
rosy cheeks, red lips and supple knees; it is a matter of the will, a
quality of the imagination, a vigor of the emotions; it is the freshness of
the deep springs of life.
Youth means a tempera-mental predominance of courage over timidity, of the
appetite for adventure over the love of ease. This often exists in a man of
60 more than a boy of 20. Nobody grows old merely by a number of years. We
grow old by deserting our ideals.
Years may wrinkle the skin, but to give up enthusiasm wrinkles the soul.
Worry, fear, self-distrust bows the heart and turns the spring back to st.
Whether 60 or 16, there is in every human being』s heart the lure of wonder,
the unfailing childlike appetite of what』s next and the joy of the game of
living. In the center of your heart and my heart there is a wireless
station: so long as it receives messages of beauty, hope, cheer, courage and
power from men and from the Infinite, so long are you young.
When the aerials are down, and your spirit is covered with snows of cynicism
and the ice of pessimism, then you are grown old, even at 20, but as long as
your aerials are up, to catch waves of optimism, there is hope you may die
young at 80.
青春
塞繆爾·厄爾曼
青春不是年華,而是心境;青春不是桃面、丹唇、柔膝,而是深沉的意志,恢宏的想
象,炙熱的戀情;青春是生命的深泉在涌流。
青春氣貫長虹,勇銳蓋過怯弱,進取壓倒苟安。如此銳氣,二十後生而有之,六旬男子
則更多見。年歲有加,並非垂老,理想丟棄,方墮暮年。
歲月悠悠,衰微只及肌膚;熱忱拋卻,頹廢必致靈魂。憂煩,惶恐,喪失自信,定使心
靈扭曲,意氣如灰。
無論年屆花甲,擬或二八芳齡,心中皆有生命之歡樂,奇跡之誘惑,孩童般天真久盛不
衰。人人心中皆有一台天線,只要你從天上人間接受美好、希望、歡樂、勇氣和力量的
信號,你就青春永駐,風華常存。
一旦天線下降,銳氣便被冰雪覆蓋,玩世不恭、自暴自棄油然而生,即使年方二十,實
已垂垂老矣;然則只要樹起天線,捕捉樂觀信號,你就有望在八十高齡告別塵寰時仍覺
年輕。
Ⅵ 速求5篇經典英語美文閱讀
YOUTH
By Samuel Ullman 塞繆爾·厄爾曼
Youth is not a time of life; it is a state of mind; it is not amatter of rosy cheeks, red lips and supple knees; it is a matter of thewill, a quality of the imagination, a vigor of the emotions; it is thefreshness of the deep springs of life.
Youth means a tempera-mental predominance of courage over timidity,of the appetite for adventure over the love of ease. This often existsin a man of 60 more than a boy of 20. Nobody grows old merely by anumber of years. We grow old by deserting our ideals.
Years may wrinkle the skin, but to give up enthusiasm wrinkles thesoul. Worry, fear, self-distrust bows the heart and turns the springback to st.
Whether 60 or 16, there is in every human being』s heart the lure ofwonder, the unfailing childlike appetite of what』s next and the joy ofthe game of living. In the center of your heart and my heart there is awireless
station: so long as it receives messages of beauty, hope, cheer,courage and power from men and from the Infinite, so long are you young.
When the aerials are down, and your spirit is covered with snows ofcynicism and the ice of pessimism, then you are grown old, even at 20,but as long as your aerials are up, to catch waves of optimism, thereis hope you may die young at 80.
Transforming Obstacles into Benefits
By Richard Stewart,Los Angeles, U.S.A. (Originally in English)
美國洛杉磯 理查德.史都華德(原文為英文)
A group of frogs was traveling through the woods and two of themfell into a deep pit. Immediately, all the other frogs in the groupgathered around the pit and watched as the imprisoned frogs tried tojump out. The frogs on top could see that the pit was very deep and itlooked as if there was no way out, so they started yelling at the twofrogs in the pit to give up. "The pit is too deep. You're as good asdead," the chorus of frogs said. When the trapped frogs kept trying,the crowd yelled louder, "Give up. You're as good as dead." After awhile, one of the exhausted frogs took heed to what the others weresaying, and fell down and died.
But amazingly, the second frog kept jumping as hard as she coulddespite the negative remarks of those that kept yelling at her toaccept the inevitable and just die. Finally, with one valiant leap, shemade it out of the pit!
This amazing result occurred because the second frog was deaf annable to hear what the others had been saying. She thought they hadbeen cheering her on the entire time they were yelling! What she hadmistakenly perceived as encouragement inspired her to try harder andsucceed against all odds. And that made all the difference!
With a positive mindset, and being deaf to others' opinions, thesecond frog made use of such negativity to overcome obstacles and reachher goals by using it as encouragement, instead of being influenced byothers like the first frog, who failed to develop her potential tostrive for survival. Thus, when we surmount others' criticism, ridiculeor cynical comments, we can do anything we set our minds to, just asthe second frog did. But, if we are not deaf like this frog, who couldnot be influenced by others e to a physical condition, we need the Wisdom to guide us to the proper way, so as not to be blindly guided byworldly opinion.
Transforming Obstacles into Benefits
By Richard Stewart,Los Angeles, U.S.A. (Originally in English)
美國洛杉磯 理查德.史都華德(原文為英文)
A group of frogs was traveling through the woods and two of themfell into a deep pit. Immediately, all the other frogs in the groupgathered around the pit and watched as the imprisoned frogs tried tojump out. The frogs on top could see that the pit was very deep and itlooked as if there was no way out, so they started yelling at the twofrogs in the pit to give up. "The pit is too deep. You're as good asdead," the chorus of frogs said. When the trapped frogs kept trying,the crowd yelled louder, "Give up. You're as good as dead." After awhile, one of the exhausted frogs took heed to what the others weresaying, and fell down and died.
But amazingly, the second frog kept jumping as hard as she coulddespite the negative remarks of those that kept yelling at her toaccept the inevitable and just die. Finally, with one valiant leap, shemade it out of the pit!
This amazing result occurred because the second frog was deaf annable to hear what the others had been saying. She thought they hadbeen cheering her on the entire time they were yelling! What she hadmistakenly perceived as encouragement inspired her to try harder andsucceed against all odds. And that made all the difference!
With a positive mindset, and being deaf to others' opinions, thesecond frog made use of such negativity to overcome obstacles and reachher goals by using it as encouragement, instead of being influenced byothers like the first frog, who failed to develop her potential tostrive for survival. Thus, when we surmount others' criticism, ridiculeor cynical comments, we can do anything we set our minds to, just asthe second frog did. But, if we are not deaf like this frog, who couldnot be influenced by others e to a physical condition, we need the Wisdom to guide us to the proper way, so as not to be blindly guided byworldly opinion.
Ⅶ 尋一篇經典的英語閱讀理解
I』ve loved my mother』s desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat doing letters. Standing by her chair, looking at the ink bottle, pens, and white paper, I decided that the act of writing must be the more wonderful thing in the world.
Years later, ring her final illness, mother kept different things for my sister and brother. 「But the desk,」 she』d said again, 「it』s for Elizabeth. 」
I never saw her angry, never saw her cry. I knew she loved me; she showed it in action. But as a young girl, I wanted heart-to-heart talks between mother and daughter.
They never happened. And a gulf opened between us. I was 「too emotional(易動感情的)」. But she lived 「on the surface(表面)」.
As years passed I had my own family. I loved my mother and thanked her for our happy family. I wrote to her in careful words and asked her to let me know in any way she chose that she did forgive(原諒) me.
I posted the letter and waited for her answer. None came.
My hope turned to disappointment(失望), then little interest and, finally, peace— it seemed that nothing happened. I couldn』t be sure that the letter had even got to mother. I only knew that I had written it, and I could stop trying to make her into someone she was not.
Now the present of her desk told, as she』d never been able to, that she was pleased that writing was my chosen work. I cleaned the desk carefully and found some papers inside —a photo of my father and a one-page letter, folded(折疊) and refolded many times.
Give me an answer, my letter asks, in any way you choose. Mother, you always chose the act that speaks louder than words.
根據短文內容,選擇最佳答案。
1. The writer began to love her mother』s desk ______.
A. after Mother died
B. before she became a writer
C. when she was a child
D. when Mother gave it to her
2. The passage shows that ______.
A. mother was cold on the surface but kind in her heart to her daughter
B. mother was too serious about everything her daughter had done
C. mother cared much about her daughter in words
D. mother wrote to her daughter in careful words
3. The word 「gulf」 in the passage means ______.
A. deep understanding between the old and the young
B. different ideas between the mother and the daughter
C. free talks between mother and daughter
D. part of the sea going far in land
4. What did mother do with her daughter』s letter asking forgiveness?
A. She had never received the letter.
B. For years, she often talked about the letter.
C. She didn』t forgive her daughter at all in all her life.
D. She read the letter again and again till she died.
5. What』s the best title of the passage?
A. My letter to Mother
B. Mother and Children
C. My mother』s Desk
D. Talks between Mother and Me
【答案與解析】
1. 選C。根據I』ve loved my mother』s desk since I was just tall enough to see above the top of it as mother sat doing letters. 可知作者當時還是個小孩子,故選C。
2. 選A。由But she lived 「on the surface 」. 和全文內容可知,作者的母親表面上很冷漠,但心裡充滿了對作者的愛,正確答案是A。
3. 選B。從I was 「too emotional」. But she lived 「on the surface」. 可知此詞是指兩人之間不同的看法和觀點,應選B。
4. 選D。根據…a photo of my father and a one-page letter, folded and refolded many times. 可知應選D。
5. 選C。文章的開頭I』ve loved my mother』s desk…以及後面的Now the present of her desk told, as she』d never been able to…可知作者是托物思人,以表達自己對母親的懷念之情,所以最佳標題應是C。
An eight-year-old child heard her parents talking about her little brother. All she knew was that he was very sick and they had no money. Only a very expensive operation could save him now and there was no one to lend them the money.
When she heard her daddy say to her tearful mother, 「Only a miracle can save him now,」 the little girl went to her bedroom and pulled her money from its hiding place and counted it carefully.
She hurried to a drugstore (葯店) with the money in her hand.
「And what do you want?」 asked the salesman. 「It』s for my little brother,」 the girl answered. 「He』s really, really sick and I want to buy a miracle.」 「Pardon?」 said the salesman.
「My brother Andrew has something bad growing in¬side his head and my daddy says only a miracle can save him. So how much does a miracle cost?」 「We don』t sell a miracle here, child. I』m sorry,」 the salesman said with a smile.
「Listen, if it isn』t enough, I can try and get some more. Just tell me how much it costs.」
A well-dressed man heard it and asked, 「What kind of a miracle does your brother need?」
「I don』t know,」 she answered with her eyes full of tears. 「He』s really sick and mum says he needs an opera¬tion. But my daddy can』t pay for it, so I have brought all my money.」
「How much do you have?」 asked the man. 「$ 1.11, but I can try and get some more,」 she answered.
「Well, what luck,」 smiled the man. 「$ 1.11, the price of a miracle for little brothers.」
He took up the girl』s hand and said, 「Take me to where you live. I want to see your brother and meet your parents. Let』s see if I have the kind of miracle you need.」
That well-dressed man was Dr Carlton Armstrong, a famous doctor. The operation was successful and it wasn』t long before Andrew was home again.
How much did the miracle cost? (from www.zkenglish.com)
根據以上短文內容,然後從每題所給的四個選項中選擇最佳選項。
1. What was the trouble in the little girl』s family?
A. Her brother was seriously ill.
B. They had no money.
C. Nothing could save her brother.
D. Both A and B.
2. In the eye of the little girl, a miracle might be _______.
A. something interesting
B. something beautiful
C. some wonderful medicine
D. some good food
3. The little girl said again and again 「...I can try and get some more.」 That shows _______.
A. she had still kept some money
B. she hoped not to be refused
C. There was no need to worry about money
D. she thought money was easy to get
4. What made the miracle happen?
A. The girl』s love for her brother.
B. The girl』s money.
C. The medicine from the drugstore.
D. Nobody can tell.
5. From the passage we can infer (推斷) that _______.
A. The doctor didn』t ask for any pay
B. A miracle is sure to happen if you keep on
C. The little girl is lovely but not so clever
D. Andrew was in fact not so sick as they had thought
【答案與解析】
1. 選 D。根據第1段中的All she knew was that he was very sick and they had no money可知答案。
2. 選 C。由於這個小女孩的家很窮,而她的兄弟又病得那樣重,所以她的父親說Only a miracle can save him now,小女孩聽了之後便翻出她所有的「積蓄」去葯店購買miracle,由此可見,小女孩可能認為miracle是一種什麼很神奇的葯。註:miracle的實際意思是「奇跡」,Only a miracle can save him now的意思是「只有出現奇跡才可能救得了他」 (from www.zkenglish.com)。
3. 選 D。The urchin 要Paul把車停在他家門前後,立即扶著他殘疾的弟弟出來,讓他看看Paul的車,然後告訴弟弟他想為他做的事,所以他只是想告訴他弟弟他的願望。
4. 選 C。The urchin在坐過Paul的車後沒有忘記弟弟,並且承諾也要給弟弟買一輛車,可見他對弟弟有著一份深深的愛。答案選C,而A、B、D三項與文章不符。
5. 選 C。通讀全文,我們不得不為The urchin 的行為所感動,他是一個好哥哥。文章就是講述了他這樣的一位好哥哥,C選項最合適。
Ⅷ 求經典閱讀英語的
http://blog.sina.com.cn/u/2130545862 這里有很多學習英語 時文閱讀 希望專可以幫到屬你