當前位置:首頁 » 英語閱讀 » 初一上英語第六單元閱讀

初一上英語第六單元閱讀

發布時間: 2023-07-06 09:53:27

『壹』 人教版英語第六單元關於端午節的大閱讀翻譯

你好,很高興為你解答
解答

人教版英語第六單元關於端午節的大閱讀
The
sixth
unit
of
the
English
version
of
the
Dragon
Boat
Festival
分析:/
希望能幫到你
求採納
謝謝

『貳』 初一英語閱讀理解題 稍稍簡單一點的,完整的,共3篇.

Most people who work in the office have a boss (老闆).So do I (我也是).But my boss is a little unusual.What's unusual about him?It's a big dog.Many men have dogs,but few men bring their dogs to the office every day.My boss's dog.Robinson,is big and brown.My boss brings him to work every day.He takes the dog to meetings and he takes the dog to lunch.When there is telephone call for my boss,I always know if he is in the office.I only look under his desk.If I see something brown and hairy (毛絨絨的) under it,I know my boss is somewhere in the office.If there is no dog ,I know my boss is out.
( )6.People _________bring dogs to the office.
A.usually B.often
C.seldom (幾乎不) D.sometimes
( )7.My boss is Robinson's ________.
A.boss B.master
C.classmate D.teacher
( )8.Robinson goes to meetings _________ my boss.
A.for B.without
C.instead of (代替) D.with
( )9.Robinson is always under the desk if the boss is _________.
A.in the office B.at meetings
C.out of the office D.out of work
( )10.The passage tells us the boss _________ the dog very much.
A.looks like B.hates (恨)
C.likes D.trust(信任)
C B D A C
6.由日常生活的常識可知,很少有人帶狗上班
7.通讀全文,我的BOSS 是個人,也就是說是狗的主人
8.with有「跟某人一起」的意思,例如:I go to see a film with my parents.」
10.通過整篇文章的閱讀,可以判斷除了C外,其他的選項都不符合原文的意思.
(一)
Can You Tell Me?(你能告訴嗎)
A father asks him son 「How many letters are there in the Alphabet (字母表)?」「I don't know,」says his son.His father says,「You don't know?You are in school for many years and you don't know how many letters are there in the Alphabet?」He is very angry(生氣).
His son says,「No.But let me ask you a question(問題),Dad.You often go to the post office(郵局),please tell me how many letters are there in the post office?」
( )1.From the story,we know the son is good at(擅長) English.
( )2.The son studies at school over (超過) one year.
( )3.The father gets angry because his son is not polite (有禮貌) to him.
( )4.The father knows how many letters there are in the post office.
( )5.There are twenty-six letters in the Alphabet.
(二)
Too Polite(禮貌過頭了)
There are many people in the bus.Some have seats,but some have to(不得不) stand.At a bus stop,a woman gets on the bus.An old man hears the door and tries (試著) to stand up.
「Oh,no,thank you,」 the woman forces (強迫) him back to the seat.「Please don't do that.I can stand.」
「But,madam(夫人),let me…,」says the man.
「I ask you to keep your seat(坐在你的座位上),」 the woman says.She puts(放) her hands on the old man's shoulder(肩膀).
But the man still(仍然) tries to stand up,「Madam,will you please let me…?」「Oh,no,」says the woman.She again(又) forces the man back.
At last(最後) the old man shouts(大聲喊),「I wants to get off(下車) the bus!」
( )1.All the people have seats in the bus.
( )2.An old man gets on the bus at a bus stop.
( )3.The old man wants to give his seat to he woman.
( )4.The woman sits the old man's seat.
( )5.The old man wants to get off the bus.
(一)(1)× (2)√ (3)× (4)× (5)√
(二)(1)× (2)× (3)× (4)× (5)√
Jim is an English boy.He comes to China with his father and mother.They come here to work.Jim comes here to study.
He is in No.5 Middle School.He gets up early every day.He isn』t late for school.He studies hard.He can read and write English well.He often helps us with our English,and we often help him with his Chinese.After class he likes playing football,swimming,running,jumping and riding.He makes many friends here.We are glad to stay with him.On Sunday he often helps his mother clean the house,mend something or do the shopping.He likes Chinese food very much.
He likes living here.He likes Chinese students very much.We all like him ,too.
根據短文內容,判斷以下句子的正誤.對的在括弧內填「 T 」,錯的填「 F 」.( 10 分)
( F )1.He gets up late every day.
( T )2.He often teaches us English.
( F )3.After class ,he likes singing and playing basketball.
( T )4.On Sunday he often helps his mother clean the house.
( F )5.He doesn』t like Chinese food.
初一英語閱讀理解題,這裡面有的:
或這里:
英語題庫:初一英語試題

『叄』 初一英語閱讀理解 在線等

B C A D D

『肆』 初一英語閱讀理解題

1,in the east of the country
2,The weather is often very bad here.The wind』s very strong,and it breaks windows and doors.You must build a room under the ground and then you』ll be safe from the wind.」
3,.It was a lot of work
4,Joe was not happy。
5,he is very family,very well,and his said is right.
相信大哥,我是大學年級,,小兒科,,看你辛苦。。回答

『伍』 初一英語閱讀理解

1.Because they work several hours every day. 第一段第一行
2.some womderful places 倒數第二行
3. making sure that the children work only the permitted hours each week,making sure that children learn the repuired subjects,the children get enough rest and play,along with their ecation.
第三段,此處 be responsible for即為對什麼負責的意思
4. they will not permitted to continue working in TV shows倒數第三行
5.No。 根據:California law says they must be taught from Stember to June.If they do not make much progress in school, they are not permitted to continue working in TV shows.
希望我的答案對你有幫助,

『陸』 七年級上英語閱讀理解

七年級上英語閱讀理解

在平時練習中,學生做完閱讀,惟一可做的就是對答案,事實上,糾正答 案後對文 章的再次閱讀往往至關重要。下面是我給大家准備的七年級上冊的英語閱讀理解習題以及答案,歡迎大家閱讀練習!

第一篇:

Is Cody Simpson the next Justin Bieber?

Sure, they both started out by making YouTube videos. Yes, they are both super-hot pop singers. Of course, they both have fans screaming their names. But, is Cody Simpson the next Justin Bieber?

Cody was born in Australia. He moved to Los Angeles (洛杉磯) to make his first album. Cody has been touring to gain fans, but he’s still far from a household name in the United States. He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet!

Lots of people call Cody the Australian Justin Bieber. Like most artists, Cody just wants people to respect him for his own music. If you want to see how Cody compares to Justin, listen to his songs iYiYi or Summertime. You decide if we have a new pop idol or just another Justin Bieber wannabe.

閱讀短文,選擇正確答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 評論 B. 尖叫 C. 宣布 D. 通知

2. Where is Coby Simpson from?

A. China. B. Australia. C. Los Angeles. D. The United States.

3. Who isn’t famous enough to get their attention yet?

A. Cody Simpson. B. Justin Bieber. C. Miley Cyrus. D. Selena Gomez.

4. Which of the following is TRUE in the passage?

A. Cody and Justin both started out by making YouTube videos.

B. Justin moved to Los Angeles to make his first album.

C. Selena is still far from a household name in the United States.

D. Miley just wants people to respect him for his own music.

5. If we listen to Cody’s songs iYiYi or Summertime, we can .

A. see how you compares to Justin

B. see how Cody compares to Justin

C. call Cody the Australian Justin Bieber.

D. call you the Australian Justin Bieber.

第二篇:

It’s time for lunch! Today we have obento. In fact, “obento” is a word for lunch in Japanese. It’s tasty, healthy and eye-catching.

There are some interesting rules in an obento. First, rice is separated from the other dishes. Thus the rice won’t pick up any other flavors. Besides, there is the main dish and the two side dishes. The main dish can be anything from mplings, to fried chicken, to fish. And the side dish can be anything, like salad.

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. When a class goes for an outing, all the students will bring their mom-made obento. You see, the obento is always filled with love, just as a mother said, “I remember my mother making obento for me. Now I make obento for my daughter every day. Hopefully, she’ll make obento for her children too, with the same love.”

閱讀短文,選擇正確答案。

1. What does the underlined word mean?

A. 合並 B. 分開 C. 結合 D. 攪拌

2. How many dishes are there in an obento?

A. 2. B. 3. C. 4. D. 5.

3. Which colours are good for an obento?

A. red, yellow, and blue B. red, orange, and green

C. yellow, green, and red D. white, yellow, and green

4. What can we learn from the last paragraph?

A. The obento plays a great part in Japanese life at present.

B. When a class goes for an outing, no student will bring their mom-made obento.

C. As a mother said the obento is always filled with delicious food.

D. My daughter won’t make obento for her children with the same love.

5. The purpose of the passage is to tell us that .

A. the main dish of the obento can be anything

B. the red food will make people feel hungry

C. we can make a good obent with the three colours

D. we should make and eat more obento

>>>>>>答案解析<<<<<<

第一篇:

【語篇解讀】

科迪·辛普森是來自黃金海岸的歌壇新勢力!他和賈斯汀都是超熱流行歌手。但科迪會是未來的賈斯汀嗎?科迪出生於澳大利亞。他搬到洛杉磯去製作他的第一張專輯。他一直在巡迴演出以贏得歌迷,但他的名字還遠遠不能在美國做到家喻戶曉。

【長難句注釋】

Cody was born in Australia. He moved to Los Angeles to make his first album. Cody has been touring to gain fans, but he’s still far from a household name in the United States. He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet!

科迪出生於澳大利亞。他搬到洛杉磯去製作他的第一張專輯。科迪一直在巡迴演出以贏得歌迷,但他的名字還遠遠不能在美國做到家喻戶曉。他很迷戀麥莉賽勒斯和塞萊娜戈麥斯,但還不夠出名,足以引起他們的注意!

1. B 詞義猜測題 從短文第1段的第3個句子Of course, they both have fans screaming their names. 可知當然,他們都有歌迷在尖叫他們的名字。故選B。

2. B 細節理解題 從短文第2段的第1個句子Cody was born in Australia. 可知科迪是來自於澳大利亞。故選B。

3. A 細節理解題 從短文第2段的第4個句子He has a crush on Miley Cyrus and Selena Gomez, but isn’t famous enough to get their attention yet! 可知科迪很迷戀麥莉賽勒斯和塞萊娜戈麥斯,但還不夠出名,足以引起他們的注意!故選A。

4. A 推理判斷題 從短文第1段的第1個句子Sure, they both started out by making YouTube videos. 可知科迪和賈斯汀都是通過製作網站視頻開始啟動的,這是正確的。故選A。

5. B 細節理解題 從短文第3段的'第3個句子If you want to see how Cody compares to Justin, listen to his songs iYiYi or Summertime. 可知如果我們聽科迪的歌曲iYiYi 或者Summertime, 我們就可以看到科迪和賈斯汀之間的對比。故選B。

第二篇:

【語篇解讀】

“obento”是日本午餐便當,它的美味、健康且引人注目。它飯與菜市是分開的,一個主菜和兩個小菜。而且主要由三種顏色組合而成的,作為母親能為孩子做充滿愛的日式便當就太好了。孩子們都很喜歡它們。

【長難句注釋】

During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. The red food will make people feel hungry, the yellow food is usually healthy, and the green food is full of vitamins. So if you can combine these colours well, you can make a good obento.

在日式便當時,你必須學會把紅、黃、綠三種顏色的食品組合在一起。紅色食物會讓人覺得餓,黃色的食物通常是健康的,綠色的食品是富含維他命。所以,如果你能很好地結合這些顏色的話,你能做出一個好的便當。

1. B 詞義猜測題 從短文第2段的第3個句子Thus the rice won’t pick up any other flavors. 可知。故選B。

2. B 細節理解題 從短文第2段的第4個句子Besides, there is the main dish and the two side dishes. 可知一個日式便當有一個主菜和兩個小菜。故選B。

3. C 細節理解題 從短文第3段的第1個句子During obento making, you must learn to combine the food colours of red, yellow, and green. 可知對做日式便當有利的三種顏色是紅黃綠。故選C。

4. A 推理判斷題 從短文第4段的第1個句子Nowadays the obento plays a great part in Japanese life. 可知日式便當現在在日本扮演著重要的角色。故選A。

5. D 主旨大意題 短文的主題和中心思想是告訴我們應該多做和多吃日式便當。故選D。

;
熱點內容
一些女孩在跳舞用英語怎麼翻譯 發布:2025-08-29 21:32:13 瀏覽:800
個人群組英語怎麼說及的英文翻譯 發布:2025-08-29 21:31:56 瀏覽:206
作文積累本用英語怎麼說 發布:2025-08-29 21:11:40 瀏覽:201
電話的使用英文作文英語怎麼說 發布:2025-08-29 21:11:37 瀏覽:389
用英語介紹動物日記怎麼寫作文 發布:2025-08-29 21:09:16 瀏覽:999
閱讀的重要性的英語作文怎麼寫 發布:2025-08-29 21:03:38 瀏覽:991
植樹節英語作文怎麼寫 發布:2025-08-29 21:01:06 瀏覽:484
電影怎麼樣的英語作文 發布:2025-08-29 20:58:55 瀏覽:604
被蛇咬了怎麼急救英語作文 發布:2025-08-29 20:58:54 瀏覽:677
怎麼聽英語作文 發布:2025-08-29 20:46:39 瀏覽:951