當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 廣州版中考閱讀英語題庫

廣州版中考閱讀英語題庫

發布時間: 2023-07-06 03:02:37

『壹』 2020年中考英語閱讀理解模擬試題及答案

同學們在中考沖刺階段應該多做一些真題和模擬試題,這篇文章我給的大家分享一下2020年中考英語閱讀理解模擬試題及答案,希望對同學們的復習有幫助。

中考英語閱讀理解模擬試題一

An old couple went into a restaurant and ordered something to eat: One Coca Cola and one portion(份)of French fries.

The old man sat down and his wife sat opposite(對面) to him. The man began to divide the Coca Cola into two glasses, half for him and half for his wife. He divided all the French fries into two equal halves. He gave half to his wife and kept half for himself. Then he began to eat and drink. The woman drank her Coca Cola but didn't eat.

A young man standing next to the table wondered why the old man had divided everything in half. He thought maybe they didn't have any money. He said to the old couple: 「I can buy you one more portion. You don't have to share like that.」

The old man explained: 「No, no, we have been married for 40 years and we always share everything. Whether we have, we share half and half. Don't worry, but thank you all the same.」

The young man looked at the old woman who still wasn't eating her French fries. He asked: 「Why aren't you eating?」 The wife said: 「Today it's my husband's turn to use the teeth first.」

( ) 1. The old man and the old woman ordered _________.

A. one Coca Cola and one portion of French fries

B. one Coca Cola and half portion of French fries

C. one and a half portion of French fries

D. two Coca Cola and portions of French fries portion of

( ) 2. The old woman ________.

A. sat next to the old man

B. sat at another table

C. wasn't eating anything while her husband was eating.

D. sat without drinking anything

( ) 3. The young man wanted to ________ the old couple.

A. give some money to www.jzjy365.com B. share French fries with

C. buy one portion of French fries for D. share Coca Cola with

( ) 4.According to the story, the old couple always share everything including________.

A. their dinner B. Coca Cola C. half French fries D. the teeth

答案:ACCD

中考英語閱讀理解模擬試題二

Many children use the Internet to get useful knowledge and information, and to relax in their free time. But some of them are not using in a good way. Here are some rules to make sure you are safe and have fun on the Internet.

·Make rules for Internet use with your parents. For example, when you can go online, for how long and what activities you can go online.

·Don』t give your password (密碼) to anyone else, and never leak out the following information---your real name, home address, age, school, phone number or other personal information.

·Check with your parents before giving out a credit (信用) card number.

·Never send a photo of yourself to someone in e-mail unless your parents say it』s OK.

·Check with your parents before going into a chat room. Different chat rooms have different rules and attract different kinds of people. You and your parents must make sure it』s a right place for you.

·Never agree to meet someone you met on the Internet without your parent』s permission (允許). Never meet anyone you met on line alone.

·Always remember that people online may not be who they say they are. Treat everyone online as strangers.

·If something you see or read online makes you uncomfortable, leave the site. Tell a parent or teacher right away.

·Treat other people as you』d like to be treated. Never use bad language.

·Remember—not everything you read on the Internet is true.

( ) 1.If you want a true friend on the Internet, you should ____________.

A. get your parent』s permission. B. meet the people on line alone.

C. write an e-mail about yourself. D. tell the people what your name is.

( ) 2. It』s good for children to ________ on the Internet.

A. give password to others B. get useful knowledge and information

C. give out a credit card number D. go into a chat room as they』d like to

( ) 3. The underlined phrase 「leak out」 in the third paragraph may mean 「________.」

A.找出 B. 分發 C. 泄露 D. 保存

( )4. If your parents don』t agree, never ________.

A. read anything on the Internet

B. relax in your free time

C. have a face-to face meeting with anyone you met online

D. treat other people as you』d like to be treated

( ) 5. This passage is mainly about 「________」.

A. How to use Computers B. Surfing on the Internet

C. Information on the Internet D. Internet Safety Rules

答案:ABCCD

『貳』 求幾篇中考的英語閱讀題(比較難的那種)。

Today Newtown is a very clean place. But many years ago, there were millions of rats(老鼠)in Newtown. They attacked(襲擊) the cats and dogs. Sometimes a lot of them knocked down a man or woman walking home at night. The rats were very big in size and they hurt many people.
The government (政府) ordered (命令) every¬body to kill rats. Most people were lazy, so they did not kill many. Then the government decided to pay some money for each dead rat. That made the people very happy. They killed thousands of rats every day. A government officer put all the dead rats in a big pile(堆). Sometimes a man brought hundreds in one day.
After two weeks there were not many rats in the city, but people still brought many rats to the government office. The government officer thought that people were stealing (偷) dead rats from the pile. He ordered his men to dig a deep hole and put the rats in it. Soon there were no more rats, and the government did not pay any more money.
1. The rats in Newtown were .
A. as big as cats
B. as dangerous as dogs
C. large and many
D. knocked down by the people there
2. The people killed rats .
A. to get some money for the dead bodies
B. because the rats attacked them at night
C. to help the government make the city clean
D. to pay the government as a tax(稅)
3. A. deep hole was g so that .
A. the rats could not come out to attack people at night
B. people could take as many rats from the hole as they wished
C. the rats could not run away easily
D. nobody could take any rats from the pile
4. From the passage we can see that the government officer .
A. was a very rich man
B. was clever
C. was afraid of rats
D. liked to live in a clean house
5. Which of the following is the best title (標題) for this passage?
A. How to Kill Rats
B. Newtown - City of Rats
C. How Newtown People Became Rich
D. How Newtown Became a Very Clean Place
1-5 CADBD

『叄』 2013年廣州中考英語試題答案及解析

2012年廣州市中考英語 參考答案

聽力部分:

筆試部分:
選擇題:
16-20 C A B CD 21-25 B B A C D

語法填空:
26-30 D C A BC 31-35 D A A D B

完形填空:
36-40 B A C DB 41-45 D A C B C

閱讀理解:
46-50 B A C DB 51-55 B D A C D
56-60 D C A CB 61-65 B A D B C

單詞題:
66 age 67red 68 bring 69 lonely 70 find

句子題:
71 keep intouch
72 neither...nor/ not ...or
73 What a
74 was invited
75 Why they are
寫作:
76 Dear students,
As we allknow, good health is important for success in the exams, so I』m writing to tellyou how to keep healthy. First,we should get enough sleep ring the night. We can go tobed early and get up early. Staying up late is bad for our health. Second, wemust have the right kinds of food. We should eat more fruit and vegetables andless meat. We should drink a lot of water. We should have healthy eatinghabits. Third, we should do more exercise to build up our bodies. Finally, weshould wash hands before meals and brush our teeth twice a day. If we don』tfeel well, we should go to see the doctor at once.
Best wishesand stay healthy.
Yours,
Li Hua

『肆』 可不可以推薦幾個可以找到,英語閱讀理解 完形填空等的中考原題的網站 謝謝~

廣州中考網

『伍』 中考英語閱讀理解訓練題及答案解析

2017中考英語閱讀理解訓練題及答案解析

推斷題是英語閱讀理解的常見題型,吃透文章的表層意思,是推理的前提和基礎。下面是我分享的中考英語閱讀理解題,希望能對大家有所幫助!

中考英語閱讀理解【1】

You may know the English letters A, B and C. But do you know there are people called “ABC”? You may like eating bananas. But do you know there are people called “banana persons”? If you don’t know, I will tell you. They are Chinese people like you and me, but they aren’t in China.Why do people call them like that?

“ABC” means American-born Chinese. An “ABC” is a Chinese,

but was born in the United States. Sometimes, people also call them

“banana persons”. A banana is yellow outside and white inside. So when

a person is a banana, he or she is white (American) inside and yellow (Chinese)

outside.

They are born in America and they live in America for a long time. Even

their nationality(國籍) is American. So they think like Americans and do things

like Americans. But they still have Chinese blood(血). Their parents, grandparents

or even great-grandparents were from China. They all have black eyes and black hair.

So they look like us Chinese people. For example, we all know the famous scientist

C.N.Yang. He is an “ABC” and he is a “banana person”. We like him, although(雖然)

his nationality isn’t Chinese.

57.What does “ABC” mean?

A. American-born Chinese B. American-born Canadian

C. Australian-born Chinese D. Chinese-born Chinese

58.Why do people call an “ABC” a “banana person”?

A. They look like Americans but they think like Chinese.

B. They look like Chinese but they think like Americans.

C. They like to eat bananas.

D. They can speak “ABC” very well.

59.Why do ABCs think like Americans?

A. Because they live in America for a long time

B. Because they are born in America.

C. Because they want to be Americans.

D. Both A and B.

60.What colour are their eyes and hair?

A. Their eyes and hair are black.

B. Their eyes and hair are yellow.

C. Their eyes and hair are white.

D. Their eyes and hair are black and yellow.

61.Which person of the following is a “banana person”?

A. 楊利偉 B. 科比 C. 楊振寧 D. 姚明

中考英語閱讀理解【2】

Take a look at teenagers around, dressed in baggy-pants (寬松褲), drinking soft drinks such as coke, reading Japanese cartoons. Whether you are in Beijing, Wuhan or Hong Kong, you will get the same impression. But should we others or should we maintain (保留) our differences?

It sounds convenient that people around the world speak the same language, dress in the same style, eat the same food and play the same games. If the world was like this, you won’t feel strange in any corner of world. But just imagine living in such a strange world. How ll and colorless it would be!

Different kinds of food that people can taste, the colorful and fashionable clothes that we dress in and different languages we speak are all part of the different cultures that our ancestors left us. These differences represent their creativity (創造力) and talent. And we all enjoy different cultures in our daily lives. When you travel to other places, you want to see different things. When you talk to foreigners you expect to listen to interesting stories. These differences in culture are what make life colorful.

But the whole world is shrinking into a small village as globalization (全球化) takes effect and many different cultures are disappearing. In most big cities around the world people wear the same clothes. Fast food stores are everywhere. Hollywood movies are kicking traditional performing arts out of our lives. The colors of our life are disappearing.

There is joke that even the panda and zebra want to live a colorful life. So let’s take action to protect our colorful culture before it becomes as simple as black and white.

It’s not difficult. Learning some folk songs, trying on a traditional clothing and even eating local food instead of going to KFC can help. And we’re sure you will enjoy it.

【小題1】The passage is written to _______.

A. explain cultural differences B. convince readers to maintain cultural differences

C. predict the future of globalization D. show some cultural phenomena(現象)

【小題2】The author thinks that cultural differences _______.

A. make the world colorful B. make communication difficult

C. only exist in food and clothing D. will never fade away

【小題3】The author starts the argument by ________.

A. mentioning certain cultural phenomena

B. mentioning his view at the very beginning

C. mentioning the opposite view at the very beginning

D. giving examples of cultural differences

【小題4】The underlined word “shrink” probably means “_______”.

A. expand B. disappear C. become smaller D. grow in number

【小題5】The author talks of all the following cultural phenomena except _______.

A. food B. clothing C. language D. architecture

中考英語閱讀理解【3】

People use money to buy food, books and hundreds of other things they need. When they work, they usually get paid in money.

Most of the money used today is made of metal or paper. But in the time long ago, people used to use all kinds of things as money. One of the first kinds of money was shells.

In China, cloth and knives were used as money. Elephant tusks(牙), monkey tail and salt were used in some parts of the world. Rice was also a kind of money used by the people in some islands. Some animals were used as money, too.

The first copper coins were made in China. They were round and had a square hole in the center. Different countries have used different metals for their money. Later, some countries began to make coins of gold and silver(銀). But gold and silver were heavy to carry when people needed a lot of coins to buy something expensive. The Chinese were the

first to use paper money. The first paper money looked more like a note from one person to another than the paper money used today.

Money has had an interesting story from the days of shell money till today.

63.People usually use money .

A.to buy gold

B.to get something they want

C.to buy shells

D.to buy something expensive

64.Long, long ago people all over the world used as money.

A.the same metal

B.the same paper

C.the different metals

D.all kinds of things

65.In the past, the ancient Chinese used to have cloth and knives .

A.as a tool

B.as money

C.as a gift

D.as a kind of goods

66. was also a kind of money used by the people in some islands.

A.Gold

B.Animals

C.Rice

D.Knives

67.The first paper money .

A.looked like the same as the paper money used today

B.1ooked interesting

C.1ooked like a note

D.had a square hole in the center

答案解析

57.A

58.B

59.D

60.A

61.C

【解析】

試題分析:本文介紹了為什麼把美籍華人稱為“ABC”and “Banana Persons”

57.細節理解題,根據文中語句““ABC” means American-born Chinese.”理解可知。“ABC”指的是美籍華人,故選A。

58.細節理解題,根據文中語句“Even their nationality(國籍) is American. So they think like Americans and do things like Americans.”理解可知。他們的思想和做事風格是美國人,但血統是中國人,故選B。

59.細節理解題,根據文中語句“They are born in America and they live in America for a long time. Even their nationality(國籍) is American. So they think like Americans and do things

like Americans.”理解可知。因為他們出生在美國,生活在美國受到了教育也是美國式的教育,故選D。

60.細節理解題,根據文中語句“They all have black eyes and black hair.So they look like us Chinese people.”理解可知。他們的外貌特徵還是一個中國人,故眼睛和頭發都是黑色的,故選A。

61.細節理解題,根據文中語句“For example, we all know the famous scientist

C.N.Yang. He is an “ABC” and he is a “banana person”. We like him, although(雖然)

his nationality isn’t Chinese.”理解可知。楊振寧就是一個ABC人。故選C。

考點:記述文閱讀

點評:本文淺顯易懂,各個小題都能在文中找到適當依據。只要認真閱讀短文,注意前後聯系,就能順利完成閱讀。文章所設試題主要考察細節查找,做題關鍵是找出原文的根據,認真核查小題和原文的異同。

62.

【小題1】B

【小題2】A

【小題3】A

【小題4】C

【小題5】D

【解析】

試題分析:這篇短文主要討論了人們在飲食,服裝及語言方面的文化差異,告訴我們正是這些文化上的差異才讓我們的世界如此多姿多彩,因此我們要保持自己的文化特點。

【小題1】這篇短文主要討論了我們是該模仿他人還是保持自己的文化差異,並建議我們保持自己的文化差異。故選B。

【小題2】根據第二段These differences in culture are what make life colorful. 及本段描述,可知正是文化差異才讓我們的世界多姿多彩。故選A。

【小題3】根據短文第一段描述,可知作者首先列出了一些現象,繼而才提出問題,故選A。

【小題4】聯系下文into a small village as globalization (全球化)描述,可知此處指的是整個世界正在變小,故選C,變得更小。

【小題5】這篇短文主要討論了人們在飲食,服裝及語言方面的文化差異,沒有提及建築上的差異,故選D。

考點:關於文化差異的.議論文閱讀

點評:本文中長句較多,一時很難讀懂句子含義,注意多讀幾遍,不要強求非得理解一詞一句的含義,能把握文章大意就行。然後帶著問題閱讀短文,一般就能順利找出答題依據。對於不能直接找到根據的問題注意聯繫上下文,根據短文中心總結出正確答案。

63.B

64.D

65.B

66.C

67.C

【解析】

試題分析:這篇短文簡要的介紹了貨幣的發展歷史。

63.根據People use money to buy food, books and hundreds of other things they need. 可知選B

64.根據But in the time long ago, people used to use all kinds of things as money.可知選D

65.根據In China, cloth and knives were used as money. 可知選B

66.根據Rice was also a kind of money used by the people in some islands. 可知選C

67.根據The first paper money looked more like a note 可知選C

考點:關於貨幣的說明文閱讀

點評:本文淺顯易懂,層次分明,學生很容易把握文章中心內容。答題中注意帶著問題閱讀短文,一般就能順利找出答題依據。對於不能直接找到根據的問題注意聯繫上下文,根據短文中心總結出正確答案。

;

『陸』 中考英語閱讀訓練題

中考英語閱讀訓練題

下面是我收集整理的關於中考的英語閱讀訓練題,一起來練習一下吧!

第一篇:

On Nov.18th,1908,three men went up in a balloon(氣球).They started early in London.The headman was Auguste Gaudron,and the other two men were Tannar and Maitland.They had a big balloon and they were ready for a long way. Soon they heard the sea.They were carrying the usual rope(繩子),and it was hanging down from the basket of the balloon.At the end of the rope they had tied a metal box.This could hold water,or it could be empty.So they were able to change its weight(重量).It was for use over the sea.They were also carrying some bags of sand.

After the sun rose,the balloon went higher.It went up to 3,000 metres,and the air was very cold.The water in the balloon became ice.Snow fell past the men's basket,and they could see more snow on the ground.The men tried to throw out some more sand;but it was hard.They tried to break the icy sand with their knives,but it was not easy.The work was slow and they were still falling,so they had to drop some whole bags of sand.One of them fell on an icy lake and made a black hole in the ice.

At last they pulled the box into the basket.It was still snowing;so they climbed to get away from the snow.They rose to 5,100 metres!Everything became icy.They were so cold that they decided to land.They came down in Poland heavily but safely.They had travelled 1,797 kilometres from London!

6.Three men flew in balloon ________.

A.for nearly 1,800 kilometres B.to another city C.to visit Poland` D.more than a century ago

7.The metal box was used for ________.

A.carrying the bags of sand„ ‟ B.keeping drinking-water

C.carrying ropes of the basket D.changing weight

8.When the balloon went up higher,________.

A.the temperature of the balloon began to fall

B.They saw the sun go down

C.They made a hole in the basket with their knives

D.They could see a black hole on the ground

9.The balloon landed ________.

A.in London B.on the sea C.on a lake D.in a foreign country

10.Which of the following is NOT true?________

A.The three men started their journey before the sun rose.

B.The balloon began to go up when they threw bags of sand out of the basket.

C.When they pulled the box into the basket,the balloon began to climb up.

D.The three men had to land because they felt cold.

第二篇:

In England, people often talk about the weatherbecause they can experience (經歷) four seasons inone day. In the morning the weather is warm just likein spring. An hour later black clouds come and then itrains hard. The weather gets a little cold. In the lateafternoon the sky will be sunny, the sun will begin toshine, and it will be summer at this time of a day.

In England, people can also have summer in winter, or have winter in summer. So in winterthey can swim sometimes, and in summer sometimes they should take warm clothes.

When you go to England, you will see that some English people usually take an umbrella(傘)or a raincoat with them in the sunny morning, but you should not laugh at them.

If you don't take an umbrella or a raincoat, you will regret (後悔) later in the day.

1. Why do people in England often talk about the weather?

A. Because they may have four seasons in one day

B. Because they often have very good weather

C. Because the weather is warm just like in spring

D. Because the sky is sunny all day

2. From the story we know that when _________come, there is a heavy rain.

A. sunshine and snow B. black clouds

C. summer and winter D. spring and autumn

3. "People can also have summer in winter." Means "it is sometimes too ______in winter."

A. warm B. cool C. cold D. rainy

4. In the sunny morning some English people usually take a raincoat or an umbrella withthem because ________.

A. their friends ask them to do so B. it often rains in England

C. they are going to sell them D. they are their favourite things

5. The best title (標題)for this passage is ________.

A. Bad Seasons B. Summer or Winter

C. The Weather in England D. Strange English People

>>>>>>參考答案<<<<<<

第一篇:6.A 7.D 8.A 9.D 10.B

第二篇:ABABC

;

『柒』 中考英語閱讀理解

中考閱讀理解灰常簡單,答案在文中都會有所體現,而且絕大部分的答案都灰常明顯,中考必須要好好把握,不然高考會不知所措的

『捌』 中考英語閱讀填空題

中考英語閱讀填空題

下面是我跟大家分享的關於中考英語閱讀的填空題以及答案,歡迎大家參考練習!

第一篇:

Read the passage and fill in the blanks with proper words.(14分)

I am lucky to have had great teachers in my life. Since I started teaching this year, I have spent a lot of time thinking about what makes a good teacher even b___81___. I hope someday to have students feel about me the way I feel about Mrs. Mitchell (1st grade), Mrs. Porter (4th grade), Mrs. Morin (9th grade), Mr. Turner ( 11th grade History), Mrs. Fields(12th grade Biology),and so many more through all these years.

I may not know what the magic is for a great teacher but I do know that there are a few c___82___ characteristics( 特點) among those I have met.

●All my favorite teachers taught me both “the w___83_____” of the course or class and also “the why”—why it was important to learn to read, to count, to write an article, to understand the different parts of health system.

●All my favorite teachers whose name I remember and whose lesson helped shape the person I am today s respected me and expected respect f_84___ me. Questions were expected and valued. There was always too much to d___85___, to challenge, to learn.

●All my favorite teachers’ classed stretched outside the c___86______. When I was younger, I could ask a great teacher a question in the hallway or on the playground and know I would get a smile, an encouragement and an answer. As I got older, I could email questions to my teachers, come early to school or stay l__87___ after a lecture to further study a point, or ask for advice.

Even today, when I think of one of my favorite teachers or two, I hope I am making them proud.

第二篇:

(在短文的.空格內填入適當的詞,使其內容通順。每空格限填一詞,首字母已給) (14分)

Throughout the 1900s, almost everyone knew how to jump, or “skip” rope. And it wasn’t just kids on playgrounds chanting silly rhymes or singing favourite songs. Champion boxes like Sugar Ray Leonard and Muhammad Ali jumped rope to build stamina (耐力) and develop quick footwork.

The activity of rope-jumping for f 81 and exercise has most likely been around for thousands of years. Historians believe children skipping rope, and medieval (中世紀的) European paintings s 82 children skipping rope on the cobblestone (鵝卵石) streets.

The earliest jump ropers in North America may have been Dutch immigrants, who brought the game Double Dutch with them in the 1600s. In Double Dutch, two turners h 83 the ends of two ropes and turn them in opposite directions as one person jumps between them. When the game was first introced, girls couldn’t participate, partly because they were c 84 weaker, and exercise was thought of as unfeminine (不適合女性的). Also, girls wore l 85 dresses that got in the way.

Once girls did start jumping, however, they really took over. And later, it was m 86 girls who were better at this activity. Now, both girls and boys jump rope. Jumping rope has become a worldwide competitive sport in which children and alts compete in both single and t 87 events.

So, pick up a rope, find a silly rhyme or your favorite song, and start jumping.

第三篇:

根據短文內容,用括弧內所給動詞的適當形式填空,必要時可加助動詞或情態動詞。

Now more than 20 schools in the northwest of China (64) __________ (use) E-textbooks. Some teachers say that they make learning easier and (65) __________ (teach) more convenient.

Jing Xuan is excited about lessons like Chinese, English and math. She (66) __________ (enjoy) the pictures and animations (動畫) in the E-textbooks. The children here (67) _______ (study) with E-textbooks since last September

With the help of the E-textbooks, some good ideas (68) __________ (share) at times. Some parents encourage their children (69) __________ (try) the E-textbooks to make learning easier. But others worry about their children’s health.

“You can’t imagine how the growing popularity of E-textbooks is changing the way the students learn! More and more students (70) __________ (learn) with E-textbooks in the future. However, there’s still a long way to go.” said the headmaster.

第四篇:

請認真閱讀下面短文,並根據所給首字母的提示,寫出一個合適的英語單詞完整、正確的形式,使短文通順。

Years ago ,if a teenager had some problems in his life, he might write them in his diary. Now a teenager w__96___the same problems might get on the Internet and write them in his blog. In many ways, a diary and a blog are almost the same. So, what makes a blog d___97___from a diary?

The biggest difference is that a blog is much more public t__98___ a diary. Usually, a teenager likes hiding his diary book and treats it as one full of secrets. B__99___ diaries and blogs tell what happened to the writer that day.

A blog has both good and bad points(特點). The biggest problems is that anyone can read what you write in your blog. If you are not satisfied with a friend ring school and write something bad about him in your diary, he will n__100___ know it. However, if you do this on the Internet, that friend may read your blog and get a_____101___. So we have to be careful of what we write.

A blog has good points, of course. People choose to write in blogs, they know that their friends will read what they write. If you are f____102___sad one day and write in your diary, no one will know about it. If you write the same words in your blog, your friends may quickly w___103__back to comfort you or offer their help. Blogs help people stay in close contact and let them know w__104___ their friends are doing.

Though it’s a good way to write blogs about everyday life, I still p_105__my old diary.

>>>>>>參考答案<<<<<<

第一篇:

81—87 better, chief, what, from, discover, classroom, late

第二篇:

81. fun 82. show 83. hold 84. considered 85. long 86. mainly 87. team

第三篇:

64. are using 65. teaching 66. enjoys 67. have studied/have been studying

68. are shared / can be shared 69. to try 70. can learn / will learn

第四篇:

96.with 97.different 98.than 99.Both 100.never

101.angry 102.feeling 103.write 104. what 105.prefer

;
熱點內容
春節活動英語介紹作文怎麼寫 發布:2025-08-29 23:00:41 瀏覽:570
我今天很高興作文英語怎麼說 發布:2025-08-29 23:00:39 瀏覽:86
怎麼樣樹立價值觀英語作文 發布:2025-08-29 22:54:28 瀏覽:276
在那吃的好嗎英語怎麼翻譯 發布:2025-08-29 22:54:24 瀏覽:721
呼吸困難用英語怎麼翻譯 發布:2025-08-29 22:51:12 瀏覽:835
機體再生說英語怎麼說及英文翻譯 發布:2025-08-29 22:50:10 瀏覽:738
西紅柿怎麼翻譯成英語 發布:2025-08-29 22:48:18 瀏覽:640
哪個台能學英語怎麼翻譯成英語 發布:2025-08-29 22:43:38 瀏覽:260
微信怎麼翻譯讀英語 發布:2025-08-29 22:42:58 瀏覽:144
英語作業以教室為題的作文怎麼寫 發布:2025-08-29 22:22:16 瀏覽:223