當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 英語閱讀一week

英語閱讀一week

發布時間: 2023-07-03 17:51:53

㈠ 英語星期怎麼說

week n. 周; 星期; 禮拜; 一周; 七天的時間; (除星期六和星期日以外的)五天;
[例句]The new rules come into operation from next week.
新規定從下周起實施。

㈡ 初一英語閱讀理解帶翻譯答案

初一英語閱讀理解練習【1】

Last week Mrs. Milly went to London. She does not know London very well, and she lost her way. Suddenly, she saw a man near a bus stop.” I can ask him the way,” she said to herself. “Excuse me,” she said. “Can you tell me the way to King Street, please?” The man smiled pleasantly. He did not understand English! He was a tourist. Then he put his hand into his pocket, and took out a phrasebook短語手冊. He opened the book and found a phrase. He read the phrase slowly.” I am sorry,” he said.” I do not speak English.”

參考翻譯: 上周米莉夫人去了倫敦。她不知道倫敦很好,迷了路。突然,她在公共汽車站附近看到一個男人。“我可以向他問路,”她對自己說。“對不起,”她說。“你能告訴我去國王街的路,好嗎?“這人友好地笑了笑。他不懂英語!他是一個旅遊。然後他把手伸進了衣袋,掏出了一本常用語手冊。他翻開書找到了一條短語。他緩慢地讀著短語。“對不起,”他說。“我不會說英語。”

判斷正誤T or F

( )1. Mrs. Milly went to London last week.

( )2. Mrs. Milly asked a man the way to a bus stop.

( )3. The man didn’t know the way to King Street.

( )4. The man was a tourist and he knew English well.

( )5. The phrasebook was in the hand of the man.

參考答案: T T T F T

初一英語閱讀理解練習【2】

Nigel is our new next-door neighbour. He’s a pilot. He was in the R.F.A. He will fly to New York next month. The month after next he’ll fly to Tokyo. At the moment, he’s in Madrid. He flew to Spain a week ago. He’ll return to London the week after next . He’s only forty-one years old, and he has already been to nearly every country in the world. Nigel is a very lucky man. But his wife isn’t very lucky. She usually stays at home!

參考翻譯: 奈傑爾是我們新搬來的隔壁鄰居。他是個飛行員。他在R.F.A.下個月他將飛往紐約。下下個月他將飛往東京。目前,他在馬德里。他一個星期以前飛到西班牙的。再下個星期他將返回倫敦。他只有41歲,他已經去過世界上幾乎每一個國家。奈傑爾是個很幸運的人。但他的妻子運氣不很好。她總是呆在家裡!

1. Nigel’s job is a ________.

A. teacher B. doctor C. actor D. pilot

2. ____ Nigel will fly to Tokyo.

A. next month B. the month after next

C. a week before D. We don’t know in the text.

3. How old will he be the next year?__________

A. forty B. forty-one C. forty-two D. forty-three

4. What does Nigel’s wife usually do?

A. Goes to every country in the world with Nigel. B. Goes to work

C. Fly to New York and London. D. Stays at home.

5. Is Nigel’s wife lucky?

A. Yes, she is. B. No, she isn’t. C. She is lucky. D. No, she is.

參考答案: D B C D B

初一英語閱讀理解練習【3】

Eric and Susan are very good friends. They grew up together, they went to high school together, and they went to college together. Now Eric lives in California, and Susan lives in New Jersey. Even though they live far apart, they’re still very good friends.

They write to each other very often. He writes her letters about life on the West Coast, and she writes him letters about life on the East Coast, They never forget each other’s birthday. Last year he sent her some CDs, and she sent him a wallet. Eric and Susan help each other very often. Last year he lent her money when she was in the hospital, and she gave him advice when he lost his job.

Eric and Susan like each other very much. They were always very good friends, and they still are.

參考翻譯: 埃里克和蘇珊是非常好的朋友。他們一起長大,一起去高中,和他們一起去上大學。現在Eric住在加州,和蘇珊住在新澤西。盡管他們離得很遠,他們還是很好的朋友。

他們經常寫信給對方。他寫她的信關於生活在西海岸,對生活,她寫道他信在東海岸,他們永遠不會忘記對方的生日。去年他給她一些cd,她送他一個錢包。埃里克和蘇珊經常互相幫助。去年他借給她的錢當她在醫院的.時候,她給他的建議時,他失去了他的工作。

埃里克和蘇珊非常喜歡對方。他們總是很要好的朋友,他們仍然是。

判斷正誤T or F

( )1. Eric and Susan grew up and went go high school together.

( )2. Now Eric lives in California, and Susan lives in New Jersey.

( )3. They never forget each other’s birthday.

( )4. Susan sent Eric some CDs last year and Eric sent Susan a wallet last year.

( )5. Susan lost her job and Eric gave her advice.

參考答案: T T T F F

初一英語閱讀理解練習【4】

Joan got home late from work today, and she was very happy. When she opened the refrigerator, she was upset. There was nothing to eat for dinner. Joan sat down and made a shopping list. She needed a head of lettuce, a bunch of carrot, a quart of milk, a dozen eggs, two pounds of tomatoes, half a pound of chicken, and a loaf of bread. Jone rushed out of 沖出the house and drove to the supermarket. When she got there, she was very disappointed. There wasn’t any lettuce. There weren’t any carrots. There wasn’t any milk. There weren’t any eggs. There weren’t any tomatoes. There wasn’t any chicken, and there wasn’t any bread.

Joan was tired 疲倦and upset. In fact, she was so tired and upset. In fact, she was so tired and upset不安,煩躁 that she lost her appetite(食慾,胃口),drove home, didn’t have dinner, and went to bed.

參考翻譯: 瓊今天下班回家晚了,她非常高興。當她打開冰箱,她心煩意亂。沒有吃晚餐。瓊坐下來,做了一個購物清單。她需要一個生菜,一堆胡蘿卜,一誇脫牛奶,一打雞蛋,兩磅的西紅柿,半磅的雞肉,和一塊麵包。約恩沖出房子,開車去超市。當她到達那裡時,她很失望。沒有生菜。沒有胡蘿卜。沒有任何牛奶。沒有雞蛋。沒有西紅柿。沒有雞,和沒有任何麵包。

瓊是疲憊和沮喪。事實上,她是如此的疲憊和沮喪。事實上,她太累了,心煩意亂,她失去了她的食慾,開車回家,沒有吃晚飯,上床睡覺了。

1.Was there anything to eat in the refrigerator?

A. Yes, there was. B. No, there wasn’t.

C. Yes, there wasn’t. D. No, there was.

2.Did Joan need any fish?

A.Yes, she did. B. No, she didn’t. C. Yes. she didn’t. D. No, she did.

3. How did Joan go to the supermarket?

A. By bus. B. By bike. C. By car. D On foot.

4.Joan bought _____________ in the supermarket.

A. carrots B. milk C. tomatoes D. nothing

5.What did Joan do after she drove home from supermarket?

A. She watched TV. B. She ate dinner.

C. She went to bed. D. She went to work.

參考答案: B B C D C

㈢ 小學四年級英語閱讀題(三篇)

【 #小學英語# 導語】英語閱讀同中文的一樣,首先,使我們增長見識,其次,能夠提高我們的閱讀和寫作能力,再者,閱讀能擴寬我們的知識面和眼界,這對我們將來找工作是很重要的。最後,閱讀使我們變得有修養,這對我們一生都是很有好處的。以下是 無 整理的《小學四年級英語閱讀題(三篇)》相關明枝資料,希望幫脊衫助到您。

小學四年級英語閱讀題篇一

Students in many countries are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers(少年). Many are alts. Some learn at school, others by themselves. A few learn English by hearing the language over the radio, on TV, or in films. One must work hard to learn another language.
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer this question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects required(要求) for study. They study their own language. Maths and English. Some people learn it because it is useful for their work. Many people learn English for their higher studies, because they want to go to college or university(大學). Some of their books are written in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
( ) 1. People learn English ________.
A. at school
B. over the radio
C. on TV
D. not all in the same way
( ) 2. It is ________ to answer why so many people want to learn English.
A. hard
B. easy
C. pleased
D. angry
( ) 3. Different kinds of people want to learn English __________.
A. together with other subjects B. for different reasons C. for their work
D. for higher studies at colleges
( ) 4. From this passage we know that _____________.
A. we can learn English easily
B. English is very difficult to learn
C. English is learned by most people in the world
D.English is a useful language but one must work hard to learn it
( ) 5. From this passage we know that ___________.
激野敏A. We don't need to learn any foreign language
B. We can do well in all work without English
C. English is the most important subject in schools
D. We should learn English because we need to face the world.
答案:
DABDD

小學四年級英語閱讀題篇二

American boys and girls love to watch television. Some children spend six hours a day in school and four to six hours a day in front of the television set. Some even watch television for eight hours or more on Saturday.
Televisions are like books or films. A child can learn bad things and good things from them. Some programs(節目) help children to understand (理解)the news, others show people and places from other countries or other time in history. With television a child does not have to go to the zoo to see animals to the ocean to see a ship. Boys and girls can see a play, a concert or a game at home.
Television brings many places and events into our homes. Some programs show crime(犯罪) and other things that are bad for children, so parents sometimes help them to find other interesting things to do.
( )1. Some children spend eight hours more _______.
A. studying
B. playing games
C. watching TV
D. helping their parents.
( )2. On television children can see _____.
A. games
B. big animals
C. oceans
D. almost everything
( )3. Children usually spend _______ a day in school.
A. six hours
B. more than eight hours
C. only a few hours
D. four hours.
( )4. 「Television brings places and events into homes」 means_____.
A. television makes things happen in homes
B. we can know places and events without going to see them.
C. we can see houses and buildings on TV.
D. we can find them easily.
( )5. Parents sometimes help their children find other things to do when there is ____ for children .
A. a bad programs
B. an animal
C. a game
D. an uninteresting film
答案:
CDABA

小學四年級英語閱讀題篇三

Last week I went to the cinema. I had a good seat. The film was very interesting. But I didn』t enjoy it. A young man and a young woman were sitting behind me. They were talking loudly. I got very angry. I could not hear the film. I turned round. I looked at them angrily. But they didn』t see me. At last I could not hear it. I said to them.
「I couldn』t hear a word!」
「It』s none of your business(沒你的事),」the young man said rudely,「this is a private conversation(私人談話).」
判斷正誤。
( )1. Last Sunday I went to the cinema.
( )2. A young man and a young woman were sitting in front of me.
( )3. The film was very bad, so I didn』t enjoy it.
( )4. They weren』t watching the film.
( )5. The young man thought the author(作者) would like to listen to their private conversation.
( )6. From this story we can see that the two young people were polite.
答案:
FFFFTF

㈣ 初一英語閱讀理解及答案

初一英語閱讀理解及答案

英語閱讀理解能力是要平時鞏固積累才能提升的,下面是我整理的英語閱讀理解題附答案,希望能幫到大家!

初一英語閱讀理解(1)

Last week Mrs. Milly went to London. She does not know London very well, and she lost her way. Suddenly, she saw a man near a bus stop.” I can ask him the way,” she said to herself. “Excuse me,” she said. “Can you tell me the way to King Street, please?” The man smiled pleasantly. He did not understand English! He was a tourist. Then he put his hand into his pocket, and took out a phrasebook短語手冊. He opened the book and found a phrase. He read the phrase slowly.” I am sorry,” he said.” I do not speak English.”

判斷正誤T or F

( )1. Mrs. Milly went to London last week.

( )2. Mrs. Milly asked a man the way to a bus stop.

( )3. The man didn’t know the way to King Street.

( )4. The man was a tourist and he knew English well.

( )5. The phrasebook was in the hand of the man.

答案

T T T F T

初一英語閱讀理解(2)

Nigel is our new next-door neighbour. He’s a pilot. He was in the R.F.A. He will fly to New York next month. The month after next he’ll fly to Tokyo. At the moment, he’s in Madrid. He flew to Spain a week ago. He’ll return to London the week after next . He’s only forty-one years old, and he has already been to nearly every country in the world. Nigel is a very lucky man. But his wife isn’t very lucky. She usually stays at home!

1. Nigel’s job is a ________.

A. teacher B. doctor C. actor D. pilot

2. ____ Nigel will fly to Tokyo.

A. next month B. the month after next

C. a week before D. We don’t know in the text.

3. How old will he be the next year?__________

A. forty B. forty-one C. forty-two D. forty-three

4. What does Nigel’s wife usually do?

A. Goes to every country in the world with Nigel. B. Goes to work

C. Fly to New York and London. D. Stays at home.

5. Is Nigel’s wife lucky?

A. Yes, she is. B. No, she isn’t. C. She is lucky. D. No, she is.

答案

D B C D B

初一英語閱讀理解( 3 )

Jim goes to Tokyo. He wants to see his aunt. But when he walks out of the station, he can’t find his way. The city is now quite different. He sees a man outside a police station, so he goes up to ask him for help. The man looks at him for a long time, then says, “I’m sorry, sir. I’m from another city. I’m standing here and want to find a policeman. He may tell you the way.”

1. Jim goes to Tokyo ___.

A to see his friend B to see his father

C to see his classmate D to see his aunt

2. He goes to Tokyo ___.

A for the first time B for the last time

C not for the first time D only one time

3. The man ___.

A works in Tokyo B knows Jim

C doesn’t live in Tokyo D like the city

4. The man ___.

A doesn’t know the way B answers at once

C doesn’t want to answer D doesn’t like Jim

5. The best title is “___”.

A Going to London B Seeing his aunt

C Seeing a policeman D Asking the way

答案

D A C A D

初一英語閱讀理解( 4 )

My name is Chen Lan. My home is in Gulangyu. It is in Xiamen. It is near the sea. Culangyu is a small place, but it is very nice and clean. There are no cars, no buses or no bikes. People only walk. So it is very quiet. People go to visit Gulangyu by ship. Our house is in the middle of Gulangyu. Behind our house there is a big tree. My grandfather tells me that the tree is very, very old. There are many birds in the tree. We call it a “bird tree”. Our house is near the sea. The sea is big and blue. There are a lot of fish in the sea. After school, I go there and catch fish with my friends. It is very interesting. I like fish and I like catching fish.

( ) 1. Gulangyu is an island島嶼.

( ) 2. Chen Lan tells us a lot about her parents.

( ) 3. There are no traffic交通 in Gulangyu.

( ) 4. Chen Lan always goes fishing alone.

( ) 5. Chen Lan is from Xiamen.

答案

T F T F T

初一英語閱讀理解( 5)

“Joe, you are a very old dog,” said policeman Fred. “Today is your birthday again. I remember you were 14 years old last year. But you are still the best police dog in the world!”

“ARF! ARF!” barked Joe.

“You are welcome,” said Fred. “ Now let’s get your birthday dinner. Show me where

you want to eat.

Joe led Fred down the street. Good smells came from all the eating places. But Joe wandered on閑逛. At last he stopped at a small place. He smelled around the door. Then he pushed the door open.

“Is this where you want to eat?” asked Fred. But Joe did not bark an answer. He put his nose to the floor and ran across the room. Then he jumped on a man at a table! “Good boy, Joe!” said Fred. Joe and Fred have looked for the robber for ten years. “And now you have found him!”

Joe and Fred took the robber to the police station. Then Fred said, “All right, Joe, you have done your work. Well done! Congratulations. Now do you want that birthday dinner?” “ARF!” barked Joe, “ARF! ARF!” “Let’s go,” said Fred. “I’m hungry, too.”

1. How old is Joe?

A Fifteen. B Five. C Thirteen. D Fourteen.

2. How many years have the police and Joe looked for the robber?

A 13. B 10. C 6. D 7.

3. In the story, Joe says “ARF! ARF!” twice. The first time he means “____”.

A Hello! How are you? B Thank you.

C Oh. No. I’m not a good dog. D I’m sorry to hear that.

4 Fred wants to give Joe a dinner because ____.

A it’s Joe’s birthday B today is Fred’s birthday

C Fred found an eating place D Joe caught the robber

5 Joe is great, isn’t he?

A Yes, he is. B No, he isn’t. C Yes, he isn’t. D No, he is.

答案

A B BA A

初一英語閱讀理解(6)

The Sawyers live at 87 King Street. In the morning, Mr. Sawyer goes to work and the children go to school. Their father takes them to school every day. Mrs. Sawyer stays at home every day. She does the housework. She always eats her lunch at noon. In the afternoon, she usually sees her friends. They often drink tea together. In the evening, the children come home from school. They arrive home early. Mr. Sawyer comes home from work. He arrives home late. At night, the children always do their homework, Then they go to bed. Mr. Sawyer usually reads his newspaper, but sometimes he and his wife watch television,

1. Where do the Sawyers live?___________________

2. What does Mrs. Sawyer do every day?____________________

3. Who does Mrs. Sawyer see in the afternoon?_____________________

4. Do the children arrive home early?_______________________

5. Does Mr. Sawyer arrive home early?_____________________-

6. What do the children often do at night?_______________________

7. Does Mr. Sawyer usually read his newspaper at night?______________

初一英語閱讀理解(7)

It is eight o’clock. The children go to school by car every day, they are going to school on foot. It is ten o’clock. Mrs. Sawyer usually stays at home in the morning, but this morning, she is going to the shops. It is four o’clock. In the afternoon, Mrs.

Sawyer usually drinks tea in the living room. But this afternoon, she is drinking tea in the garden. It is six o’clock, In the evening, the children usually do their homework, but this evening, they are not doing their homework. At the moment, they are playing in the garden. It is nine o’clock. Mr. Sawyer usually reads his newspaper at night. But he’s not reading his newspaper tonight. At the moment, he’s reading an interesting book.

1.The children go to school ______ every day.

A. by car B. on foot C. by bike D. by bus

2. Mrs. Sawyer is going to ___ this morning?

A. staying at home B. go shopping C. drinking tea D. watching TV

3. Mrs. Sawyer usually drinks tea in the evening at ______in the living room.

A. 8:00 B. 16:00 C. 18:00 D. 21:00

4. Are the children doing their homework at the moment?

A. Yes, they do. B. No, they don’t. C. Yes, they are. D. No, they aren’t

5. At the moment, Mr. Sawyer is_________

A. watching TV B. reading his newspaper

C. playing in the garden D. reading an interesting book.

答案

A B C D D

;

㈤ 全國英語等級考試一級閱讀完整真題及答案

2017全國英語等級考試一級閱讀完整真題及答案

導語:公共英語的閱讀部分包括兩方面,詞語配伍和短文理解,下面是我提供的2017全國英語等級考試一級閱讀完整真題及答案,歡迎參考。

第一節詞語配伍

從右欄所給選項中選出與左欄各項意義相符的選項,並在答題卡上將該項塗黑。

51.People look up new words in it.

52.People use it to keep off the rain.

53. People take it in the morning.

54. People wear it to get to know the time.

55. People read it for reports of the latest events.

A. camera

B. television

C. watch

D. umbrella

E. breakfast

F. dictionary

G. newspaper

第三部分閱讀理解第一節詞語配伍

51.用來查詢生詞。

52.用來擋雨。

53.早上吃的飯。

54.戴著它來掌握時問。

55.讀它來了解最新事件的報道。

A.照相機

B.電視機

C.手錶

D.雨傘

E.早餐

F.字典

G.報紙

51.F

52.D

53.E

54.C

55.G

第二節短文理解1

閱讀下面短文,從A.(Right)、B.(Wrong)、C.(Doesn’t say)三個判斷中選擇一個正確選項,並在答題卡上將該項塗黑。

Farmers do not like crows (烏鴉) because these birds eat newly-planted seeds (種子). They are afraid that they will not have anything left in autumn if the birds eat up all the seeds.

It is hard for farmers to get close enough to kill crows. Crows have very good eyes and good hearing. They are also very careful. While some are eating the newly-planted seeds, others sit on the tallest trees around the fields. "Caw-caw-caw," cries the first crow to see farmers coming. All the other "lookout" crows join in the crying and then, in no time at all, there is not a crow to be seen. Farmers have found several ways to kill crows. But it is good that there are still crows about. These birds are our friends. They pay for the seeds they eat by killing pests(害蟲). One pest, for example, can eat up several plants in a few hours. With thousands of them at work in one night, we might find ourselves without food to eat. This is why we should not try to kill off the crow.

56. According to the writer, crows only bring troubles to farmers.

A. Right

B. Wrong

C. Doesn't say

57. It is not easy for farmers to kill crows.

A. Right

B. Wrong

C. Doesn't say

58. Farmers can get paid by killing pests.

A. Right

B. Wrong

C. Doesn't say

59. Up to now, no ways have been found to kill crows.

A. Right

B. Wrong

C. Doesn't say

60. Crows eat seeds and pests at night.

A. Right

B. Wrong

C. Doesn't say

第二節短文理解l

農民不喜歡烏鴉,因為這些鳥會吃掉新種下的種子。他們擔心如果烏鴉吃光了所有的種子,到秋天他們將一無所獲。農民們很難接近烏鴉到足夠殺死它們的距離。烏鴉有非常好的視力和聽力並且非常謹慎小心。當一部分烏鴉在吃新種下的種子時,其他的烏鴉就蹲在田地周圍最高的樹上。只要一看到農民來了,烏鴉就會“呱呱呱”地叫起來。只要第一個叫了,其他望風的烏鴉也會一起叫起來,馬上田地里就一隻烏鴉也沒有了。

農民們找到了一些殺死烏鴉的方法。但是有烏鴉存在還是有好處的。這些鳥兒是我們的朋友。它們會通過吃掉害蟲來彌補吃下的種子。比如,一隻害蟲可以在幾個小時內就吃光幾株植物,那麼上千隻害蟲一晚上吃下來,我們就沒東西可吃了。這就是為什麼我們不應該試圖殺光烏鴉的原因。

56.B【精析】句意:根據本文作者,烏鴉只會給農民帶來麻煩。是非題。從文章第三段第二句“But it is good that there are still CROWS about.”可以推斷出,本題的判斷是與原文不符。故選B。

57.A【精析】句意:農民們要殺死烏鴉並不容易。推斷題。從文章第二段前三句“It is hard for farmers to get close enough to kill crows.Crows have very good eyes and good hearing.They are alsovery careful.”可以推斷出本題是正確的。故選A。

58.C【精析】句意:農民們殺死害蟲會獲得報酬。是非題。文章第三段只是說烏鴉會通過殺死害蟲來回報給農民它們吃掉的種子,但是沒有說農民殺死害蟲會獲得報酬。題干說法文中並未提及,故選C。

59.B【精析】句意:直到現在,人們還沒有找到殺死烏鴉的方法。是非題。文章第三段第一句“Farmers have found several ways to killcrows.”可以推斷出,本題的判斷與原文不符。故選B。

60.C【精析】句意:烏鴉晚上吃種子和害蟲。推斷題。從文章第一段和第三段我們知道烏鴉會吃種子和害蟲,但是並沒有指明是在晚上。故選C。

第三節短文理解2

閱讀下列短文,從A.、B.、C.三個選項中選擇一個正確答案,並在答題卡上將該項塗黑。

請根據下面短文回答第61-65題:

Mara was going to stay with her friend Fanny for three days. A week before her trip, she called Fanny to tell her when the train would arrive. Fanny asked Mara to wait for her at the west entrance ( 入口 ) of the railway station.

The train arrived early. Mara didn't know the station very well and instead of going to the west entrance, she went out of the north entrance and waited for Fanny there.

Fanny checked at the information desk and found that the train had already arrived. She looked round near the west entrance of the station but couldn't see Mara anywhere. She began to think that Mara must have missed the train.

Mara waited at the north entrance, but she couldn't see Fanny. She decided that Fanny was not coming to meet her after all. So she walked across the road to the bus station and asked for the bus to Market Road, where Fanny lived.

You can imagine(想像 ) how surprised Fanny was when she arrived home and found Mara al-ready talking to her mother.

61. When did Mara tell Fanny about her train ride?

A. On the day of her trip.

B. A week before her trip.

C. Three days before her trip.

62. Why did Mara go out of the north entrance instead of the west entrance?

A. She didn't see Fanny at the west entrance.

B. She didn't know the station very well.

C. The north entrance was nearer.

63.Mara stopped waiting for Fanny at the station because________

A. she believed Fanny was not coming to meet her

B. she knew the way to Fanny's home

C. she thought Fanny was late

64. How did Mara get to Market Road after the train ride?

A. On foot.

B. By car.

C. By bus.

65. Where did Fanny meet Mara?

A. At Fanny's home.

B. At the north entrance.

C. At the information desk.

第三節短文理解2

瑪拉要去她的.朋友范妮家住三天。旅行前一周,她打電話告訴了范妮她的火車幾點到站。范妮讓她在火車站的西進站口等她。火車提前到站。瑪拉對這個火車站不熟,所以她沒有去西進站口而是去了北進站l:2等范妮。范妮從服務台得知火車已經到站了。她在西進站口附近找了一圈都找不到瑪拉。她開始以為瑪拉一定是錯過了這趟火車。瑪拉在北進站口等著,但沒有看到范妮。她覺得范妮應該不會來接她了。於是她穿過馬路,在對面的公交車站問了到范妮家所在的Market路的公交車。你可以想像范妮到家發現瑪拉已經在和她母親聊天時會有多驚訝。

61.B【精析】句意:瑪拉是什麼時候告訴范妮她乘坐的火車的?細節題。從文章第一段第二句“A week before her trip,she called Fan—ny to tell her when the train would arrive.”可以得出,瑪拉是在旅行之前一周告訴范妮火車何時到達的。故選B。

62.B【精析】句意:為什麼瑪拉去了北進站口而不是西進站口?細節題。從文章第二段第二句“Mara didIl’t know the station verywell…”可以看出,瑪拉是由於不了解火車站而走錯的,故選B。

63.A【精析】句意:瑪拉沒有在火車站等范妮是因為——。細節題。從文章第四段第二句“She decided that Fanny was notcoming to meet her after all.”可以看出,瑪拉沒有在火車站等范妮是因為她覺得范妮不會來接她了,故選A。

64.C【精析】句意:在下火車後瑪拉是如何到達Market路的?推斷題。從文章第四段最後一句“So she walked across the road to the busstation and asked for the bus to Market Road,where Fanny lived"可知,瑪拉去馬路對面的公交車站問了到范妮家街道的公交車。因此,可以推斷出瑪拉是坐公交車到范妮家的。故選C。

65.A【精析】句意:范妮是在哪裡和瑪拉見面的?的推斷題。從文章最後一段“You can imagine how surprised Fanny was when she ar-rived home and found Mara already talking to her mother.”可以看出,范妮是回家發現瑪拉已經到了她家後兩人才見面的。故選A。

;

㈥ 一周一次用英文怎麼讀

一周一次的英語是:once a week,萬斯額維克(諧音)。

once:英[wʌns]、美[wʌns],week:英[wiːk]、美[wiːk]。

英語簡介:

英語(英文:English)是一種西日耳曼語支,最早被中世紀的英國使用,並因其廣闊的殖民地而成為世界使用面積最廣的語言。英國人的祖先盎格魯部落是後來遷移到大不列顛島地區的日耳曼部落之一,稱為英格蘭。這兩個名字都來自波羅的海半島的Anglia。

該語言與弗里斯蘭語和下撒克森語密切相關,其詞彙受到其他日耳曼語系語言的影響,尤其是北歐語(北日耳曼語),並在很大程度上由拉丁文和法文撰寫。

英語已經發展了1400多年。英語的最早形式是由盎格魯-撒克遜人移民於5世紀帶到英國的一組西日耳曼語支(Ingvaeonic)方言,被統稱為古英語。中古英語始於11世紀末,諾曼征服英格蘭;1476年,威廉·卡克斯頓將印刷機介紹給英國,並開始在倫敦出版第一本印刷書籍,擴大了英語的影響力。

自17世紀以來,現代英語在英國和美國的廣泛影響下在世界各地傳播。通過各類這些國家的印刷和電子媒體,英語已成為國際主導語言之一,在許多地區和專業的環境下的語言也有主導地位,例如科學、導航和法律。


熱點內容
你來自上海嗎的英語怎麼翻譯 發布:2025-08-30 04:19:11 瀏覽:133
英語在作文中怎麼運用 發布:2025-08-30 04:16:51 瀏覽:882
我還要寫英語作文英語怎麼說 發布:2025-08-30 04:03:51 瀏覽:523
英語作文青少年應該怎麼做 發布:2025-08-30 03:56:34 瀏覽:950
你怎麼去學校英語作文結尾 發布:2025-08-30 03:56:32 瀏覽:802
英語老闆翻譯成白話怎麼說 發布:2025-08-30 03:50:37 瀏覽:105
還有多少天英語怎麼翻譯 發布:2025-08-30 03:47:33 瀏覽:337
一首的英語怎麼翻譯 發布:2025-08-30 03:45:12 瀏覽:708
高二下英語期中作文怎麼寫 發布:2025-08-30 03:41:54 瀏覽:385
在中扮演角色用英語怎麼翻譯 發布:2025-08-30 03:36:51 瀏覽:226