當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 英語閱讀理解雅典城邦侵略

英語閱讀理解雅典城邦侵略

發布時間: 2023-06-26 13:31:52

㈠ 英語閱讀理解課件

英語閱讀理解課件

閱讀理解是中考高考的一個必考題型,下面我給大家收集了初中高中的`關於英語閱讀理解的課件,大家可以閱讀學習一下哦!

【高中英語閱讀理解課件】

https://www.renrendoc.com/paper/118525905.html

拓展

英語閱讀理解習題

篇一:英語閱讀理解練習(附答案)

閱讀下面短文,從每題所給的A、B、C、D四個選項中,選出最佳選項。

What would it be like to take a walk on the surface of Mars? If you could design the tallest building in the world, what would it look like? Do you dream of being the next J.K.Rowling? This summer, you can experience all of these things, and more. All you need is an Internet connection and your imagination.

A recent study by the Kaiser Family Foundation found that kids spend an average of 1 hour and 29 minutes online each day. Many kids like to use that time to chat with friends, play games or check e-mails. But next time you get on the Web, try exploring the world instead. 「With the Internet, you can go back 11,000 years in time, or go 11,000 kilometers across the planet,」 said Russell, Web search expert of Google. 「The whole scope of history and the world is open to you.」

There is a wealth of information to be found online. For example, if your family is going on vacation somewhere, do a quick online search on the area before you even get in the car. 「What』s the background of the place; what』s the history?」 says Russell. 「I like to tell my kids, 『Whenever you have a question, whenever you have a doubt, search it out.』」

Ready to launch a virtual journey of your own? Here are a few starting points to get you think ing and to help you on your way. You can invite your parents along for the ride, too. Always ask for permission before downloading programs and software into your computer. And, check with a parent or alt before visiting any new website.

Navigate the world in 3-D with Google Earth. Begin in outer space and zoom into the streets of any city, from Hong Kong to San Francisco. Or, visit ancient monuments and watch the changing rainforests over time. With the moon in Google Earth tool, you can walk in Neil Armstrong』s famous footsteps. Take a guided tour of the moon』s surface with Armstron g』s fellow shuttle mate astronaut Buzz Aldrin.

1. According to Russell, the kids _________.

A. spend too much time on the Internetx_k_b_1

B. should never chat and play games online

C. can solve their problems through the Internet

D. should study hard instead of chatting online

2. From the passage we know that _________.

A. we can find much information we need online

B. Neil Ar mstrong traveled to the moon alone

C. the kids can download programs onto the computer freely

D. the kids can visit the new website freely without parents』 guidance

3. According to the passage, if you want to go to Tropical Rainforests, you can _________.

A. take the time shuttle B. go to the cinema to watch 3-D films

C. find a travel agency in Google D. use Google Earth

4. The passage is mainly intended for _________.

A. parents B. kids C. teachers D. alts

5. In which section of a website can we probably read this passage?

A. Culture. B. Health. C. Internet World. D. Tourism.

【參考答案】 1—5、CADBC

篇二:閱讀理解

A

Papa』s jaw dropped when Mama told him that Sister had cheated on her final exams—not to succeed but to fail. 「It』s unbelievable!」 he said. 「Sister has always been so proud of her good grades!」

「Yes, she has,」 said Mama. 「But it』s not unbelievable. It just shows how badly she wanted off the swimming team.」

「Wanted off the swimming team?」 said Papa. 「She never said anything about that to me.」

「Of course she didn』t,」 said Mama. 「She was afraid you』d blow your top. You already had her getting a swimming scholarship to college and winning gold medals at the Olympics. Can you imagine how much pressure she must have felt? For her, being on the team couldn』t have been much fun.」

「Oh, my gosh!」 Papa said, clapping a hand to his forehead. 「I』ve been so stupid! I just thought she』d want to be a champion swimmer because she』s so good at it.」

「It』s like anything else, dear,」 said Mama. 「No matter how good at it you are, if it stops being fun, you won』t want to do it anymore.」

Papa put his head in his hands.

「She must be really mad at me,」 he mumbled. 「Maybe I should say sorry to her.」

Sister』s footsteps could be heard on the stairs. She came into the kitchen and looked hopefully up at her parents.

「Honey,」 said Mama with a smile, 「your papa and I have decided that there』s no reason for you to be on the swimming team if you don』t want to.」

Sister』s face lit up like a Christmas tree. 「Yippee!」 she cried.

「And,」 added Papa, 「there』s no need for any more drills. I』m sure you』ll bring your grades back up all by yourself.」

Sister ran to Papa and jumped into his arms. She gave him a big hug. 「I』m going to go p lay cards with Lizzy!」 she said. 「See you later!」[

From the kitchen window, Mama and Papa watched their daughter run down the sunny road toward Lizzy』s house.

「It』s good to see her happy again,」 said Mama.

「It sure is,」 Papa agreed. 「As for the swimming team, there』s always next year.」

「If?」 Mama prompted him.

「Oh, right,」 said Papa. 「If she wants to.」

Mama smiled. 「At least you』re learning, dear,」 she said. She kissed him.

「Well, you know what they say,」 Papa said. 「Better late than never.」

1. Sister wanted off the swimming team because _____.

A. she was not as good at swimming as ever before

B. she intended to improve her grades in her studies

C. she wanted to play cards far more than swimming

D. she felt it boring to struggle for Papa』s expectation

2. Mama insisted that the child should do _____.

A. what she was willing to B. what she felt easy to

C. what she was able to D. what she felt right to

3. What do you think of Papa?

A. Cruel but reasonable. B. Crazy but confident .

C. Stu bborn but honest. D. Ambitious but considerate.

4. Which might be the proper title for the passage?

A. Easier Said Th an Done B. Health Is Better Than Wealth

C. Better Late Than Never D. Something Is Better Than Nothing

【參考答案】 1—4、DADC

篇三:閱讀理解

ln the animal kingdom, weakness can bring about aggression in other animals.This sometimes happens with humans also.But I have found that my weakness brings out the kindness in people.I see it every day when people hold doors for me, pour cream into my coffee, or help me to put on my coat.And I have discovered that it makes them happy.

From my wheelchair experience, I see the best in people, but sometimes I feel sad because those who appear independent miss the kindness I see daily.They don』t get to see this soft side of others.Often, we try every way possible to avoid showing our weakness, which includes a lot of pretending.But only when we stop pretending we』re brave or strong do we allow people to show the kindness that』s in them.

Last month, when I was driving home on a busy highway, I began to feel unwell and drove more slowly than usual.People behind me began to get impatient and angry, with some speeding up alongside me, horning (按喇叭) or even shouting at me.At that moment,I decided to do something I had never done in twentyfour years of driving.I put on the car flashlights and drove on at a really low speed.

No more angry shouts and no more horns!

When I put on my flashlights, I was saying to the other drivers, 「I have a problem here.I am weak and doing the best I can.」 And everyone understood.Several times, I saw drivers who wanted to pas s.They couldn』t get aro und me because of the stream of passing traffic. But instead of getting impatient and angry, they waited, knowing the driver in front of them was in some way weak.

Sometimes situations call for us to act strong and brave even when we don』t feel that way.But those are few and far between.More often, it would be better if we don』t pretend we feel strong when we feel weak or pretend that we』re brave when we』re scared.

( )1.The author has discovered that people will feel happy when ________.

A.they offer their help

B.they receive others』 help

C.they feel others』 kindness

D.they show their weakness

( )2.The author feels sad sometimes because ________.

A.he has a soft heart

B.he relies much on others

C.some people pretend to be kind

D.some people fail to see the kindness in others

( )3.What did the other drivers do when they saw the flashlights?

A.They speeded up to pass.

B.They waited with patience.

C.They tried their best to help.

D.They put on their flashlights too.

( )4.In this passage, the author advises us to ________.

A.handle problems by ourselves

B.accept help from others

C.admit our weakness

D.show our bravery

( )5.Which of the following is the best title of this passage?

A.A Wheelchair Experience.

B.Weakness and Kindness.

C.Weakness and Strength.

D.A Driving Experience.

【解析】 本文是一篇議論文。在動物王國弱勢會被侵略,在人類社會有時也是如此。但作者認為弱勢能顯現出人們的善良,並使提供幫助和被幫助的人都感到幸福。作者以自己的經歷向人們闡述了弱勢與善良的`關系。

1.A 細節理解題。根據第一段中的「I have found that my weakness brings out the kindness in people.」可知我的'弱勢顯現出人們的善良,又由「I have discovered that it makes them happy」可知幫助別人能使他們感到幸福。故選A。

2.D 細節理解題。根據第二段中的「sometimes I feel sad because those who appear independent miss the kindness I see daily. They don』t get to see this soft side of others.」可知選D。

3.B 細節理解題。根據第五段中的「When I put on my flashlights...But instead of getting impatient and angry, they waited, knowing the driver in front of them was in some way weak.」可知選B。

4.C 主旨要義題。作者以自己的親身經歷向人們闡述了:有時承認自己的弱勢會給人們帶來好處,承認弱勢能改善人們之間的關系,使自己得到更多的幫助,讓人們看到人性的善良。故選C。

5.B 標題歸納題。由第一段「my weakness brings out the kindness in people」及文章大意可知。

;

㈡ 需要語文,政治,歷史,物理,英語九年級(初三)上冊期中考試復習提綱,有多少要多少!

初中中考復習資料網路網盤資源

鏈接:https://pan..com/s/1znmI8mJTas01m1m03zCRfQ

?pwd=1234提取碼:1234

介紹:資源含多個機構視頻教學資料、各類型初中中考沖刺、中考復習資料、刷題資料、課件、教程等各類資料合集

㈢ 懇求以下英語閱讀理解的正確答案

有些人認為,國際體育創造了良好的會之間的民族和國家,如果玩游戲,一起他們將學會共同生活。其他人說,正好相反:國際競賽,鼓勵虛假的民族自豪感和引起誤解和仇恨。有可能是有些道理,在這兩個論點,但在近年來奧運會,做了一點支持認為,體育鼓勵國際兄弟。不僅是這里的悲慘事件,涉及的謀殺案有關的運動員,但游戲也破壞較輕的事故主要是由輕微的國家XX.一個國家收到了第二位的獎牌與有形的憤慨之後,曲棍球決賽。有過嘈雜的場面在年底曲棍球比賽,輸的反對,最後的決定。他們確信之一,其目標不應該已不允許和他們的對手'的勝利是不公平的。他們的經理人,是在一個憤怒時,他說, 「這不是曲棍球。曲棍球和國際曲棍球聯合會完成」 。聯合會主席後來說,這樣的行為可能會導致暫停隊至少3年的美國籃球隊宣布,他們將不會產生首位到俄羅斯後,爭論結束他們的競賽。游戲已經結束,在騷動。它被認為是在第一,美國贏了,由一個單一的點,但它宣布有三秒仍發揮。一名俄羅斯球員,然後將球從1月底,法院,另一方面,和其他玩家出現到籃子里。這是第一次,美國已失去了以往任何時候都對奧運籃球比賽。上訴陪審團辯論的事,四個半小時之前宣布的結果,會立場。美國球員,然後投反對票不接受---------這種將繼續,只要運動是有競爭力的發揮,而不是為愛情游戲。有人認為運動員的競爭,應作為個人,或在非國家工作隊,可能是太多的希望。但在目前的組織奧運會有太多的鼓勵侵略的愛國精神

熱點內容
我不想吃英語怎麼翻譯 發布:2025-09-01 00:45:11 瀏覽:804
這是你英語怎麼翻譯成英語 發布:2025-09-01 00:17:19 瀏覽:459
認識你很榮幸英語怎麼翻譯 發布:2025-09-01 00:10:42 瀏覽:157
去公園怎麼走英語作文 發布:2025-08-31 23:57:29 瀏覽:75
查表指令英語怎麼說及英文翻譯 發布:2025-08-31 23:51:01 瀏覽:610
新年賀卡怎麼寫英語作文 發布:2025-08-31 23:50:55 瀏覽:607
好想你怎麼翻譯成英語 發布:2025-08-31 23:50:22 瀏覽:860
今年已經下了很多雨英語怎麼翻譯 發布:2025-08-31 23:35:10 瀏覽:628
我會的英語不多英文怎麼翻譯 發布:2025-08-31 23:35:01 瀏覽:55
我們用它的英語怎麼翻譯 發布:2025-08-31 23:33:36 瀏覽:873