離線作業英語閱讀理解
,對於一篇英語閱讀材料的課堂教學常常被人們分成三個階段,讀前(pre-reading)、讀中(while-reading)、讀後(post-reading)。
在讀前(pre-reading)階段,對學生的要求是只了解文章文章大意,並能回答出若干簡單wh-questions(who,what,when,where);
在讀中(while-reading)階段,則要求學生進行細微觀察,掌握文章中心,並從閱讀中學習到新的詞彙和語言表達法;
在讀後(post-reading)階段的做法通常是,根據前兩個階段所獲得的語言材料開展語言判斷、口頭表達、寫作等後繼性活動。
因此在每個年段進行閱讀教學時都要大體上遵循這三個階段的基本設計,再根據所教內容和學生的實際進行有效的融會貫通.
具體方法為:
(一)從學生的生活實際入手,引入話題。(主要以問答式、介紹、對話等形式引入)
(二)分步進行語言項目訓練。
1、藉助圖片、實物、教具等進行語言點的輸入,幫助學生解決閱讀難點並掌握重要詞彙。
2、將新的語言功能句呈現給學生,分層設計小的任務予以訓練。
(三)視聽入手,整體感知語言材料。
1、藉助主題圖畫或多媒體課件呈現對話內容。
2、帶著任務聽錄音,大體理解文章人物、事件和內容,發展聽力水平。
3、以排序、判斷、選擇、連線等方式幫助學生理清文章脈絡。
(四)具體了解語篇內容,加強過程指導。
1、在教師的指導下聽音跟讀,加強語音語調培養,分組或分角色誦讀文章,深入理解語篇內容。
2、關注閱讀習慣和方法等動態式學情。
(五)以語篇為單位綜合訓練,強化綜合語言能力。
1、用不同的方式復述課文,包括填空復述,看圖復述,根據段落大意復述等;
2、學生根據各自掌握的情況和同伴合作,把它表演出來;
3、完成教材中的相關練習,口頭匯報。
(六)布置作業:
強調:1、將四會句型作為重點。
2、布置預習作業。
㈡ 2021小學二年級英語暑假作業答案(閱讀理解題)
大家的暑假生活怎麼樣?暑假快樂嗎?最重要的一點,就是大家的暑假作業做好了嗎?知道 二年級英語 暑假作業答案是什麼嗎?下面是我給大家帶來的關於2021小學二年級英語暑假作業答案(閱讀理解題),以供大家參考,我們一起來看看吧!
▼ 目 錄 ▼
★ 小 學 二年 級英 語暑 假作 業答 案 ★
★ 小 學 生英 語學 習 方 法 ★
★ ★ 小 學英 語學習計 劃 ★ ★
▼ 小學二年級英語暑假作業答案(閱讀理解題)
(一)
I like winter. Winter is very cold, and it snows in winter. I like snow, because it is white all over the world. How nice! There is snow on the roof ,on the tree, and on the ground.
When it snows, we can make a snowman, really exciting ! We give the snowman a red hat, and it is beautiful ! I like snow very much!
根據原文,選出你認為正確的選項。
( )1.I like winter. Winter is very __________.
A. Warm(溫暖的) B. hot (熱的)
C.cold D. snow
( ) 2.I like snow,because it is _______ all over the world.
A. yellow B. white
C.blue D.green
( )3.When it snows, we can make a snowman , really ______!
A. exciting B. nice
C.beautiful D.happy
( ) 4. What color is the snowman』s hat?
A. red B.white
C.blue D.green
參考答案:C B A A
(二)
Beijing is the capital of China. It has a long history.
Beijing is a beautiful city. If you come to Beijing, you can visit many famous places, such as the Great Wall, the Summer Palace and so on. Every year many people from all over the world come to Beijing.
根據短文內容,選出你認為正確的選項。
1. Where is th capital of China?
A. Shanghai B. Guangzhou C. Beijing D.Tianjin
2. What do you think about Beijing? It is _______.
A. big B.small C. beautiful D.hot
3. The Great Wall is in _________.
A.Shanghai B. Guangzhou C. Beijing D.Tianjin
4.Every year many people from ________ come to Beijing.
A. all over the world B. America
C. Japan D. China
參考答案:C C C A
(三)
I have a sister .She is a good sister. She studies very well and she looks after me . She is very beautiful and kind.
When I am ill, she takes me to the hospital. The doctors and the nurses tell me , 「You have a good sister!」 I agree, 「Yes , she is a good sister.」
Oh, I forger to tell you what my sister like.
Her favorite sport is swimming and she likes playing the piano.
I like my sister. I hope she is happy every day.
根據原文判斷正誤,對的寫「T」,錯的寫「F」
( )1.I have a sister. She is a good sister.
( )2.She is not very beautiful and kind.
( )3.I am ill. Mother takes me to the hospital.
( )4.The doctors and the nurse tell me. 「You have a good sister!」
( )5.Her favorite sport is playing football and she likes playing the piano.
( )6.I hope she is happy every day.
參考答案:T F F T F T
<<<
▼ 小學生 英語學習 方法
1、培養學習興趣:家長和老師要多去激發小學生的學習興趣,比如可以通過唱英文歌、畫畫、游戲等方式去培養小學生對英語的興趣。
2、提前預習課本:預習課本時,可先聽課本錄音,不用去翻看課本,讓孩子初步感受英語的語調,同時去嘗試了解課本的大致內容。
3、提高聽課效率:小學生在聽英語課時,要多注意觀察英語老師的口型,注意聽老師的發音,加強練習,將單詞的發音以及 句子 或課文的發音學准確。
4、做到學以致用:在全面理解課文對話,記憶課文詞彙、掌握句型、熟悉語音語調、語言結構和基本語法現象的基礎上,還要不斷進行知識的復習、反饋、 總結 及表達、默寫、聽寫和言語技能技巧的綜合使用和復習。
<<<
▼ 小學英語 學習計劃
時間過得真快,新學期又開始了。本學期我繼續擔任一、二、四、 五年級英語 教學工作。雖然教學質量有所提高,但是本學期小學英語教學工作依然形勢嚴峻,任務艱巨,所以新學期一個非常必要的問題就是要指定一個切實可行的教學計劃。因為我主要是從事英語教學的,所以新學期的教學工作我主要制定以下幾個計劃:
一、指導思想
以《英語新課程標准》為指導,認真學習新課標各理念及精神。按照新課標和新教材的理念,積極進行課堂教學模式的改革、探索,優化課堂教學過程,重視對學生能力的培養,不斷提高學生的綜合素質,使每位學生自信且成功地成長。
二、重點工作
1、教學理論計劃
以《英語課程標准》為指導,以課堂教學為陣地,切實轉變教學觀念,堅持面向全體學生,努力創設良好的英語教學環境,進一步提高英語教學質量,同時,要有時刻學習的意識,不斷更新自己的知識結構,為學生的終生發展打下良好的基礎。
2、教學實踐計劃
(1)我們斌心學校的學生英語成績兩極分化特別嚴重,這種狀況是惡性循環,有一部分同學已經厭惡英語學習,教學有時無法進行。所以在這學期,我計劃採取多種 教學方法 諸如:利用直觀教具、動作、表情和玩游戲等方法吸引學生,進行生動活潑的開放式的課堂教學,使學生從愉快的情景中學到知識,讓學生樂於學習。從而提高學生對英語學科的學習興趣,提高了教學效果。堅持向課堂40分鍾要高效。
(2)努力創設良好的英語教學環境,進一步提高質量意識,為學生的終生發展打下良好的基礎。因為小學英語教材容量在不斷加大,難度在加深,每周三課時已不利於學生知識的鞏固和運用。學校層面尤其要保證完成各年級的英語課時數,確保學生每周有足夠的時間接觸外語。深入了解小學英語教學實際,確保學生有足夠的早自習和課外輔導時間。
(3)加強中小學英語教學的銜接。如果中、小學對英語教學互不了解,容易造成學生學習脫節或重復,使學生造成畏懼或厭倦的心理,以致影響學生的英語學習。所以中小學之間有必要加強聯系,增進了解,充分利用網路,強化電化教學。
(4)在平時的教學中,要注意落實教學常規,提高教學效益,確立課堂教學思路:著眼於培養學生綜合語言運用能力,通過創設合理的教學情景,引導學生在模擬或真實交際中理解、模仿和運用語言;充分運用實物、圖片、手勢、直觀教具和表演等方法,生動活潑地進行外語教學。
(5)採用以活動課為主的教學模式,突出在活動中學、練、用,強調用語言做事,每個活動的展開要有情景,有語言,有過程,有結果。任務型的活動可以適當滲透其中。
(6)課堂教學中採用集體、個人、小組等多種活動形式,創造機會引導學生全員參與、全程參與,突出學生的主體地位,促進學生的積極情感體驗。
三、教學進度
年級教材期中期末
一年級牛津上海版m2m4
二年級牛津上海版m2m4
四年級牛津上海版m2m4
五年級牛津上海版m2m4
總之,英語教學本身並不是很難,難的是學生接受英語的程度,雖然難,但通過全校師生的共同努力,我的英語教學在不斷的進步,學生的英語成績也在穩步的提高,在新學期里,我相信我一定能夠做的更好。
<<<
2021小學二年級英語暑假作業答案(閱讀理解題)相關 文章 :
★ 2021小學二年級英語暑假作業答案(閱讀理解題)
★ 2021初二英語《暑假作業》參考答案匯總
★ 2021小學生二年級語文暑假作業答案
★ 2021小學三年級語文暑假作業答案
★ 2021小學三年級英語下冊暑假作業題及答案
★ 五年級下冊暑假作業答案大全2021
★ 部編版二年級語文暑假作業(兩套試題)
★ 初二英語暑假作業答案(2)
★ 2021初一暑假作業英語答案【人教版】
var _hmt = _hmt || []; (function() { var hm = document.createElement("script"); hm.src = "https://hm..com/hm.js?"; var s = document.getElementsByTagName("script")[0]; s.parentNode.insertBefore(hm, s); })();㈢ 如何提高英語閱讀理解能力
英語是一門非常重要的語言,英語考試中大部分是閱讀題,但有些小夥伴們一看到閱讀題就覺得煩躁。下面是我為你整理的提高英語閱讀理解能力的方法,希望大家喜歡!
提高英語閱讀理解能力的方法
能夠讀懂英語文章的前提,當然是積累詞彙。別急,這不是讓你去背什麼字典,只是學英語專業的人才需要這么做。平時,我們只需要積累老師上課講的詞彙就可以 。平常上課,作業中,都會出現一些陌生的詞彙,老師會給我們講這個詞的中文釋義,一些重要的詞會講一些詞形轉換。這個時候是積累詞彙的好時機,趕緊拿出筆記本記住,一天讀幾遍,連著讀上兩三天,便又記住了一個詞彙。
有了一定的詞彙量,做閱讀題就會得心應手。做題時,先將文章大致略讀一遍。這種方法普遍運用於記敘文,關於生活的有趣的文章,將文章看過一遍後,就會對整體內容有所感知,這樣再往下看題目,大部分的題目都能答出來,少數沒法選擇的,需要邏輯等等的,這時對文章有了大略認識,便可回頭從關於這部分的內容中細細閱讀,找出正確的答案。
有時,做閱讀題時也會碰到科普文章、廣告等等這些硬釘子,大多數人不喜歡這類文章,不但生硬,還很難找出答案。這時我們不需要事先泛讀文章,只需要先將題目與答案先看一遍,有個大致的印象,再回過頭看文章,認認真真看一遍。這時,要是在文章中看到某個問題的答案,就可以立即作答了。
做完後,想拿高分,還是得檢查。其實並不需要你全部檢查,你只需要著重看一些易錯的題,例如某個人物是什麼時候出生的,這種題目需要去算,出題老師很容易在這里挖陷阱。考試時可能會出現某人幾幾年時幾歲,然而大多數同學只看到了幾幾年,於是立馬選了答案,沒有耐心看下去,這樣就很容易掉到坑裡去。像這種極易出錯的題目,我們需要去認真看原文,以防掉陷阱。這就是檢查的必要性,對易錯題著重檢查,能挽回很多不必丟失的分數。
要能提高做題的能力,還是得多練。做題是需要細心,耐心,要知道練不在於多,在於精細,認真做一道閱讀題,比草率做五道都強!
提高英語閱讀理解能力的技巧
抓住每一段的首尾句
如果作者夠水準的話,他/她在每段的開頭都會交代一下該段所的大概內容。只要讀每段的第一句話,你就能夠判斷出該段有沒有你想了解的信息了。如果你讀的是文學作品的話,這個方法依然適用。不過要知道,這樣的話你可能會錯過很多用於豐富故事的細節。如果所讀的文學作品妙語連珠的話,我會選擇逐字逐句地拜讀。一段的最後一句話也應該會包含有關這段材料的重要性的線索。段末一句話一般來說有2個功能-總結一下所表達的思想;為下一段作過渡。
抓住關鍵詞,忽略小品詞。
當瀏覽過段首及段末的兩句話後,如果你覺得這段內容值得你去讀,你也不必逐字通讀。眼睛快速掃描每行文字,尋找片語和關鍵詞。你的大腦會自動幫你補全那些跳過的文字的。忽略諸如it,to,a,an,and,be等“小詞”-這些詞你太熟悉了,(在閱讀過程中,)你並不需要他們,你的大腦會自動識別這些小詞的。在以片語為單位進行閱讀時,注意尋找要點。
先略讀 (skimming)。
所謂略讀,是指以盡可能快的速讀閱讀,如同從飛機上鳥瞰 (bird''s eye view )地面上的明顯標志一樣,迅速獲取文章大意或中心思想。換句話說,略讀是要求讀者有選擇地進行閱讀,可跳過某些細節,以求抓住文章的大概,從而加快閱讀速度。
後尋讀 (Scanning)
尋讀又稱查讀,同略讀一樣,尋讀也是一種快速閱讀技巧。熟練的讀者善於運用尋讀獲得具體信息,以提高閱讀效率。
作為一種快速尋找信息的閱讀技巧,尋讀既要求速度,又要求尋讀的准確性。具體地說,尋讀帶有明確的目的性,有針對性地選擇問題的答案。因此,可以把整段整段的文字直接映入大腦,不必字字句句過目。視線在印刷材料上掠過時,一旦發現有關的內容,就要稍作停留,將它記住或摘下,既保證尋讀的速度,又做到准確無誤,所以尋讀技巧也很有實用價值。
提高英語閱讀能力的方法
有一定的詞彙積累。詞彙量的多少是閱讀的關鍵,無論是簡單淺顯的文章還是深刻的專業性很強的論文,都是由一個個的詞彙組成的 ,如果詞彙量不夠的話,很難看的懂文章,因此必須有足夠的詞彙積累,詞彙積累的時候,除了會正確發音外,常用的詞彙還要掌握好其拼寫方法等。
基本的語法知識。漢語學習的時候我們可以不學習語法知識就能夠憑感覺組成合理合適的句子,那是因為我們每天都在用漢語,耳濡目染中不知不覺就把基本的語法知識內化為我們的知識體系裡了,但是學習英語的時候,尤其是英語學習初期,語法知識還是必須要掌握好的,這樣我們的詞彙才能夠合理的組成符合規則的句子。
閱讀量一定要大。很多人提倡學習語言最後的方法就是閱讀,這是有道理的,通過閱讀我們可以理解這種語言的文化背景,運用方法,歷史人文等,這樣可以更好的理解這種語言,而且在閱讀中可以促進我們詞彙的積累和語法的運用,可謂一舉多得,因此閱讀量一定要大。
閱讀的時候要做筆記。在閱讀過程中可能會遇到感覺生疏的詞語或者比較新奇的用法,這時候要記得做筆記,所謂好記性不如爛筆頭,記下筆記經常翻閱,才會在頭腦中留下深刻的印象。
㈣ 初一英語閱讀理解及答案10篇
Fox(狐狸) and Grapes(葡萄)
A hungry fox came to a vineyard(葡萄園) where a lot of ripe grapes(熟透的葡萄) were hanging. They were on a trellis(葡萄架),but so high that he jumped(跳,jump的過去式) until(直到……) he was tired,the fox could not reach them.At last he turned away, saying,「Anybody who wants the grapes can have them.They are only green sour (酸)things ,so I will leave them alone.」
一.選擇題:
1.Why did the fox come to the vineyard?( )
A.He wanted to eat some ripe grapes.
B.He was going to plant some trees under the trellis.
C.He wanted to water the ripe grapes.
D.He wanted to have a talk with another fox.
2.How were the grapes on the trellis? ( )
A.They were green ahd sour.
B.They were sweet and delicious.
C.They were small and green.
D.They didn't agree with the fox.
3.In order to get the frapes,the fox( )
A.climbed up the trellis
B.pushed down the trellis
C.did what he could
D.asked another fox to help him
4.This text minly tells us( )
A.not to wish for what you cannot have
B.not to sit on the backs of the people
C.not to till a lie
D.to know ourselves
二.問答題:
1.Why didn't the fox get the grapes?
__________________________________________________
Key:一: A B C A
二:The trellis was so high that the fox could not reach them.
參考資料:希望對你有幫助
㈤ 滅a\`卜 ' -千!!;;;;*1[\ 你說的是不是這道題 《木偶奇遇記》閱讀試題一、選擇題
春學期《英語1(新錄)》離線作業(2014-05-30 11:55:07)轉載▼標簽: 找qq800020900
Unit 1 Campus Life
I. Communicative English (Choose the best Answer)
1. - How do I get to the cinema?
- _______________________.
A. It's very far B. Yes, there's a cinema here
C. It's well-known D. Go down this street and turn left
2. I'm terribly sorry that I've spilled some coffee on the carpet.
______________.
A. Sorry. B. It doesn't matter.
C. That's right D. Don't mention it.
3. -Must I take a taxi?
-No, you _________. You can take a car.
A. had better to B. don't C. must not D. don't have to
4. - How did Mr. Jones get to the cinema?
-_______
A. At 10 o'clock B. To Mrs. Jones. C. By car. D. To the Grand Theater.
5. Would you like another slice of Christmas cake?
___________ I'm full.
A. Yes, please. B. No more, thanks. C. Why not. D. Nothing more.
II. Vocabulary and structure (Choose the ONE that best completes the sentence from the four choices given under each sentence.)
6. One day while Mr. King was working, he had a/an ___: his left leg was badly injured.
A. business B. accident C. matter D. event
7. The soup smells___. Would you like some?
A. good B. well C. properly D. finely
8. Jane's dress is similar in design ____ her sister's.
A. like, B. with C. to D. as
9. He didn't pass the final examination. He ____ it.
A. must have prepared for B. ought to prepare for
C. ought to have prepared for D. should prepare for
10. Two thousand dollars __enough for the car.
A. being B. were C. are D. is
III. Cloze
There were once three sons of a wealthy businessman. _11 they met, the two eldest, who were twins, __12__to quarrel about which of them should be his father's heir(繼承人). The youngest, who was not _13__ambitious(野心勃勃的), took no part in their arguments. As soon as they left home, the father arranged for an adequate income to be provided for _14__of them, but insisted that apart from this they were to be financially self-supporting. The _15__twin, who had the advantage of good looks and a striking personality, decided that he would take up the stage _16__ a career. He _17 a small repertory company, acted in minor parts, was invar需要這一門離線作業答案找我加qq800020900全部科目我都有iably unpunctual at rehearsals and was accordingly 18_ with his fellow-actors. He earned little and so had to live mainly on his allowance. He occasionally thought of ___19____ his profession, but always put off __20_ a decision, and he became increasingly bored and disillusioned.
11. A. whatever B. whenever C. wherever D. however
12. A. are used B. used C. using D. are using
13. A. at least B. at most C. in the least D. in the most
14. A. every B. all C. each D. none
15. A. first B. older C. young D. elder
16. A. is B. as C. be D. /
17. A. joined B. attended C. went D. joined in
18. A. popular B. unpopular C. welcome D. unwelcome
19. A. living B. turning C. ending D. changing
20. A. making B. make C. decide D. deciding
IV. Reading Comprehension (Choose the best answer for each of the questions or unfinished statements after the reading passages.)
Passage 1
There are three kinds of goals: short-term, medium-range and long-term goals.
Short-term goals are those that usually deal with current activities, which we can apply on a daily basis. Such goals can be achieved in a week or less, or two weeks, or possibly, months. It should be remembered that just as a building is no stronger than its foundation, long-term goals cannot amount to very much without the achievement of solid short-term goals. Upon completing our short-term goals, we should date the occasion and then add new short-term goals that will build on those that have been completed.
The intermediate goals build on the foundation of the short-term goals. They might deal with just one term of school or the entire school year, or they could even extend for several years. Any time you move a step at a time, you should never allow yourself to become discouraged or overwhelmed. As you complete each step, you will enforce the belief in your ability to grow and succeed. And as your list of completion dates grow, your motivation and desire will increase.
Long-term goals may be related to our dreams of the future. They might cover five years or more. Life is not a static thing. We should never allow a long-term goal to limit us or our course of action. (221 words)
21. Our long-term goals mean a lot ____________.
A. If we cannot reach solid short-term goals B. If we complete the short-term goals
C. If we have dreams of the future D. If we put forward some plans
22. New short-term goals are built upon ____________.
A. a daily basis B. your achievement in a week
C. current activities D. the goals that have been completed
23. When we complete each step of our goals, ____________.
A. we will win final success B. we are overwhelmed
C. we should build up confidence of success D. we should have strong desire for setting new goals
24. What is the main idea of this passage? ____________
A Life is a dynamic thing. B. we should set up long-term goals
C. Different kinds of goals in life. D. The limitation of long-term goals.
25. Which of the following statements is wrong according to the passage? ____________
A. The long-term goals cannot amount to very much without the achievement of solid short-term goals
B. The intermediate goals build on the foundation of the short-term goals.
C. Life is a static thing, thus we should never allow a long-term goal to limit us or our course of action.
D. We should often add new short-term goals to those which have been completed.
Passage 2
The dark smoke that comes out of stacks(大煙囪) or from a burning mp(垃圾) contains tiny bits of solid or liquid matter. The smoke also contains many gases, most of which cannot be seen. Altogether, they make up the serious problems of air pollution. In so many places it keeps us from seeing the sun, irritate(刺痛) our eyes, causes us to cough and makes us ill.
Air pollution can spread from city to city. It even spreads from one country to another. Some northern European countries have had "black snow" from pollutants that have traveled through the air from other countries and have fallen with the snow. So air pollution is a global problem. It can kill babies, older people and those who have respiratory(呼吸) disease. In 1952, four thousands people die in one week as a result of a serious air pollution breakout in London. In 1948 in a small town of Pennsylvania, 20 people died in a four - day period of air pollution. As often found in cities, air pollution increases the risks of lung disease, such as bronchitis and asthma. Of course, smoking and other factors help to cause these illnesses, too, but these causes have increased greatly ring recent years as air pollution has become worse.
26. Which of the following is NOT true about the "black snow" incident?
A. It happened in the northern European countries.
B. It happened there because air pollution in these countries was most serious.
C. Pollutants that fell with snow made it dirty.
D. It is a global problem.
27. Who can be killed by air pollution?
A. Earth and plants. B. Stones and birds.
C. Those who suffer from respiratory illnesses. D. Both A and C.
28. How many people died of air pollution in Pennsylvania in 1948?
A. 4,000. B. 20. C. None. D. 4020.
29. What are bronchitis and asthma?
A. Different types of headaches. B. Lung disease.
C. Heart diseases. D. Different types of stomach ache
㈥ 六篇英語閱讀理解
Unit 8 生態環境類
Passage 1
Green peace has identified global climate change as one of the greatest threats to the planet. Governments and scientists alike have agreed that the problem is real and serious.
Last year at the climate summit in Kyoto, instrialized countries agreed, at least on paper, to rece the amount of carbon dioxide and other greenhouse gases they pump into the atmosphere. But crucial details, upon which the success or failure of the agreement rests, are still under negotiation, and in the meantime little real action is being taken to address the problem.
Greenpeace is therefore campaigning for governments to face up to their responsibilities and urgently address this problem. The longer action is delayed, the more drastic it will need to be in order to avoid dangerous interference with the planet』s climate from the so-called greenhouse gases.
Governments should be leading the way to a fundamentally new energy direction based on clean renewable energy, like wind or solar power. But at present many governments instead use taxpayers』 money to support the agenda of the companies, which continue to spend billions of dollars on development of coal, oil or gas—the climate-damaging fossil fuels.
Scientists estimate that we can only afford to release a limited amount of carbon into the atmosphere, otherwise, we pass the 「safe」 limits of climate change. It is at this point that climate change happens so last that ecosystems are unable to adapt. Greenpeace believes that a temperature increase of 1℃ is the absolute maximum that should be at-lowed. The amount of carbon that we can release to keep within these limits can be calculated and is in the range of 112.5 to 337.5 billion tons of carbon over the next 100 years.
But instry already has around four times this amount of carbon—over one thousand billion tons—in existing reserves of oil, coal and gas. This means that three quarters of the oil, coal and gas already found cannot be burned if we want to avoid dangerous climate change. If we continue burning fossil fuels at present levels, the 「safe」 limit of 1℃will be reached in just 40 years. That is why we have to start recing carbon dioxide emissions immediately and prepare for an orderly phase out of fossil fuels. Greenpeace calls this the 「carbon logic」.
The oil companies alone have already found enough oil to cause dangerous climate Change. Yet they continue to look for more. And of course once they have invested in finding the oil, they will not be prepared to give up their right to pump it out and sell it. The effects on the climate could be catastrophic.
1. Which of the following statements is NOT true?
A. Both governments and scientists have realized that global climate change is one of the
greatest threats to the planet.
B. At the climate summit in Kyoto, many countries planned to protect the atmosphere.
C. The atmosphere protection is still in the air.
D. Instrialized countries have reced the amount of carbon dioxide and other greenhouses they pump into the atmosphere.
2. According to the author, governments should_______.
A. support the companies to continue their development of coal, oil or gas
B. advocate the use of clean renewable energy like wind of solar power
C.not waste taxpayers』 money to develop new energy
D.prohibit the further exploration of the fossil fuels, only allowing the companies to burn the existing reserves already found
3. A suitable title for the passage is________.
A. Green peace』s International Campaign to Save the Climate
B. The Carbon Logic
C. Climate Change
D. Fossil Fuels
4. The author has a(n)________attitude towards our climate.
A. worried B. critical C. negative D. objective
5. What does the word 「catastrophic」 in Line 4 of the last paragraph mean?
A. far-reaching B. irresponsible
C. disastrous D. irrespective
【答案與解析】
1.D 本文第一段講到,綠色和平組織認為全球氣候變化是對地球的最大威脅之一,政府和科學家都已認識到這一問題非常嚴重。去年在京都的最高級會議上,發達國家至少在書面上都同意減少二氧化碳和其他引起溫室效應的氣體在大氣中的排放量,可是涉及這一協議成敗的關鍵細節仍在談判中,同時未見解決這一問題的具體行動。由此可見,A、B、C正確,D不正確。
2.B 第三段第一句話說,政府應該帶頭使用全新的能源,如風能、太陽能這些清潔、可再利用的能源。故本題選B。
3.A 全文主要講了綠色和平組織對全球氣候變化的擔憂,以及呼籲政府承擔起自己的責任,立即解決這一問題。因此文章標題應為A。
㈦ 七年級下冊英語暑假作業閱讀理解題4
48.B 因為「Daddy,how much money do you make an hour?」「If you must know,I make $20 an hour,」意思就是:小男孩問爸爸,工作一個小時可以得好多錢?,爸爸說:如果你必須要知道,我工作一小時20元。
49.A 因為題目的意思是:這個單詞(furious)在文章的意思是,然後他爸爸的回答是:The father was furious,「If you asked for the money to buy a toy or some other rubbish,then go straight to your room and think about why you are being so selfish(自私)。意思是:如果你用這個錢去買玩具或者其他東西,回到房間想一想為什麼你這么自私。其實做這個題很簡單:selfish(自私),說明他爸爸很憤怒、生氣。然後再看選項,看哪個是憤怒、生氣的意思。A:很生氣 B:十分開心 C:太興奮了
D:有點難為情
50.B 因為題目的意思是:第一段,父親為什麼不借給她兒子錢的原因,B:他(爸爸)認為他兒子會用這個錢買一些無用的東西,如:玩具等。這是:爸爸的原句:「If you asked for the money to buy a toy or some other rubbish
51.D 這男孩想用錢買什麼,ABC與文章的「Daddy,I have $20 now.Can I buy a n hour of your time?不相符。
52.B 題目的意思是;通過這篇文章,我們可以推斷這男孩的父親是怎麼的人,ACD的答案,與文章最後的這句子不相符:I would like to have dinner with you.(我想和你一起去吃晚餐)
其實這道題還拍過廣告的
以上翻譯都是我自己大概翻譯,有些單詞可能翻譯的不對,但都是這句話的大概意思。
望採納